Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
Miya-chan
Aoi Tabibito
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 28-11-2005, 21:02
|
|
|
Bo mama mi właśnie przyniosła jabłecznik.
Bo słucham endingu z Tide-Line Blue i mnie pozytywnie doładowuje.
Bo narysowałam swój autoportret w seifuku i straszę nim ludzi XD
Bo dzisiaj na praktyce była Ostra Faza i dochodzę do wniosku, że przepadam za moimi dzieciaczkami >:D
Bo soczek z marchewki jest pycha.
Bo życie jest piękne, jak się uprze ;) |
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 28-11-2005, 21:18
|
|
|
Bo dostałam tróję z fizyki ^^V |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 28-11-2005, 21:44
|
|
|
Miya-chan napisał/a: | Bo narysowałam swój autoportret w seifuku i straszę nim ludzi XD |
Vee! ^__^V
Musi wyglądać słodziutko! |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
ka_tka
|
Wysłany: 28-11-2005, 21:47
|
|
|
Bo pewne dwie damy zostały wyratowane z opresji przez dzielnych rycerzy w zamian za kufel piwa. Angielski, prezentacja grupowa. Nie ma trzeciej damy, w tym wypadku jeśli losując w nas trafi, to nie ma przebacz. A myśmy oczywiście nie zrobiły kopii zapasowej jej materiału, bo nam się to nie przytrafi przecież... Zgłosili się dobrowolnie, w zamian za piwo. Dziewczę, które nie przyszło, się tym oczywiście zajmie ;P
Bo szanowna wielce pani dłużniczka zapłaciła ponoć komornikowi większą część sumy. Warto dodać, iż odsetki w chwili tej stanowią jakieś 70% całości...
Co oznacza, że mogę na razie wydłubać z mrocznych czeluści najdalszych zakątków mego pokoju własne, skromne oszczędności bez obawy, że rozstanę się z nimi na zawsze w obliczu "pożycz córcia na papierosy" ^^" |
|
|
|
|
|
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 29-11-2005, 10:02
|
|
|
Bo przekonałem diebelski produkt HP do działania.
Bo Ch4os dopuścił mnie do samochodu.
Bo ślisko było.
Bo nie byliśmy sami >D |
|
|
|
|
|
besmirch
Ariok Animaniak
Dołączył: 28 Paź 2005 Skąd: Falkenberg/Wroclaw Status: offline
|
Wysłany: 29-11-2005, 21:33
|
|
|
GG:
HUB » NIE DZIAŁA
217.17.41.83 NIE DZIAŁA
217.17.41.85 NIE DZIAŁA
217.17.41.88 NIE DZIAŁA
217.17.41.92 NIE DZIAŁA
217.17.41.93 NIE DZIAŁA
Serwer rejestracji » DZIAŁA
Połączenia audio-video » DZIAŁA
Serwer reklam » DZIAŁA
o 21.30 stalo .. heh padlo przed 21 .. maja za swoje jak im co tydzien nowa porcje numerow gg + hasla wysylam "zdobyte" a oni nic :) ktos im zrobil psikusa pozdrowienia dla tej osoby kim kolwiek jest :) |
_________________ "It's like I'll disappear as soon as I close my eyes
I feel like I've turned into someone that even I don't recognize" |
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 30-11-2005, 09:49
|
|
|
No i jestem sobie bezrobotny, dziś był ostatni dzień stażu (a dodatkowo udało mi się wcześniej urwać). Niby nie powinienem się cieszyć, bo 450 zł miesięcznie to zawsze coś, ale jednak się cieszę. Wreszcie nie będę musiał wdychać dymu z petów, numerować tych cholernych faktur, przybijać pieczątek i oddawać się innym jakże rozwojowym pracom. Ominie mnie też niewątpliwa przyjemność kontaktu z tamtejszym folklorem.
A poza tym pada śnieżek i jest ślicznie, szkoda tylko, że na chodniku idzie się zabić, bo wcześniej padał śnieg z deszczem. A poza poza tym to na pożegnanie dali mi brandy i świat fajnie wiruje, co uczy nas drogie dzieci, iż jak ktoś po trzecim kieliszku jest nietomny to Bogu dzięki, że chociaż odmawiać umie;>. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 30-11-2005, 10:19
|
|
|
Bo nareszcie się wyspałem... |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Varda
ko-tek!
Grupy: WIP
|
Wysłany: 30-11-2005, 17:09
|
|
|
Ysengrinn napisał/a: | A poza poza tym to na pożegnanie dali mi brandy i świat fajnie wiruje, co uczy nas drogie dzieci, iż jak ktoś po trzecim kieliszku jest nietomny to Bogu dzięki, że chociaż odmawiać umie;>. |
Do mojego pokoju wpadla jedna dosc zdenerwowana babeczka i od progu zaczela krzyczec, zeby dano jej koniaku, bo ona zaraz wybuchnie ;)
[probujac dostrzec te pozytywne strony ostatnich paskudnych dni...]
Bo kolezanka z pracy sie zareczyla.
Bo oddalam prace zaliczeniowa i zrobilam korekte opowiadania.
Bo wyplata wplynela juz na moje konto.
Bo podwedzilam tacie czekoladowego batonika, ktory uratowal mi i innym zycie w kryzysowym momencie pracy.
Bo w radio slyszalam piosenke Tori Amos.
Bo kupilam trzy pojemniczki salatek jarzynowych, nie przejmujac sie ani troche niedozwolonymi skladnikami.
Bo wychodzac z pracy zadzwonilam do mojego przyjaciela <przytul>, ktoremu strasznie chcialam sie wyzalic i poprosic o rade.
Bo kupilam glowna czesc skladowa prezentu dla drugiego przyjaciela i teraz bede sie glowic, jak mu to wyslac poczta.
Bo myslalam intensywnie, zeby zadzwonic do trzeciego przyjaciela i zapytac go o cos, gdy nagle dostalam od niego smsy z informacjami, ktore chcialam uslyszec. Telepatia miedzy nami niespecjalnie mnie juz dziwi.
Nastepnie chwycilam za sluchawke i wykrecilam jego numer. Tak sie ucieszylam, slyszac jego glos, ze glosno, byc moze zbyt glosno, zawolalam jego imie. Idacy przede mna mezczyzna odwrocil sie zdziwiony, spojrzal na mnie, po czym stwierdzil, ze on ma tak samo na imie. Rozesmielismy sie wszyscy.
Bo podobno slychac radosc w moim glosie i to chyba prawda, gdyz wraca mi czucie i pustka w srodku zapelnia sie czyms, na razie glownie podekscytowaniem. |
_________________ A good witch harms none, a better witch laughs at the good witch. |
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 30-11-2005, 18:12
|
|
|
Bo się wyrobiłem z zadaniem (przepisanie wyników egzaminów gimnazjalnych z mojego rocznika).
Bo pani bibliotekarka zamiast na radio Zet ustawiła na radio BIS (a tam akurat drum'n'bassowy secik leciał :) ), podobno przez pomyłkę.
Bo udało mi się wejsć w pracowni informatycznej gimnazjum na radio http://www.philosomatika.com/ i posłuchać sobie ulubionej muzy :) .
Bo w bibliotece maja być lepsze kompy.
Bo udało mi się zainstalować Firefoxa u siebie na Linuxie ^^. |
|
|
|
|
|
IT.
Ukochana żona orka
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 30-11-2005, 21:13
|
|
|
Bo Tot to nareszcie znowu stary, dobry Tot i ma strego, dobrego ava!
Bo Sm00k jeszcze o tym nie wie ale POWIE mi skąd ma obrazek z którego zrobił av.
Bo nie mam w tym temacie nic do powiedzenia.
Bo krowy coraz blizej.
MUUUUUUUU!!!!!!!
[Ysen... w gruncie rzeczy to mi przykro ale ciesze sie twoim szczęściem...] |
_________________ Nidere Ide Ime roechul
Et sore il Im sour
Kael Kaad Ardo Sono
Te Im ilne ke aono
Jestem Wodą, płynącą Wodą
Przynoszę Życie, służę Śmierci wiernie.
Odrobinę władcza. To bardzo dobre słowo. |
|
|
|
|
Redvampire -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 01-12-2005, 16:44
|
|
|
IT. albo mi sie wydaje albo do krowiego lewelu nie trzeba dodatku tylko starczy raz utłuc diabła uruchomić poziom trudnosci nightmare i wsadzić town portal i noge Wirta do kostki horadrimów i zmieszać . Ale nie pamietam bo te gre to chyba przed pierwszym pujsciem do wojska skończyłem chyba |
|
|
|
|
|
Bezimienny
Najmniejszy pomiot chaosu
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 01-12-2005, 16:58
|
|
|
Redvampire napisał/a: | IT. albo mi sie wydaje albo do krowiego lewelu nie trzeba dodatku tylko starczy raz utłuc diabła uruchomić poziom trudnosci nightmare i wsadzić town portal i noge Wirta do kostki horadrimów i zmieszać . Ale nie pamietam bo te gre to chyba przed pierwszym pujsciem do wojska skończyłem chyba |
Dodatku nie trzeba, ale jak już się ma zainstalowany, to trzeba tego Bhaala utłuc (tak mi się wydaje, też dawno w to już nie grałem) |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 01-12-2005, 17:06
|
|
|
Bo zamówiłem "Hellsinga" (mangę) :)
Bo do zamówionej mangii mają załączyć kalendarz.
Bo słucham teraz Juno Reactora zamiast tych nudów z radia Zet ;) .
Bo odzyskałem magnetofon z naprawy i mogę u siebie w pokoju słuchać empetrójek :D
Bo zbliża się kolejny dzień wypłaty ^_^ . |
|
|
|
|
|
ka_tka
|
Wysłany: 01-12-2005, 17:07
|
|
|
Bo wreszcie mam tableta. Znaczy - znowu. Znaczy - pracownicy sklepów spod znaku Media Markt czy Electro World zgodnie twierdzili, że mam zwidy, i że bateria AAAA nie istnieje. Trzeba było ruszyć znajomości i dotrzeć do pracownika Duracela. Taaaablet! ^___^
Bo cały dzień upłynął nam na wspólnym zastanawianiu się, jak rozwiązać "materiały pomocnicze" z fizyki, dostane od innej klasy. Okazało się jednak, że sprawdzian składał się z... dokładnie tych zadań, jakie robiliśmy na lekcji. Czyli chyba zaliczyłam! ^^
Bo mamuś poszła na zebranie. Czyli usprawiedliwi mi wszystko, bo wstyd będzie jej przyznać, że nie wie, co to za nieobecności na pierwszych lekcjach ^^ Swoją drogą, właśniem telefon pełen przerażenia odebrała. "Córciaa... w której ty jesteś klasie?!" XDD
Bo wreszcie trafiłam na dobry kalendarz adwentowy ^^ Po kilku latach męczenia się z mydlanymi czekoladkami XD Wyrosnąć? Nieprędko. |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|