Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 01-12-2005, 17:08
|
|
|
Cytat: | Bo krowy coraz blizej.
MUUUUUUUU!!!!!!! |
Nie pamiętam w jakim dziale, ale w CD-Action kiedyś napisali, że to poziom-legenda który tak naprawdę nie istniejeXD. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Redvampire -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 01-12-2005, 17:10
|
|
|
E tam jest tyle że nudny jak flaki z olejem , stado chodzacych na dwóch noga krów z halabardami żuca sie na ciebie muczac psss to nawet smieszne nie jest tyle ze ciekawe przedmioty przynajmniej tam wypadają. |
|
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 01-12-2005, 17:57
|
|
|
Cytat: |
"Córciaa... w której ty jesteś klasie?!" XDD
|
ROTFL :D |
|
|
|
|
|
besmirch
Ariok Animaniak
Dołączył: 28 Paź 2005 Skąd: Falkenberg/Wroclaw Status: offline
|
Wysłany: 01-12-2005, 20:39
|
|
|
Bezimienny napisał/a: | Redvampire napisał/a: | IT. albo mi sie wydaje albo do krowiego lewelu nie trzeba dodatku tylko starczy raz utłuc diabła uruchomić poziom trudnosci nightmare i wsadzić town portal i noge Wirta do kostki horadrimów i zmieszać . Ale nie pamietam bo te gre to chyba przed pierwszym pujsciem do wojska skończyłem chyba |
Dodatku nie trzeba, ale jak już się ma zainstalowany, to trzeba tego Bhaala utłuc (tak mi się wydaje, też dawno w to już nie grałem) |
ni trzeba lac baala .. zeby wejsc na mu lewel, (tak bylo w 1.09 i chyba w 1.10) ..przyjemnosc z lania kroff zadna .. ale jak ma sie pliki zeby odpalic walek ktory na battle necie jest Diablo zstepuje na ziemie i lata po 1 akcie .. jest tak ztuningowany ze moja kochana sorcerka lalem dziada ponad 2h.. utluklem .. cudem!^ a to na poziomie normal :) i az tak cinka sorcerka nie jestem.. tzn nie bylem bo juz nie gram:) .. btw watpie zeby mozna bylo go ubic innym charem bo bez pola static ciezka sprawa :P
maly update sorcerka .. max :) |
_________________ "It's like I'll disappear as soon as I close my eyes
I feel like I've turned into someone that even I don't recognize"
Ostatnio zmieniony przez besmirch dnia 02-12-2005, 01:05, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 01-12-2005, 23:17
|
|
|
Bo Koloński Kalendarz Adwentowy jest WIELKI i okazał się luksusową bombonierką...
Bo Dni Japonii nr 2 są fajne.
Bo wreszcie mogłam pogadać z moją wielką przyjaciółką Arisą, z którą się nie widziałam od wieków...
Bo Arisa to moje niewyczerpane źródło natchnienia, komentarzy i konstruktywnej krytyki
Bo wyczaiłam co dalej z opowiadaniem
Bo złapałam wreszcie klimat opowiadania
Bo przedwczoraj miałam SEN
Bo jutro szkoła a ja nic nie umiem XD
Bo bycie szaloną pisarką od siedmiu boleści w wieku lat siedemnastu to wspaniała rzecz... |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 02-12-2005, 12:46
|
|
|
Napadało śniegu i jest ślicznie:]. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 02-12-2005, 13:18
|
|
|
Bo pograłem w pracy w Wormsy i miałem niezły ubaw.
Bo skończyłem (na razie) skanować.
Bo jutro weekend.
Bo zmiana porządku dnia dotyczy tylko 1 dnia (nie będzie na stałe ^_^).
Bo w poniedziałek będę mógł się po ludzku wyspać.
Bo na Mikołajki jadę do Szczecina (Empik and/or Kino!) :D |
|
|
|
|
|
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 02-12-2005, 16:59
|
|
|
IT. napisał/a: |
Bo Sm00k jeszcze o tym nie wie ale POWIE mi skąd ma obrazek z którego zrobił av.
|
Bo mogę się wiedzę podzelić.
Soul society. |
|
|
|
|
|
ka_tka
|
Wysłany: 02-12-2005, 18:08
|
|
|
Bo mam podatną na sugestie matkę ^^
Ja, trykając mamuś delikatnie w plecy: Nie chcesz się zdrzemnąć?
Mamuś nieodrywając wzroku od monitora: Nie.
Ja: A może gazetkę poczytać?
Mamuś: Nie.
Ja: Buuuuu...
Mamuś: Rozkręć tego swojego kompa, to mu poprzekładamy bebechy i se pograsz w te simsy u siebie...
Ja: Ale buuu, bo to nie dzisiaj...
Mamuś: Dzisiaj, tylko idźże mi stąd!
Tak, uzależnionam od simsów 2, które mi nie wchodzą na mój złom, jeno mamusin. Ale koło łóżka stoi odziedziczony 'w spadku' inny sprzęt, tylko dysku nie ma i za małą budę, więc trzeba wszystko przełożyć do mojej (bo ja mam dwa małe dyski i bez obu ani rusz ^^"). I na tym sprzęcie powinny chodzić... XD
Bo miałam ubaw w autobusie, podsłuchując rozmowę babci z wnuczką. Siedziały za mną.
Babcia: Ale stary autobus
Wnuczka, na słuch około 10-letnia: Jechałam tym do szkoooły.
B: Aha. A wiesz, że cyrk otworzyli?
W: Gdzieee?
B: Koło Lider Price.
W: Oooo, a tam to już raz byyył!
<ciiiisza>
W: I co, chodzi ktoś do tego cyyyrku?
No i mój przystanek. Musiałam wprost dyskretnie się odwrócić i je zobaczyć. Wnuczka była... starsza ode mnie i zmalowana od stóp do głów XDDD A cyrk przy Szajsie to jest tak średnio raz na dwa miesiące :P
Idę rozkręcać kompa ^^ |
|
|
|
|
|
Varda
ko-tek!
Grupy: WIP
|
Wysłany: 02-12-2005, 19:30
|
|
|
ka_tka napisał/a: | Swoją drogą, właśniem telefon pełen przerażenia odebrała. "Córciaa... w której ty jesteś klasie?!" XDD |
Moja miala to samo... ^^; W podstawowce i liceum. Nigdy jej sie na wywiadowki nie chcialo chodzic, poniewaz twierdzila, ze wykladowczyni nie mowi, ale mamrocze cos cicho pod nosem ;)... chyba ze raz do roku poszli sie z ojcem pokazac, ze zyja :)
A u mnie... jest weekend! Weekend! Czyz to slowo nie brzmi cudownie?
Mimo 4h snu funkcjonowalam bardzo dobrze. Kolezanka nie chce juz slyszec, ile sypiam na dobe, gdyz twierdzi, ze jej sie spac wtedy zachciewa... :)
Moja kotka jest w ciazy. Chociaz to raczej nie jest dobra wiadomosc ;) Ktos chce kota? :> |
_________________ A good witch harms none, a better witch laughs at the good witch. |
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 02-12-2005, 21:42
|
|
|
Cytat: | Ktos chce kota? :> |
Ja. Albo psa. Albo jaszczurkę. Albo węża. Albo normalną rodzinę która ma czas na opiekę nad czymś co nie jest ludziem [na opiekę nad ludźmi nie ma czasu, ale pomińmy ten fakt wymownym milczeniem]
ka_tka napisał/a: | "Córciaa... w której ty jesteś klasie?!" XDD |
Ha! U mnie to ojciec jest geniuszem. Jakby nie było, juź 11 rok uczę się w klasie z literką 'B', a on nadal nie pamięta...
Bo mam weekend! Wreszcie!
Bo moja chora na zapalenie oskrzeli mamuśka umie obsługiwać BitCometa. I korzysta z tego.
Bo mimo niesprzyjających warunków [czyli blokowania drzwi do sali przez 10min i zażartej dyskusji przez kolejne 10 przez moją kochaną klasę i tym samym zrobienia z 2 lekcji tylko półtora] napisałam wypracowanie o kobietach romantycznego bohatera na 2 kartki A4. I jestem z tego dumna!
Bo kupilam ojcu akumulator i zrobilam furorę na korytarzu^^ ['co to jest?' 'akumulator' 'eeee?']
EDIT [bo zapomniałam]: Bo kocham Święto Szkoły (TM) i zawody w strzelaniu z karabinków sportowych. I brak lekcji z tym związany. |
|
|
Kielon
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 03-12-2005, 11:40
|
|
|
Bo na sieci jest Futakoi Alternative odcinek 13 i w końcu zobacze zakończenie tego anime:) |
_________________ To co kochamy mówi nam jakimi jestesmy. |
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 03-12-2005, 14:34
|
|
|
Ja bym chętnie wziął kota. Tylko bym musiał go chować przed mamą, która za kotami średnio przepada... ;) |
|
|
|
|
|
besmirch
Ariok Animaniak
Dołączył: 28 Paź 2005 Skąd: Falkenberg/Wroclaw Status: offline
|
Wysłany: 04-12-2005, 10:17
|
|
|
spalem 8H:) po 3 dniach :) ahh :P |
_________________ "It's like I'll disappear as soon as I close my eyes
I feel like I've turned into someone that even I don't recognize" |
|
|
|
|
Varda
ko-tek!
Grupy: WIP
|
Wysłany: 04-12-2005, 18:25
|
|
|
A ja spalam dluzej niz 15 min ;) Objadlam sie roznymi dobrymi rzeczami na imprezie rodzinnej i ledwo sie ruszam. Poza tym usmiecham sie sama do siebie i czytam erotyki Lesmiana, mrrr. |
_________________ A good witch harms none, a better witch laughs at the good witch. |
|
|
|
|
|