Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
Zegarmistrz 

Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 18-04-2007, 14:34
|
|
|
Pokazali nam, jak zrobić komuś poważną krzywde i zepsować telefon na odległość. Co ważniejsze pokazali nam też, jak wysyłać emaile. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
 |
|
|
|
 |
Nabu 
|
Wysłany: 18-04-2007, 17:44
|
|
|
Bo mamy Euro 2012, a poza tym ten ciężki tydzień zbliża się do końca. |
_________________ there's no map and
a compass
wouldn't help at all |
|
|
|
 |
So_Dakki 
~FOXY LADY~

|
Wysłany: 18-04-2007, 20:21
|
|
|
...nie będę oryginalna, bo mamy EURO 2012 ^^
...bo zawitał dziś do mnie listonosz i przyniósł pieniążki z urzędu skarbowego ^^ |
|
 |
Arita 
Unpredictable

|
Wysłany: 18-04-2007, 22:02
|
|
|
Bo przed chwilą zobaczyłam na szkolnej stronie, że jestem jutro niepytanym numerkiem^^ a byłam już w poniedziałek i nie przypuszczałam że będę drugi raz w tygodniu więc uczyłam się 1,5 h na biologie... no ale wiedza nie ucieknie^^'
Bo mamy Euro 2012:)
Bo wreszcie wszystko zaczyna się układać i co najważniejsze po mojej mysli.
Bo postanowiłam że na weekend majowy pojadę do dziadków i spotkam się ze znajomymi których nie widziałam pół roku^^
Bo mimo iż mam 3 tygodnie na przeczytanie "Potopu" mam dziwne wrażenie że to przeczytam;P być może że chcę i chyba dlatego że książka nie okazała się taka straszna jak myślałam (w każdym razie po kilku rozdziałach^^'). |
_________________ "Przyszłość ma wiele imion. Dla słabych ma imię - niemożliwe, dla nieśmiałych - nieznane, dla myślących i walczących - ideał."
Victor Hugo |
|
|
|
 |
Keii 
Hasemo

|
Wysłany: 18-04-2007, 23:07
|
|
|
Bo wreszcie przemogłem lenistwo i update'nąłem galerię avatarów. Trochę tego jest X.x |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
 |
|
|
|
 |
Salva 
Prince Charming

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 21-04-2007, 14:25
|
|
|
Nareszcie założyłam cholerne konto na deviantcie... Po pokonaniu własnej głupoty udało się. Nie powiem co o sobie myślałam jak odkryłam dlaczego nie mogę zweryfikować adresu e mail... W każdym razie, już jest. Dzisiaj pewnie mi dojdą oprócz juz wsadzonego Tamakiego i kilku avków następne rysunki. |
|
 |
achiever -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 21-04-2007, 14:40
|
|
|
no dokonałem nareszcie przelewu za net, ale bo naprawdę jakby spełniali lepiej swoją posługę, to ja bym im szybko płacił; super pogoda
edit/
jak 2012 są mistrzostwa to bym był ostrożny z radością; tego roku jest też oficjalny koniec świata |
|
|
|
|
 |
Ysengrinn 
Alan Tudyk Droid

Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 21-04-2007, 15:48
|
|
|
Bo na dworze jest wręcz rozpustnie pięknie, zielono, kolorowo i po błękitnym niebie hasają nieliczne białe baranki. Idylla... |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
 |
|
|
|
 |
korsarz 
a taki jeden...

|
Wysłany: 21-04-2007, 16:00
|
|
|
achiever napisał/a: | jak 2012 są mistrzostwa to bym był ostrożny z radością; tego roku jest też oficjalny koniec świata |
koniec obecnego i początek nowego ;] zacznie się era Wodnika ;] |
|
|
|
|
 |
Salva 
Prince Charming

|
Wysłany: 21-04-2007, 21:22
|
|
|
Po niemal 7 godzinach z przerwami ( czyli na czysto po około 4 ) skończyłam wreszcie rysować Hikaru... I nie poleciał do kosza jak Kaoru i Kyouya !!! |
|
 |
Mikori 
hmm nie wim co napisać.

|
Wysłany: 22-04-2007, 16:53
|
|
|
A ja od niedawna mam nowy samochód Nową Toyotę Corollę Sedan. Najlepszą wersję Prestige z Gps, automatyczną klimatyzacją, przyciemnionymi szybami, komputerem pokładowym i wieloma innymi. No i chyba tyle. |
_________________ hmm |
|
|
|
 |
Salva 
Prince Charming

|
Wysłany: 22-04-2007, 17:57
|
|
|
Opętał mnie szał twórczy i nie mogę przestać rysować. A ja bardzo lubię wszelkie machinacje papierowo-ołówkowe... |
|
 |
Ysengrinn 
Alan Tudyk Droid

Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 22-04-2007, 18:09
|
|
|
Rozpocząłem sezon rowerowy jednocześnie przemieszczając rower do miasta, gdzie będzie pod ręką. Muah<masochistycznie napawa się bólem mięśni>... Oprócz tego widziałem dwa migdalące gołębie grzywacze i trzy pustułki odprawiające nad zamkiem coś jakby taniec gotowy - coś pięknego!. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
 |
|
|
|
 |
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 23-04-2007, 10:21
|
|
|
Bo wreszcie, od dłuższego czasu mam czyste konto jeśli chodzi o zaległe teksty - zerkam na kartkę wiszącą nad biurkiem z napisem "Do Napisania" i widzę, że przy każdym tekście jest "ptaszek" - tj. zrobione. Podejrzewam, ze nie będę się tym długo cieszył, bo na piątek ma być kolejna recka, zaś wśrodę przychodzi druga płyta "Kapłanek".
Bo w wolnych chwilach sklejam właśnie czołg japoński o jakże wdzięcznej nazwie "Chi".
Bo wczoraj od jednej osoby dowiedziałem się, że wyglądam jak "japiszon" (chodziło chyba o yuppie, nie o małpę czy japońca), zaś od drugiej, że jak Sei z Marimite". Diabli wiedzą, co lepsze... |
|
|
|
|
 |
Lila 
BAKA Ranger

Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 23-04-2007, 15:28
|
|
|
Bo jak wyszlo na to, ze moj plecak, zostal w pokoju samorzadu. Kolezanka tez zapomniala notatek i sie cofnela w czwartek do naszego pokoju, a tam lezal moj plecak jak sie potem okazalo. Zabrala go do domu, a ze nie miala mojego numeru telefonu, to sie nawet nie odezwala, ze go ma!"! Ale sie znalazl ! I wszystko mam xD Ale sie dzis cieszylam do czasu...
- Spoiler: pokaż / ukryj
- Mialam testy z Informatyki... I JE OBLALAM ! JAK TO MOZLIWE ?? Taki kujon, a bolalam jeden z latwiejszych testow, do tego o 1 punkt !! Plakac mi sie chec... nie iwem co robic. poprawka za tydzien.
|
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
All mimsy were the borogoves, and the mome raths outgrabe.~ "
 |
|
|
|
 |
|