Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
Momoko 
wiosna jest miau

Grupy: House of Joy Lisia Federacja WIP
|
Wysłany: 23-04-2007, 20:45
|
|
|
Bo nie miałam dzisiaj historii i co za tym idzie sprawdzianu z plemion^^. Przy czym mogę cieszyć się z czystym sumieniem, bo moja radość nie jest obarczona chorobą nauczyciela, lub innymi 'atrakcjami'. A ja lubię swojego historyka (tylko sam przedmiot jakoś mi nie podchodzi==).
Bo miałam okazję pohuśtać się na huśtawce. Chyba od podstawówki mi się nie zdażyło. A szkoda, bo ja, chociaż może czas już spoważnieć(zaraz, cwila, ile ja mam lat? to jednak brzmi kretyńsko), wciąż mam słabość do bujawek. |
_________________ Pray tomorrow takes me higher higher high
Pressure on people
People on streets
 |
|
|
|
 |
Melmothia 
Sexy Chain Smoker

Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 23-04-2007, 20:52
|
|
|
Bo mam nowe ładne półbuty. Bo obcierają o stopień mniej niż wszystkie inne półbuty.
Jestem z tego powodu zadowolona, chociaż zadowolona z obolałymi nogami, bo właśnie próbuję je rozchodzić przed dniem jutrzejszym.
Bo znowu przemknełam bez obrażen przez dwa dzisiejsze zajęcia, na których prowadzący zawsze pytają. |
_________________ "Słowo ludzkie jest jak pęknięty kocioł, na którym
Wygrywamy melodie godne tańczącego niedźwiedzia,
Podczas gdy chcielibyśmy wzruszyć gwiazdy"
G.F.
 |
|
|
|
 |
So_Dakki 
~FOXY LADY~

|
Wysłany: 24-04-2007, 18:42
|
|
|
...bo powiększyłam swoją garderobę o dwie pary spodni (jasne, dopasowane), bluzeczkę (biała, z jakimiś pierdułkami, mała i zgrabna) i buty (czarne, na wysokim obcasie, o dziwo wygodne) - oczywiście wszystko na krechę. Eh jak pięknie byc kobietą i pracowac w sklepie odzieżowym *_* |
|
 |
achiever -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 24-04-2007, 21:08
|
|
|
pogoda ładna, na studiach całkiem nieźle, mnóstwo pięknych kobiet, że aż brakuje pomysłów co by tu lepiej mogło być (a może! XD)
EDIT/
bym był zapomniał: jeszcze taki kaloryferek mi się wyklarował całkiem na brzuchu jak dotąd najlepszy (ale i tak nic w porównaniu do kumpla jednego co taki mutant genetyczny [po tacie mistrzu Polski w biegach - kolega z kolei sam już gUruje coraz bardziej w polskim judo], obijał się na siłce i w ogóle a mięsnie same mu rosnęły, a tkanka tłuszczowa to nul) |
|
|
|
|
 |
ByTheWay 
???

|
Wysłany: 24-04-2007, 21:51
|
|
|
Bo większość sprawdzianów z tego tygodnia została przełożona na maj, bo jutro mam wycieczkę do Świerku zamiast lekcji, bo w czwartek i piątek mam skrócone lekcje ( średnio 3h w szkole będę ), bo mam wolne przez cały następny tydzień i do szkoły wracam dopiero 8smego maja^^
Innymi słowy ciężko żeby było lepiej:D |
|
|
|
|
 |
Zegarmistrz 

Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 25-04-2007, 15:53
|
|
|
Kłopotliwa koleżanka z pracy dostała zapalenia krtani i nie może wypowiedzieć słowa.
Nieskończona jest mądrość Boga, a jego kary sprawiedliwe! |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
 |
|
|
|
 |
Mai_chan 
Spirit of joy

Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 25-04-2007, 17:51
|
|
|
Bo dzisiaj jest prześliczny dzień. Bo napisałam klasówkę z matmy i z fizyki i jestem z obydwu zadowolona. Bo w ogóle jakoś tak świat się śmieje i nawet babol na wardze nie jest w stanie zepsuć mi nastroju... |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
 |
|
|
|
 |
GoNik 
歌姫 of the universe

Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 26-04-2007, 11:52
|
|
|
Bo wczoraj i jutro.
Bo wczorajszy wieczór spędziłam pod znakiem czekania na pizzę 1,5h (słowo daję, stałyśmy w oknie z widelcami i darłyśmy się na pół osiedla "jeść!"), rzewnych wspominek z tych cudownych trzech lat w liceum, szaleńczego śmiechu i, na koniec, zdartego gardła. 6 kobiet + pizza + piwo + ostra głupawka. Mraukh~
Bo przez to, że jutro rozdanie świadectw, od początku tygodnia mam fazę.
Bo jutro uke się zapakuje w pociąg i przyjedzie~~ Bondage, moi mili, bondage... mwahaha! |
|
 |
BOReK 

|
Wysłany: 26-04-2007, 13:04
|
|
|
GoNik napisał/a: | jutro rozdanie świadectw |
Kurczę, koniec liceum to faktycznie był piękny czas - maj wolny... no, prawie ^^.
A ja nareszcie wybrałem sobie samochód. Trzeba "tylko" załatwić formalności, parę rzeczy w nim zmienić i na wakacje będzie już idealne XD. Mam nadzieję, że żadna głupia wada nie wyjdzie w międzyczasie, no ale kupuję od fanatyka Civiców... |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
 |
|
|
|
 |
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 26-04-2007, 14:41
|
|
|
Bo nasłuchałem się dziś tylu komplementów na swój temat, że woda sodowa podwójnie gazowana z sokiem malinowym powinna uderzyć mi do głowy. |
|
|
|
|
 |
kropla 
Mykoidalny tentakl

|
Wysłany: 26-04-2007, 14:59
|
|
|
Bo zrobiłem sobie prezent zakupując "Kulturę japońską" Varleya:) Co prawda musiałem się trochę najeździć, ale co tam...
Bo pogoda jest piękna :) |
_________________ Jak po nocnym niebie sunące białe obłoki nad lasem... |
|
|
|
 |
moshi_moshi 
Szara Emonencja

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 26-04-2007, 15:53
|
|
|
Bo jest ciepło i przyjemnie, dobrze się czuję i mam dzień wolny - wreszcie się wyspałam :) |
|
 |
SG 

|
Wysłany: 26-04-2007, 20:26
|
|
|
Bo spałam dzisiaj raptem dwie i pół godziny, przy czym wstać musiałam o 6:40, i nadal potrafię myśleć. ^^ |
|
|
|
|
 |
Ari 
Livin' la Vida Loca

|
Wysłany: 26-04-2007, 21:22
|
|
|
już jutro piątek, dzieki któremu w mistycznie, patetycznie i enigmatycznie przestawi mi się w głowie tryb życia z 'praca' na 'weekend' (ew. tryb masa ;] ) a co za tym idzie, ruszam na koncert drzeć ryja, bawić się i używać, zapomniec o całym tym bagnie no i jak na młodziana przystało głupoty robić... i tak do poniedziałku |
_________________ http://peacegrenade.wordpress.com/ |
|
|
|
 |
Arashino Shiro 
władająca czasem...

Grupy: AntyWiP Lisia Federacja
|
Wysłany: 27-04-2007, 13:52
|
|
|
bo teraz mam ostatnią lekcję a po niej mam koniec ...wracam do domu mam praktyki przez miesiąc...a po drodze jeszcze przeprowadzkę....
jest dobrze-znowu wracam do życia na wysokich obrotach...tak jak lubię. |
_________________ Żyj póki możesz, bo każdy twój dzień może być twoim ostatnim... |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|