Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 09-07-2007, 12:19
|
|
|
Zegarmistrz napisał/a: | Dziś jadąc na rowerze wreszcie trafiłem na żywego zaskrońca. Śledzę te bestie mityczne już od trzech lat, ale do tej pory widziałem tylko trupy.
Szczerze mówiąc mało brakowało, żeby i z tego trup został. Wielka na metr potwora leżała na dróżce wyglądając jak kawałek gumy. Planowałem po niej przejechać, gdy zaczęła zwiewać. Co za monstrum, powiadam wam! |
Nie wiem, czy się tym nie powinna zająć nasza forumowa ekipa biologów, bo metrowy zaskroniec to chyba jakiś mutant. |
|
|
|
|
 |
Yumiko 
Child Prey

Grupy: AntyWiP Lisia Federacja
|
Wysłany: 09-07-2007, 13:05
|
|
|
hah bo wyjezdżam i troszkę odpoczne od rzeczywistego świata ^___^ pomagając rodzinie na wsi w ogródku i tym podobnych sprawach :P
bo mam nadzieje że kiedy już tam dojade to na moim ulubionym stoliku będzie stał pyszny sernik.... @____@ (jak co roku xD) |
_________________ "Zniszczenie,
Słodki nektar zakazanego przez Boga grzechu pierworodnego,
Otwarte przez szalony sabat drzwi ku wiecznej rozkoszy(...)" |
|
|
|
 |
Doreen 
Little Lotte

|
Wysłany: 09-07-2007, 14:44
|
|
|
Bo mam kooootka!
Bo Kicia ma 3 miesiące i jest biało-szara i śliczna i ma niespotykanie długi ogonek i jest wulkanem energii i gryzie moje palce i w nocy się do mnie przytula jak zasypia iiiii... <system overheat: cutness overdose>
(I to nic, że budzi mnie o czwartej nad ranem bo ona się już w sumie wyspała i che się bawić, że mam już jakieś 5 śladów pazurów na różnych częściach ciała i że trzeba tego malucha pilnować żeby nie zeżarła kwiatków/obierek od kartofli/plastikowych kwiatków/firanki/ i innych rzeczy, których jeść nie powinna ^_^) |
_________________ "The tiny spark you give,
Also set my heart aflame...
That all the songs you hear me sing,
Are echoes of your name."
Ikonka stąd
|
|
|
|
 |
Caladan 
Chaos is Behind you

Dołączył: 04 Lut 2007 Skąd: Gdynia Smocza Góra Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma Omertà Syndykat WOM
|
Wysłany: 09-07-2007, 14:52
|
|
|
Grisznak napisał/a: | Nie wiem, czy się tym nie powinna zająć nasza forumowa ekipa biologów, bo metrowy zaskroniec to chyba jakiś mutant. |
Dużo jadł, wiec urósł.
Przez przypadek ściągnełem błyskawicznie z sieci Age Of Kings z dodatkiem. Mam co grać. Gdyby był ktoś zainterysowany poddam linka na pw . Nie jest zawirusowany dla wiadomości.
Przypominam o drugim punkcie Konstytucji Forum Tanuki. Chwalenie się nielegalnymi linkami to NIE jest dobry pomysł. Mai
- Spoiler: pokaż / ukryj
- dzisiaj wiem jak sie czuł Asteriks w 12 pracach jak łaził po pokojach w urzędzie pewnym. Swojego celu nie osiągnęłem
|
_________________ It gets so lonely being evil
What I'd do to see a smile
Even for a little while
And no one loves you when you're evil
I'm lying through my teeth!
Your tears are all the company I need |
|
|
|
 |
Salva 
Prince Charming

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 09-07-2007, 23:10
|
|
|
I hate when I'm about to hug someone really sexy, and my face hits the mirror. |
Ostatnio zmieniony przez Salva dnia 21-06-2012, 07:37, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Zegarmistrz 

Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 10-07-2007, 08:21
|
|
|
Wczoraj, z ojcem naprawiamy spawarkę (to, że się spaliła to kolejny powód do radości), kiedy na naszych oczach, w biały dzień na podwórko włazi nam sarna. W środku przedmieścia, między domami...
Nic się bestie ludzi nie boją.
(Ale w dziurze mieszkam...) |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
 |
|
|
|
 |
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 10-07-2007, 11:04
|
|
|
Bo przed chwilą zapukał do drzwi listonosz i mówi: "Dwa polecone do pana". Trochę zdziwiony podpisuję, odbieram, patrzę...
Okazuje się, że wygrałem jakiś tomik poezji w konkursie polskiego radia - trzeba było napisać, skąd Kaczor wziął tekst "Inni Szatani byli tam czynni". Banał.
Druga przesyłka to zaś cztery kasety i jedna płyta po brzegi pełne prawdziwie mhrocznego, pohańskiego, satanistycznego i generalnie takiego, od któego różne Lunary i Azagi dostają gęsiej skórki, black metalu.
Bo Miyaczek przysłał mi jeszcze więcej Kokii. |
|
|
|
|
 |
korsarz 
a taki jeden...

|
Wysłany: 10-07-2007, 15:14
|
|
|
Udai napisał/a: | Kiedy miałem 12-13 to zdarzyło mi się zostać pokąsanym przez taką bestię |
To napewno był zaskroniec? Parę razy zdarzało mi się złapać żywego. Poza tym, że dłoń mi potem pachniała amoniakiem nic szczególnego się nie stało... ;]
Grisznak napisał/a: | metrowy zaskroniec to chyba jakiś mutant |
Gady, w przeciwieństwie od ssaków, rosną przez całe życie. Prawdopodobnie ten osobnik miał szczęscie - trafił w obszar gdzie miał długo dużo pożywnienia i względny spokój, co pozwoliło mu tak urosnąć :) |
|
|
|
|
 |
Keii 
Hasemo

|
Wysłany: 10-07-2007, 15:39
|
|
|
Bo udało mi się pokonać lenistwo i wrzuciłem na deviantarta nowy journal. |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
 |
|
|
|
 |
longerowa 
bogini w koronie

|
Wysłany: 11-07-2007, 10:32
|
|
|
Bo nareszcie "coś" się naprawiło i mogę pisać posty na tym forum... :D Tylko ciekawe "co" to było? |
|
|
|
|
 |
Keii 
Hasemo

|
Wysłany: 11-07-2007, 10:33
|
|
|
Następnym razem, kiedy coś się zepsuje, skontaktuj się z Crackiem ;) |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
 |
|
|
|
 |
Yumiko 
Child Prey

|
Wysłany: 11-07-2007, 13:37
|
|
|
jade wczesniej na wakacje samochodem z chłopakiem którego mam zamiar dobże poznać (pewnie będzie ciekawie :D) widziałam go wczoraj na urodzinach przyjaciela rodziców i dowiedziałam się że mieszka koło mojego dziadka ^^ w piątek wyjeżdżamy :P |
_________________ "Zniszczenie,
Słodki nektar zakazanego przez Boga grzechu pierworodnego,
Otwarte przez szalony sabat drzwi ku wiecznej rozkoszy(...)" |
|
|
|
 |
Ari 
Livin' la Vida Loca

|
Wysłany: 11-07-2007, 20:52
|
|
|
czy pespektywa świetnego weekendu w genialnym towarzystwie, tuż po wyplacie, gdy jest właściwie czwartek nie jest piękna? |
_________________ http://peacegrenade.wordpress.com/ |
|
|
|
 |
Arashino Shiro 
władająca czasem...

|
Wysłany: 12-07-2007, 08:53
|
|
|
bo siedzę sobie rozczochrana przed komputerkiem, w jednej ręce kanapka z nutellą, w drugiej karton mleka-jem śniadanie w ten piękny, pochmurny dzień, i myślę o rzeczach które muszę dziś zrobić... uwielbiam mieć wolny dzień w pracy. mogłam sobie pospać do wpół dziewiątej, spokojnie zjeść śniadanie, posłuchać radia, i ogólnie mam dosyć dobry humor.;] |
_________________ Żyj póki możesz, bo każdy twój dzień może być twoim ostatnim... |
|
|
|
 |
Zegarmistrz 

|
Wysłany: 12-07-2007, 13:00
|
|
|
Bo CD-Project, Dawca Łask, Władca Darów, Wielki I Błogosławiony ma wznowić Baldurs Gate!
Błogosławcie imię jego! |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
 |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|