Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
Ysengrinn 
Alan Tudyk Droid

Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 07-07-2007, 15:47
|
|
|
UFFF.
Sesja skończona. Wreszcie mam wakacje i mogę iść szukać mózgu, który wybrał się na nie ze dwa tygodnie temu >______>.
<odkorkowuje Nutellę> |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
 |
|
|
|
 |
Salva 
Prince Charming

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 07-07-2007, 21:34
|
|
|
Having one child makes you a parent; having two you are a referee. |
Ostatnio zmieniony przez Salva dnia 21-06-2012, 07:38, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
BOReK 

|
Wysłany: 07-07-2007, 22:14
|
|
|
Nooo, nareszcie jakiś wesoły akcent u Ciebie ^^.
Bo złapałem pozytywną fazę przez flashowe animacje Vinniego *__*. Niby od pewnego czasu nie ma nowych, ale te stare wciąż mnie zachwycają. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
 |
|
|
|
 |
Salva 
Prince Charming

|
Wysłany: 08-07-2007, 00:39
|
|
|
Regular naps prevent old age, especially if you take them while driving. |
Ostatnio zmieniony przez Salva dnia 21-06-2012, 07:38, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Ari 
Livin' la Vida Loca

|
Wysłany: 08-07-2007, 10:37
|
|
|
a ja normalnie, po ludzku się dziś wyspałem, bez ciśnień i akcji, na luzie w domku; znajomi powyjeżdrzali, dziewucha też jakaś na fochu, żadnych filmów w tv, w komórce bateria siadła więc to wszystko niecnie wykorzystałem xD |
_________________ http://peacegrenade.wordpress.com/ |
|
|
|
 |
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 08-07-2007, 14:59
|
|
|
Bo zgodnie ze swoim nickiem Benedykt XVI zrobił fajną rzecz i wprowadził dowolność w używaniu rytu trydenckiego, co za tym idzie, jeśli dowiem się, że gdzieś w moich okolicach odprawia się mszę po łacinie, chętnie pójdę, choćby po to, żeby posłuchać tego pięknego choć przez długie pięć lat przeklinanego języka. |
|
|
|
|
 |
Melmothia 
Sexy Chain Smoker

Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 08-07-2007, 15:18
|
|
|
Bo nocka jest lżejsza od dniówki i dobrze mi się pracowało.
Bo się już wyspałam. I mimo że ja zwykle w dzień nie potrafię zasnąć, taki teraz udało mi się od razu i spałam jak zabita. Bo nie musiałam czekać z samego rana godzinę na autobus i byłam w domu o tą godzinę wcześniej. |
_________________ "Słowo ludzkie jest jak pęknięty kocioł, na którym
Wygrywamy melodie godne tańczącego niedźwiedzia,
Podczas gdy chcielibyśmy wzruszyć gwiazdy"
G.F.
 |
|
|
|
 |
Gość
Gość
|
Wysłany: 08-07-2007, 15:30
|
|
|
Grisznak, gdybyś był kiedyś w Warszawie, to msze po łacinie odbywają się (a przynajmniej sie odbywały) co niedzielę w kościele na Placu Trzech Krzyży - nie pamiętam, o której godzine, ale podejrzewam, że można to jakoś sprawdzić. |
|
|
|
|
 |
Salva 
Prince Charming

|
Wysłany: 08-07-2007, 16:25
|
|
|
Bo właśnie skończyłam po wielu trudnościach najpiękniejszy avatar jaki udało mi się zrobić. Jestem z siebie dumna. |
|
 |
BOReK 

|
Wysłany: 08-07-2007, 17:27
|
|
|
I nie pochwalisz się? Ładuj go migiem do odpowiedniego tematu :]. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
 |
|
|
|
 |
tilk 

Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 08-07-2007, 18:44
|
|
|
Grisznak napisał/a: | Bo zgodnie ze swoim nickiem Benedykt XVI zrobił fajną rzecz i wprowadził dowolność w używaniu rytu trydenckiego, co za tym idzie, jeśli dowiem się, że gdzieś w moich okolicach odprawia się mszę po łacinie, chętnie pójdę, choćby po to, żeby posłuchać tego pięknego choć przez długie pięć lat przeklinanego języka. |
Mój roommate mnie namówił i byłem raz na mszy w rycie trydenckim. Wprawdzie 90% tekstu nie rozumiałem, ale jaki klimat! |
|
|
|
|
 |
Zegarmistrz 

Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 08-07-2007, 20:15
|
|
|
Dziś jadąc na rowerze wreszcie trafiłem na żywego zaskrońca. Śledzę te bestie mityczne już od trzech lat, ale do tej pory widziałem tylko trupy.
Szczerze mówiąc mało brakowało, żeby i z tego trup został. Wielka na metr potwora leżała na dróżce wyglądając jak kawałek gumy. Planowałem po niej przejechać, gdy zaczęła zwiewać. Co za monstrum, powiadam wam! |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
 |
|
|
|
 |
Salva 
Prince Charming

|
Wysłany: 08-07-2007, 20:41
|
|
|
I love everybody. Some I love to be around, some I love to avoid, and others I would love to punch in the face. |
|
|
|
 |
Udai 
[N]atural [B]orn [E]goist

|
Wysłany: 08-07-2007, 21:02
|
|
|
Zegarmistrz napisał/a: | Dziś jadąc na rowerze wreszcie trafiłem na żywego zaskrońca. Śledzę te bestie mityczne już od trzech lat, ale do tej pory widziałem tylko trupy. |
Kiedy miałem 12-13 to zdarzyło mi się zostać pokąsanym przez taką bestię - lewa łydka niestety nie mam po tym najmniejszego śladu - co ciekawe jego ugryzienie w najmniejszym stopniu nie boli. |
_________________ "It is a good viewpoint to see the world as a dream. When you have something like a nightmare, you will wake up and tell yourself that it was only a dream. It is said that the world we live in is not a bit different from this." |
|
|
|
 |
Zegarmistrz 

Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 08-07-2007, 22:26
|
|
|
Cytat: | Albo tu u nas karły albo u Was potwory...
|
To raczej był potwór. Większość zwłok (3 sztuki rozjechane na drodze, 2 przyniesione przez koty, jedną, którą sąsiad znalazł w sianie z ociętą głową) miała góra 20 centymetrów. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
 |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|