FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 136, 137, 138 ... 563, 564, 565  Następny
  Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre.
Wersja do druku
Ari Płeć:Mężczyzna
Livin' la Vida Loca

Status: offline
PostWysłany: 15-07-2007, 12:16   

bo właśnie naraz gram, piszę tekst, śledze fora, obserwuje allegro i zbieram do kupy to co przyniosło tegoroczne E3. Da się :)

Numer Gadu-Gadu
9986661
Melmothia Płeć:Kobieta
Sexy Chain Smoker

Grupy:
Alijenoty
PostWysłany: 15-07-2007, 23:22   

Bo mam dobry humor ^^ (ach, te huśtawki nastrojów, kiedyś mnie wykończą). Mam jutro wolne, dziś w pracy poszło dobrze, a czas szybko mijał. A, i sytuacja odwrotna do tej poprzednio opisywanej w zupie. Uczę się ^^
Bo jutro (nie ma mowy, że nie) obejrzę coś! Jeszcze nie wiem co, ale to się jeszcze zastanowi.
Bo mam już (wreszcie?) konto na allegro (tylko nie wiem co z tym fantem zrobić...).
Bo jutro się wyyyyyyśpieeeę (pewnie znowu prześpię cały dzień, a później w zupie będę narzekać...).

G.F.

Powrót do góry Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Tyczek Płeć:Mężczyzna
♩♪♫♬

PostWysłany: 16-07-2007, 12:28   

Niewyspany o 3 w nocy postanowiłem podejść do okna i się porozglądać. Okazało się, że spadająca gwiazda sobie leciała. Od razu pomyślałem sobie życzenie (naiwniak ;)) i mam nadzieje, że się spełni.

Numer Gadu-Gadu
8487137
Keii Płeć:Mężczyzna
Hasemo

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 16-07-2007, 12:28   

Bo przyszły dwie książki zielarskie dla mojej mamy.
Bo miałem szczęście i spotkałem listonoszkę, kiedy wychodziłem, dzięki czemu nie muszę iść na pocztę po dwa polecone.
Bo udało mi się wykupić bilet + ubezpieczenie do Wiednia za ~30 zł taniej niż sam bilet, gdybym kupował go później.
Bo dowiedziałem się, że w pobliskiej księgarni 21 będą mieli 7 tom HP (tylko drogie toto - 99 zł >_>).
Bo mój rower po przeglądzie, zmianie przerzutek i manetek chodzi jak w zegarku, o wiele przyjemniej się jeździ ~~
Bo wieczorem przyjeżdżają znajomi i zostają na parę dni.
Bo wczoraj przeszedłem pierwszego .hacka//G.U. ^^

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Mai_chan Płeć:Kobieta
Spirit of joy

Grupy:
Fanklub Lacus Clyne
Tajna Loża Knujów
WIP
PostWysłany: 16-07-2007, 19:03   

Bo byłam wczoraj u rodziny Kariny i było bardzo, bardzo miło.
Bo wybyczenie się na trawce to dobra rzecz.
Bo znowu byłam u doradcy zawodowego - niby wyszłam równie mądra jak przedtem, ale jednak jakoś tak bardziej... ja wiem? Lepiej trochę, no. Wiary trochę więcej.
Bo w Empiku znalazłam ostatnią brakującą płytę Katarzyny Groniec i jestem z tego powodu wyjątkowo szczęśliwa.
Bo w tymże Empiku znalazłam też płytkę DVD z bajką mojego dzieciństwa - "Dzikie łabędzie" :3

O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora
Enkidu Płeć:Mężczyzna
I'll show you the Sky

Grupy:
Lisia Federacja
PostWysłany: 16-07-2007, 23:33   

Bo ogólnie nie jest źle ;].

Do the Kirby dance! <("<) <( " )> (>")>
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
5401878
GoNik Płeć:Kobieta
歌姫 of the universe

Grupy:
AntyWiP
Fanklub Lacus Clyne
Tajna Loża Knujów
PostWysłany: 17-07-2007, 01:34   

Bo po przeczytaniu teoretycznie epilogu do ostatniego tomu Harrego Pottera ogarnął mnie taki zakwik, że chyba zasnąć nie będę mogła.
Poza tym łzy śmiechu miałam w oczach i parskałam radośnie co chwilę.
Spoiler: pokaż / ukryj
Albus Severus..... oraz łysiejący (a jakże!) Draco Malfoy i jego syn Scorpiusss~ A blizna nie bolała Harrego już od 19 lat...KWIIIIIK!
trzymajcie mnie, bo nie zdzierżę. W dodatku to jest tak głupie, że może być prawdziwe.

-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 17-07-2007, 09:40   

Bo leżę na podłodze, piję zimny sok i słucham Kokii. Miyak tak mnie skokiatował, jak chyba nikomu nie udało się to wcześniej, a moja antypatia do dżapańskich wyjców jest powszechnie znana. Gdyby nie kot, który co chwila podbiega i chce się bawić, byłoby całkiem nieźle.
Powrót do góry
Zegarmistrz Płeć:Mężczyzna

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 17-07-2007, 11:07   

Bo jutro do polskich księgarń wchodzi pierwszy tom "Tyranii Nocy", nowego cyklu fantasy Glena Cooka.

Numer Gadu-Gadu
1271088
Grisznak
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 17-07-2007, 12:07   

Bo zapowiedziano czwartą serię Maria Sama Ga Miteru!!! *z radości cichutko popija herbatkę z róży* Choć news jest średnio wiarygodny, lepszy rydz niż nic, nieprawdaż?
A oto i news: http://heiseidemocracy.com/2007/07/17/anime-news-maria-sama-ga-miteru-season-4-announced/
Powrót do góry
Miya-chan Płeć:Kobieta
Aoi Tabibito

Grupy:
Tajna Loża Knujów
WIP
PostWysłany: 17-07-2007, 13:41   

Pisk! Pisk! Czwarta seria! *__* Nic to, że średnio wiarygodna ta informacja, i tak ciągle mam do skończenia drugą serię, a i OAVka przede mną...

Bo przyszła wreszcie zamówiona i długo oczekiwana książka - któraś-tam-z-kolei część "Koła Czasu" i zaraz ją sobie skonsumuję na surowo :>
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Grisznak
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 17-07-2007, 14:13   

Bo to chyba bardzo miły dzień. Siostra kupiła nowy czajnik...i to z gwizdkiem!!! Fiuuuuu...
Bo moja recka "Out" z "Nowego Czasu" znalazła sie na stronie Gabrysi Kulki (a co tam, skromność nie jest moją mocną stroną).
Powrót do góry
Momoko Płeć:Kobieta
wiosna jest miau

Grupy:
House of Joy
Lisia Federacja
WIP
PostWysłany: 17-07-2007, 21:59   

Bo wróciłam! Wróciłam do domu *^__^*!

Co prawda, na miejscu okazało się, ze pozostawienie domu jedynie w rękach męskiej części mojej rodziny jest baaardzo złym pomysłem (albo jeszcze gorszym). Prawdopodobnie po dwóch tygodniach z domu pozostałaby tylko kupka popiołu.
Po wejściu pierwsze pierwsze, co rzuciło się na oczy, to podłoga, pokryta w najlepszym razie cieniutką warstwą psich włosów, a w miejscach mniej strategicznych w całości zakryta przez kłęby różnorakiego futra, siana i plam niewiadomego pochodzenia. W kuchni, oczywiście - naczynia mrugające ze zlewu i miejsca, gdzie prawdopodobnie znajdował się kiedyś blat, plus kosz wydzierający taki odór, że oczekiwałam, iż po otwarciu pokaże ząbki, lub rzuci się na mnie z mackami. I innych ciekawostek przyrodniczych, zapleśniała herbata i i ogórki małosolne w tymże stanie, których niestety zagłodzeni domownicy nie wykryli.
Psiny mojej kochanej o mało co bym nie poznała. Kłębek sierści, woniący, za przeproszeniem, padliną. Bidak, przy tych nagłych upałem zaczął w zastraszającym tempie linieć. Gdzie nabył perfumkę, wolałam nie dociekać.
Wyczesałam zwierzaka, bo aż szkoda mi go było, a następnie ekspresem wykąpałam. Ja się tylko zastanawiam, czy co po niektórzy rozumieją pojęcie opieki nad psem. zalicza się do tego coś więcej niż karmienie i 'wietrzenie' go co jakiś czas...

A następnie się wykąpałam i od tego czasu mi straaasznie dobrze:). Nawet robota nie była taka zła, bo tydzień nie robienia dosłownie niczego, to dla mnie jednak zbyt dużo.

I mam lody, słucham sobie Nodame Cantabile - La Folle Journee Selection (Mel mnie zainspirowała:) i szaleję ze szczęścia, że mam w końcu Internet^^

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
tilk Płeć:Mężczyzna

Grupy:
Alijenoty
PostWysłany: 17-07-2007, 23:18   

Momoko napisał/a:
Prawdopodobnie po dwóch tygodniach z domu pozostałaby tylko kupka popiołu (...) plam niewiadomego pochodzenia (...) naczynia mrugające ze zlewu (...) kosz wydzierający taki odór, że oczekiwałam, iż po otwarciu pokaże ząbki (...) zapleśniała herbata i i ogórki małosolne (...)

Brzmi jak mieszkanie stereotypowego studenta...
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang

Numer Gadu-Gadu
1543661
Salva Płeć:Kobieta
Prince Charming

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
WOM
PostWysłany: 18-07-2007, 14:04   

To nie jest sterotyp, to jest rzeczywistość... Z mieszkania studentów (w którym spędziłam kilka dni, rok temu, zaznaczam że były to 4 jednostki płci męskiej w porywach do 8 co może nieco tłumaczyć) raz faktycznie coś się na mnie z kosza rzuciło... Nie z zębami, ale wrażenie niezapomniane...

Bo mimo że jest niemiłosierny upał czuję się zupełnie w porządku.
Bo zaraz biorę się albo za rysowanie albo za czytanie mojego ukochanego zeszytu-pamiętnika, którego treść stanowią moje przemyślenia na temat anime, mojego do nich stosunku itd. Zaczęłam coś takiego kiedy zaczęłam oglądać anime czyli w październiku zeszłego roku i właśnie kończę trzeci z kolei 300-kartkowy zeszyt A5. Piszę to dla siebie, bo strasznie mnie bawią moje komentarze i strasznie lubię czytać to co sama piszę. Poza tym czasem dochodzę do ciekawych wniosków na temat pewnych rzeczy. Lubię czytać o ulubionych seriach. Zresztą jest to doskonały sposób dla kogoś kto nie ma z kim pogadać na temat anime. Sama ze sobą dogaduję się najlepiej.
Bo bardzo lubię czytać posty z tego tematu. Od jakiegoś czasu dużą przyjemność sprawia mi czytanie tutaj postów momoko. Nie wiem czemu, ale sprawia ^^

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Strona 137 z 565 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 136, 137, 138 ... 563, 564, 565  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi