Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
Mai_chan 
Spirit of joy

Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 29-07-2007, 16:38
|
|
|
Yaaaaay... 36,8 stopni Celsjusza ^^V
Zdrowiejemy!! |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
 |
|
|
|
 |
Mara 
High

Grupy: House of Joy Lisia Federacja
|
Wysłany: 30-07-2007, 17:17
|
|
|
Bo kupiłam dwie pary ładnych skarpetek i bluzeczkę z Kłapouszkiem. Gdybym mogła, to bym ją chyba powiesiła na ścianie, ale nie zrezygnuję z pomysły noszenia tego dzieła sztuki seryjnej^^ |
_________________ "Shut up and keep up squeezing the monkeys!"
 |
|
|
|
 |
korsarz 
a taki jeden...

|
Wysłany: 31-07-2007, 14:18
|
|
|
Cytat: | 36,8 stopni Celsjusza ^^V
Zdrowiejemy!! |
Mai_chan, od temperatury powyżej 30 stopni się nie zdrowieje, tylko się białej gorączki dostaje... Chyba, że mieszkasz nad morzem/jeziorem/masz blisko basen/et cetera, to zupełenie inna sprawa ;]
Bo jest przyjemnie chłodno za oknem :)
Bo pada deszcz :)
(gomen, ale po tym, jak nad Rudnikiem w Grudziądzu spaliłem sobie czoło mam jakąś awersję do słońca... :/ )
Bo niedługo jadę do Swornegacie (ciekawa nazwa tej wioski :) ) nad jezioro, do Borów Tucholskich, na łąki zielone... *_*
Bo jeśli się nie rozchoruję/kolejarze nie będą strajkowac/wpisać inne, to prawdopodobnie pojawię się na Pierniconie ^_^ |
Ostatnio zmieniony przez korsarz dnia 02-08-2007, 16:41, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
Keii 
Hasemo

Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 01-08-2007, 00:18
|
|
|
Bo chce mi się pisać notki na bloga i jest ich już 5. A ponadto wychodzą długie, co wydaje się być pozytywne ;) |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
 |
|
|
|
 |
chise 
tyhmä tyttö

|
Wysłany: 01-08-2007, 00:39
|
|
|
W zasadzie znacznie prościej wypowiada mi się w temacie "wszystko co złe", co chyba też znacznie lepiej do mnie pasuje, niemniej jednak miał miejsce fakt, który zasługuje chyba na bycie odnotowanym tutaj.
Dożyłam 21 roku życia.
o_O
Kto by pomyślał ... |
_________________ can't believe how strange is to be anything - at all |
|
|
|
 |
Melmothia 
Sexy Chain Smoker

Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 01-08-2007, 17:23
|
|
|
Bo przez dwa następne tygodnie mam stałe godziny pracy. STAŁE! *_* Ze STAŁYMI dniami, które są wolne! Wreszcie będę wiedziała kiedy dzień się zaczyna, a kiedy kończy.
Bo jadąc autobusem widziałam dziś kota o niezwykłym ubarwieniu, o takim: zwierzątko, które /me by chciała mieć a nie może.
Bo mnie dziś jeszcze mój nowy królik nie ugryzł. Rano nawet wyglądał jakby sie stęsknił, żywszy był, niuchał i patrzył się do góry jak na niego wołałam. Chciałabym mu smycz z szelkami kupić, bo tak samopas po dworze strach puszczać, ale mieszkam w takim miejscu, że przez następne 10 lat przekazywano by sobie historię o tym w podaniach ustnych =="
Bo bardzo dobrze się czuję, mimo 4 h snu i mimo świadomości, że do weekendu co noc będę spała tylko po 4 h. Po prostu nie jestem w stanie wyrobić się ze wszystkim co chcę zrobić przed 1 w nocy. |
_________________ "Słowo ludzkie jest jak pęknięty kocioł, na którym
Wygrywamy melodie godne tańczącego niedźwiedzia,
Podczas gdy chcielibyśmy wzruszyć gwiazdy"
G.F.
 |
|
|
|
 |
longerowa 
bogini w koronie

|
Wysłany: 01-08-2007, 20:39
|
|
|
Bo mam lenia i dobrze mi z tym ^^
Bo pojutrze Woodstock i wyszaleję się, zapomnę choć na chwilę o problemach. |
|
|
|
|
 |
cintra 

|
Wysłany: 01-08-2007, 22:47
|
|
|
Bo jutro do Gdańska (łii!)
Bo w Gdańsku są wtedy targi dominiklańskie (łii!)
Bo babcia mnie podratowała finansowo i może będe w stanie coś sobie tam zakupić (łii!) ;P
Bo dostanę na urodziny prostownicę(Ci, którym się skręca grzywka wiedzą dlaczego to może tak cieszyć ^^) |
|
|
|
|
 |
Sakura_chan 
Pure Angel

Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 02-08-2007, 10:26
|
|
|
<macha do cintry>Gdańsk pozdrawia i życzy udanych zakupów na jarmarku :)
Bo wizyta u dentysty nie była aż taka zła, obeszło się bez leczenia kanałowego |
_________________ To add colour to your boring today
To put magic into your melancholic tomorrow
I have come to change those nonchalant times you spent
Into precious memories
 |
|
|
|
 |
Irian 

Grupy: WIP
|
Wysłany: 02-08-2007, 10:28
|
|
|
I pilnuj torebki na jarmarku X___X
Bo braciszek przyjechał i jutro nam naleśniki zrobi. :) |
_________________ Every little girl flies. |
|
|
|
 |
Caladan 
Chaos is Behind you

Dołączył: 04 Lut 2007 Skąd: Gdynia Smocza Góra Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma Omertà Syndykat WOM
|
Wysłany: 02-08-2007, 17:34
|
|
|
bo dzisiaj byłem na plaży i zabawnie sie opaliłęm. Plecy i pół twarz , oraz prawa ręka i noga jest czerwona, a reszta biała. Od dzisiaj jestem siedzący półbykiem. Myślałem że słonce dzisiaj mnie nie weżmie. |
_________________ It gets so lonely being evil
What I'd do to see a smile
Even for a little while
And no one loves you when you're evil
I'm lying through my teeth!
Your tears are all the company I need |
|
|
|
 |
Arashino Shiro 
władająca czasem...

Grupy: AntyWiP Lisia Federacja
|
Wysłany: 02-08-2007, 20:11
|
|
|
Bo przez następne trzy dni mam wolne od pracy!!Yay!!!!
Bo jutro jestem umówiona ze znajomą i będzie mnie cały dzień japońskiego uczyć!!!
<Podwójne Yay choć z nutą przerażenia>
bo po wypłacie moja szafa została odświeżona: dwie pary jeansów, bluzka, strój kąpielowy... poszalałam^^
bo jeśli nad głową nie wisi szef to dzień wydaje się pogodniejszy
bo czytam (pochłaniam) książki Glena Cooka o Garrecie i jestem zafascynowana. |
_________________ Żyj póki możesz, bo każdy twój dzień może być twoim ostatnim... |
|
|
|
 |
Salva 
Prince Charming

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 02-08-2007, 20:12
|
|
|
Bo jest piękne ^^ I tyle...
Bo mam wspaniały humor.
Bo oglądam właśnie wspaniałe anime
Bo słucham prześlicznej piosenki
Bo dzisiaj oficjalnie robię sobie powtórkę z Ghost Hunt i nie mogę powstrzymać radosnego śmiechu na tę myśl.
Bo niedługo przyjdzie do mnie oczekiwana paczka zawierająca 7 tomów mangi Ouran i jeden Fruits Basket, bo to najprawdopodobniej nie koniec mangowych zakupów.
Bo... cholera mało tych powodów.
A czy ważny jest powód ? Ważne że jest piękne :D |
|
 |
wa-totem 
┐( ̄ー ̄)┌

Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 03-08-2007, 14:32
|
|
|
Bo jest nadzieja że będzie kosztowało mniej, i uda się zrobić przed jutrem. I tak zrobi mi dziurę w portfelu, ale... oh well.
Smile! |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
 |
|
|
|
 |
Salva 
Prince Charming

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 03-08-2007, 18:11
|
|
|
Bo wręcz uwielbiam co jakiś czas przekopywać stare tematy. Uwielbiam czytać niektóre dyskusje. Pomagają mi zrozumieć anime które oglądam. Vide wa-totem Twoje komentarze o Fate Stay Night, ktoś Ci to już pisał ale czy wiesz że jesteś wielki ? ^^ i nie, nie o wymiary fizyczne mi chodzi ^^ Szkoda, że częściej nie mogę czytać Twoich komentarzy.
Albo dyskusje w temacie o parkach (co jakiś czas go przeglądam żeby zobaczyć jakie nowe postacie rozpoznaję). Dzisiaj spędziłam przemiło czas czytając tam dyskusję dziewczyn o Death Note. Bardzo lubię coś takiego. Baaardzo... Szkoda tylko że tak mało tego ostatnio na forum. Ja dlatego tak polubiłam to forum bo zaczęłam znajomość od gruntownego zaznajomienia się z istniejącymi tematami. Znowu sobie przypomniałam dlaczego zawsze Tanuki lubiłam. I dlaczego zawsze darzyłam szacunkiem pewne 4 osoby z tego forum. Zawsze czytanie dyskusji o DN sprawiało mi dużo przyjemności, nawet wtedy kiedy uważałam, że nigdy nie wezmę się za mange ani anime. Pośrednio te właśnie dyskusje się do oglądania przeze mnie anime przyczyniły. Bo poniekąd poprawiło mi to humor i ... Ja po prostu cholernie lubię czytać coś takiego ^^
To już powinnam napisać w Zupie, zawsze czytanie takich tematów pozostawia we mnie trochę przygnębienia i żalu, że ja tak nie umiem. Ale mimo to strasznie coś takiego lubię i próbuję coś takiego uprawiać (dopiero teraz sobie to uświadomiłam) w komentarzach do recenzji. |
|
 |
|