Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
Momoko 
wiosna jest miau

Grupy: House of Joy Lisia Federacja WIP
|
Wysłany: 23-08-2007, 19:35
|
|
|
Bo znalazłam (i spożytkowałam) odżywkę koloryzującą z Chny! I dzięki niej moje włoski naprały rdzawego blasku, generalnie ich odcień stał się 'cieplejszy'. A to jest na szczęście całkiem ziołowe i nie niszczy włosów. I się zmywa.
Jestem bardzo zadowolona z efektów^__^ (prawie, że ruda jestem, o!)
Szkoda, że paskudę wypatrzyłam jedynie w sklepie, który właśnie jest likwidowany^^". |
_________________ Pray tomorrow takes me higher higher high
Pressure on people
People on streets
 |
|
|
|
 |
Keii 
Hasemo

Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 23-08-2007, 19:38
|
|
|
Bo mam nareszcie laptopa połączonego z wieżą i rozpływam się nad jakością dźwięku ~~ |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
 |
|
|
|
 |
Irin 
Grupy: House of Joy WIP
|
Wysłany: 23-08-2007, 21:09
|
|
|
Bo zrobiłam TO! Mrok, zło, ciemność i zaraza! Buhaha! |
|
|
|
|
 |
ka_tka 

|
Wysłany: 23-08-2007, 22:59
|
|
|
Bo przez frustrację tradycyjnymi metodami 'artystycznymi' zdecydowałam się wreszcie znowu coś podziubać na kompie. Bo czuję się spełniona, chociaż nie do końca zadowolona z efektu xD; Bo przegapiłam sporo devowych galerii i teraz nadrabiam zaległości :D |
|
|
|
|
 |
Salva 
Prince Charming

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 24-08-2007, 10:04
|
|
|
Bo całą jedną ścianę obwiesiłam moimi rysunkami (z takim przeznaczeniem były rysowane), na drugiej w centralnym miejscu nad moim łóżniem wisi Ayame moshi_moshi ^^
Bo ogólnie wenę mam ostatnio. Już się cieszę na myśl że będę mogła wreszcie pokazać te moje zaległe prace. Oczy L wyszły mi fantastyczne. Nigdy nie miał tak żywych oczu jak na moim rysunku. Ogólnie im dłużej patrzę na moje prace tym przyjemniej mi się robi. Cały czas nie mogę przestać patrzeć na Hatori, ciężko mi się będzie z nimi rozstać ^^
Bo udało mi się napisać całkiem sensowny komentarz do Kanon. Bo było to jedno z piękniejszych anime jakie widziałam. |
|
 |
Keii 
Hasemo

Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 24-08-2007, 10:42
|
|
|
Bo o 3:30 w nocy skończyłem Phoenix Wrighta 2 ~~ |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
 |
|
|
|
 |
radgers 
Merill J. Fernando

|
Wysłany: 24-08-2007, 17:30
|
|
|
Bo prawdopodobnie sformatuję kompa :D |
_________________ Duk said (czy coś takiego) - spróbuj i Ty xD |
|
|
|
 |
Lila 
BAKA Ranger

Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Lisia Federacja Omertà
|
|
|
|
 |
Momoko 
wiosna jest miau

Grupy: House of Joy Lisia Federacja WIP
|
Wysłany: 25-08-2007, 00:17
|
|
|
Bo Irin mnie ślicznie pokolorowała (a Inis narysowała:)
Bo dzisiaj ogółem miałam dobry dzień, czyli:
- jakimś cudem wstałam wcześniej i nie czułam się niewyspana
- nie zapomniałam o pstryknięciu fotki, a w dodatku wyjątkowo jak na taką okazję, znalazłam bateryje do aparatu.
- zjadłam pudding^^
- narysowałam komiks, który się spodobał osobom, na których opinii mi zależy
- wytłumaczyłam bratu co to jest yuri!
Znów oglądałam Suzumiyę i narkotyzowałam się Kyonem~~ |
_________________ Pray tomorrow takes me higher higher high
Pressure on people
People on streets
 |
|
|
|
 |
ka_tka 

|
Wysłany: 25-08-2007, 15:20
|
|
|
Bo zagnało nas z mamusią w okolice niegdyś najbardziej zapyziałego lumpeksu w okolicy. Bo nie jest już zapyziały (ładne, wyselekcjonowane rzeczy, dzialik z seriami nowych ciuchów, wnętrze po remoncie). Bo w oczka wpadła mi śliczna, ciemnofioletowa spódniczka w kratkę. Bo okazała się być w moim rozmiarze, firmowa (ach, ten szpan), do tego nowa, z papierowymi metkami z butiku (na których widniała cena parę razy wyższa) :D Bo była leciutka i dałyśmy za nią 6 zł :DDD Bo jestem wybitnie zadowolona, że dorwałam tak ładną rzecz za tak niewiele, do tego nowiusieńką. Bo wyatrzyłyśmy też bluzeczkę dla mamuś, a przy wychodzeniu jeszcze torebkę pod kolor mej nowej spódniczki >D Bo będę tam wracać, oj będę >D |
|
|
|
|
 |
Salva 
Prince Charming

|
Wysłany: 25-08-2007, 20:05
|
|
|
Bo przyjechali... i zdaje sie że Borek dorobił sie drugiej fanki ^^ A pierwsza była też zachwycona !!! Borek przygotuj sie na to, że fanka Cię będzie uwielbiać teraz z jeszcze większą intensywnością ^^ Nic to że mi sukę deprawował...
Bo Maieczka !!!! ^^
Bo byłam wzruszona tym, że komuś się chciało taki kawał drogi do mnie jechać ! Nawet moi rodzice nie chcieli mi uwierzyć... |
|
 |
Grethort 
|
Wysłany: 26-08-2007, 09:39
|
|
|
Bo życie jest piękne! I tyle... ^_^ |
|
|
|
|
 |
BOReK 

|
Wysłany: 26-08-2007, 10:24
|
|
|
Salva napisał/a: | Nawet moi rodzice nie chcieli mi uwierzyć... |
Przecież od dawna wiadomo, że Jenoty są normalne w inny sposób ^^'. Długie trasy fajne są, no i obiecałem, że wpadnę.
Salva napisał/a: | Nic to że mi sukę deprawował... |
Miałem niefart nawiązać z nią kontakt wzrokowy - puppy eyes do bardzo dużej potęgi. To ja tu jestem ofiarą! :P
Bo ogółem, nie używając wielkich słów, było bardzo miło ^____^. Zdjęcia niedługo zrzucę na kompa (Salva ozdjęciowana! Z twarzą! Mission succesful), potem gdzieś dam linkę. Ciekawe, jak z jakością będzie...
O drodze powrotnej nie będę się rozpisywał - grunt, że Mai opracowała dobry skrót i udało się nie zabłądzić w nocy ^^. Do tego już wiem, czemu IKa tak narzeka na kierowców ze źle ustawionymi światłami. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
 |
|
|
|
 |
Salva 
Prince Charming

|
Wysłany: 26-08-2007, 10:48
|
|
|
A mówiłam, nie nawiązuj kontaktu wzrokowego... ^^
Ja się właśnie zastanawiałam jak Wy dojedziecie z powrotem... Z ciekawości o której dojechaliście ?
Ja chcę najpierw zdjęcia ocenzuro... zobaczyć ^^
Bo okazałam siłę charakteru... Jestem z siebie dumna. |
|
 |
BOReK 

|
Wysłany: 26-08-2007, 10:57
|
|
|
O godzinie 00:05 Maieczka była już u siebie ^^. Jeśli chodzi o obliczanie czasu podróży, to zumi.pl jest do chrzanu. Zepsutego, o. Ale przynajmniej sprawdziłem wóz pod kątem dużych prędkości i wynik testu był pozytywny XD. A4 to zuo w czystej postaci, tak się tam gna... |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
 |
|
|
|
 |
|