Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
Yumiko 
Child Prey

Grupy: AntyWiP Lisia Federacja
|
Wysłany: 26-08-2007, 11:56
|
|
|
Bo kupiłam sobie kawaii u branko!
śliczna biała bluzeczka z krotkim rekawkiem..plisowana krotka spodniczka sliczny krawacik ^^ tylko brakuje mi moich trampków T__T ale będą nowe ^^ |
_________________ "Zniszczenie,
Słodki nektar zakazanego przez Boga grzechu pierworodnego,
Otwarte przez szalony sabat drzwi ku wiecznej rozkoszy(...)" |
|
|
|
 |
GoNik 
歌姫 of the universe

Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 26-08-2007, 14:54
|
|
|
Kontynuując wątek ze słonej zupy (tam już nie pasuje :3) - misja Zrobić Coś Ze Zdjęciami wykonana! Co prawda nie mają idealnej jakości, ale to już wina zaawansowanego skilla BORka XD
Niestety Spaczony Pies po wielu próbach pozostał czarna plamą na tle okna... |
|
 |
Keii 
Hasemo

Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 26-08-2007, 14:56
|
|
|
Bo tydzień temu wziąłem "dla sportu" udział w konkursie na stronie gram.pl i jak się okazało, wygrałem pierwszy tom trylogii Rapsodia XD
Cóż, szkoda, że już go mam, ale wygrana to wygrana ~~ |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
 |
|
|
|
 |
BOReK 

|
Wysłany: 26-08-2007, 15:22
|
|
|
Keii - zawsze możesz sprzedać, forsa też się przydaje w życiu :D.
GoNik napisał/a: | misja Zrobić Coś Ze Zdjęciami wykonana! |
Yeeeee! Jak się niedawno okazało, te zdjęcia nie były robione nawet w trybie automatycznym, tylko na jakichś ręcznych ustawieniach - bawiłem się aparatem w tygodniu i zapomniałem to zmienić. Cóż, przynajmniej część została odratowana :]. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
 |
|
|
|
 |
moshi_moshi 
Szara Emonencja

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 26-08-2007, 15:35
|
|
|
Uświadomiłam koleżankę i teraz na pewno nie powie że anime to bajki dla dzieci, istnieje nawet szansa że obejrzy całego Ourana, a to już byłby olbrzymi sukces... Bo nie ma to jak rozmowy o wszystkim do 1 w nocy i seans anime przy sałatce greckiej.
Bo mimo że jest niedziela, bez problemu dojechałam do domu, a idąc na przystanek wypatrzyłam duuuże pudło kredek za 50 zł, niedługo urodzinki, trzeba przypomnieć rodzinie... |
|
 |
Salva 
Prince Charming

|
Wysłany: 26-08-2007, 16:48
|
|
|
Dlaczego spaczony ?! Dlaczego spaczony ?! Protestują ! Proszę mi nie lżyć psa takimi określeniami :D
Stanowczo żądam obejrzenia zdjęć przed umieszczeniem ich gdziekolwiek ^^ Stanowczo żądam ogólnie zobaczenia tych zdjęć ! ^^
Bo mam dzisiaj zupełnie dobry humor mimo ostatnich problemów z dolnymi kończynami. |
|
 |
GoNik 
歌姫 of the universe

Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 26-08-2007, 18:01
|
|
|
Salva napisał/a: | Stanowczo żądam obejrzenia zdjęć przed umieszczeniem ich gdziekolwiek ^^ Stanowczo żądam ogólnie zobaczenia tych zdjęć ! ^^ |
Ale żebyś mogła je obejrzeć, muszę je umieścić 'gdziekolwiek' *^_^*
Irin widziała zdjęcia. Irin powiedziała 'łi!' |
|
 |
Salva 
Prince Charming

|
Wysłany: 26-08-2007, 18:15
|
|
|
To jest potworne z waszej strony. Nigdy więcej nie dam sobie zrobić ani pół zdjęcia ! ^^ A i tak szkoda że zrezygnowałam z pomysłu wystąpienia w mojej odwiecznej czapeczce i ulubionych okularach na pół twarzy... Miałam w planach jeszcze chustkę na dolne partie ale zgubiłam...
Borek czy mógłbyś mi je wysłać ? sarucha@tlen.pl |
|
 |
BOReK 

|
Wysłany: 26-08-2007, 18:46
|
|
|
Salva napisał/a: | Dlaczego spaczony ?! |
Sama tak go nazwałaś >P. Aż szkoda, że tego nie mam na żadnym dyktafonie. Zdjęć nie wyślę, bo w oryginale jakość jest potworna (słownie: potworna). GoNik je gdzieś upnie, to się obejrzy ^^v. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
 |
|
|
|
 |
Salva 
Prince Charming

|
Wysłany: 26-08-2007, 18:49
|
|
|
Ja nie mówiłam że spaczony ! Ja jej tylko groziłam śmiercią na różne interesujące sposoby. A owszem też żałowałam, że nie mieliśmy dyktafonu, Twoje fatalistyczne wizje były niezapomniane. Fanka Cię uwielbia ^^
Wyślij ! Ja chcę tez oryginały zobaczyć !
Apropos pytanie z czystej nieskalanej niczym ciekawości. Pokryłam się z wyobrażeniami czy nie ? Wiem że do Mai z avka jestem średnio podobna. Ale ogólnie...
Bo znowu mam ochotę czytać i bawić się w korektora i mamunia niedługo dostaniesz w swoje łapki 6 (czy 7 ?) część mojego zeszyciku. Jakoś dzisiaj mam nastrój i myślę mamunia że jutro będzie miała duuużo czytania ^^ Od razu mi sie humor poprawił jak się za to zabrałam. Mam nadzieję nieśmiałą, że Tobie też się poprawia jak te moje wypociny czytasz ^^ |
|
 |
Melmothia 
Sexy Chain Smoker

Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 26-08-2007, 19:41
|
|
|
Yay!
Nareszcie! (bo nie powiem, długą przerwę mi zaserwowałaś xD). Humor mi się poprawia, a gębula uśmiecha od ucha do ucha, nie mówiąc już o odpisywaniu, które jest, jak już wspominałam, czystą przyjemnością (czas! tylko na czas muszę polować!). Ale znów sie pytam: po co ta korekta? komentarze stanowczo wystarczą, resztę chcę w oryginale.
Bo dostanę nową część Zeszytu Córci. Bo wpadłam na pomysł wydrukowania tego i założenia segregatora (tylko jeszcze muszę segregator i koszulki kupić). Będzie leżał na półce mangowej. Za szybką :3
Bo córcia ma dobry humor i nie męczą jej moje prośby o notatki.
Bo recenzja.
Bo korekta idzie naprzód.
Bo sie wyspałam (prawie).
Ja też chcę zdjęcia ;___; |
_________________ "Słowo ludzkie jest jak pęknięty kocioł, na którym
Wygrywamy melodie godne tańczącego niedźwiedzia,
Podczas gdy chcielibyśmy wzruszyć gwiazdy"
G.F.
 |
|
|
|
 |
Salva 
Prince Charming

|
Wysłany: 26-08-2007, 19:46
|
|
|
Bo stanowczo uwielbiam mamunię i jej posty ^^
Korekta polega li i jedynie na pozbawieniu całości literówek ^^ Ja piszę szybko ale nie zawsze dokładnie. Poza tym komentarze czasem poszerzam ^^ Wiesz że ta część ciagle będzie o Ouran ? Ja się chyba z tego w życiu nie wyplączę. Niedługo powinny być pierwsze wzmianki o Death Note i Fruits Basket ^^
Tak, ja też chcę zdjęcia. ^^ Miałam w planie pokazanie swoich ze ślubu ale postanowiłam się obrazić.
xD |
|
 |
Mai_chan 
Spirit of joy

Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 26-08-2007, 21:58
|
|
|
Salvuś, a można się do ciebie też uśmiechnąć o te zeszyciki? ;) Jak już przepisujesz, to co się mają marnować... I zdjęcia! Wii!
Bo Borek dobry jest i dostarczył muzykę-w-dziwnym-języku!
Bo nie jest tak źle, jak by być mogło
Bo zrobiłam dzisiaj DUŻY postęp w porządkowaniu notatek |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
 |
|
|
|
 |
Cerber 
lol
|
Wysłany: 26-08-2007, 22:08
|
|
|
bo dowiedziałem się, że będzie film Aliens versus Predator: Requiem ;o Już nie mogę się świąt doczekać... |
_________________ lol |
|
|
|
 |
Salva 
Prince Charming

|
Wysłany: 26-08-2007, 23:03
|
|
|
Mai jak chcesz ja Ci mogę wysłać, ale obawiam się że niespecjalnie Cię to będzie fascynować. Odmawiam jednak trzeciej korekty i wywalania z dopisków słowa "mamunia" ^^, bo ja to pisałam tylko dla Melmothii. Uprasza się tylko o nieupublicznianie moich tekstów. Im dłużej je czytam tym bardziej mi się wydają idiotyczne. Aczkolwiek moje aktualne przypiski mnie czasem rozbrajają...
Mamunia najświeższy wpis będzie ponad 2 i pół strony. Lepiej niż z opisywania ostatnich odcinków ^^
Bo mam dzisiaj fantastyczny nastrój ^^
Bo zaraz będę oglądać D gray man ^^ |
|
 |
|