Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
BOReK 

|
Wysłany: 26-08-2007, 23:47
|
|
|
Mai_chan napisał/a: | muzykę-w-dziwnym-języku! |
To hiszpański jest, jakby się ktoś pytał :P. A muzyka dobra jest, właśnie przeglądam resztę albumów Venegas.
Bo nareszcie będę tutaj w czymś przydatny, o. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
 |
|
|
|
 |
Teukros 

|
Wysłany: 27-08-2007, 11:54
|
|
|
Cytat: | Bo nareszcie będę tutaj w czymś przydatny, o. |
Doskonale Cię rozumiem :)
Bo miałem naprawdę wspaniały weekend. Naprawdę, rzadko się zdarza, aby tyle dobrego nagromadziło się w dwa dni. |
|
|
|
|
 |
Mai_chan 
Spirit of joy

Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 27-08-2007, 12:07
|
|
|
Bo w istocie nie jest aż tak tragicznie jak się obawiałam.
Bo wiśnie mrożone! Wiśnie-wiśnie-wiśnie!!
Mru! |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
 |
|
|
|
 |
Zegarmistrz 

Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 27-08-2007, 12:24
|
|
|
Znalazłem ogłoszenie pracy dla "redaktora odpowiedzialnego".
Ja wiem, że jestem dziwny i nie o to chodzi w tym zawodzie, ale po prostu nazwa funkcji mnie strasznie cieszy. Związane jest to z tym, czym przed wojną trudnili się Redaktorzy Odpowiedzialni. Otóż zajęciem Redaktora Odpowiedzialnego było siedzenie w redakcji, pobieranie pensji i podpisywaniu się pod artykułami, które ewentualnie mogły niespodobać się rządowi. Jeśli faktycznie się nie spodobały, to redaktor odpowiedzialny trafiał za kratki. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
 |
|
|
|
 |
Momoko 
wiosna jest miau

Grupy: House of Joy Lisia Federacja WIP
|
Wysłany: 27-08-2007, 17:06
|
|
|
Bo właśnie przetestowałam na rodzince obiad (mniej-więcej) według serikowego przepisu, i wszystkim smakował.
Ja całkiem lubię gotować, ale zwykle nie jestem pewna swoich umiejętności.Zresztą nie bez przyczyny, udało mi nawet przypalić patelnię teflonową. I tak, patelnię, a nie tylko to, co się na niej znajdowało.
Bo właśnie piję naprawdę dobre, niemieckie cappuccino czekoladowe. Co ciekawe, jeśli postępować wg zaleceń na opakowaniu, wsypuje się prawie dwa razy mniej proszku niż podane jest na opakowaniu dowolnego opakowania cappuccina polskiego.
A i tak jest smaczniejsze. |
_________________ Pray tomorrow takes me higher higher high
Pressure on people
People on streets
 |
|
|
|
 |
Crofesima 
Captain Narcolepsy

Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 27-08-2007, 17:41
|
|
|
Bo jutro nareszcie wybieram się do okulisty. Ależ radocha. Załatwię sobie okularki z grubymi oprawkami, żeby wyglądać w nich jeszcze gorzej... znaczy się, khm, jak Morozowski. Załóżmy. |
_________________ There is sorrow enough in the natural way
From men and women to fill our day;
And when we are certain of sorrow in store,
Why do we always arrange for more?
Brothers and sisters, I bid you beware
Of giving your heart to a dog to tear. |
|
|
|
 |
Shinigami-san 
Straszny Pan Morderca

Dołączyła: 03 Maj 2007 Skąd: Poznań/Inowrocław Status: offline
Grupy: Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 27-08-2007, 19:21
|
|
|
Bo chyba troche odspałam konwent
Bo ściągam wyciskacz łez Sun's song
Bo jest mi wesoło bo zjadłam pyszny obiadek xD
Bo pomimo ze na konwencie było świetnie wróciłam do domciu i do mojego kochaniutkiego arfleta :) |
_________________ "Nie jesteś zły. Jesteś po prostu źle ubrany"
 |
|
|
|
 |
cintra 

|
Wysłany: 27-08-2007, 20:26
|
|
|
Bo wróciłam z gór... w sumie to minus, ale wróciłam cała i zdrowa, a to kawał drogi, więc powiedzmy....
Bo mam nowe, śliczne buty, zakupione podczas jednej z rodzinnych "wypraw czeskich".;)
Bo są śliwki, mniam! |
|
|
|
|
 |
radgers 
Merill J. Fernando

|
Wysłany: 27-08-2007, 23:52
|
|
|
Bo ni z gruchy ni z pietruchy dorobiło mi się na kompie parę dodatkowych gigabajtów i mogłem zainstalować Neverwinter Nights z dodatkami i Kingmakerem^^ |
_________________ Duk said (czy coś takiego) - spróbuj i Ty xD |
|
|
|
 |
Miya-chan 
Aoi Tabibito

Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 28-08-2007, 00:25
|
|
|
Bo truskawki! Bo ełony! Bo herbata z tentaklami!!!
(nie żebyście chcieli to zrozumieć XD) |
|
|
|
|
 |
Serika 

Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 28-08-2007, 00:27
|
|
|
Bo truskawki! Bo ełony! Bo herbatka z tentaklami! W czajniku w zielone ciapki!
(nie żebyście chcieli to zrozumieć, ale mam fazę i jest mi dobrze :D) |
|
 |
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 28-08-2007, 11:03
|
|
|
Bo choć wciąż odsypiam PierniCon III, jestem, po raz pierwszy chyba, naprawdę usatysfakcjonowany. Cieszę się, że te multum roboty włożone w to wszystko zaowocowało jednym z najlepszych konów w kraju.
Miło było po skończonym panelu słyszeć od ludzi iż podobało im sie. Takie zwykłe "Dzięki, było super" naprawdę potrafi zmotywować człowieka do dalsze harówki, wbrew wszystkiemu.
I dzięki wielkie wszystkim jenotom, które się zjawiły! Przepraszam, że nie miałem dla was tyle czasu ile chciałbym mieć. |
|
|
|
|
 |
Zetsubou Billy 
Psychopata

|
Wysłany: 28-08-2007, 16:31
|
|
|
Bo jest śliczna pogoda i właśnie siedze słuchając mojej ulubionej piosenki AnCafe (to przez Yumi) i pije pyszną herbatkę |
_________________ Your death is my victory.
 |
|
|
|
 |
moshi_moshi 
Szara Emonencja

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 28-08-2007, 17:10
|
|
|
Bo przyszła paczuszka od Momoko i jestem bardzo szczęśliwa z tego powodu, przy okazji przepraszam za zwłokę, jeszcze w tym tygodniu powinnam Ci się odwdzięczyć...
Bo właśnie przeczytałam posta wyżej wymienionej w "Słonej Zupie..." - ja wiem że to niegrzecznie śmiać się z cudzych problemów, ale sposób w jaki ona je pisze... |
|
 |
Salva 
Prince Charming

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 28-08-2007, 17:48
|
|
|
Moshi ja mam to samo z Borkiem od dłuuugiego już czasu. Dlatego się ochrzciłam jego fanką ^^
Bo niedługo już (kwestia kilku dni) będę mogła zeskanować Hatorich (chociaż dwie osoby już ich widziały) i wreszcie odwdzięczyć się za Ayame, który za każdym razem na mnie patrzy jak spojrzę w stronę łóżka... Mam tylko nadzieję, że nie zawiodą oczekiwań. ^^
Bo mamunia będzie miała swojego Kirę i L.
Bo chyba się sprężę i dokończę znalezionego niedawno starego Grimmjowa którego swego czasu zaczęłam, a nie dokończyłam bo niby czemu mam rysować postać której nie lubię ? |
|
 |
|