Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
ka_tka 

|
Wysłany: 29-08-2007, 22:58
|
|
|
Bo niech żyją audiobooki! Bo przebrnę przez "Chłopów"! Bo doszłam do wniosku, że tego się nawet całkiem przyjemnie słucha rysując... O ile papierowej wersji bym nie zdzierżyła i czuła, że zamiast czytać o polach i zdychających krowach mogłabym robić coś pożyteczniejszego, o tyle w takiej formie można przeżyć >D Bo na samej "Jesieni" powstały już dwa pełne rysunki :D
Salva, bo dzisiaj chyba ogólnie na devie jakiś niezwykły ruch. Sama wgrałam przeciętny rysunek i dostałam 3 razy więcej komentarzy/favów niż zwykle. Mam nadzieję, że ten ruch to nie tylko powakacyjne nadrabianie zaległości i utrzyma się na tym poziomie na dłużej. Więcej viewów i komentarzy = większa szansa na odłowienie czegoś konstruktywniejszego niż "how cute" ;P Tym bardziej że to ostatnie, chociaż z pewnością miłe i podnoszące na duchu, może w nadmiarze nieźle sfrustrować kogoś, kto ma paskudnie słodziutki styl i nie może nic na to poradzić, choć usiłuje ^^; |
|
|
|
|
 |
Grethort 
|
Wysłany: 30-08-2007, 07:55
|
|
|
Bo wczoraj przyszła do mnie paczuszka z dodatkiem do Guild Wars'a ^_^ |
|
|
|
|
 |
radgers 
Merill J. Fernando

|
Wysłany: 30-08-2007, 13:06
|
|
|
Bo przez chwilę było mi chłodno(co zresztą nie jest niczym zaskakującym) ale po chwili wsłuchiwania się w Nevermore już jest cieplej^^ I tajemniczy glut z kosmosu/otchłani/pozafraktalnej L-przestrzeni nie pasożytuje na mojej nodze. |
_________________ Duk said (czy coś takiego) - spróbuj i Ty xD |
|
|
|
 |
GoNik 
歌姫 of the universe

Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 30-08-2007, 15:08
|
|
|
Bo. Leży. Na. Biurku. Artbook. Z. Rayeartha.
Śliczny. Cudny. W twardej okładce. W idealnym stanie. Z grafiką maszyn na czerpanym papierze. Z kilkudziesięcioma stronami najlepszego starego stylu CLAMPetek w nasyconych kolorach. Z prześliczną rozkładówką ze wszystkimi bohaterami na końcu.
Bo mimo słonej zupy - cieszę się z niego niesamowicie. |
|
 |
korsarz 
a taki jeden...

|
Wysłany: 30-08-2007, 16:33
|
|
|
Bo byłem na PierniConie ^_^
(jako jedynego tanuka na konwencie rozpoznałem Grisznaka. Głównie dlatego, że był na liście prowadzących panele (geniusz strategiczny Japończyków w czasie II wojny światowej mnie powalił XD), a mnie nie chciało się łazić po sleep-roomach i pytać, kto skąd jest ^^' )
Bo kupiłem parę fajnych rzeczy <wyciąga plakat z Haibane> ^___^
Bo pograłem sobie w Mario (nie ma to, jak różowa panienka waląca we wszystko co się rusza wielkim młotem ^_^)
Bo spróbowałem DDR... Wprawdzie więcej strzałek nie trafiałem, jak trafiałem, ale co tam!
Bo część twórców AMV miała widoczną fazę (kapitalna parodia traileru do Lord of the Rings XD ) ^_^
Bo połaziłem po Gdańsku :)
Bo kupiłem Yerba Mate :)
Bo widziałem, gdzie są stoczniowe żurawie (jak znowu jakiś Jarre będzie chciał tam koncertować, to pójdę :) )
Bo jestem już w domu :)
Bo mamy nowy telewizor :D
Bo... życie jest piękne ^_____^
[dodano: 30.08.2007 godzina 17:14]
Bo Anime Gate zapowiada wydanie Haibane Renmei :D
http://anime.com.pl/Haibane_Renmei_i_Shakugan_no_Shana_od_AG%3F,news,read,3131.html#c24 ;] |
|
|
|
|
 |
Yumiko 
Child Prey

Grupy: AntyWiP Lisia Federacja
|
Wysłany: 30-08-2007, 17:29
|
|
|
bo właśnie słucham sobie swojej kochanej muzyczki :P i rozmawiam sobie z bratem ^^ |
_________________ "Zniszczenie,
Słodki nektar zakazanego przez Boga grzechu pierworodnego,
Otwarte przez szalony sabat drzwi ku wiecznej rozkoszy(...)" |
|
|
|
 |
BOReK 

|
Wysłany: 30-08-2007, 17:33
|
|
|
Bo drill nie poszedł w ruch - pierwsza od x czasu wizyta u tej doktorowej zakończona została jedynie przeglądem ^___^v. Matko, po tylu krwawych (i to jak) bojach widzę pomyślny koniec tej wojny. I wydatków... |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
 |
|
|
|
 |
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 30-08-2007, 17:54
|
|
|
Cytat: | (jako jedynego tanuka na konwencie rozpoznałem Grisznaka. Głównie dlatego, że był na liście prowadzących panele (geniusz strategiczny Japończyków w czasie II wojny światowej mnie powalił XD), a mnie nie chciało się łazić po sleep-roomach i pytać, kto skąd jest ^^' ) |
To żeś błysnął...bo Shinigami, Serika, Teukros, Yuby i Kero też byli, wystarczyło się spytać, w końcu wszyscy (poza mną) spali w jednym sleepie i to pustawym (było z nim trochę śmiechu na początku, ale to inna bajka). |
|
|
|
|
 |
korsarz 
a taki jeden...

|
Wysłany: 30-08-2007, 18:27
|
|
|
Grisznak napisał/a: | spali w jednym sleepie i to pustawym |
No, to chyba się minęliśmy, bo ten, w którym ja spałem, zdecydowanie pustawy nie był (obróć się w śpiworze, a wybijesz komuś zęby łokciem...) - pokój 200 ;]
Ale może za rok się uda ;] |
|
|
|
|
 |
Shinigami-san 
Straszny Pan Morderca

Dołączyła: 03 Maj 2007 Skąd: Poznań/Inowrocław Status: offline
Grupy: Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 30-08-2007, 18:44
|
|
|
Grisznak napisał/a: | w końcu wszyscy (poza mną) spali w jednym sleepie |
Ja spałam na korytarzy na przeciwko sali konkursowej(chyba), w każdym razie koło sklepiku - najwięcej informacji tam przelatywało xD |
_________________ "Nie jesteś zły. Jesteś po prostu źle ubrany"
 |
|
|
|
 |
Enkidu 
I'll show you the Sky

Grupy: Lisia Federacja
|
Wysłany: 30-08-2007, 21:02
|
|
|
Bo uwielbiam taką pogodę, uwielbiam jesień, bo mam wolne, bo kupuje sobie laptopa (ciężko zapracowanego (choć miało być auto ale jednak zmieniłem swoje podejście i jego kupno przekładam na następny rok)), bo dzięki pogodzie mam świetne samopoczucie, lubię jak dookoła mnie jest zimno a mi jest ciepło (wiem że to dziwne ale nie umiem tego wytłumaczyć). Bo poprostu :]. |
_________________ Hoping for the best but expecting the worst
Do the Kirby dance! <("<) <( " )> (>")>
 |
|
|
|
 |
ka_tka 

|
Wysłany: 31-08-2007, 10:59
|
|
|
Bo mamusin pracodawca postanowił zakupić dodatkowego Corela. Bo OEMowski wychodził o wiele taniej. Szczególnie ten w komplecie z tabletem Wacoma. A piórko mojego starego tabletu zmarło śmiercią tragiczną pół roku temu...
*testuje swoją nową i darmową zabawkę, która nikomu w firmie nie była potrzebna* :D
Co prawda maleńki jest i bardziej biurowy niż graficzny, ale to i tak postęp. Przynajmniej sterowniki się zainstalowały... W starym owszem, instalowały się, ale po zainstalowaniu system się nie otwierał XD; Więc tyle z niego miałam, że był wygodniejszy w użyciu niż myszka. Tu przynajmniej nacisk działa ^^;
Korci mnie, żeby nim pomachać, ale mam jeszcze do skończenia prackę farbami + nie mam już żadnych szkiców ^^; Ale i tak szczęście, o. Wreszcie będę mogła powrócić do miękkiego kolorowania na kompie :D |
|
|
|
|
 |
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 31-08-2007, 11:31
|
|
|
Shinigami-san napisał/a: | Grisznak napisał/a: | w końcu wszyscy (poza mną) spali w jednym sleepie |
Ja spałam na korytarzy na przeciwko sali konkursowej(chyba), w każdym razie koło sklepiku - najwięcej informacji tam przelatywało xD |
Było złapać Grisznaka - pokazałby gdzie co i jak. Po to są orgowie. |
|
|
|
|
 |
Keii 
Hasemo

Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 31-08-2007, 12:02
|
|
|
Bo udało się odzyskać dane z mojego dysku zewnętrznego, uff >_> |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
 |
|
|
|
 |
Shinigami-san 
Straszny Pan Morderca

Dołączyła: 03 Maj 2007 Skąd: Poznań/Inowrocław Status: offline
Grupy: Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 31-08-2007, 13:20
|
|
|
Cytat: | Było złapać Grisznaka - pokazałby gdzie co i jak. Po to są orgowie. |
Ja z tyłkiem siedziałąm praktycznie w jednym miejscu - tam gdzie wyświetlali anime. Nic innego do szczęscia nei było mi potrzebne xD A jak widziałam jak grisz lata między salami to żal mi było zawracać mu głowe ;P |
_________________ "Nie jesteś zły. Jesteś po prostu źle ubrany"
 |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|