Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
GoNik 
歌姫 of the universe

Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 31-08-2007, 19:18
|
|
|
Bo wstałam o 5.30, pojechałam do Warszawy przez Białystok (tak, to ważne - to 100km), oddałam dokumenty, kupiłam dysk, połaziłam bez sensu 2h, kupiłam herbatkę, bo się kończy, wróciłam z Warszawy przez Białystok przesypiając całe 3h jazdy pośpiesznym. Łeb mi pęka. Padam na pysk. W domu zimno. Ale mimo wszystko chyba nie było tak źle.
I, umm.... zdaje się, że będę mogła potrzebować od października mieszkania w okolicach politechniki... (a konkretniej - w okolicach Filtrów). Taką mam nieśmiałą nadzieję. |
|
 |
BOReK 

|
Wysłany: 31-08-2007, 19:34
|
|
|
GoNik napisał/a: | będę mogła potrzebować od października mieszkania w okolicach politechniki... |
Ooo, GoNikowata idzie na warszawską polibudę? Jaki kierunek? :]
EDIT: zapomniałbym - zaoszczędziłem dzisiaj jakieś 5 dych. Z warsztatu skorzystałem za darmo i jeszcze dostałem rabat na części, zupełnie niespodziewany ^__^v. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
 |
|
|
|
 |
GoNik 
歌姫 of the universe

|
Wysłany: 31-08-2007, 19:50
|
|
|
BOReK napisał/a: | Ooo, GoNikowata idzie na warszawską polibudę? Jaki kierunek? :] |
*khy* Nie, nie na polibudę. Ale blisko polibudy... I jeszcze nie wiem czy na pewno. |
|
 |
cintra 

|
Wysłany: 31-08-2007, 19:59
|
|
|
GoNik, a na co składałaś papiery?
Jak mi się powiedzie to też będę szukać mieszkania w Warszawie.... będę wiedzieć we wtorek czy szukać czy nie. Wolałabym tak....^^'
Bo Tsubasa RC jest faaaajne... Kuro jest nie-wia-ry-god-nie uroczy! ;P
Bo może w końcu przełamię "akcję izolację" i wyjdę się spotkać ze znajomymi.
Bo jeszcze jedna tygodniówka i w końcu sobie uszy przebiję (zbieram się na to od wakacji, ale ciągle na coś innego kasę wydawałam ^^'). |
|
|
|
|
 |
Crofesima 
Captain Narcolepsy

Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 31-08-2007, 20:39
|
|
|
Hoh, cintra, znów mnie zaskakujesz. A to Kuro polubiłaś (moja ulubiona męska postać ever.), a to uszy chcesz przebijać kiedy to JA się zbieram na to od paru tygodni... tylko że u mnie wygląda to tak, że to będzie mój pierwszy raz, pierwsze dziurki w życiu (nie wiem jak u Ciebie ;]). Muszę się w końcu przemóc!
Swoją drogą na jakie uczelnie i kierunki się Panie-Przyszłe-Warszawianki wybierają?
Bo oglądam sobie Hana Kimi i coraz bardziej przekonuję się do japońskich doram, HO HO!
Bo w nowych okularkach wyglądam... śmiesznie. I dobrze mi z tym! |
_________________ There is sorrow enough in the natural way
From men and women to fill our day;
And when we are certain of sorrow in store,
Why do we always arrange for more?
Brothers and sisters, I bid you beware
Of giving your heart to a dog to tear. |
|
|
|
 |
cintra 

|
Wysłany: 31-08-2007, 20:57
|
|
|
Ach, Kuro jest świetny... Aktualnie jest moim numerem jeden. ^^ Na razie jestem dopiero na 29 rozdziale, ale mam nadzieję, że taki fajny pozostaje nadal?
Co do dziurek, to ma być moja druga i trzecia (dwie w jednym uchu).
A co do uczelni, to startuję na SWPS, kierunek "Stosunki Międzynarodowe"... Swoją drogą, jeśli mnie przyjmą, to będzie tylko dowód, że los ma głupie poczucie humoru. Tak się wszystkimi odnóżami broniłam przed tą Warszawą.... :/
Bo siostra mi się odgraża, że mnie jutro do ludzi wyciągnie... ^^
Bo (co mi Crofesima, niechcący przypomniałaś ;)) niedługo będę sobie wybierać nowe okularki (tata jak zwykle będzie mnie pewnie namawiał do lennonek ^^'). |
|
|
|
|
 |
GoNik 
歌姫 of the universe

|
Wysłany: 31-08-2007, 21:13
|
|
|
cintra napisał/a: | GoNik, a na co składałaś papiery? |
Zasadniczo na japonistykę na UJ i UW. W Krakowie mnie nie chcieli, w Wawie chcieli na wieczorowe. Dziś na tak zwaną 'ostatnią deskę ratunku', czyli nowo otwartą kulturę Japonii na PJWSTK. I jestem na 90% pewna że tak, TAM mnie zechcą.
Jakbyś szukała tego mieszkania, to zawsze we dwie raźniej ;p |
|
 |
Zegarmistrz 

Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 01-09-2007, 10:04
|
|
|
Cytat: | Jakbyś szukała tego mieszkania, to zawsze we dwie raźniej ;p |
Załóżcie temat na forum lub użyjcie mojego. Może ktoś będzie miał znajomych. W moim przypadku ktoś miał...
Swoją drogą: dużo będzie nas, Warszawioków. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
 |
|
|
|
 |
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 01-09-2007, 11:49
|
|
|
PJWSTK to nie taki najgowszy wybor - kolega to skonczyl i twierdzi, ze da sie te uczelnie skonczyc nie moczac nog, ale jesli sie chce czegos nauczyc, to masz tam wszelkie ku temu mozliwosci |
|
|
|
|
 |
Sakura_chan 
Pure Angel

Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 01-09-2007, 13:13
|
|
|
Bo wczoraj spędziłam miły wieczór z przyjaciółmi. Bo przyszły tydzień zapowiada się równie miło |
_________________ To add colour to your boring today
To put magic into your melancholic tomorrow
I have come to change those nonchalant times you spent
Into precious memories
 |
|
|
|
 |
GoNik 
歌姫 of the universe

|
Wysłany: 01-09-2007, 14:11
|
|
|
Kicia - dzięki :3
Bo ten post jest pisany z nowego, lepszego windowsa na nowym, lepszym i większym dysku. Dodatkowe 80GB na anime, mru! W dodatku stary dysk podłączony jako slave dał z siebie ściągnąć bezproblemowo wszystkie pliki. Zostanie oddany na operację, o. Może coś z niego będzie jeszcze.
Magicznie naprawił się też odtwarzacz mp3 - albo nie dał go do siebie podłączyć dysk w agonii, albo windows się zbuntował, nie wiem. Grunt, że działa. Łi! komiks WITCH! Łi! Muzyka od Maieczki! ŁI! Fotochłop CS3!
Plus tego wszystkiego jest taki, że będę mieć odrobinę mniej śmiecia w programach XD
*oddala się instalować dalej* |
|
 |
cintra 

|
Wysłany: 01-09-2007, 19:54
|
|
|
GoNik napisał/a: | Jakbyś szukała tego mieszkania, to zawsze we dwie raźniej ;p |
jasne, dzięki za propozycję... :) niech mnie tylko przyjmą ^^'
Zegarmistrz napisał/a: | Swoją drogą: dużo będzie nas, Warszawioków. |
zawsze raźniej w wielkim mieście. :)
Bo dostałam od mamy pierścionek, który od dawna miałam wymarzony - wyciągnęły mnie (tzn. mama i sis) dzisiaj na miasto, patrzę do jubilera i... jest! ^^
Prosta srebrna obrączka, z pojedyńczą cyrkonią (owal, wielkości mniej-więcej jednogroszówki) w kolorze khaki. Po prostu śliczny (do tego jeszcze tani ^^).
wiem, że opis pierścionka nie był konieczny, ale straaaasznie mi się podoba. ^^ |
|
|
|
|
 |
tilk 

Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 01-09-2007, 20:21
|
|
|
Bo tęcza. |
|
|
|
|
 |
Vodh 
Mistrz Sztuk Tajemnych.

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 02-09-2007, 00:02
|
|
|
Bo na Polconie było do tej pory całkiem zabawnie, a na dzisiejszym konkursie dotyczącym muzyki z anime oraz ogólnych wygłupów (typu wygrywanie openingu do Sailorek za pomocą szklanek z wodą i drewnianej łyżki) wygrałem Sagę Baldursa i Icewinda, na które to miałem i tak zamiar zapolować, a dzięki wygranej zwróciła mi się cała akredytacja :D |
_________________ ...
|
|
|
|
 |
radgers 
Merill J. Fernando

|
Wysłany: 02-09-2007, 00:10
|
|
|
Vodh napisał/a: | wygrałem Sagę Baldursa i Icewinda |
Oj to znikniesz na parę tygodni z tego świata;) Good luck w czasie graniaVodh.
Bo oglądam starego, dobrego Kojaka^^ |
_________________ Duk said (czy coś takiego) - spróbuj i Ty xD |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|