FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 167, 168, 169 ... 563, 564, 565  Następny
  Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre.
Wersja do druku
Tyczek Płeć:Mężczyzna
♩♪♫♬

Status: offline
PostWysłany: 28-09-2007, 08:13   

Grisznak: Właśnie zmasakrował wieloletniego kwiata matki.
Korsarz: Jak narazie jeszcze nie przypomina.

Numer Gadu-Gadu
8487137
Grisznak
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 28-09-2007, 11:54   

Wiesz, ja mam kicię od pół roku (i to kotkę o mocnym - czytaj wrednym charakterze) i moja matka wciąż z nią "drze koty". Nastaw się na to.

Bo znalazłem listy Marii Antosi!!! Yatta!
Powrót do góry
moshi_moshi Płeć:Kobieta
Szara Emonencja

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
WOM
PostWysłany: 28-09-2007, 13:45   

Tyczek napisał/a:
Grisznak: Właśnie zmasakrował wieloletniego kwiata matki.

Tyczek to dopiero preludium, poczekaj jak zacznie huśtać się na firankach.

Bo mam dobry humor, tak po prostu.
Bo wczoraj byłam u babci i bardzo miło spędziłam tam czas.
Bo skończyłam powtórkę Gravitation.

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 28-09-2007, 18:32   

Na poniedziałek jestem umówiony na rozmowę kwalifikacyjną. Tym razem do konkretnej, sensownej pracy.

Numer Gadu-Gadu
1271088
cintra Płeć:Kobieta

PostWysłany: 28-09-2007, 21:39   

Bo już jestem "wprowadzona" do Warszawki.
Bo mam za sobą pierwszą jazdę tramwajem po zmierzchu... i pierwszą pomyłkę też (ale szybko skorygowałam trasę i nie było źle :)).
Bo piszę z laptopa i dzisiaj udało mi się (w sumie dzięki facetowi z Empiku) w końcu uruchomić neta.
Bo mam naprawdę fajne zajęcia na studiach. ^^

BTW: Czy 90 godzin angielskiego na semestr to dużo?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
ka_tka Płeć:Kobieta

PostWysłany: 28-09-2007, 22:24   

Bo Sango-chan się WRESZCIE odważyła. Tak, ja ciągle czytam Inuyashę na bieżąco. Tak, dla Sango-chan. I dla M/S-kowego pairingu. Uwielbiam. Bo NARESZCIE, no. Mruk. Szkoda tylko, że w takich okolicznościach. I bynajmniej nie o towarzyszących okolicznościach mroczno-tragicznych mówię. Tak nie spoilerując, oczywiście. Bo chyba naprawdę wkrótce koniec, skoro wszyściutke wątki po kolei osiągają punkty kuliminacyjne. Bo ja chcę koniec, byleby zadowalający mnie jeśli chodzi o wyżej wymienione postaci, o.

Bo wciąż jestem na tyle nienormalna, by rozdział mangi mógł mi aż tak poprawić humor. I jednak miło poczuć się starą dobrą sobą xD;;

Bo w związku z tym, że mamusia do końca października pracuje poza Warszawą i do domu wpada średnio raz na tydzień, obowiązki zakupowe spadły na mnie. Na zasadzie "masz dziecko pieniązki i kup sobie coś do jedzenia". Bo wkrótce znacznie się wzbogacę, wydając ok. 1/3 otrzymanych kwot >DD

Bo mam dwie nowe opaski. Bo jedną z nadrukiem z Hello Kitty. Kawaii~~ A drugą z rodzaju poniekąd handmade, czyli kupujemy najtańszą plastikową opaskę i obkręcamy wstążeczką w kolorze pasującym do dużej części ciuchów. Bo to tani i skuteczny sposób na dopasowanie jedynej ozdoby do włosów, jaką mogę nosić z racji wybitnie rzadkiej czupryny (spinki odpadają, bo tylko podkreślają cienkość mych włosów, chlip). Bo uwielbiam poprawiające humor drobiazgi.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
2203707
Arashino Shiro Płeć:Kobieta
władająca czasem...

Grupy:
AntyWiP
Lisia Federacja
PostWysłany: 28-09-2007, 22:56   

bo wreszcie po prawie miesiącu kwitnięcia w szkolnym internacie wróciłam na weekend do domu i już sam fakt bycia w Poznaniu poprawia mi humor.
bo jutro kumpel podrzuci mi dalsze tomy czarnej kompani.... uwielbiam Cooka.
bo mam mojego asusika i mogę sobie przy nim posiedzieć, bo po reformie szkolnej luksusu neta nie miałam.
bo mama ugotowała mi cały garnek kakao które chodziło za mną od tygodnia
bo klasowa wycieczka to rzecz przyejmna, nawet z zakonnicami na karku.

Numer Gadu-Gadu
następne+pytanie...
eAthena Płeć:Kobieta
Przyszła Artystka

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 28-09-2007, 22:59   

Byłam dzisiaj na urodzinach jednej z koleżanek. Nie było alkoholu ani innych "pobudzających" rzeczy (jak by nie było jestem niepełnoletnia), co nie przeszkodziło nam w zabawie. Impreza była zorganizowana w ogromnym namiocie (to był największy namiot jaki widziałam :O). Dodatkiem było ognisko i zabawy (wiem, że może się to źle kojarzyć, ale tu nie o to chodzi) na tle pełni księżyca. W prezencie nasza koleżanka dostała od nas (eA i Yumiko) różową bieliznę (uważamy ją za kogoś, kto uwielbia ten kolor więc postanowiłyśmy sobie nieco zażartować ^^) w różowej torebce z Barbie xD
Reakcja jej była nieco zaskakująca...nie wiedzieć czemu zaczęła się śmiać O___O

"W cudzym oku drzazgę dojrzycie, a w swoim belki nie dostrzegacie"
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
983433
Selphie Płeć:Kobieta

PostWysłany: 29-09-2007, 12:55   

bo są ludzie do których mogę napisać maila o 23 z durnym, infantylnym tekstem, a oni i tak stwierdzą że jestem cudna : D
bo wreszcie posprzątałam pokój /po 2 tygodniach, posiadając kota to powód do radości/
bo byłam z przyjaciółkami na 'chińszczyźnie" i było wspaniale, wesoło i tucząco!
Powrót do góry
Caladan Płeć:Mężczyzna
Chaos is Behind you

Grupy:
Melior Absque Chrisma
Omertà
Syndykat
WOM
PostWysłany: 29-09-2007, 18:41   

Niech będzie szczęśliwy lud Izreala. Wróciłęm do domu z tego gnojowiska. Nienawidzę jeżdzić w weekendy do Pogórza z mojej dzielnicy. Trzeba jeżdzić naokoło miasta zamiast obwodnicą. Straciłęm łącznie na dojazdy 3 godziny życia. Gdyby zkm pomyśłąło i właczyło K w te dni. Przy okazji już wiem wyglądają 2 kupy Argentynozaura. większość zrobiłęm tego co było tam. Wykąpałem się w olejkach, tworząc gigantyczną pianę wokół siebie. Niesłyszałęm politycznych deklaracji. jak nam bedzie dobrze. po 2 kawałkach chleba dzisiaj mam siły coś napisać, ale jak widze jedzenie. robi mi sie nie dobrze . Moja plany na dzisiaj całkowicie poszły w łeb. Nie wiem czy jutro pójde na mecz Arki. Koledzy tez nie mieli czasu, aby je załatwić. nie poszedłem do kina, ani na grzyby. Nie czuje nosa. Ehm chyba bardziej tutaj marudzę niż sie cieszę. W takim razię ciesze, że inni moga się cieszyć w tym temacie:). Włąściwie to wszystko.
P.S mam udany początek wakacji.

What I'd do to see a smile

Even for a little while

And no one loves you when you're evil

I'm lying through my teeth!

Your tears are all the company I need
Powrót do góry Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang

Numer Gadu-Gadu
4934952
BOReK Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: 29-09-2007, 18:46   

Dzisiejszy dzień był piękny - pogoda dopisała, na punkcie z Maieczką było wesoło i te sześć godzin minęło jak z bata strzelił ^^. Ogólnie było mruuuucznie...

moshi_moshi Płeć:Kobieta
Szara Emonencja

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
WOM
PostWysłany: 29-09-2007, 20:01   

Byłam z tatą na grzybach po długiej przerwie, mimo to udało mi się sporo nazbierać (biorąc pod uwagę że dzisiaj jest sobota i poszliśmy popołudniu), szkoda tylko że sama musiałam je obierać i czyścić.

Merill J. Fernando

PostWysłany: 29-09-2007, 23:26   

Bo od jutra przez 5 dni w tygodniu cały pokoik który dzieliłem z bratem należy do mnie^^

Numer Gadu-Gadu
8123446
korsarz Płeć:Mężczyzna
a taki jeden...

PostWysłany: 01-10-2007, 16:57   

Bo, jeśli plan zajęć się nie zmieni, w piątek zaczynam od 14:00 :D
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
ghostface Płeć:Kobieta

PostWysłany: 01-10-2007, 18:46   

Bo wyżyłam się twórczo :D Owinęłam obrzydliwy żyrandol w moim pokoju papierem i obwiązałam w strategicznych miejscach żyłką z koralikami. Wreszcie nie muszę patrzeć na to paskudztwo zwisające z sufitu (coś jak gotycki kandelabr rodem z PRL, trzy szklane kielichy zawieszone na łańcuchach, które utrzymują całość w stanie dość chwiejnej równowagi - jakiś czas temu musiałam wymienić wszystkie żarówki i wtedy to odkryłam absolutny debilizm tej konstrukcji, jak również jej porażającą brzydotę). Myślałam, myślałam, co by tu z tym zrobić, aż wymyśliłam: moje dzieło
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Strona 168 z 565 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 167, 168, 169 ... 563, 564, 565  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi