Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
Melmothia 
Sexy Chain Smoker

Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 01-10-2007, 18:51
|
|
|
KYAAAA!
*o*
/me wraca do domu, zmęczona po zajęciach, wchodzi do pokoju, patrzy na leżąca na biurku kopertę, otwiera i...i...i...
To. Jest. Piękne! Ta słodka mina. Te oczy! (heh...a ja w swoich aż łzy miałam ^^")
Już dawno tak bardzo nie cieszyłam się z prezentu urodzinowego, ba, dawno już tak wspaniałej niespodzianki nie miałam jak dziś *_*
Dziękuję (argh...to "dziękuję" wydaje się takie puste i mdłe w porównaniu z szalonym kwikiem i piskiem na widok rysunku).
I ani myślę zmazywać żadnego ołówka! Zostanie w stanie nienaruszonym.
Wyszedł Ci. Wyszedł niesamowicie. Oczy ma głębokie, a jak się patrzę na niego z daleka to żywe i błyszczące. Jak ja mam teraz siedzieć przy komputerze i sprawdzać recenzje, jak będę się cały czas ślepić w niego?
/me idzie zdzierać starego Alucarda ze ściany (honorowe miejsce, zaraz obok Lajcika).
BTW, czuję niewymowną wdzięczność za to, że los pozwolił córci zakleić i wysłać kopertę zanim się rozmyśliła xD |
_________________ "Słowo ludzkie jest jak pęknięty kocioł, na którym
Wygrywamy melodie godne tańczącego niedźwiedzia,
Podczas gdy chcielibyśmy wzruszyć gwiazdy"
G.F.
 |
|
|
|
 |
Salva 
Prince Charming

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 01-10-2007, 19:10
|
|
|
Cieszę się mamunia, że Ci się podoba ^^ Tak przypuszczałam, że on właśnie będzie bardzo dobrym kandydatem do tej roli... Wiesz, teraz już mi nie żal że go już nie mam ^^ Szkoda tylko, że tak późno, a pani z poczty zapewniała mnie że nie trzeba priorytetem bo na pewno dojdzie w piątek... No i doszło, rychło w czas...
O oczy specjalnie sie starałam, bardzo sympatycznie mi się je robiło chociaż biorąc pod uwagę natłok zajęć w tygodniu robiłam ten rysunek niesamowicie pobieżnie i na szybkiego. |
|
 |
moshi_moshi 
Szara Emonencja

|
Wysłany: 02-10-2007, 15:23
|
|
|
Domyślałam się, ale nie przypuszczałam że będzie taki fajny.... Wreszcie mam prezent od Salvy, na szczęście nie jest łysy i nie ma brody, poza tym to czysty fanserwis! Jak zwykle wyszedł genialnie, ale teraz cieszę się sto razy bardziej, bo był robiony z myślą o mnie i moich urodzinach. Kolejna perełka do kolekcji, jestem bardzo szczęśliwa, ślicznie dziękuję Salvuś, mam nadzieję że to nie ostatni rysunek jaki od Ciebie dostałam :) |
|
 |
Salva 
Prince Charming

|
Wysłany: 02-10-2007, 17:53
|
|
|
Bo po przeczytaniu drugiej linijki powyższego postu dostałam ataku śmiechu... Cholera, kompletnie zapomniałam o tych dodatkach w urodzie. Ale wyobraziłam go sobie w tym ujęciu z brodą... bez włosów...
XD
To jego rysowałam wtedy jak rozmawialiśmy o Rukii z brodą i z wąsami ^^ I ja faktycznie miałam wrażenie, że łyso wygląda bez zarostu... ^^ Prawda że fanserwiśne ujęcie ? Spodobało mi się bo było takie... hmm no ekspresja jego twarzy mnie urzekła. Taki żywy mi się wydawał. Zmodyfikowałam nieco tą zmarzczkę na czole i szyję bo n kadrze było to dosyć nieciekawe. Wiesz że polubię go chyba przez Ciebie moshi ?! Najpierw Hatori a teraz on...
A owszem, pewno nie ostatnie to moje prace które pojadą w daleki świat. Coraz łatwiej mi przychodzi się z nimi rozstawać, chociaż zaraz po zeskanowaniu od razu ładowałam do koperty i leciałam na pocztę żeby się nie rozmyślić... No i dumna jestem z włosów Grimmiego, naprawdę mu pasują takie rozczochrane, dodają mu charakteru. Podobają mi się. To samo z oczami Lulu. Dziewczyny Wy mnie inspirujecie i ja potem tworzę coraz lepsze prace !!! |
|
 |
Caladan 
Chaos is Behind you

Dołączył: 04 Lut 2007 Skąd: Gdynia Smocza Góra Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma Omertà Syndykat WOM
|
Wysłany: 02-10-2007, 17:58
|
|
|
Wszystko u mnie gra. Poprawki zaliczone przyzwoicie. Nawet wyskoczyła jedna 5. Czemu przy peirwszym terminie nie miałęm takich ocen. Lenistwo czasami nie popłaca. Niedługo bedzie imprezka szkolna(zobaczymy kto przyszedł z dzewczyn xD) i piłeczka. Od Maja nic nie kopałęm. Nareszcie sie wyżyje się. Wypiłem połowę butelki wina. Trochę mniej boli mnie gardziołko. Nie wiem czemu, lecz alkohol też pomógł mi gdy óśemka buntowała. Minusem jest że na sto procent bede chodził na wszystkie wykłądy w poniedziałek. Inaczej sie nie da. Dzisaj też byłoby dobrze gdybym chodził na wszystko. Może pierwszy wykład od czasu do czasu odpuszcze. Dobrze że czwartek i piątek jest lajtowy. Chyba zaczne szukać roboty, bo zarobione pieniądze powoli schodzą. |
_________________ It gets so lonely being evil
What I'd do to see a smile
Even for a little while
And no one loves you when you're evil
I'm lying through my teeth!
Your tears are all the company I need |
|
|
|
 |
Teukros 

|
Wysłany: 02-10-2007, 18:00
|
|
|
Bo poszła recenzja Salvy (jest świetna, czekam na kolejne :). Oby tylko udało utrzymać się to tempo! |
|
|
|
|
 |
Salva 
Prince Charming

|
Wysłany: 02-10-2007, 18:18
|
|
|
Jakie tempo... Babrałam się z tą recenzją dwa tygodnie...
Bo nareszcie, moja pierwsza recenzja !!! ^^
Bo Teukros był na tyle miły że dał okładkę, która mi się najbardziej podobała. |
|
 |
Melmothia 
Sexy Chain Smoker

Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 02-10-2007, 20:14
|
|
|
Córcia, gratulacje ^^
No, to teraz możesz pisać o poszczególnych tomikach :3
Córcia napisał/a: | Babrałam się z tą recenzją dwa tygodnie... |
Nie przejmuj się, ja chyba dłużej z moją pierwszą (i na razie jedyną). Tym bardziej, że ja do wszystkiego, co mam napisać i co jest nieco dłuższe, podchodzę jak do pracy zaliczeniowej - przez parę dni notatki po karteluszkach, akapiciki, a dopiero potem składanie tego w całość co jest niesamowicie karkołomnym wyczynem (najpierw trzeba znaleźć wszystlkie karteluszki...).
Bo przyszła paczuszka od Totema ^_____^
/me nadal próbuje rozszyfrować napis...co pierwsza część oznacza to wie, ale ma kłopot z czterema ostatnimi sylabami, zapis romanji jej nic nie mówi ^^"
Bo odebrałam Ouranka pierwszy tomik, co prawda już przedwczoraj, ale zapomniałam napisać. Tak samo z Haibane Renmei 1 DVD.
Bo odkryłam, że chyba polubię wykłady z Młodej Polski. Zdążyłam na takim pierwszym napisać już połowę recenzji (tak, Teukros, o Death Note mówię ^^). Ale druga połowa i tak do napisania dopiero po tym, jak doczytam do końca, co będzie miało miejsce dopiero po konwencie. |
_________________ "Słowo ludzkie jest jak pęknięty kocioł, na którym
Wygrywamy melodie godne tańczącego niedźwiedzia,
Podczas gdy chcielibyśmy wzruszyć gwiazdy"
G.F.
 |
|
|
|
 |
Zegarmistrz 

Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 03-10-2007, 12:35
|
|
|
Dostałem odpowiedź na moje propozycje artykułów. Niestety, spodobały się tylko 2 z 7. Za to jeden jest łatwy, drugi może uda się multiplikować do 5. Niestety mam wrażenie, że facet pomylił mnie z kimś innym.
Tak, czy siak wpadnie mi okrągła sumka. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
 |
|
|
|
 |
GoNik 
歌姫 of the universe

Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 03-10-2007, 15:23
|
|
|
Melmothia napisał/a: | Bo przyszła paczuszka od Totema ^_____^
/me nadal próbuje rozszyfrować napis... |
Nie przejmuj się, to całkiem normalne. Totem pisze... gorzej od Punyana i Keiia XD
Bo żyję. O czym warszawska reprezentacja Jenotów mogla przekonać się w sobotę, a sam jeden Punyan wczoraj. Dzięki za wskazanie drogi i telefon, btw. To miłe było ^^
Bo mieszkanie jest tru, a pokój ma ciemnozielone ściany i sufit na wysokości 3,5m. Niestety pozostałe jego zalety kwalifikują się do Zupy.
Bo jak na razie nie zgubiłam się ani razu, od poniedziałku jeżdżą tramwaje (dojeżdżają Placu Zawiszy, co wspaniale mi odpowiada... przepraszam, Seri...), mam 2 tom Angel Sanctuary i 8 Hellsinga (o którym zaraz w odpowiednim temacie napiszę, niestrzymie...).
A w piątek jednak pojadę do domu, bo nie mam netu, skończył mi się dziś House (buhahaha, pairing! buhahaha! I knew it!) i trzeba zacząć przywozić segregatory.
Żyję. Jeszcze o mnie usłyszycie. Bu-ha! |
|
 |
Mai_chan 
Spirit of joy

Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 03-10-2007, 16:10
|
|
|
Dzisiaj na wuefie była faza. Wuefmenka pojechała na zawody i w ramach zastępstwa tańczyłyśmy polkę. OMG. Mam odcisk na dużym palcu. Było szaleńczo. |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
 |
|
|
|
 |
Salva 
Prince Charming

|
Wysłany: 03-10-2007, 17:44
|
|
|
Bo przyszła długo oczekiwana przeze mnie paczuszka z mangami !!! Co prawda do stanu rogów trzech egzemplarzy miałabym zastrzeżenia, ale... ^^ I tak się cieszę...
Bo skończyam czytać Zettai Kerashi ! Tak to powód do radości, po dwóch tomach ostatecznie utwierdziłam się w przekonaniu, że jeśli to przeczytam to tylko po to żeby napisać z tgo recenzję... A raczej żeby bardzo dokładnie przestrzec innych przed braniem tego dzieła do rąk.
Bo zaczęłam Hana Kimi ! Spodobało mi się na razie.
Bo KareKano ! Bo znalazłam wreszcie postać z anime która przypomina mnie w 99,9 % pozostałe 0,1% to płeć... Jakbym patrzyła w lustro... |
|
 |
korsarz 
a taki jeden...

|
Wysłany: 03-10-2007, 17:56
|
|
|
Bo słuchając Beatlesów (tych z okresu psychodelicznego (Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band, Magical Mystery Tour)) na przemian ze Shpongle, Banco de Gaia, Jefferson Airplane, Mike'm Oldfieldem i całą masą podobnego stuffu można wpaść z niezłą fazę @_@
Bo zjazdy mam (planowo) co dwa tygodnie.
Bo popatrzyłem na plan pierwszego roku i stwierdziłem, że jednak mam lepiej (po kiego grzyba historia regionu na biologii?).
Bo teraz będzie chyba tylko zjazd organizacyjny, więc nie muszę się na razie przejmować kolokwiami :) |
|
|
|
|
 |
Ysengrinn 
Alan Tudyk Droid

Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 03-10-2007, 18:02
|
|
|
Bo mi lepiej. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
 |
|
|
|
 |
Keii 
Hasemo

Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 03-10-2007, 21:49
|
|
|
Bo Shakugan no Shana the Movie! ^^
Bo w tym roku nie będzie chyba jakoś straszliwie stresogennych zajęć, a nowi wykładowcy są strasznie fajni. |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01

Ostatnio zmieniony przez Keii dnia 03-10-2007, 21:51, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|