FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 173, 174, 175 ... 563, 564, 565  Następny
  Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre.
Wersja do druku
Salva Płeć:Kobieta
Prince Charming

Status: offline

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
WOM
PostWysłany: 11-10-2007, 15:39   

Bo druga moja recenzja ujrzała światło dzienne ^^ A teraz czekam na lincz fanek...
Bo mój Onii-chan przyjeżdżą dzisiaj ^^
Bo obejrzę Seirei !!!!

Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Grisznak
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 11-10-2007, 17:52   

Bo Miyak narysował fanarta do mojego fika! Przecudnego fanarta!
Powrót do góry
Crofesima Płeć:Kobieta
Captain Narcolepsy

Grupy:
Alijenoty
PostWysłany: 11-10-2007, 18:04   

cintra - ja również odczuwam brak Kuro. A jeszcze bardziej odczuwam brak jego... ekhm. Dobra, nieważne. Postaram się zapomnieć o tym chapterze 166.

Bo w sobotę impreza w stylu lat 70-/80-tych. Już nawet mam strój! Będę wesołą RÓŻOWĄ hippiską (ale bez marychy...).
Bo wystarczy przeżyć ten okropny piątek i weekend.

Why do we always arrange for more?
Brothers and sisters, I bid you beware
Of giving your heart to a dog to tear.
Powrót do góry Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź blog autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Serika Płeć:Kobieta

Grupy:
Tajna Loża Knujów
WIP
PostWysłany: 11-10-2007, 21:20   

Bo na dzisiejsze seminarium spóźnione dziewczyny wkroczyły... z tortem i kwiatkami! To było naprawdę niesamowicie miłe... *_*

Numer Gadu-Gadu
1051667
besmirch Płeć:Mężczyzna
Ariok Animaniak

PostWysłany: 12-10-2007, 18:13   

Mina kolegi budzacego sie rano z dziewczyna w lozku (ktorej imie poznal jak juz wyszla) i tekst "wiecej z wami nie pije" ;p

ps.
to on zostal wyrwany :P

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
666

Numer ICQ
Ysengrinn Płeć:Mężczyzna
Alan Tudyk Droid

Grupy:
AntyWiP
Tajna Loża Knujów
WOM
PostWysłany: 12-10-2007, 21:17   

Po raz pierwszy od dłuuugiego czasu w polityce wydarzyło się coś, co mnie ZASKOCZYŁO. Co dziwne, zaskoczyło pozytywnie - Donald skopał Kaczorowi kuper aż miło. Może jednak jest jeszcze nadzieja dla wykształciuchów w tym kraju.

Vodh Płeć:Mężczyzna
Mistrz Sztuk Tajemnych.

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
PostWysłany: 12-10-2007, 21:28   

Chciałem właśnie napisać to samo, co Ysen ^^ Swoją drogą to chyba ostateczny dowód na koniec Kwaśniewskiego - skoro nawet w debacie nie potrafi pokonać Kaczora, a z kolei Tusk, który nie był nigdy moim ulubionym politykiem pokazuje to, co widać było dzisiaj, to znaczy, że filipińskie wirusy szkodzą na mózg.

besmirch Płeć:Mężczyzna
Ariok Animaniak

PostWysłany: 12-10-2007, 22:27   

Mi spodobaly sie urokliwe komntarze publicznosci :), ktore stanowily dopelnienie calosci :D

Numer Gadu-Gadu
666

Numer ICQ
Bezimienny Płeć:Mężczyzna
Najmniejszy pomiot chaosu

PostWysłany: 12-10-2007, 22:55   

Ysengrinn napisał/a:
Po raz pierwszy od dłuuugiego czasu w polityce wydarzyło się coś, co mnie ZASKOCZYŁO. Co dziwne, zaskoczyło pozytywnie - Donald skopał Kaczorowi kuper aż miło. Może jednak jest jeszcze nadzieja dla wykształciuchów w tym kraju.

Też mnie to zaskoczyło. Debaty nie zamierzałem oglądać (jako że do obu panów pałam dość intensywną i zasłużoną niechęcią), ale dość szybko się zorientowałem, że nie mogę się oderwać. Tusk zachowywał się jakby przeszedł jakąś transformację (ew. podmienili go na dublera) - żywy, spokojny, opanowany i (tusk???) z humorem. Świat się kończy, nie ma co (i akurat w tym wypadku bardzo mnie to nie zmartwiło)

the renegades on wheels.

The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense.
Powrót do góry Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Salva Płeć:Kobieta
Prince Charming

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
WOM
PostWysłany: 12-10-2007, 23:10   

Bo Hana Kimi działa lepiej od jakiegokolwiek środka na poprawę nastroju. Byłam w naprawdę podłym, a teraz nieco wróciłam do formy. Żeby Mizuki nie była jeszcze taka głupia to by była pełnia szczęścia...

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Grisznak
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 13-10-2007, 10:28   

besmirch napisał/a:
Mi spodobaly sie urokliwe komntarze publicznosci :), ktore stanowily dopelnienie calosci :D

Choć też uważam, że Tusk był lepszy, to akurat te tuskowe kibole zdecydowanie przekonywały mnie do Kaczki. Skoro tak zachowuje się elita PO, to cóż...Ja i tak wiem, na kogo będę głosował.
Powrót do góry
Udai Płeć:Mężczyzna
[N]atural [B]orn [E]goist

PostWysłany: 13-10-2007, 13:17   

Ysengrinn napisał/a:
Po raz pierwszy od dłuuugiego czasu w polityce wydarzyło się coś, co mnie ZASKOCZYŁO. Co dziwne, zaskoczyło pozytywnie - Donald skopał Kaczorowi kuper aż miło.

Bez żartów !! ;) Debata była bezsensowna - po pierwsze sama jej formuła była irracjonalna bo nie wymuszała w żaden sposób konkretnych odpowiedzi na zadawane pytania - obaj panowie klepali swoje formułki - Jareczek jak zwykle barwnie kreślił insynuacją wizje pełne układów i wpychał namiętnie PO w ramiona LiD-u - przy bierniej asyście "Donka" który nastawił się ostatnio na filozofię "dialogu i budowania ponadpartyjnych rządów" - co nie jest za bardzo sensowne jeśli weźmie się pod uwagę że na naszej scenie politycznej każdy ciągnie w swoją stronę a współpraca z samym PSL to o wiele za mało ...

Po drugie jakie ważne tematy zostały konstruktywnie poruszone (pisząc konstrukcyjnie mam na myśli nie tylko uwagi w stylu "gdzie są 3 mln mieszkań" tylko np mamy realny pomysł na to jak wybudować ich 200 tyś a brzmi on tak i tak - ja czegoś takiego wczoraj nie odnotowałem ...) - wracając do głównego tematu z spraw ważnych był wczoraj tylko Irak i Jarek zaczął klepać coś o tym że nasi żołnierze to nie dezerterzy - nie wiem czy jest mu znane pojęcie dezercji - bo wycofanie polskich żołnierzy z tej bezsensownej wojny o ropę która nie jest wynikiem bezpośredniego naruszenia naszego interesu politycznego ani ekonomicznego nią nie jest - oczywiście w układzie gdzie nie ma dla naszego kraju żadnych profitów za naszą obecność tam. Chciałem zauważyć że nie było wczoraj ani jednego sensownego słowa o podatkach, planach budowy autostrad, naprawie sytuacji w służbie zdrowia czy o instrumentalnym traktowaniu prokuratury w myśl idei Kaczyńskich że prawo nie może przeszkadzać.

Z ciekawych momentów można odnotować:

- słowa premiera o Bartoszewskim - gdzie po raz któryś z kolei pokazał że nie ma do siebie ani do naszego kraju nawet milimetra dystansu czy autoironii

- i jego pełna cynizmu wypowiedź o śledzeniu Samoobrony przez CBA - gdy ta już była w rządzie - co można przeczytać wprost jako dla władzy zrobię wszystko i traktujemy wszystkich instrumentalnie

Cytat:

To akurat było żenujące - jakiś niewyżyty palant z PO krzyczał "nie będzie koalicji z Samoobroną" - szkoda że wszyscy pamiętamy te słowa, osobę która to wypowiedziała i to wszystko co stało się potem - a jeśli chciał nam o tym przypomnieć to wystarczyło to zrobić RAZ !! Gdyby pan przewodniczący Tusk był człowiekiem z klasą to uciszyłby by swoich narowistych popleczników.

Ostatecznie TUSK wygrał - ale co z tego - wygrana w anty merytorycznej i dezinformacyjnej debacie honoru nie dodaje ...

"It is a good viewpoint to see the world as a dream. When you have something like a nightmare, you will wake up and tell yourself that it was only a dream. It is said that the world we live in is not a bit different from this."
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
6346233
Avellana Płeć:Kobieta
Lady of Autumn

PostWysłany: 13-10-2007, 13:59   

Przypominam:

1. Ten temat służy do ulotnego zapisywania rzeczy, które nas ucieszyły. Nie polemizowania z nimi!

2. Po paru przykrych incydentach zdecydowaliśmy, że na forum nie będą prowadzone dyskusje na tematy polityczne.

3. Użytkownicy powinni chociaż udawać, że zwracają uwagę na cel i przeznaczenie tematu, w którym się wypowiadają...

Shinigami-san Płeć:Kobieta
Straszny Pan Morderca

Grupy:
Lisia Federacja
Omertà
PostWysłany: 13-10-2007, 17:02   

Bo w końcu moge isć do swojego pokoju! aaa koniec remotu w nim już jest xD sie abrdzo z tego ciesze.
Bo pomalowałam dziisja spory kawałek domu przez co moje ręce i twarz są całe w białych kropkach - nie mówiac o włosah
Bo bedzie dzisiaj cieeeeeepło xD

Numer Gadu-Gadu
1097863
mikolajp Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: 13-10-2007, 21:25   

Bo zostałem administratorem na forum dość popularnego ogólnopolskiego czasopisma.
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2727785
Strona 174 z 565 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 173, 174, 175 ... 563, 564, 565  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi