Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
Salva 
Prince Charming

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 11-10-2007, 15:39
|
|
|
Bo druga moja recenzja ujrzała światło dzienne ^^ A teraz czekam na lincz fanek...
Bo mój Onii-chan przyjeżdżą dzisiaj ^^
Bo obejrzę Seirei !!!! |
|
 |
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 11-10-2007, 17:52
|
|
|
Bo Miyak narysował fanarta do mojego fika! Przecudnego fanarta! |
|
|
|
|
 |
Crofesima 
Captain Narcolepsy

Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 11-10-2007, 18:04
|
|
|
cintra - ja również odczuwam brak Kuro. A jeszcze bardziej odczuwam brak jego... ekhm. Dobra, nieważne. Postaram się zapomnieć o tym chapterze 166.
Bo w sobotę impreza w stylu lat 70-/80-tych. Już nawet mam strój! Będę wesołą RÓŻOWĄ hippiską (ale bez marychy...).
Bo wystarczy przeżyć ten okropny piątek i weekend. |
_________________ There is sorrow enough in the natural way
From men and women to fill our day;
And when we are certain of sorrow in store,
Why do we always arrange for more?
Brothers and sisters, I bid you beware
Of giving your heart to a dog to tear. |
|
|
|
 |
Serika 

Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 11-10-2007, 21:20
|
|
|
Bo na dzisiejsze seminarium spóźnione dziewczyny wkroczyły... z tortem i kwiatkami! To było naprawdę niesamowicie miłe... *_* |
|
 |
besmirch 
Ariok Animaniak

Dołączył: 29 Paź 2005 Skąd: Falkenberg/Wroclaw Status: offline
|
Wysłany: 12-10-2007, 18:13
|
|
|
Mina kolegi budzacego sie rano z dziewczyna w lozku (ktorej imie poznal jak juz wyszla) i tekst "wiecej z wami nie pije" ;p
ps.
to on zostal wyrwany :P |
_________________ "It's like I'll disappear as soon as I close my eyes
I feel like I've turned into someone that even I don't recognize" |
|
|
|
 |
Ysengrinn 
Alan Tudyk Droid

Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 12-10-2007, 21:17
|
|
|
Po raz pierwszy od dłuuugiego czasu w polityce wydarzyło się coś, co mnie ZASKOCZYŁO. Co dziwne, zaskoczyło pozytywnie - Donald skopał Kaczorowi kuper aż miło. Może jednak jest jeszcze nadzieja dla wykształciuchów w tym kraju. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
 |
|
|
|
 |
Vodh 
Mistrz Sztuk Tajemnych.

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 12-10-2007, 21:28
|
|
|
Chciałem właśnie napisać to samo, co Ysen ^^ Swoją drogą to chyba ostateczny dowód na koniec Kwaśniewskiego - skoro nawet w debacie nie potrafi pokonać Kaczora, a z kolei Tusk, który nie był nigdy moim ulubionym politykiem pokazuje to, co widać było dzisiaj, to znaczy, że filipińskie wirusy szkodzą na mózg. |
_________________ ...
|
|
|
|
 |
besmirch 
Ariok Animaniak

Dołączył: 29 Paź 2005 Skąd: Falkenberg/Wroclaw Status: offline
|
Wysłany: 12-10-2007, 22:27
|
|
|
Mi spodobaly sie urokliwe komntarze publicznosci :), ktore stanowily dopelnienie calosci :D |
_________________ "It's like I'll disappear as soon as I close my eyes
I feel like I've turned into someone that even I don't recognize" |
|
|
|
 |
Bezimienny 
Najmniejszy pomiot chaosu

Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 12-10-2007, 22:55
|
|
|
Ysengrinn napisał/a: | Po raz pierwszy od dłuuugiego czasu w polityce wydarzyło się coś, co mnie ZASKOCZYŁO. Co dziwne, zaskoczyło pozytywnie - Donald skopał Kaczorowi kuper aż miło. Może jednak jest jeszcze nadzieja dla wykształciuchów w tym kraju. |
Też mnie to zaskoczyło. Debaty nie zamierzałem oglądać (jako że do obu panów pałam dość intensywną i zasłużoną niechęcią), ale dość szybko się zorientowałem, że nie mogę się oderwać. Tusk zachowywał się jakby przeszedł jakąś transformację (ew. podmienili go na dublera) - żywy, spokojny, opanowany i (tusk???) z humorem. Świat się kończy, nie ma co (i akurat w tym wypadku bardzo mnie to nie zmartwiło) |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
 |
Salva 
Prince Charming

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 12-10-2007, 23:10
|
|
|
Bo Hana Kimi działa lepiej od jakiegokolwiek środka na poprawę nastroju. Byłam w naprawdę podłym, a teraz nieco wróciłam do formy. Żeby Mizuki nie była jeszcze taka głupia to by była pełnia szczęścia... |
|
 |
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 13-10-2007, 10:28
|
|
|
besmirch napisał/a: | Mi spodobaly sie urokliwe komntarze publicznosci :), ktore stanowily dopelnienie calosci :D |
Choć też uważam, że Tusk był lepszy, to akurat te tuskowe kibole zdecydowanie przekonywały mnie do Kaczki. Skoro tak zachowuje się elita PO, to cóż...Ja i tak wiem, na kogo będę głosował. |
|
|
|
|
 |
Udai 
[N]atural [B]orn [E]goist

|
Wysłany: 13-10-2007, 13:17
|
|
|
Ysengrinn napisał/a: | Po raz pierwszy od dłuuugiego czasu w polityce wydarzyło się coś, co mnie ZASKOCZYŁO. Co dziwne, zaskoczyło pozytywnie - Donald skopał Kaczorowi kuper aż miło. |
Bez żartów !! ;) Debata była bezsensowna - po pierwsze sama jej formuła była irracjonalna bo nie wymuszała w żaden sposób konkretnych odpowiedzi na zadawane pytania - obaj panowie klepali swoje formułki - Jareczek jak zwykle barwnie kreślił insynuacją wizje pełne układów i wpychał namiętnie PO w ramiona LiD-u - przy bierniej asyście "Donka" który nastawił się ostatnio na filozofię "dialogu i budowania ponadpartyjnych rządów" - co nie jest za bardzo sensowne jeśli weźmie się pod uwagę że na naszej scenie politycznej każdy ciągnie w swoją stronę a współpraca z samym PSL to o wiele za mało ...
Po drugie jakie ważne tematy zostały konstruktywnie poruszone (pisząc konstrukcyjnie mam na myśli nie tylko uwagi w stylu "gdzie są 3 mln mieszkań" tylko np mamy realny pomysł na to jak wybudować ich 200 tyś a brzmi on tak i tak - ja czegoś takiego wczoraj nie odnotowałem ...) - wracając do głównego tematu z spraw ważnych był wczoraj tylko Irak i Jarek zaczął klepać coś o tym że nasi żołnierze to nie dezerterzy - nie wiem czy jest mu znane pojęcie dezercji - bo wycofanie polskich żołnierzy z tej bezsensownej wojny o ropę która nie jest wynikiem bezpośredniego naruszenia naszego interesu politycznego ani ekonomicznego nią nie jest - oczywiście w układzie gdzie nie ma dla naszego kraju żadnych profitów za naszą obecność tam. Chciałem zauważyć że nie było wczoraj ani jednego sensownego słowa o podatkach, planach budowy autostrad, naprawie sytuacji w służbie zdrowia czy o instrumentalnym traktowaniu prokuratury w myśl idei Kaczyńskich że prawo nie może przeszkadzać.
Z ciekawych momentów można odnotować:
- słowa premiera o Bartoszewskim - gdzie po raz któryś z kolei pokazał że nie ma do siebie ani do naszego kraju nawet milimetra dystansu czy autoironii
- i jego pełna cynizmu wypowiedź o śledzeniu Samoobrony przez CBA - gdy ta już była w rządzie - co można przeczytać wprost jako dla władzy zrobię wszystko i traktujemy wszystkich instrumentalnie
Cytat: | Mi spodobaly sie urokliwe komntarze publicznosci :), ktore stanowily dopelnienie calosci :D
|
To akurat było żenujące - jakiś niewyżyty palant z PO krzyczał "nie będzie koalicji z Samoobroną" - szkoda że wszyscy pamiętamy te słowa, osobę która to wypowiedziała i to wszystko co stało się potem - a jeśli chciał nam o tym przypomnieć to wystarczyło to zrobić RAZ !! Gdyby pan przewodniczący Tusk był człowiekiem z klasą to uciszyłby by swoich narowistych popleczników.
Ostatecznie TUSK wygrał - ale co z tego - wygrana w anty merytorycznej i dezinformacyjnej debacie honoru nie dodaje ... |
_________________ "It is a good viewpoint to see the world as a dream. When you have something like a nightmare, you will wake up and tell yourself that it was only a dream. It is said that the world we live in is not a bit different from this." |
|
|
|
 |
Avellana 
Lady of Autumn

|
Wysłany: 13-10-2007, 13:59
|
|
|
Przypominam:
1. Ten temat służy do ulotnego zapisywania rzeczy, które nas ucieszyły. Nie polemizowania z nimi!
2. Po paru przykrych incydentach zdecydowaliśmy, że na forum nie będą prowadzone dyskusje na tematy polityczne.
3. Użytkownicy powinni chociaż udawać, że zwracają uwagę na cel i przeznaczenie tematu, w którym się wypowiadają... |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
 |
Shinigami-san 
Straszny Pan Morderca

Dołączyła: 03 Maj 2007 Skąd: Poznań/Inowrocław Status: offline
Grupy: Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 13-10-2007, 17:02
|
|
|
Bo w końcu moge isć do swojego pokoju! aaa koniec remotu w nim już jest xD sie abrdzo z tego ciesze.
Bo pomalowałam dziisja spory kawałek domu przez co moje ręce i twarz są całe w białych kropkach - nie mówiac o włosah
Bo bedzie dzisiaj cieeeeeepło xD |
_________________ "Nie jesteś zły. Jesteś po prostu źle ubrany"
 |
|
|
|
 |
mikolajp 

|
Wysłany: 13-10-2007, 21:25
|
|
|
Bo zostałem administratorem na forum dość popularnego ogólnopolskiego czasopisma. |
|
|
|
|
 |
|