Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
Salva 
Prince Charming

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 20-10-2007, 09:24
|
|
|
Bo wczoraj miałam fantastyczny wieczór !!! Byłam w cudownym nastroju, dokańczałam sobie mój Host Club i ogółnie czułam się świetnie.
Bo resztki tego nastroju nadal we mnie siedzą.
BO PADA ŚNIEG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ^^ Nareszcie skończył się ten idiotyczny czas kiedy świeciło słońce i na polu było obrzydliwie. Uwielbiam śnieg. Uwielbiam wieczory kiedy mogę stać sobie w oknie i patrzeć (mam wyjątkowo ładny widok za oknem, bardzo mi się podoba).
Bo przez ten śnieg i przez Host Club znowu wpadłam w szampański nastrój.
Bo Simple Plan, zespolik jakich wiele ale jak mi ślicznie pasuje do Ouran... mam kilka AMVek z ich piosenkami. Podoba mi się ^^
Bo zaraz pojadę do biblioteki (uwielbiam, uwielbiam, uwielbiam biblioteki...) a obok biblioteki jest Plastyk... a tam jest mnóstwo specjalistycznych rzeczy dla maniak... dla ludzi którzy lubią się wyżywać artystycznie. Kupię sobie to cuś do obrysowywania.
Bo wygląda na to, że Mai zostanie mi już na stałe, ilekroć mam dobry humor zawsze niesamowicie mi się podoba.
Życie jest piękne :D |
|
 |
Shinigami-san 
Straszny Pan Morderca

Dołączyła: 03 Maj 2007 Skąd: Poznań/Inowrocław Status: offline
Grupy: Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 20-10-2007, 09:54
|
|
|
Bo w końcu sie zebrałam i moge obejrzec Zero no tsukaima drugi sezon :) |
_________________ "Nie jesteś zły. Jesteś po prostu źle ubrany"

Ostatnio zmieniony przez Shinigami-san dnia 20-10-2007, 11:08, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Kusoku 
Zaatakowany pierunem!

|
Wysłany: 20-10-2007, 10:46
|
|
|
Bo wrócilem
bo wreszcie mialem czas zajrzec na tanuki
bo mam dobre oceny w szkole
i nareszcie moge sciagac co mi sie zywnie podoba
(nie musze sie ograniczac do youtube'a itp.) |
_________________ If you want to know the truth,
you got to have the courage to accept it.
 |
|
|
|
 |
Teukros 

|
Wysłany: 20-10-2007, 14:20
|
|
|
Cytat: | Uwielbiam śnieg. Uwielbiam wieczory kiedy mogę stać sobie w oknie i patrzeć (mam wyjątkowo ładny widok za oknem, bardzo mi się podoba). |
Tak. Nadchodzi moja ulubiona pora roku. |
|
|
|
|
 |
wa-totem 
┐( ̄ー ̄)┌

Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 20-10-2007, 16:54
|
|
|
Bo właśnie odstawiłem KOGOŚ na dworzec, i pojechał. Stare przysłowie mówi "Krewnych najbardziej kochamy na odległość" ^^; Z jakiegoś powodu takie spotkania są dla mnie traumą =__= |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
 |
|
|
|
 |
Shinigami-san 
Straszny Pan Morderca

Dołączyła: 03 Maj 2007 Skąd: Poznań/Inowrocław Status: offline
Grupy: Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 20-10-2007, 18:13
|
|
|
Bo drugi sezon Zero no Tsukaima jest super :) nie żałuje ze przeleciałam najpeirw ostatni odcienk. To jest poprostu swietne xD |
_________________ "Nie jesteś zły. Jesteś po prostu źle ubrany"
 |
|
|
|
 |
Salva 
Prince Charming

|
Wysłany: 20-10-2007, 20:17
|
|
|
Bo Szkic ukończony !!! Namęczyłam się jak cholera ale wreszcie skończony, zaczęłam już obrysowywać cienkopisem. 0.5 to był bardzo dobry wybór. Zastanawiam się czy nie zrobić temu zdjęcia w takim stanie w jakim jest... Obawiam się że zepsuję to po drodze... Ale i tak jestem szczęśliwa ! ^^ Tylko Kyouyę ktoś przeklął... to jest nienormalne żeby drań tak się opierał, a nie chce się świnia dać narysować. Tzn w końcu się dał ale nie wygląda jak Kyouya. Będę go jeszcze molestować, zabiję go ale narysuję !!!! Uparta dziewczynka jestem ... |
|
 |
Crofesima 
Captain Narcolepsy

Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 21-10-2007, 13:54
|
|
|
Bo pojawiła się recenzja TTGL'a na Tanuku i jest wręcz idealna. Melmothia, gratuluję!
Bo pierwszy odcinek OAVki TRC jest ponoć (według dziewczyny, która się na anime zna i była na przedpremierowym wyświetlaniu tegoż Production IG.'owego tworu) całkiem udany. Ufff.
Bo mam całkiem udany humor.
Bo jedna z moich ulubionych fanartystek jednak nadal 'żyje' - kolejne UFFF. |
_________________ There is sorrow enough in the natural way
From men and women to fill our day;
And when we are certain of sorrow in store,
Why do we always arrange for more?
Brothers and sisters, I bid you beware
Of giving your heart to a dog to tear. |
|
|
|
 |
Salva 
Prince Charming

|
Wysłany: 21-10-2007, 14:46
|
|
|
No właśnie, bo Mamunia napisała wspaniałą recenzję. Chciałam skomentować ale ogólnotanukowe problemy wyraźnie nie chcą dać mi szansy. A recenzja jest naprawdę fantastyczna. Bardzo mi się podoba. Masz to "coś" mamunia co zauważyłam u kilku osób rok temu kiedy zaczynałam czytywać recenzje. Ja chcę więcej recek w Twoim wykonaniu !!!
Bo lineart Host Clubu jest prawie skończony, oczywiście spierniczyłam po drodze w wyniku zerowym doświadczeń z cienkopisami tego typu ale nie jest źle i z daleka to to nawet fajnie wygląda. Jestem dumna z siebie i zachwycona, tylko teraz coraz bardziej palący staje się problem czym to do cholery pokolorować. Ołówek już definitywnie odpada, to pewne. Zastanawiam się czy garniturów im nie przerobić z beżowych na czarne, możnaby ukryć niedoskonałości (delikatne określenie...) linii. Tylko dziwnie wyglądają bo nie mają tych swoich róż i oczy mają z ołówka. I Haruhi chwilowo siedzi w powietrzu (to będzie druga po Yoruichi osoba płci żeńskiej którą narysowałam). Kyouyi z zemsty dorobiłam dwa kosmyczki na czubku głowy przez co wygląda niechlujnie jak na siebie nieco komicznie. Należało mu się za to co mi robił przez te godziny rysowania. A to nie pierwszy raz ! |
|
 |
Melmothia 
Sexy Chain Smoker

Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 21-10-2007, 17:48
|
|
|
*^^*
Bo skomplementowano moją recenzję.
Crofe, córcia, dziękuję, cieszę się, że się spodobała. Naprawdę miło jest usłyszeć takie słowa po tym jak się nad czymś tyle ślęczało stale zamartwiając, że coś jest źle, że o czymś się zapomniało.
Córcia, a jak to pokażesz tak, żeby było widoczne w pełnej krasie? Tylko zdjęcie zostaje?
Biedny Kyouya ;___; Ale i tak nie mogę się doczekać, zdjęcie, zdjęcie! Jak tylko skończysz nie zapomnij o zdjęciu!
BTW, ostatnio coś chyba krótko i mało treściwie piszę...wen mi uleciał (chyba nie tyle wen, co czas i siły >.>). |
_________________ "Słowo ludzkie jest jak pęknięty kocioł, na którym
Wygrywamy melodie godne tańczącego niedźwiedzia,
Podczas gdy chcielibyśmy wzruszyć gwiazdy"
G.F.
 |
|
|
|
 |
Salva 
Prince Charming

|
Wysłany: 21-10-2007, 18:05
|
|
|
Mamunia jeśli takie są efekty to ślęcz !!!
Niestety skanu krowy 50x70 cm nie zrobię, tylko fotografia. Właśnie obrabiam zdjęcia całości. Zrobiłam teraz na wszelki wypadek żeby po katastrofie totalnej czyli kolorowaniu w moim wykonaniu pozostała mi smętna pamiątka z czasów kiedy to się jeszcze do oglądania nadawało. Wrzucone już na Dev ^^
Bo mimo wszystko nie mogę się na nich napatrzeć... No brzydcy są i krzywe linie rysowałam i ogólnie kiepskie to jest ale oni są moi prywatni ! Nareszcie mam cały Host Club w jednym miejscu. Nie można kupić to trzeba sobie radzić... Teraz tylko mnie cholernie ssie żeby sobie kupić jakiś artbook czy coś takiego... Z Ourana bym kupiła... |
|
 |
korsarz 
a taki jeden...

|
Wysłany: 21-10-2007, 21:13
|
|
|
Bo jakoś udało mi się zdążyć na pociąg o 8:01 ^^
Bo zjadłem obiad o normalniejszej godzinie, niż wtedy, gdy zwykle wracam ze zjazdu ^_^ |
|
|
|
|
 |
Vodh 
Mistrz Sztuk Tajemnych.

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 21-10-2007, 22:08
|
|
|
Bo byłem na wycieczce klasowej, było super, przeżyłem i wróciłem!
Bo doszły płytki od moshi! (*_* dzięki wielkie!!!) |
_________________ ...
|
|
|
|
 |
moshi_moshi 
Szara Emonencja

|
Wysłany: 22-10-2007, 13:06
|
|
|
Vodh napisał/a: | Bo doszły płytki od moshi! (*_* dzięki wielkie!!!) |
Nie ma za co, przepraszam że tyle mi to zajęło :)
Bo jeszcze mam net, co jest dla mnie ogromną niespodzianką.
Bo pogoda jest paskudna, ale ja już czuję w powietrzu, zbliżającą się dużymi krokami zimę - moją ukochaną porę roku. |
|
 |
Teukros 

|
Wysłany: 22-10-2007, 13:40
|
|
|
Ciekawe, skąd u tanuków ta sympatia do zimy? Większość znanych mi osób lubi lato, gorąc letni, letnie plaże w ciepłych krajach, itp. A my inaczej... |
|
|
|
|
 |
|