FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 176, 177, 178 ... 563, 564, 565  Następny
  Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre.
Wersja do druku
Salva Płeć:Kobieta
Prince Charming

Status: offline

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
WOM
PostWysłany: 20-10-2007, 09:24   

Bo wczoraj miałam fantastyczny wieczór !!! Byłam w cudownym nastroju, dokańczałam sobie mój Host Club i ogółnie czułam się świetnie.
Bo resztki tego nastroju nadal we mnie siedzą.

BO PADA ŚNIEG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ^^ Nareszcie skończył się ten idiotyczny czas kiedy świeciło słońce i na polu było obrzydliwie. Uwielbiam śnieg. Uwielbiam wieczory kiedy mogę stać sobie w oknie i patrzeć (mam wyjątkowo ładny widok za oknem, bardzo mi się podoba).

Bo przez ten śnieg i przez Host Club znowu wpadłam w szampański nastrój.

Bo Simple Plan, zespolik jakich wiele ale jak mi ślicznie pasuje do Ouran... mam kilka AMVek z ich piosenkami. Podoba mi się ^^

Bo zaraz pojadę do biblioteki (uwielbiam, uwielbiam, uwielbiam biblioteki...) a obok biblioteki jest Plastyk... a tam jest mnóstwo specjalistycznych rzeczy dla maniak... dla ludzi którzy lubią się wyżywać artystycznie. Kupię sobie to cuś do obrysowywania.

Bo wygląda na to, że Mai zostanie mi już na stałe, ilekroć mam dobry humor zawsze niesamowicie mi się podoba.

Życie jest piękne :D

Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Shinigami-san Płeć:Kobieta
Straszny Pan Morderca

Grupy:
Lisia Federacja
Omertà
PostWysłany: 20-10-2007, 09:54   

Bo w końcu sie zebrałam i moge obejrzec Zero no tsukaima drugi sezon :)

Ostatnio zmieniony przez Shinigami-san dnia 20-10-2007, 11:08, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
1097863
Kusoku Płeć:Mężczyzna
Zaatakowany pierunem!

PostWysłany: 20-10-2007, 10:46   

Bo wrócilem
bo wreszcie mialem czas zajrzec na tanuki
bo mam dobre oceny w szkole
i nareszcie moge sciagac co mi sie zywnie podoba
(nie musze sie ograniczac do youtube'a itp.)

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
11500019
Teukros Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: 20-10-2007, 14:20   

Cytat:
Uwielbiam śnieg. Uwielbiam wieczory kiedy mogę stać sobie w oknie i patrzeć (mam wyjątkowo ładny widok za oknem, bardzo mi się podoba).

Tak. Nadchodzi moja ulubiona pora roku.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
wa-totem Płeć:Mężczyzna
┐( ̄ー ̄)┌

Grupy:
Fanklub Lacus Clyne
WIP
PostWysłany: 20-10-2007, 16:54   

Bo właśnie odstawiłem KOGOŚ na dworzec, i pojechał. Stare przysłowie mówi "Krewnych najbardziej kochamy na odległość" ^^; Z jakiegoś powodu takie spotkania są dla mnie traumą =__=

Numer Gadu-Gadu
3869750
Shinigami-san Płeć:Kobieta
Straszny Pan Morderca

Grupy:
Lisia Federacja
Omertà
PostWysłany: 20-10-2007, 18:13   

Bo drugi sezon Zero no Tsukaima jest super :) nie żałuje ze przeleciałam najpeirw ostatni odcienk. To jest poprostu swietne xD

Numer Gadu-Gadu
1097863
Prince Charming

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
WOM
PostWysłany: 20-10-2007, 20:17   

Bo Szkic ukończony !!! Namęczyłam się jak cholera ale wreszcie skończony, zaczęłam już obrysowywać cienkopisem. 0.5 to był bardzo dobry wybór. Zastanawiam się czy nie zrobić temu zdjęcia w takim stanie w jakim jest... Obawiam się że zepsuję to po drodze... Ale i tak jestem szczęśliwa ! ^^ Tylko Kyouyę ktoś przeklął... to jest nienormalne żeby drań tak się opierał, a nie chce się świnia dać narysować. Tzn w końcu się dał ale nie wygląda jak Kyouya. Będę go jeszcze molestować, zabiję go ale narysuję !!!! Uparta dziewczynka jestem ...

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Crofesima Płeć:Kobieta
Captain Narcolepsy

Grupy:
Alijenoty
PostWysłany: 21-10-2007, 13:54   

Bo pojawiła się recenzja TTGL'a na Tanuku i jest wręcz idealna. Melmothia, gratuluję!
Bo pierwszy odcinek OAVki TRC jest ponoć (według dziewczyny, która się na anime zna i była na przedpremierowym wyświetlaniu tegoż Production IG.'owego tworu) całkiem udany. Ufff.
Bo mam całkiem udany humor.
Bo jedna z moich ulubionych fanartystek jednak nadal 'żyje' - kolejne UFFF.

Why do we always arrange for more?
Brothers and sisters, I bid you beware
Of giving your heart to a dog to tear.
Powrót do góry Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź blog autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Prince Charming

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
WOM
PostWysłany: 21-10-2007, 14:46   

No właśnie, bo Mamunia napisała wspaniałą recenzję. Chciałam skomentować ale ogólnotanukowe problemy wyraźnie nie chcą dać mi szansy. A recenzja jest naprawdę fantastyczna. Bardzo mi się podoba. Masz to "coś" mamunia co zauważyłam u kilku osób rok temu kiedy zaczynałam czytywać recenzje. Ja chcę więcej recek w Twoim wykonaniu !!!

Bo lineart Host Clubu jest prawie skończony, oczywiście spierniczyłam po drodze w wyniku zerowym doświadczeń z cienkopisami tego typu ale nie jest źle i z daleka to to nawet fajnie wygląda. Jestem dumna z siebie i zachwycona, tylko teraz coraz bardziej palący staje się problem czym to do cholery pokolorować. Ołówek już definitywnie odpada, to pewne. Zastanawiam się czy garniturów im nie przerobić z beżowych na czarne, możnaby ukryć niedoskonałości (delikatne określenie...) linii. Tylko dziwnie wyglądają bo nie mają tych swoich róż i oczy mają z ołówka. I Haruhi chwilowo siedzi w powietrzu (to będzie druga po Yoruichi osoba płci żeńskiej którą narysowałam). Kyouyi z zemsty dorobiłam dwa kosmyczki na czubku głowy przez co wygląda niechlujnie jak na siebie nieco komicznie. Należało mu się za to co mi robił przez te godziny rysowania. A to nie pierwszy raz !

Powrót do góry
Melmothia Płeć:Kobieta
Sexy Chain Smoker

Grupy:
Alijenoty
PostWysłany: 21-10-2007, 17:48   

*^^*
Bo skomplementowano moją recenzję.
Crofe, córcia, dziękuję, cieszę się, że się spodobała. Naprawdę miło jest usłyszeć takie słowa po tym jak się nad czymś tyle ślęczało stale zamartwiając, że coś jest źle, że o czymś się zapomniało.

Córcia, a jak to pokażesz tak, żeby było widoczne w pełnej krasie? Tylko zdjęcie zostaje?
Biedny Kyouya ;___; Ale i tak nie mogę się doczekać, zdjęcie, zdjęcie! Jak tylko skończysz nie zapomnij o zdjęciu!

BTW, ostatnio coś chyba krótko i mało treściwie piszę...wen mi uleciał (chyba nie tyle wen, co czas i siły >.>).

G.F.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Prince Charming

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
WOM
PostWysłany: 21-10-2007, 18:05   

Mamunia jeśli takie są efekty to ślęcz !!!

Niestety skanu krowy 50x70 cm nie zrobię, tylko fotografia. Właśnie obrabiam zdjęcia całości. Zrobiłam teraz na wszelki wypadek żeby po katastrofie totalnej czyli kolorowaniu w moim wykonaniu pozostała mi smętna pamiątka z czasów kiedy to się jeszcze do oglądania nadawało. Wrzucone już na Dev ^^

Bo mimo wszystko nie mogę się na nich napatrzeć... No brzydcy są i krzywe linie rysowałam i ogólnie kiepskie to jest ale oni są moi prywatni ! Nareszcie mam cały Host Club w jednym miejscu. Nie można kupić to trzeba sobie radzić... Teraz tylko mnie cholernie ssie żeby sobie kupić jakiś artbook czy coś takiego... Z Ourana bym kupiła...

Powrót do góry
korsarz Płeć:Mężczyzna
a taki jeden...

PostWysłany: 21-10-2007, 21:13   

Bo jakoś udało mi się zdążyć na pociąg o 8:01 ^^
Bo zjadłem obiad o normalniejszej godzinie, niż wtedy, gdy zwykle wracam ze zjazdu ^_^
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Vodh Płeć:Mężczyzna
Mistrz Sztuk Tajemnych.

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
PostWysłany: 21-10-2007, 22:08   

Bo byłem na wycieczce klasowej, było super, przeżyłem i wróciłem!

Bo doszły płytki od moshi! (*_* dzięki wielkie!!!)

moshi_moshi Płeć:Kobieta
Szara Emonencja

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
WOM
PostWysłany: 22-10-2007, 13:06   

Vodh napisał/a:
Bo doszły płytki od moshi! (*_* dzięki wielkie!!!)

Nie ma za co, przepraszam że tyle mi to zajęło :)

Bo jeszcze mam net, co jest dla mnie ogromną niespodzianką.
Bo pogoda jest paskudna, ale ja już czuję w powietrzu, zbliżającą się dużymi krokami zimę - moją ukochaną porę roku.

PostWysłany: 22-10-2007, 13:40   

Ciekawe, skąd u tanuków ta sympatia do zimy? Większość znanych mi osób lubi lato, gorąc letni, letnie plaże w ciepłych krajach, itp. A my inaczej...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Strona 177 z 565 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 176, 177, 178 ... 563, 564, 565  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi