Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 25-12-2005, 17:20
|
|
|
Bo chyba po raz pierwszy na święta są ciasta które mi smakują. Poza tym nikt się jeszcze nie zdążył pokłócić, nie licząc nieśmiertelnej dyskusji o sensowności socjaliz
Cytat: | Nadchodzą złe czasy... |
Chce ochrzan za pesymistyczny defetyzm w optymistycznym Temacie:P? |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 25-12-2005, 18:08
|
|
|
Bo piszę z MOJEGO, własnego, prywatnego, wypasionego laptopa, na którym jest duży dysk, odtwarzacz DVD, oryginalny windows (niesamowite, prawda? Moim zdaniem takie komputery nie istnieją XD") i gg XD
Bo mam toster na wyprawkę
Bo w telewizji właśnie leci "Prosiaczek i przyjaciele"
Bo Marcin i Karinka planują dziecko
Bo życie jest fajne ^^ |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 26-12-2005, 17:52
|
|
|
Cytat: |
wypasionego laptopa, na którym jest duży dysk, odtwarzacz DVD, oryginalny windows i gg XD
|
Jeśli da się na takim zainstalować Linuxa to też chcę taki! :D Gdzie można dostać i po ile? :}~~~
Bo udało mi się napisać program w perlu, który przepisuje kodony mRNA na aminokwasy, może mi się póżniej przydać na studiach :)
Bo dzisiaj ma lecieć "Shrek 2" :D
Bo znowu spadł śnieg! Dużo śniegu! ^_^
Bo najadłem się dziś ciasta :) |
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 28-12-2005, 01:22
|
|
|
Heh, życie jest piękne. Jak mi rano po zwisie neozdrady sie torrent na 99,6% zatrzymał, tak jest do teraz. Ale nic, 'ściągam' ofiarnie dalej te 256kb... i mam dziwne wrażenie, że szybciej skończę 1Gb potworka niż to ><! Kij w oko telekomunie!
<nie, nie pomyliły mi się tematy>
A poza tym z jakiegoś niewytłumaczalnego powodu od półtorej dnia czuję się szczęśliwa. I naprawdę nie mam pojęcia dlaczego. |
|
|
ka_tka
|
Wysłany: 28-12-2005, 13:54
|
|
|
Bo udało mi się udowodnić, że ja nie mogę dojadać świątecznych pozostałości na zasadzie "weź dziecko trochę tego i jeszcze trochę tego". Co prawda dzień i pół nocy wyjęte z życiorysu, a przez następne lata będzie się ze szczegółami opowiadać, dlaczego dziecko nie chce tego jeść, ale wreszcie spokój będzie ;P |
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
|
Wysłany: 28-12-2005, 18:37
|
|
|
ajj... Katuś, współczucie... mnie kiedyś tak buraczki na całą noc załatwiły.
Bo kupiłam sobie wspaniały, czarno-czerwony kaszmirowy szalik 70x180cm.
I oprócz szalika prezent dla koleżanki.
I dla siebie też^^
Bo mam parę japońskich rpgów na dysku i zaczęłam w nie namiętnie pogrywać.
Bo ten torrent nadal się nie ściągnął.
A mój ojciec po wypraniu powiesił chodnik na barierce przed blokiem... na pół dnia. "Tatuś, teraz to możesz go połamać, ale na pewno go nie zwiniesz." Kocham tatę, jest wspaniały. |
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 28-12-2005, 22:19
|
|
|
GoNik napisał/a: | Jak mi rano po zwisie neozdrady sie torrent na 99,6% zatrzymał, |
Takie rzeczy koryguje się klikając na "manual announce", albo restartując torrent... najlepiej po restarcie kompa? Problemy z neozdradą prawie zawsze znaczą, że nie wystarczy rozłącz/połącz... :/ |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
|
Wysłany: 28-12-2005, 22:34
|
|
|
Tot, próbowałam z 10 razy ==' |
|
|
Varda
ko-tek!
Grupy: WIP
|
Wysłany: 28-12-2005, 22:54
|
|
|
Bo dostalam urlop i jade jutro do Warszawy, yay!
Panikuje na razie strasznie, gdyz mam za duzo na glowie... Tu wypalic, tam wydrukowac, jeszcze cos trzeba napisac... Oczka mi sie kleja strasznie, ale wyspie sie w autokarze. |
_________________ A good witch harms none, a better witch laughs at the good witch. |
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 29-12-2005, 21:15
|
|
|
Skoro temat jest optymistyczny, to się pochwalę, że zaliczyłem wszystko, co miałem do zaliczenia w tym roku kalendarzowym (o nauce mowa, zboczeńcy :P). W zeszłym roku nie było tak kolorowo, ale jak się drugi raz uczy tego samego... :P
Poza tym odzyskuję wiare w siebie - jakbym był innym człowiekiem niż rok temu :D. No i znów zawitałem na to piękne forum, gdzie o wszystkim można pogadać (najwyżej jakiś nadgorliwiec posta wywali, ale to wszędzie jest ^_^'). |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
Ostatnio zmieniony przez BOReK dnia 02-01-2006, 21:44, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 30-12-2005, 18:59
|
|
|
Nie wiem, czy się z tego cieszyć, czy nie, ale tylko dwa dni stażu mi zostały (koniec z robieniem za kserokopiarkę ^_^) |
|
|
|
|
|
Miya-chan
Aoi Tabibito
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 01-01-2006, 22:54
|
|
|
Bo wróciłam do domu padnięta, rozczulona i sfazowana, i Was kocham :DDDDDDDDDD |
|
|
|
|
|
KoBik -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 02-01-2006, 08:51
|
|
|
bo slywek z moją Karolką był wspaniały :) |
|
|
|
|
|
ka_tka
|
Wysłany: 02-01-2006, 12:33
|
|
|
Bo wróciwszy do domu ledwo żywa rozłożyłam przy mamuś książki i zaintonowałam "Sparta atakuje Ateny, rok taki a taki, a taki a taki to kontratak, zaraz, kto tu kogo atakował?". Kazała iść spać, dodając, że mogę nie iść do szkoły XDDD
Bo spałam w sumie jakieś 18 godzin... ^^"
Bo za 12 (a wręcz 11 i pół) dni ferie ^^ |
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 02-01-2006, 21:46
|
|
|
Co to ferie? :P
Ekhm, dobra - bo się zmusiłem do załatwienia spraw, które mi zalegały na głowie od dłuższego czasu (migawka i zbyt długie włosy, a ja jestem leniwy i nie lubię się czesać :P).
EDIT: Bo właśnie obejrzałem sobie boskiego miśka Backkoma w filmiku pt. "Running Machine" i prawie pękłem ze śmiechu XD. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|