FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 563, 564, 565  Następny
  Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre.
Wersja do druku
Zegarmistrz Płeć:Mężczyzna

Status: offline

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 23-12-2005, 13:51   

Bo doprowadziłem do rozpaczy kobite ze sklepu kolonialnego...
Bo mamy sklep kolonialny...
Bo jak po sylwku zostanie mi jakaś kasa, to na pewno ją tam przepuszczę!

Numer Gadu-Gadu
1271088
Varda Płeć:Kobieta
ko-tek!

Grupy:
WIP
PostWysłany: 23-12-2005, 18:01   

Bo w pracy bylo bardzo sympatycznie. Jako kobieta i przygotowujaca Wigilie moglam skonczyc prace o 12-ej dzieki zarzadzeniu dyrektora. Posiedzialam jednak troche z kolegami z pracy, urzadzilismy sobie male spotkanie wigilijne.
Bo dostalam bony z pracy, co mile mnie zaskoczylo. Nie spodziewalam sie, ze w ogole cos dostane.
Bo zrobilam sobie prezent na Gwiazdke.

korsarz Płeć:Mężczyzna
a taki jeden...

PostWysłany: 24-12-2005, 10:59   

Bo mam nową klawiaturę od komputera (koniec z zacinaniem się klawiszy ^^)
Powrót do góry Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Moonlight Płeć:Kobieta
Ultra Innocent Uke

PostWysłany: 24-12-2005, 20:21   

Bo znalazłam pod choinką "Kota w stanie czystym" Pratchetta. I chyba najbardziej zadowolona jestem z faktu, że w końcu ktoś w tym domu spróbował utrafić w moje gusta i nawet mu się udało. Bo jestem fanką Pratchetta ^__^. I kotów, ale to czysto teoretycznie, bo nie miałam kota od lat ^^"
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
slocik Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: 24-12-2005, 22:26   

bo zyje ...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
3943710

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 24-12-2005, 22:39   

Bo Cioci podobał się prezent (dcobra herbata + ozdoba choinkowa + pseudoantyczne pudełeczko na biżuterie, wyglądające, jakby ktoś je ukradł z dworu i 60 lat trzymał na struchu).

Numer Gadu-Gadu
1271088
Varda Płeć:Kobieta
ko-tek!

Grupy:
WIP
PostWysłany: 25-12-2005, 01:40   

Bo w brzuszku cieplo i dobrze. Niczym zachlanny kot rzucilam sie na karpia, potem na sledziki, a na koniec zagryzlam to wszystko babka makowa, po drodze probujac po lyzce innych, pobocznych dla mnie w mojej hierarchii potraw wigilijnych.
Bo dostalam mnostwo zyczen, dzieki ktorym cieplej mi na serduszku, gdyz tyle ludzi o mnie pamieta.
Bo zadzwonil przyjaciel! I kuzynka! I jeszcze ktos wazny! :)
Bo prezent, ktory wygrzebalam dla siebie spod choinki, bardzo mnie ucieszyl ["Opowiesci z Narnii" :)].
Bo mimo nieciekawej pogody ruszylam sie na pasterke. Kosciol poczatkowo byl prawie zupelnie spowity w mroku, wylaczajac malutkie swiateleczka przy oltarzu, co dawalo niesamowita atmosfere... i tak stopniowo w trakcie koledy na wejscie wlaczano kolejne oswietlenie.
Kazanie bylo z lekka ironia, krotkie i tresciwe, a gdy ksiadz wspomnial o "moherowych beretach", pyszczek kota rozjasnil lekko oblakany-rozbawiony usmiech, ktory nie schodzil juz praktycznie do konca mszy ;)
Bo pospiewalam sobie na caly glos wszystkie koledy, dziwiac sie jednoczesnie, jak bardzo sa zakodowane w mojej podswiadomosci gdzies tam. Gardlo mam teraz zupelnie zjechane, ale niewazne. Jestem szczesliwa.
Bo w lodowce stoi butelka mleka. *blogi usmiech kota* Po tej calej mieszance na wigilijnym stole to jest cos, czego mi aktualnie trzeba.

KoBik
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 25-12-2005, 08:24   

bo podczas wieczerzy wigilijnej jest specyficzny klimat i urok tych świąt.
Powrót do góry
ka_tka Płeć:Kobieta

PostWysłany: 25-12-2005, 11:59   

Bo przeżyłam Wigilię z rodziną, której nie znoszę... Bo pod choinką nie znalazłam niemal nic ciekawego (tylko moja mamuś ma jeszcze jako takie wyczucie ;P), ale zawsze nie deskę do krojenia... Bo odniosłam zwycięstwo moralne w trakcie rozmowy o planikach sylwestrowych małej siostrzeniczki, w trakcie której dano mi do zrozumienia, że powinnam mieć do wyboru prywatkę u koleżanki piętro niżej i prywatkę u kolegi z klasy, a matka moja mnie rozpuszcza XDDD
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
2203707
Ysengrinn Płeć:Mężczyzna
Alan Tudyk Droid

Grupy:
AntyWiP
Tajna Loża Knujów
WOM
PostWysłany: 25-12-2005, 12:32   

Tia, a to, że prywatka u kolegi z klasy w dzisiejszych czasach kończy się zwykle ostrym chlaniem nieletnich to mniejsza...

korsarz Płeć:Mężczyzna
a taki jeden...

PostWysłany: 25-12-2005, 12:43   

Żeby tylko chlaniem ;>
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 25-12-2005, 13:41   

Ysengrinn napisał/a:
Tia, a to, że prywatka u kolegi z klasy w dzisiejszych czasach kończy się zwykle ostrym chlaniem nieletnich to mniejsza...

korsarz napisał/a:
Żeby tylko chlaniem ;>

Ech, ta dzisiejsza młodzież... - powiedział 22 letni starzec - Za naszych czasów tego nie było, a przynajmniej nie na taką skalę.

Naturalnie nasi też chlali, palili papierosy i troche trawy, uprawiali seks po kątach, ale...

Ale jak w naszej podstawówce 4 gości się upiło w 8 klasie, to to była afera na całe miasto, tak samo, jak nieletnia ciąża w 1 liceum. Dziś dzieciaki w podstawówce papierosy palą siedząc na progu szkoły, a wino z kartonów piją jak soki, ciąże w liceach są na porządku dziennym. Ba! Są nawet dziewczyny, które mają już po kilka dzieci... To mnie po prostu przeraża!

Jestem za młody, żeby narzekać na dzisiejszą młodzież.

Nauczyciele - poza nielicznymi wyjątkami - to banda idiotów, leni i niedorajd niezdolnych zająć się nawet własnymi osobami. I niech nikt mi nie mówi, że jego rodzice też są nauczycielami... Popytajcie ich lepiej o ich kolegów z pracy.

Rodzice... Rodzice tych latorośli są chyba ślepi, głusi, głupi i bezmuzdzy.

Nadchodzą złe czasy...

Numer Gadu-Gadu
1271088
Miya-chan Płeć:Kobieta
Aoi Tabibito

Grupy:
Tajna Loża Knujów
WIP
PostWysłany: 25-12-2005, 15:57   

Podsumowując wypowiedź przedmówcy: życie jest piękne :>

Bo są święta, można odpłynąć w beztroskę, lampki na choince świecą i zbliża się sylwek, na którym będę wszystkich ściskać >:D
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Irin Płeć:Kobieta

Grupy:
House of Joy
WIP
PostWysłany: 25-12-2005, 16:07   

Miya-chan napisał/a:
Bo są święta, można odpłynąć w beztroskę, lampki na choince świecą i zbliża się sylwek, na którym będę wszystkich ściskać >:D

Też mam taki zamiar ^_^v. A przynajmniej kilka osób na pewno X3

A życie jest piękne, bo jak na razie nie ma mocnych powodów, żeby nie bylo XD Nawet znokautowany palec i koty w moim pokoju (ja kocham moje koty, ale od mojego pokoju wara!)
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź galerię autora
ka_tka Płeć:Kobieta

PostWysłany: 25-12-2005, 16:21   

Dlatego też nie wdawałam się w szczegóły ostatniej prywatki sylwestrowej, na którą mnie wyciągnięto siłą niemal, gdzie to jedyną rozrywką było wciąganie po schodach uchlanego do nieprzytomności kolesia i wpadanie na baloniki z nadmuchanych prezerwatyw, bo jacyś koledzy zapraszającej myśleli, że sobie użyją na gimnazjalistkach ^^""""

No, ale offtop... Ja tez jestem zdecydowanie za młoda, żeby narzekać na dzisiejszą młodzież ;PPPP
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
2203707
Strona 18 z 565 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 563, 564, 565  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi