Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 23-12-2005, 13:51
|
|
|
Bo doprowadziłem do rozpaczy kobite ze sklepu kolonialnego...
Bo mamy sklep kolonialny...
Bo jak po sylwku zostanie mi jakaś kasa, to na pewno ją tam przepuszczę! |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Varda
ko-tek!
Grupy: WIP
|
Wysłany: 23-12-2005, 18:01
|
|
|
Bo w pracy bylo bardzo sympatycznie. Jako kobieta i przygotowujaca Wigilie moglam skonczyc prace o 12-ej dzieki zarzadzeniu dyrektora. Posiedzialam jednak troche z kolegami z pracy, urzadzilismy sobie male spotkanie wigilijne.
Bo dostalam bony z pracy, co mile mnie zaskoczylo. Nie spodziewalam sie, ze w ogole cos dostane.
Bo zrobilam sobie prezent na Gwiazdke. |
_________________ A good witch harms none, a better witch laughs at the good witch. |
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 24-12-2005, 10:59
|
|
|
Bo mam nową klawiaturę od komputera (koniec z zacinaniem się klawiszy ^^) |
|
|
|
|
|
Moonlight
Ultra Innocent Uke
|
Wysłany: 24-12-2005, 20:21
|
|
|
Bo znalazłam pod choinką "Kota w stanie czystym" Pratchetta. I chyba najbardziej zadowolona jestem z faktu, że w końcu ktoś w tym domu spróbował utrafić w moje gusta i nawet mu się udało. Bo jestem fanką Pratchetta ^__^. I kotów, ale to czysto teoretycznie, bo nie miałam kota od lat ^^" |
|
|
|
|
|
slocik
|
Wysłany: 24-12-2005, 22:26
|
|
|
bo zyje ... |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 24-12-2005, 22:39
|
|
|
Bo Cioci podobał się prezent (dcobra herbata + ozdoba choinkowa + pseudoantyczne pudełeczko na biżuterie, wyglądające, jakby ktoś je ukradł z dworu i 60 lat trzymał na struchu). |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Varda
ko-tek!
Grupy: WIP
|
Wysłany: 25-12-2005, 01:40
|
|
|
Bo w brzuszku cieplo i dobrze. Niczym zachlanny kot rzucilam sie na karpia, potem na sledziki, a na koniec zagryzlam to wszystko babka makowa, po drodze probujac po lyzce innych, pobocznych dla mnie w mojej hierarchii potraw wigilijnych.
Bo dostalam mnostwo zyczen, dzieki ktorym cieplej mi na serduszku, gdyz tyle ludzi o mnie pamieta.
Bo zadzwonil przyjaciel! I kuzynka! I jeszcze ktos wazny! :)
Bo prezent, ktory wygrzebalam dla siebie spod choinki, bardzo mnie ucieszyl ["Opowiesci z Narnii" :)].
Bo mimo nieciekawej pogody ruszylam sie na pasterke. Kosciol poczatkowo byl prawie zupelnie spowity w mroku, wylaczajac malutkie swiateleczka przy oltarzu, co dawalo niesamowita atmosfere... i tak stopniowo w trakcie koledy na wejscie wlaczano kolejne oswietlenie.
Kazanie bylo z lekka ironia, krotkie i tresciwe, a gdy ksiadz wspomnial o "moherowych beretach", pyszczek kota rozjasnil lekko oblakany-rozbawiony usmiech, ktory nie schodzil juz praktycznie do konca mszy ;)
Bo pospiewalam sobie na caly glos wszystkie koledy, dziwiac sie jednoczesnie, jak bardzo sa zakodowane w mojej podswiadomosci gdzies tam. Gardlo mam teraz zupelnie zjechane, ale niewazne. Jestem szczesliwa.
Bo w lodowce stoi butelka mleka. *blogi usmiech kota* Po tej calej mieszance na wigilijnym stole to jest cos, czego mi aktualnie trzeba. |
_________________ A good witch harms none, a better witch laughs at the good witch. |
|
|
|
|
KoBik -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 25-12-2005, 08:24
|
|
|
bo podczas wieczerzy wigilijnej jest specyficzny klimat i urok tych świąt. |
|
|
|
|
|
ka_tka
|
Wysłany: 25-12-2005, 11:59
|
|
|
Bo przeżyłam Wigilię z rodziną, której nie znoszę... Bo pod choinką nie znalazłam niemal nic ciekawego (tylko moja mamuś ma jeszcze jako takie wyczucie ;P), ale zawsze nie deskę do krojenia... Bo odniosłam zwycięstwo moralne w trakcie rozmowy o planikach sylwestrowych małej siostrzeniczki, w trakcie której dano mi do zrozumienia, że powinnam mieć do wyboru prywatkę u koleżanki piętro niżej i prywatkę u kolegi z klasy, a matka moja mnie rozpuszcza XDDD |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 25-12-2005, 12:32
|
|
|
Tia, a to, że prywatka u kolegi z klasy w dzisiejszych czasach kończy się zwykle ostrym chlaniem nieletnich to mniejsza... |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 25-12-2005, 12:43
|
|
|
Żeby tylko chlaniem ;> |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 25-12-2005, 13:41
|
|
|
Ysengrinn napisał/a: | Tia, a to, że prywatka u kolegi z klasy w dzisiejszych czasach kończy się zwykle ostrym chlaniem nieletnich to mniejsza... |
korsarz napisał/a: | Żeby tylko chlaniem ;> |
Ech, ta dzisiejsza młodzież... - powiedział 22 letni starzec - Za naszych czasów tego nie było, a przynajmniej nie na taką skalę.
Naturalnie nasi też chlali, palili papierosy i troche trawy, uprawiali seks po kątach, ale...
Ale jak w naszej podstawówce 4 gości się upiło w 8 klasie, to to była afera na całe miasto, tak samo, jak nieletnia ciąża w 1 liceum. Dziś dzieciaki w podstawówce papierosy palą siedząc na progu szkoły, a wino z kartonów piją jak soki, ciąże w liceach są na porządku dziennym. Ba! Są nawet dziewczyny, które mają już po kilka dzieci... To mnie po prostu przeraża!
Jestem za młody, żeby narzekać na dzisiejszą młodzież.
Nauczyciele - poza nielicznymi wyjątkami - to banda idiotów, leni i niedorajd niezdolnych zająć się nawet własnymi osobami. I niech nikt mi nie mówi, że jego rodzice też są nauczycielami... Popytajcie ich lepiej o ich kolegów z pracy.
Rodzice... Rodzice tych latorośli są chyba ślepi, głusi, głupi i bezmuzdzy.
Nadchodzą złe czasy... |
|
|
|
|
|
Miya-chan
Aoi Tabibito
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 25-12-2005, 15:57
|
|
|
Podsumowując wypowiedź przedmówcy: życie jest piękne :>
Bo są święta, można odpłynąć w beztroskę, lampki na choince świecą i zbliża się sylwek, na którym będę wszystkich ściskać >:D |
|
|
|
|
|
Irin
Grupy: House of Joy WIP
|
Wysłany: 25-12-2005, 16:07
|
|
|
Miya-chan napisał/a: | Bo są święta, można odpłynąć w beztroskę, lampki na choince świecą i zbliża się sylwek, na którym będę wszystkich ściskać >:D |
Też mam taki zamiar ^_^v. A przynajmniej kilka osób na pewno X3
A życie jest piękne, bo jak na razie nie ma mocnych powodów, żeby nie bylo XD Nawet znokautowany palec i koty w moim pokoju (ja kocham moje koty, ale od mojego pokoju wara!) |
|
|
|
|
|
ka_tka
|
Wysłany: 25-12-2005, 16:21
|
|
|
Dlatego też nie wdawałam się w szczegóły ostatniej prywatki sylwestrowej, na którą mnie wyciągnięto siłą niemal, gdzie to jedyną rozrywką było wciąganie po schodach uchlanego do nieprzytomności kolesia i wpadanie na baloniki z nadmuchanych prezerwatyw, bo jacyś koledzy zapraszającej myśleli, że sobie użyją na gimnazjalistkach ^^""""
No, ale offtop... Ja tez jestem zdecydowanie za młoda, żeby narzekać na dzisiejszą młodzież ;PPPP |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|