Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
Keii 
Hasemo

Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 13-12-2007, 11:27
|
|
|
Bo odebrałem Final Fantasy VII Ultimania Omega *_* |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
 |
|
|
|
 |
cintra 

|
Wysłany: 13-12-2007, 16:24
|
|
|
Pewnie już tu o mnie zapomnieliście, ale co tam, napiszę. ;)
Na studiach układa mi się nieźle, ale oczywiście nie znam jeszcze wszytkich na roku. :/
Mam kupione już bilety do domu (po 6 tygodniach będzie DOMEK! łi!)... Jeszcze tylko tydzień.... :) |
|
|
|
|
 |
Doreen 
Little Lotte

|
Wysłany: 13-12-2007, 21:23
|
|
|
Bo doszły bilety na Tanz!!
Swoją drogą, niezbadane są wyroki poczty polskiej. Za pierwszym razem koperta była zaadresowana dobrze i zaginęła w akcji. Za drugim razem nadawcy machnęli się o jedną cyferkę w kodzie pocztowym i doszły po dwóch dniach O_o |
_________________ "The tiny spark you give,
Also set my heart aflame...
That all the songs you hear me sing,
Are echoes of your name."
Ikonka stąd
|
|
|
|
 |
Salva 
Prince Charming

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 13-12-2007, 23:16
|
|
|
Bo zapiski moshi *___* Ja nie miałam pojęcia, że to się może tak sympatycznie czytać ^^
Bo czkawka literacka mamuni xD Tworzysz napięcie prawie takie samo jak omawiane anime, poważnie... Aż się nie mogę doczekać kiedy wreszcie wszystk dojdzie i będę mogła hurtem odpisać :3
Bo pięknie zaczęło padać... I akurat zimno jest więc nie stopnieje to tak szybko. Jak ja uwielbiam śnieg ^^ |
|
 |
Zegarmistrz 

|
Wysłany: 14-12-2007, 13:19
|
|
|
Bo mam nową prace. Zaczynam od stycznia. Może tym razem wreszcie będzie to coś pewnego, a nie agencja, magazyn z problemami prawnymi, wana-be-gazeta etc.
Pocieszająca jest jednak pewna, inna perspektywa: gdy podałem swoje oczekiwania finansowe usłyszałem "tak mało, to chyba nikt u nas nie zarabia." |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
 |
|
|
|
 |
GoNik 
歌姫 of the universe

Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 14-12-2007, 13:27
|
|
|
Brawo, Zeg! Oblejemy to jutro herbatką :3
Bo dostali pieniążki i mogę się dalej wampirzyć z bonusami. Przyuważyłam też ciekawego buenda:
Po wywołaniu okienka ponownie data oczywiście była poprawna... |
|
 |
Zegarmistrz 

|
Wysłany: 14-12-2007, 13:57
|
|
|
GoNik napisał/a: | Brawo, Zeg! Oblejemy to jutro herbatką :3 |
Mam prośbę: oblejmy to zwycięstwo za 3 miesiące. Przypominam, że jest to już 4 praca, którą oblewamy, a o której szybko się okazuje, że była bardzo niepewna. To frustrujące jest. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
 |
|
|
|
 |
Avellana 
Lady of Autumn

|
Wysłany: 14-12-2007, 14:19
|
|
|
Ale pogratulować można, nawet na temat, bo ta wiadomość bardzo poprawiła mój (i tak zresztą nienajgorszy) dzień.
A przypominam, że oblewać jutro mamy co (i pyszczki w kubełek, kto wie, temat na forum zostanie założony w odpowiednim czasie), więc nie ma się co rozdrabniać. Stawiam wino... Jakieś pośledniejsze, ale jednak reńskie. |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
 |
Zegarmistrz 

|
Wysłany: 14-12-2007, 14:23
|
|
|
A wy wiecie, że Dragon Drive było moją setną recenzją? |
 |
|
|
|
 |
Salva 
Prince Charming

|
Wysłany: 14-12-2007, 22:48
|
|
|
Bo Skaldowie, bo Wiolonczelistka ^^ Dzięki nim pierwszy raz od trzech tygodni się zaczęłam uśmiechać. To jest wielki sukces.
Bo Lulu i zabaw graficznych ciąg dalszy... Dobrze że chociaż to jedno mogę robić bez przeszkód.
Bo moshi, bo mamunia *__* |
|
 |
Shinigami-san 
Straszny Pan Morderca

Dołączyła: 03 Maj 2007 Skąd: Poznań/Inowrocław Status: offline
Grupy: Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 15-12-2007, 10:10
|
|
|
Bo
1. rysunek ścienny z bleacha prawie skończony. O dizwo nawet mamie sie podoba
2. mata ddr is coming soon <sztański uśmiech> |
_________________ "Nie jesteś zły. Jesteś po prostu źle ubrany"
 |
|
|
|
 |
Ysengrinn 
Alan Tudyk Droid

Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 15-12-2007, 11:27
|
|
|
Mikołaj, za pośrednictwem rodziciela, podarował mi Coś. Nie dam głowy czy to miała być katana, wakizashi czy jeszcze co innego, wiem tylko, że rodowity Japończyk dostałby na widok Cosia krwotoku wewnętrznego ze zgrozy. I ma nawet weri tru kandzie na pochwie! Co prawda jest nienaostrzone (wyobraża sobie ojca wymachującego ostrym japońskim majchrem), ale wypadek dałoby się zorganizować, więc nie pojedzie ze mną nigdzie, choć postaram się skombinować zdjęcie;p. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
 |
|
|
|
 |
Salva 
Prince Charming

|
Wysłany: 15-12-2007, 16:02
|
|
|
Bo dzięki moshi obejrzałam trochę Saiunkoku i nieco mi poprawiło to humor. Reakcje Ryuukiego... Ten facet mnie zawsze umie rozśmieszyć... ^^ Uwielbiam to anime ^^ |
|
 |
moshi_moshi 
Szara Emonencja

|
Wysłany: 15-12-2007, 19:22
|
|
|
Bo Wen wrócił!
Cieszę się Salva, że trochę Ci weselej (Ryuuki to pestka - Ryuuren to dopiero agent) :) |
|
 |
Salva 
Prince Charming

|
Wysłany: 15-12-2007, 19:30
|
|
|
Ryuuki na razie zabija wszystko ^^ Świetny jest... Obejrzałam 5 odcinków i robię sobie przerwę. Zaraz pewnie będę oglądać dalej. Cholera ja ich cały czas nie umiem zapamiętać z imion. No głównych pamiętam, nota bene urżnięty Ryuuki drący się "aniue" zwala z nóg ^^ Jak on wyglądał... Tylko jeden wątek mnie nieco rozstraja, ale Ryuuki czy herbatka tatusia... Tego potrzebowałam.
Cieszę się, że wen wrócił ^^ Już nie mogę się doczekać recenzji w Twoim wykonaniu. mam tą satysfakcję, że wobec tego będę mogła napisać spory, subiektywny komentarz ^^ Ha ! Tego mi brakowało jak sama pisałam, głupio mi było robić recenzję a potem obszernie komentować... |
|
 |
|