FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 195, 196, 197 ... 563, 564, 565  Następny
  Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre.
Wersja do druku
Melmothia Płeć:Kobieta
Sexy Chain Smoker

Status: offline

Grupy:
Alijenoty
PostWysłany: 15-12-2007, 20:08   

Ciiii, ja dopiero zaczęłam to oglądać. Nie spoilerować mi tu, po pierwszym odcinku jestem dopiero :3
Salva napisał/a:
Cholera ja ich cały czas nie umiem zapamiętać z imion.

Imion, tytułów, mam deja vu jak to oglądam, więcej w odpowiednim temacie ^^
Bo właśnie zobaczyłam nową graficzkę. Powiało świeżością i zapachniało świętami.

G.F.

Przejdź na dół Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
moshi_moshi Płeć:Kobieta
Szara Emonencja

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
WOM
PostWysłany: 15-12-2007, 20:20   

Salva napisał/a:
Cieszę się, że wen wrócił ^^ Już nie mogę się doczekać recenzji w Twoim wykonaniu. mam tą satysfakcję, że wobec tego będę mogła napisać spory, subiektywny komentarz ^^ Ha ! Tego mi brakowało jak sama pisałam, głupio mi było robić recenzję a potem obszernie komentować...

To raczej nie będzie nic szczególnego, cudów się nie spodziewaj... Spryciara, co ja teraz zrobię z tymi czterema stronami "przemyśleń" - przecież do recenzji tego nie wykorzystam (średnio się to nadaje), a biorąc pod uwagę co ja tam nawypisywałam, Ave by mnie zabiła :) Mówię Ci, Ryuuki to jest nic, jak zobaczyłam w drugiej serii mój ukochany trójkącik zalany w trupa, to do tej pory na samo wspomnienie pękam ze śmiechu...

Pani Cogito

Grupy:
Lisia Federacja
PostWysłany: 15-12-2007, 20:34   

Bo mamy suuuperowy wystrój forum. I jest w nim dużo Haruhi.
Bo właśnie się rozpływam w "Inner Universe" Yoko Kanno (opening z Ghost in the Shell S.A.C, oczywiście...)

Salva Płeć:Kobieta
Prince Charming

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
WOM
PostWysłany: 15-12-2007, 21:00   

moshi nie waż się tykać przemyśleń ^^ One są bardzo dobre ^^ Nie mogę się doczekać kolejnych odcinków ale właśnie przez przypadek wychodzi mi śliczny avek z Haruhi i nie mogę się od niego oderwać...

Mamunia ja już po 16 odcinkach (no fakt, że tamte 11 obejrzałam tak ze 3 miesiące temu...) i nadal mało kogo kojarzę poza tymi najgłówniejszymi...

Bo nastrój mi się polepsza, nic to że wszystko się rypnie w poniedziałek. Jest lepiej ^^

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Shinigami-san Płeć:Kobieta
Straszny Pan Morderca

Grupy:
Lisia Federacja
Omertà
PostWysłany: 15-12-2007, 21:10   

Bo udało mi się wykonać parę dobrych szkiców postaci. W dodatku całych. Mam głupie przyzyczajenie liczyć głowy żeby mi sie wymiary postaci zgadzały ^^ Naprawde sie ciesze bo to ą postacie w ruchu i mimo z epeirwsyz raz nie rysowałam statycznych jakoś wyszło :) no i rpzjerzałam parę moich zesyztów w tym z fizyki i znalazłam aprę ciekawych rysunków o któ¶ych zapomniałam. I koleżanka obiecała mi pożyczyć ksiażkę o rysowaniu twarzy i ejstem z tego powodu szczęśliwa bo skonczą się proste linie w mangach i będzie moje zycie troche urozmaicone. A no i skończyłam malunek ścianny z Bleacha i anwet fajnie wyszedł mimo ze łapa mi się trzęsła. W sumie kontury pędzelkiem to nie był najlepsyz pomysł ale uważam że na dłuższą mete farba czarna jest lepsza niż marker bo nie wyblaknie. Teraz co chwila spoglądam na ciane bo nie moge sie nacieszyć.

Numer Gadu-Gadu
1097863
Dida Płeć:Kobieta
Ostoja zdrowego rozsądku

Grupy:
House of Joy
PostWysłany: 15-12-2007, 21:12   

Lena100 napisał/a:
Bo mamy suuuperowy wystrój forum.

Zgadzam się. Do tego Salva zrobiła dla mnie śliczny świąteczny avek. I przez weekend nie muszę wysłuchiwać 'ale te kartki są brzydkie' lub 'ale ma pani mały wybór kartek' oraz 'czy są znaczki świąteczne?' i ogólnie odpocznę od klientów. Święta tuż, tuż.

Numer Gadu-Gadu
4707314
radgers Płeć:Mężczyzna
Merill J. Fernando

PostWysłany: 15-12-2007, 23:57   

Bo mam nowego kompa. Na którym chodzi Neverwinter Nights 2. xD Ot co.

Numer Gadu-Gadu
8123446
Shinigami-san Płeć:Kobieta
Straszny Pan Morderca

Grupy:
Lisia Federacja
Omertà
PostWysłany: 16-12-2007, 15:59   

me jest wielka. Po raz peirwsyz bez oberjzenia ostatniego docinka, z 30s spoilerem (bo dłuzej nie wytrzymałąm ciekawosci i zaczełam ogladać anime) obejrzałąm całe anime czekajac cierpliwie do końca. O matko ale głupie uzucie o_0 ale mimo to sie ciesze że chociaż raz udało mi sie opanować i nie sięgnac do ostatniego odcinka chociaż korciło mnie wiele razy xD jestem z siebie dumna

Numer Gadu-Gadu
1097863
Zegarmistrz Płeć:Mężczyzna

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 17-12-2007, 17:04   

Dzwonili z dziennika Metro. Za diabła nie pamiętam, kiedy do nich aplikowałem, ale chyba nie w ciągu ostatniego miesiąca. Jutro Zeg wykonuje trzeci ukłon do Agory.

Numer Gadu-Gadu
1271088
Prince Charming

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
WOM
PostWysłany: 17-12-2007, 19:53   

Bo na 30 przejrzanych AMVek zapisałam 9... To jest mój osobisty rekord. Zazwyczaj z ponad stu zapiszę czasem 1 albo 2. Tymczasem z Code Geass pobiłam rekord, ale jakie piękne są zwłaszcza te z muzyka intrumentalną. Coś pięknego *___*

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
wa-totem Płeć:Mężczyzna
┐( ̄ー ̄)┌

Grupy:
Fanklub Lacus Clyne
WIP
PostWysłany: 18-12-2007, 18:21   

Bo widzę światełko w tunelu, na tyle wyraźnie by wykluczyć możliwość że jest to zbliżający się pociąg...

PS, Salva, śliczna parka sig/avek ^_^v Na sigu nawet daje się przeczytać Ghost Hunt :>

PPS Nie wykluczam, że jest to zbliżający się Kot, w mniej-więcej takim nastroju:

Spoiler: pokaż / ukryj

Ostatnio zmieniony przez wa-totem dnia 18-12-2007, 18:30, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang

Numer Gadu-Gadu
3869750
Keii Płeć:Mężczyzna
Hasemo

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 18-12-2007, 18:26   

お帰り totem :)

Bo już prawie święta, jeszcze tylko 2 dni zajęć *_*

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Prince Charming

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
WOM
PostWysłany: 18-12-2007, 18:53   

A dziękuję bardzo ^^

Bo skomplementowano mój komplecik :3

Bo jutro wreszcie się ostatecznie wyjaśni czy idę na cholerną studniówkę sama czy nie. Jak idę sama to już jutro zamawiam mangi, żeby mieć co robić czyli będzie dobrze. Jak nie idę sama to będę miała wesoło dostrajając się tanecznie do kolegi. Nota bene od dłuższego czasu mam coś w rodzaju prywatnych lekcji z koleżanką, która ma jakieś osiągnięcia w tańcu i tak sobie czasem przychodzi i pomiędzy oglądaniem Midori no Hibi (zaraziłam ją ^^ ) coś tam sobie potańczymy. Ja mimo że jednostka wyższa uczę się kroków partnerki przy czym na tyle je umiem (podstawowe rzecz jasna), że dobrze idzie mi też jako partnerowi. Głównie nasze akrobacje mają charakter wygłupiania się, chociaż nawet nieźle nam niektóre rzeczy wychodzą, wymyślamy też sobie nowe elementy. Ja jako partner trzymam raczej dowolnie, z trzymaniem dłonią za szyję albo na tym drugim ramieniu (koleżanka szczuplejsza jest) włącznie i dzisiaj szanowna koleżanka (która robiła za partnerkę tym razem) nieco się zniecierpliwiła. Dialog był krótki i treściwy:

Szanowna koleżanka : Jak się do cholery tą partnerkę trzyma?
Szanowna ja : Żeby nie uciekła.

Co akurat do mnie się nie odnosi, ale bardzo dobrze oddaje stosunki panujące na parkiecie podczas np wspólnego poloneza uczniów klas trzecich. ^^

Poza tym niepokojąca rzecz, mnie się naprawdę zdecydowanie bardziej podoba być partnerem...

Bo Skaldowie i Czerwone Gitary, niedawno na nowo się zakochałam w ich utworach *__* Bo Wiolonczelistka... ^^ i Florentyna ^^

Bo w wyniku radykalnej poprawy nastroju ruszyłam na nowo Merupuri i może wreszcie tą recenzję dokończę...

PS Czy to nie jest przypadkiem Touka...? Ten wyraz twarzy, to spojrzenie... (nieodparte skojarzenia z 3 odcinkiem specjalnym Utawarerumono... ^^)

Spoiler: pokaż / ukryj

Powrót do góry
Mai_chan Płeć:Kobieta
Spirit of joy

Grupy:
Fanklub Lacus Clyne
Tajna Loża Knujów
WIP
PostWysłany: 18-12-2007, 19:33   

BUHAHA!

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=283055549

Radujmy się!

O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD

Powrót do góry Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora
wa-totem Płeć:Mężczyzna
┐( ̄ー ̄)┌

Grupy:
Fanklub Lacus Clyne
WIP
PostWysłany: 18-12-2007, 20:02   

Salva napisał/a:
PS Czy to nie jest przypadkiem Touka...

Jest, ale z 4 specjala :>

Numer Gadu-Gadu
3869750
Strona 196 z 565 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 195, 196, 197 ... 563, 564, 565  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi