Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
Varda
ko-tek!
Grupy: WIP
|
Wysłany: 07-01-2006, 23:12
|
|
|
Bo mam wrazenie, jakbym upila sie powietrzem :) Cos mnie nalecialo, zeby poeksperymentowac z ubraniem... ^.- Mrrr, juz dawno mialam ochote ubrac ten czarny gorsecik ;P [Note: kiepsko sie w tym spiewa w kosciele :/ ;P] I sesja zdjeciowa byla... choc musze przyznac, ze czuje sie dosc skrepowana w roli modelki ;) |
_________________ A good witch harms none, a better witch laughs at the good witch. |
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 08-01-2006, 18:27
|
|
|
Bo jeden koleś w Trigunie (taki olbrzym z odcinka "Hard Puncher") tak fajowo wrzeszczy/ryczy/krzyczy czy jak to tam nazwać :D. Szczególnie niesamowicie go zrobili w wersji japońskiej ^^. Niesamowicie zabawnie to brzmi momentami.
I jeszcze dlatego, że może niedługo będę miał Emperor: Rise of the Middle Kingdom w wersji angielskiej, a tam były świetne głosy :D. Nie mogę się doczekać, az znów zbuduję swoje chińskie miasto ^_^. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 09-01-2006, 09:43
|
|
|
Bo znalazłam pod choinką moje kapcie z futerkiem! I nie straszne już mi mrozy ^___^ |
|
|
Miya-chan
Aoi Tabibito
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 09-01-2006, 13:31
|
|
|
Bo ku zdziwieniu swemu obudziłam się z jasnym umysłem i duszyczką wolną od frustracji, więc może i na nauce uda mi się dzisiaj skoncentrować...
Bo drzewa są niesamowicie białe i wyglądają jak obsypane kwiatami, aż sobie poszłam piechotką na praktykę mimo mrozu, żeby popodziwiać... Kirei~~~~~~*_*
Bo chmurzyska wreszcie odfrunęły i widać nieeebooo *_* |
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 09-01-2006, 13:48
|
|
|
Bo obudziłem się rano, ciągle jeszcze żyję i nic mnie nie boli... |
|
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 09-01-2006, 14:52
|
|
|
Miya-chan napisał/a: | Bo chmurzyska wreszcie odfrunęły i widać nieeebooo *_* |
Hai, kireina aozora... ^__^
Bo w rondlu już taje pół kilo pysznego szpinaczku, który z masełkiem i czosnkiem będzie wyśmienity ^_^ Bo jest zimno, a ja jakoś dziś NIE MUSZĘ nigdzie jeździć, kazałem wszystko wrzucić sobie w pocztę i na fax i mogę spokojnie pracować siedząc w wygodnym fotelu, grzejąc się w słoneczku...
...nie potrwa to długo, ale... ktoś wie gdzie jest Swënemünde? |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
Irian
|
Wysłany: 09-01-2006, 15:16
|
|
|
Bo byłam właśnie u lekarza i bardzo się ubawiłam - okazało się, że ten ból gardła w zeszłym tygodniu (zignorowany, a jakże, a bo to pierwszy raz mnie boli...) to była grypka. :D No cóż...
Nieco mniej mnie ubawiła wiadomość, że mam urocze powikłania pogrypowe, z zapaleniem gardła, migdałków i stanem zapalnym oskrzeli włącznie. Ale nic to, najważniejsze, że udało mi się zdobyć...
TADAMMM! Zwolnienie lekarskie na cały tydzień! *__* Nic to, że głos mam rzężący, że kaszlę jak potępieniec i że sesja na karku - przez najbliższy tydzień ja czubka nosa za drzwi nie wysuwam. O. :D W końcu będę miała czas na napisanie pracy semestralnej...
Gorzej tylko, że w przyszłym tygodniu mnie ze trzy zaliczenia czekają. >.> |
_________________ Every little girl flies. |
|
|
|
|
Redvampire -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 09-01-2006, 15:16
|
|
|
Bo jest na swiecie jeden kot co mnie nie drapie :D <sciiiiiiiiiiiisssssssssssssskkkkkkkkkkkkkkk>
Bo kot jest bardzo wyrozumiały i nie gryzie za to że w niedziele rano nie da sie mieć innej randki niż w stylu japońskim typu wizyta w centrum handlowym -________- :P |
|
|
|
|
|
ka_tka
|
Wysłany: 09-01-2006, 16:25
|
|
|
Bo miałam dzisiaj ubaw, spowodowany pewnym znaczkiem na mej torbie. Dowiedziałam się, że na Tanuku w recenzjach nie ma zupełnie opinii o seriach, zaś niewidziawszy GitSa i Akiry mogę się schować :D I jak w Evangelionie mogła mi się podobać jedynie część przygodowa, nie ta mistyczna? I czemu w Love Hinie przeszkadzają mi udziwnienia, skoro przed chwilą mówiłam, że bardzo lubię Ranmę? I takie tam XD Ogólnie fajnie było, ciekawe, czy straciłam w niektórych oczach jako znawczyni tematu XD
Bo pan od matematyki czytał oceny na semestr dwa razy i dwa razy przy moim nazwisku słyszałam 'trzy'... Nie wiem, jakim cudem, ale to pan w końcu liczyć umie i skoro mu tak wyszło... XDD |
|
|
|
|
|
Varda
ko-tek!
|
Wysłany: 09-01-2006, 20:33
|
|
|
Redvampire napisał/a: | Bo kot jest bardzo wyrozumiały i nie gryzie za to że w niedziele rano nie da sie mieć innej randki niż w stylu japońskim typu wizyta w centrum handlowym -________- :P |
Teeheehee. Owszem, az sie dziwie mojej wyrozumialosci. Ktos kiedys powiedzial, ze mam zlota cierpliwosc ;P
Ale taka randka to tez ciekawe doswiadczenie, nie powiem. W moim wieku, kiedy wszyscy w dodatku mowia mi, ze wygladam na starsza niz w rzeczywistosci... Nawet chlopak mojej kumpeli ^^; Pogryze go, gdy przyleci do Polski.
Oprocz randki zebralo sie jeszcze kilka przyjemnych rzeczy:
- Bo tato mnie ostatnio strasznie pozytywnie zaskoczyl, kladac kolo mojego talerza ze sniadaniem biedronke z czekolady ^^ Alez on mnie rozpieszcza.
- Bo jadlam dzis najsmieszniejszy obiad w moim zyciu. Kumpela odebrala mnie z pracy, po malych zakupach pojechalysmy do niej do domu. Dostalam obiad, ale ze akurat wtedy zadzwonilo to moje szczescie, wiec obiad stal sobie na stole i stygl, a my rozmawialismy. Kumpela przyszla raz, drugi, a my ciagle gadalismy przez telefon. W koncu wziela mi z reki noz, pokroila mi jedzenie na talerzu i oddala sztucce ;P
- Bo jest mroz [-20 stopni], ale sloneczko swieci i jest bardzo przyjemnie na dworze. |
_________________ A good witch harms none, a better witch laughs at the good witch. |
|
|
|
|
coyote
prof. zombie killer
|
Wysłany: 11-01-2006, 12:42
|
|
|
Randka w japońskim stylu to byłaby w wesołym miasteczku zakończona romantycznym przejazdem na tym okragłym, wirującym czymś (słowo mi uciekło...==) rodem z Honey&Clover...
Bo znowu nie poszłam do szkoły XD <-monotematic... bo wczoraj miałam dzień z oglądaniem galerii cosplayowych. Bo gram sobie w FF8 po raz dwudziestyktóryś :D |
_________________ I used to rule the world
Seas would rise when I gave the word
Now in the morning I sweep alone
Sweep the streets I used to own |
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 11-01-2006, 13:38
|
|
|
Vanille napisał/a: | okragłym, wirującym czymś (słowo mi uciekło...==) | Koło Ferrisa... a właściwie Ferris Wheel, jeśli chcesz by cię rozumiano poza krajem. W naszym języku taki wynalazek formalnie określa się diabelskim młynem, jednak ostatnimi czasy wrzuca się toto pod hasło 'karuzela', bo 'diabelski młyn' w międzyczasie zbyt często stosowano w odniesieniu do najrozmaitszych 'wytrząsaczy wnętrzności' które z wynalazkiem pana George'a Washingtona Ferrisa nie mają nic wspólnego. Nota bene, warto wiedzieć że na świecie się nazwa 'koło Ferrisa' przyjęła, bo pan Ferris swoje cacko wymyślił i zbudował dla Miasta Chicago w 4 lata po wieży Eiffela i z tej samej okazji - wystawa światowa. I miało ono być dla wieży Eiffela konkurencją - mierzyło 26 pięter (wtedy najwyższy wieżowiec na świecie miał 22), i mieściło łącznie 2160 pasażerów, a rdzeń konstrukcji stanowił największy w historii świata pojedyńczy blok odlanego żelaza xD |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
Redvampire -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 11-01-2006, 15:24
|
|
|
Vanille napisał/a: | Randka w japońskim stylu to byłaby w wesołym miasteczku zakończona romantycznym przejazdem na tym okragłym, wirującym czymś (słowo mi uciekło...==) rodem z Honey&Clover...
| Nie zima przy -15 stopniach a obok jest wesołe miasteczko tylko z diabelskiego młyna sople zwisają. A poza tym sugeruj sie raczej danymi socjologicznymi a nie mangami . Akurat poczytałem i 70% japońskich nastolatków na randki chodzi do centrum handlowego :P |
|
|
|
|
|
ka_tka
|
Wysłany: 11-01-2006, 16:28
|
|
|
Mam wrażenie, że polscy nastolatkowie też tak mają XD Tyle, że u nas, z tego co wiem, do centrów chodzi się na podryw przede wszystkim, zaszpanować reklamówką z drogiego sklepu... ;P
Bo ferie coraz bliżej... ^^" |
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 11-01-2006, 16:29
|
|
|
Bo kupiłem sobie drugą już biografię Marii Antoniny i zaraz przy kawce i ciastku wezmę się za jej lekturę ( i pewnie znowu będę współczuł tej biednej kobiecie ). |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|