Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 11-01-2006, 17:45
|
|
|
bo załapałam drugie pół etatu w gimnazjum..., co razem daje 1 i 1/4 etatu w szkole i może W KOŃCU zacznę staż!!!
zła strona tego jest taka, że teraz utonę w papierkach i będę musiała pisac konspekty _^_ |
|
|
|
|
|
Miya-chan
Aoi Tabibito
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 11-01-2006, 18:01
|
|
|
IKuś jest dzielny i nie da się Mrocznym Konspektom Chaosu! <wymachuje pomponikami>
(w przeciwieństwie do Miyaka, ale to już sprawa nie na ten temat XD)
Bo od dziś przez następne parę dni będzie w mym koledżu panować iluzja wolności, więc (teoretycznie) będę miała czas skończyć pewien list i parę rysunków, napisać jakiś zaległy kawałek opowiadania (jak ja lubię się tak łudzić XD)...
Bo. Się. Rozanieliłam. Przewlekle! :D
Bo ściąga mi się najnowszy singiel Kokii-sama (co z tego, że emule właśnie stanęło, kiedyś w końcu będzie musiało znów ruszyć!) *__*
Bo pojutrze piątek trzynastego! <wybucha obłąkańczym śmiechem> |
|
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 11-01-2006, 22:51
|
|
|
Bo kiedy byłam na najlepszej drodze do wyżebrania z zakładu starego monitora (piętnastki, wypukłej, ale przynajmniej nie przepalonej), koleżanka usłyszała i zapytała, czy nie chciałabym odkupić używanej przez pół roku siedemtastki, bo jej niepotrzebna.
Bo zapłaciłam 150 zeta za niemal nowy monitor Philipsa. I nareszcie coś widzę! (nie LCD, ale nie można mieć wszystkiego :D) |
|
|
Varda
ko-tek!
|
Wysłany: 12-01-2006, 21:54
|
|
|
Bo na uczelni bylo bardzo sympatycznie - 1,5h to stanowczo za malo, zeby odrobic miesiac niewidzenia paru osob :)
Bo chyba pierwszy raz w zyciu mam srednia 5,0 ;P
Bo promotorka nie zjadla mnie ani nie wywalila za drzwi.
Bo widze swiatelko w tunelu w zwiazku z moja praca.
Bo spotkalam sie z kims i wysciskalam.
Bo odkrylam dzis mily, dobry i tani chinski bar, gdzie podaja pyszne sajgonki.
Bo wieczorem poszlam z kumpela na basen.
Ogolnie: weeee! |
_________________ A good witch harms none, a better witch laughs at the good witch. |
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 13-01-2006, 16:44
|
|
|
Bo oficjalnie mam koniec stażu.
Bo właśnie zamówiłem 1 tom Hellsinga :D i drugi "Vampire Princess Miyu", tak przy okazji ;)
Bo załapałem się, jak się robi w FVWMie komendy klawiszowe - np. zamiast szukać po menu polecenia "Quit session" klikam [end] i już :)
Bo brata nie ma w pokoju i mogę spokojnie słuchać swojej muzyki na głośnikach :) |
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 13-01-2006, 19:00
|
|
|
No to od rana
Bo dobrze napisałam kartkówkę z rozszerzenia z matematyki
Bo druga godzina rozszerzenia z matematyki była fantastyczna - wstęp do funkcji innych niż liniowa i przykłady różnych zakręconych funkcji... I rysowanie wykresów XD Fajne toto było, bardziej zabawa niż matma jak dla mnie :3 A niektórzy nie łapali XD
Bo nie było kartkówki z biologii, z której bezapelacyjnie dostałabym gonga...
Bo kartkówka z PO była prosta
Bo oficjalnie zaczęły się ferie!!
Bo byłam we Fraszce na obiedzie na antrykocie (co niezmiennie jest dla mnie powodem, żeby się uśmiechnąć, bo ja straszliwie lubię tę knajpkę a antrykot z ziemniaczkami jest pyszny ;))
Bo kupiłam sobie sweter z golfem. Pomarańczowy. Wyczaiłam go jakoś tak przypadkiem, ale nie było mojego rozmiaru. Poszłam do drugiego sklepu firmy... Był mój rozmiar. Z tym że jak założyłam... Golf był nie taki. Wkurzyłam się. Na krótko. Panienka z okienka wpadła na pomysł, żeby golf zwinąć "na trzy".
I to było to.
I na Teutatesa!! W tym swetrze jest mi CIEPŁO!! |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Varda
ko-tek!
|
Wysłany: 13-01-2006, 20:01
|
|
|
*skrada sie do Maieczki, by podstepem zakosic jej ten cieply golf* ;P
Mi ciagle zimno. W pracy tez... ale to ze zmeczenia i niewyspania. Oczy same sie zamykaja, a glowa leci w dol. Codziennie kimam tak z 2h... ^^; Az normalnie mi glupio, ale te pomieszczenia i klimatyzacja mnie dobijaja.
*zreflektowala sie, ktory to temat* eee... ^^
A wiec... bo w pracy zakosilam laptopa, wee! ;P Ponanosilam troche poprawek do pracy, dzieki czemu mam luzniejszy weekend.
Bo o malo nie rzucilam sie na szyje obcemu facetowi ;P Sobowtor Reda normalnie.
Bo jest piatek 13., a ja jestem czarnym kotem! ;) |
_________________ A good witch harms none, a better witch laughs at the good witch. |
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 14-01-2006, 00:11
|
|
|
Bo właśnie obejrzałem sobie bebopa na Kulturze ^_^. #11 "Toys in the Attic".
I jaka stąd płynie nauka? Nie zostawiaj żarcia w lodówce ;). |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 14-01-2006, 11:43
|
|
|
Bo wreszcie udało mi się skończyć pełen opis przedmiotów w Castlevania: Lament of Innocence pisany od półtora tygodnia na Inner World a tym samym zamknąć już ten dział.
Bo obejrzałem do końca remake Battlestar Galactica i okazało się, że nie zabito ducha oryginału. |
|
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 14-01-2006, 13:13
|
|
|
@BOReK: mnie się ten odcinek po części kojażył z filmem "Obcy - ósmy pasażer Nostromo" (jeden z moich ulubionych filmów nawiasem mówiąc :) ) (takie dziwne coś gania po statku i wszystkich gryzie, z rury kapie kwas, a Spike wywala "źródło" tego czegoś przez otwartą śluzę). |
|
|
|
|
|
KoBik -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 14-01-2006, 13:16
|
|
|
bo kochać drugą osobę jest pięknie.... |
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 14-01-2006, 13:19
|
|
|
No ba, to jest jeden z lepszych odcinków odcinków serii ^_^. Z kategorii "must see" ;). A zakończenie po prostu pięknie zrobione. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 14-01-2006, 13:43
|
|
|
KoBik napisał/a: | bo kochać drugą osobę jest pięknie.... |
A jeszcze piękniej, gdy ta druga osoba kocha cię....to już taka rzadkość, ze szkoda gadać.
Bo zrobiłem obiad w godzinę i mam czas by w spokoju coś poczytać.... |
|
|
|
|
|
coyote
prof. zombie killer
|
Wysłany: 14-01-2006, 13:44
|
|
|
I tak moim ulubionym z serii tych komediowych jest Mushroom Samba ("czy ty wiesz,że to są schody do nieba..?" "no i co z tego." - priceless XD) oraz Cactus Jack.^^
Bo zwykła pioseneczka z lat 80 zaserwowana przez Japończyków w połączeniu z obrazem może dać tyle odwagi, że to aż niesamowite... |
_________________ I used to rule the world
Seas would rise when I gave the word
Now in the morning I sweep alone
Sweep the streets I used to own |
|
|
|
|
Varda
ko-tek!
|
Wysłany: 14-01-2006, 15:18
|
|
|
Bo co prawda bez przerwy od wczorajszego poranka nawala mi glowa, jednak pokrzepia mnie swiadomosc, iz sa ludzie, ktorzy sie o mnie troszcza ;P Wlasnie znajomy poradzil mi, co jest dobre na bol glowy i zaoferowal sie w roli doktora ;P Ale...
On: Jakby co, to zglaszam sie do prob :) [=pozbycia sie bolu glowy; dop. Var]
Ja: Do prob? Masz mowic: "Ze mna na pewno przejdzie Ci bol glowy!" ;P Wiecej pewnosci siebie! ;) |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|