Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
Salva 
Prince Charming

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 05-01-2008, 20:45
|
|
|
Bo Almateria i generalnie Tales of Symphonia ! Ta piosenka jest przepiękna... I ogólnie klimat ToS bardzo mi się spodobał. Niedokończenie mi tylko trochę przeszkadza... Ale zasadniczo jestem zachwycona ! Sympatyczne anime, nie jakieś specjalnie odkrywcze ale taki sposób - rzucenie w pewne wydarzenia bez wyjaśnień mi się spodobał. No i ja uwielbiam jak ktoś posługuje się dwoma ostrymi przedmiotami naraz. Lloyda nie lubiłam ale jednak... Słowem jestem naprawdę w bardzo dobrym nastroju przez Tales of Symphonia. |
|
 |
GoNik 
歌姫 of the universe

Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 06-01-2008, 10:34
|
|
|
Bo ŚNIEG. DUŻO. PADA! Będę mieć prawdziwą zimę na święta :3
Duuuuużo śniegu~ MUAH. |
|
 |
ProgCooler 
Master Exploder

|
Wysłany: 06-01-2008, 10:52
|
|
|
Bo Clannad.
Bo nadal posiadam swoją muzykę.
Bo kiedyś zamorduje wszystkich na moim mieszkaniu i będzie spokój aaaah (żart, wystarczy , że zaknebluje) |
|
|
|
|
 |
Ysengrinn 
Alan Tudyk Droid

Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 06-01-2008, 11:22
|
|
|
Człowiek się dowiaduje przy różnych okazjach dziwnych rzeczy - na przykład wczoraj na wiktymologii o tym, że tak w zasadzie to Brangien zgwałciła króla Marka, bo przecież seksiła się z nim w wyniku podstępu Izoldy i on wcale pytany o zdanie nie był. Z serii "rzeczy oczywiste, które nigdy nie przyszły do głowy". |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
 |
|
|
|
 |
moshi_moshi 
Szara Emonencja

|
Wysłany: 06-01-2008, 12:06
|
|
|
Bo zaczęłam dzień od "Spirited Away" (pal licho że z dubbingiem), nareszcie jest 9 odcinek Saiunkoku, nie ma Wena, ale linearty jakoś powstają (i nie są takie tragiczne). |
|
 |
Shinigami-san 
Straszny Pan Morderca

Dołączyła: 03 Maj 2007 Skąd: Poznań/Inowrocław Status: offline
Grupy: Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 06-01-2008, 12:24
|
|
|
moshi_moshi napisał/a: | Bo zaczęłam dzień od "Spirited Away" |
Też obejrzałam już trzeci raz ale i tka zawsze na tym anime rycze. No poprostu nie mogę wytryzmać, łzy mi sę same cisną do oczu.
Bo wycisnęłam 200 brzuszkiów na jeden raz... i zdechłam |
_________________ "Nie jesteś zły. Jesteś po prostu źle ubrany"
 |
|
|
|
 |
Salva 
Prince Charming

|
Wysłany: 06-01-2008, 12:31
|
|
|
Bo również Spirited Away ! I nawet dubbing nie był taki zły (szkoda, że przymusowo musiałam skończyć na czyszczeniu tej gigantycznej wanny)! I zachęciło mnie to do obejrzenia całości, już się nie mogę doczekać. Wcześniej odrzucała mnie kreska i rysunek postaci, ale da się przyzwyczaić. Szczerze mówiąc trafiłam na to przypadkiem. Przeglądam sobie różne programy i widzę kreskówkę (było ujęcie na tła) i tak patrzę i patrzę, gdzie do cholery takie szczegóły robią ? I te typowo japońskie elementy ? czyżby kreskówki się cywilizowały ? Już miałam zamiar popatrzeć na program co to jest, ale zobaczyłam twarz głównej bohaterki i... nie musiałam sprawdzać ! Ależ mi się to kojarzyło z Howlem ! Sam Haku to cały Howl. Jest to wielki plus rzecz jasna. Bo Howl to jedyny film, który mi się NAPRAWDĘ spodobał. W każdym razie na pewno już nigdy nie będę patrzeć na rysunek postaci przy akurat TYCH filmach.
Bo studniówkę mam dzisiaj. Nie żeby sama w sobie była specjalnie interesująca, ale zaczęła mnie złosliwie cieszyć myśl o tym że jako jedyna idę sama. Będę się czuła naprawdę wolna, dopiero teraz widzę ile będzie kłopotu z osobą towarzyszącą. Będę miała święty spokój. Jestem tylko cholernie niepocieszona bo mi przepadnie 7 odcinek Saiunkoku... Co prawda jutro będzie powtórka, ale jednak... |
|
 |
Sakura_chan 
Pure Angel

Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 06-01-2008, 14:13
|
|
|
Bo Spirited Away. Mogliby kiedyś Howla puścić
Bo wpada znajoma.
Bo ciepła kąpiel
Baw się dobrze, Salva :) |
_________________ To add colour to your boring today
To put magic into your melancholic tomorrow
I have come to change those nonchalant times you spent
Into precious memories
 |
|
|
|
 |
Zegarmistrz 

Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 06-01-2008, 17:01
|
|
|
Dziś w robocie był ciężki dzień. Ale z gatunku tych dziwnych, ciężkich dni. Chciałbym, żeby każdy taki był... Napisałem news i trzy teksty. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
 |
|
|
|
 |
Pan B 
hmm....

Dołączył: 16 Gru 2007 Skąd: ehhhh...szkoda gadać Status: offline
|
Wysłany: 06-01-2008, 20:04
|
|
|
Zegarmistrz napisał/a: | Dziś w robocie był ciężki dzień. Ale z gatunku tych dziwnych, ciężkich dni. Chciałbym, żeby każdy taki był... |
Bo są jeszcze tacy ludzie. |
_________________ Życie to takie czary-mary. Rzadziej czary częściej mary. |
|
|
|
 |
GoNik 
歌姫 of the universe

|
Wysłany: 06-01-2008, 21:20
|
|
|
Bo mam bonusowy kwadracik! Śliczny jest! I ma bonusy! Równie śliczne!
Mrrrr... |
|
 |
Mai_chan 
Spirit of joy

Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 06-01-2008, 21:53
|
|
|
Bo mam kieckę na studniówkę. I buty. I żakiecik. Kiecka ma taaaaaki dekolt że buhaha. I jest śliczna. I kupienie wyżej wymienionego zestawu zajęło mi ZALEDWIE półtorej godziny. Najbardziej rozczuliły mnie buty - zawsze mam problemy ze znalezieniem dobrych butów, a już na obcasie to łojeju. A teraz - pierwsza przymierzona para... :D
Bossssko. |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
 |
|
|
|
 |
korsarz 
a taki jeden...

|
Wysłany: 06-01-2008, 22:34
|
|
|
Bo wreszcie spadł śnieg *_*
Bo zdrowo nasypało *___*
Bo za oknem jest teraz piękny widok *___*
...
Dlaczego nie mogło w wigilię napadać? ^^' |
|
|
|
|
 |
Caladan 
Chaos is Behind you

Dołączył: 04 Lut 2007 Skąd: Gdynia Smocza Góra Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma Omertà Syndykat WOM
|
Wysłany: 07-01-2008, 01:11
|
|
|
Skończyłem swój durny raport badania marketingowego. Teraz jutro przedstawić i mieć nadzieje, że się zaliczy ćwiczenia. Bedzie trudno. Teraz zostało do zrobienia podobny raport na zaliczenia egzaminu, oraz praca zaliczeniowa z czegoś tam. Wykładowcy obudzili się z zimowego snu. Po raz pierwszy nie mam czasu na anime. Nie mówią o innych przyjemnościach. Nie dawno zakupiłem kolejną ksiązkę z cyklu Opowieści Malazańskiej Księgi Poległych. |
_________________ It gets so lonely being evil
What I'd do to see a smile
Even for a little while
And no one loves you when you're evil
I'm lying through my teeth!
Your tears are all the company I need |
|
|
|
 |
GoNik 
歌姫 of the universe

|
Wysłany: 07-01-2008, 11:43
|
|
|
Bo BYŁ pośpieszny. Na pohybel internetowej wyszukiwarce, wiwat pani w okienku! Dzięki temu w Wawie byłam przed 9, rozpakowałam się, przespałam dwie godziny i mogę jeszcze spokojnie zjeść śniadanie. |
|
 |
|