FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 200, 201, 202 ... 563, 564, 565  Następny
  Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre.
Wersja do druku
GoNik Płeć:Kobieta
歌姫 of the universe

Status: offline

Grupy:
AntyWiP
Fanklub Lacus Clyne
Tajna Loża Knujów
PostWysłany: 02-01-2008, 12:20   

Bo.Mam.Dziś.Wolne.I.Się.WYSPAŁAM!
I nie był to sen od 4 do 9, tylko porządne 10 godzin pod własną kołdrą, na własnej poduszce. Muah.

Oczywiście śniłam między innymi o Jenotach, ale na całe szczęście robiły za statystów.

Poza tym chmury się przerzedzają i powinna być ładna pogoda. O.

PostWysłany: 02-01-2008, 12:46   

/me przegląda muzykę otrzymaną od Ave i IKi, w szczególności Country Hits...

OMG! Jest! Melodia z "The Good, the Bad & the Ugly" to właśnie ta, której tak usilnie poszukiwałem. Poza tym jest "The Man with the Harmonica" oraz cała ogromna masa absolutnie kultowych motywów. Yaaaay! I wielkie podziękowalne <ściiiisk> XD.

Powrót do góry Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
korsarz Płeć:Mężczyzna
a taki jeden...

PostWysłany: 02-01-2008, 15:30   

Bo skończyłem pisać referat. Bo się okazało, że napisałem 21 stron, a nie 15 ^_^ (byłoby 15, gdyby ustawić czcionkę na 12, tak jak word mi domyślnie robił przy każdym kolejnym otworzeniu pliku. Wykładowca wymagał czcionki 14...). Teraz tylko poszukać jakichś koszulek, teczkę, wziąć się za folie...

Bo Amarok odtwarza pliki *.ogg :D i mogę w nim soundtracku z GITSa posłuchać :D
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Pan B Płeć:Mężczyzna
hmm....

PostWysłany: 02-01-2008, 19:28   

Bo zadania które dostałem z Matematyki nie są zbyt trudne i potrafię je zrobić.

Numer Gadu-Gadu
11631847
korsarz Płeć:Mężczyzna
a taki jeden...

PostWysłany: 03-01-2008, 16:03   

Bo przed południem w końcu nie było tak mrocznie, jak ostatnio bywało.
Przez co nie miałem cały dzień wrażenia, że jest dopiero 5-ta rano ^^
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Salva Płeć:Kobieta
Prince Charming

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
WOM
PostWysłany: 03-01-2008, 16:22   

Bo okazało się, że z maturę z polskiego napisałam na 80%. A najlepsza rzecz, że nie wiedziałam że poprawiać będzie nasz polonista. Gdybym wiedziała moja wena nie rozkwitłaby w takim stopniu i nie pojawiałyby się zwroty mające umilić egzaminatorowi (bo w takiej intencji pisane) poprawę pracy w stylu np "zbiorowego popadania w depresję" i innyh takich niekoniecznie eleganckich. Bo okazało się, że widocznie jak spuszczam wenę ze smyczy efekty mogą byc oszałamiające. Bo miałam jadowitą, złośliwą i nieziemską satysfakcję jak zobaczyłam klucz i okazało się że moja organiczna nieumiejętność "tzw lania wody" i skłonność do pisania bardzo konkretnych i krótkich uwag nareszcie się przydała ! A zawsze byłam zmuszana do pisania po 10 razy tego samego, do rozciągania wypowiedzi. No i proszę teraz miałam praktycznie wszystko idealnie kropka w kropkę jak klucz. Samo sedno, jestem z siebie dumna. Ciekawa rzecz, że to własnie polski poszedł mi tak gładko. Czyżbym jednak umiała czytać ze zrozumieniem ? Z wypracowania również jestem dumna. Podobało mi się. Od trzeciej klasy gimnazjum niesamowicie polubiła język polski. I teraz mi sie to wzmacnia coraz bardziej, dzisiaj po raz pierwszy zaświtała mi myśl o studiach NIE związanych z biologią.

Bo nareszcie nauszyłam się używać pen tool w Photoshopie, co prawda wyszło mi przypadkiem ale wiem jak tego draństwa użyć itd. Nie masz to jak przypadkowe kliknięcia... Otworzyła się przede mną droga do twórczości innego rodzaju.

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Kusoku Płeć:Mężczyzna
Zaatakowany pierunem!

PostWysłany: 03-01-2008, 19:00   

bo mi doszły głośniki do iPoda i mam się czym bawić i czego słuchać ^^

jeszcze takie pytanie
czy ta matura była z OPERONU??
bo jeśli tak to wg naszych nauczycieli była o wiele prostsza jak te wydawane przez OKE

Ostatnio zmieniony przez Kusoku dnia 03-01-2008, 19:50, w całości zmieniany 3 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
11500019
Melmothia Płeć:Kobieta
Sexy Chain Smoker

Grupy:
Alijenoty
PostWysłany: 03-01-2008, 19:42   

Gratulacje, córcia! Cieszę się, że poszło Ci tak dobrze, tym bardziej, że potrzeba dopasowania się do klucza jest wysoce irytująca. Jeśli udało Ci się to zrobić, jednocześnie zachowując własny styl i pisząc to, co chcesz, to tym bardziej jest się z czego cieszyć i czego Ci gratulować ^^

Bo się wąpiórze z premium! I szybko się wąpiórze! Z przyspieszeniem.

Bo Zuy i Niedobry IK. Bo dzięki Zuemu i Niedobremu IKowi mam teraz nowy, śliczny avatarek (nie, nie tutaj). Bo ZiN IK pokazał mi coś ciekawego i teraz cały dzień poluję na drobiazgi, szukając czegoś droższego XD Jak też będę miała miliony to się zemszczę *^^*

G.F.

Prince Charming

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
WOM
PostWysłany: 03-01-2008, 20:04   

Kusoku to nie ma znaczenia. Jeśli jako ktoś kompletnie nieprzygotowany idę i piszę na 80% to JEST to dla mnie powód do radości czy matura była dla przedszkolaków czy nie. Jestem na biol-chemie. Poza tym mam satysfakcję moralną że to co zazwyczaj było wadą okazało się sporą zaletą, jak przyszło co do czego.

Bo Saiunkoku *__* Prawie się popłakałam na ostatniej scenie, autentycznie i to że jestem przeziębiona i odwadniam się bez mała wszystkimi otworami w głowie nie ma znaczenia... Moshi właśnie perfidnie wykorzystuję moją sytuację i piszę komentarz, to będzie DŁUGI komentarz ^^

Mamunia pokaż avatarek *__*

Ja podejrzewam, że moje możliwości i talenta polonistyczne wzrosły w dużej mierze dzięki Wam ^^

I nie martw się mamunia, większość zapisków które napisałam mam w zeszycie, trzeba to przepisać więc żadna myśl nie ucieknie, może nawet znając siebie więcej mi tego wyjdzie. Tylko aktualnie mam potworny wstręt do patrzenia na jakiekolwiek pliki tekstowe (#$%&#$&) i w tym momencie na samą myśl, że mam coś przepisywać budzą się we mnie nader nieprzyjemne uczucia...

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Pan B Płeć:Mężczyzna
hmm....

PostWysłany: 03-01-2008, 21:48   

Aaaaaaaaaaa.... tam matury próbne to mały pikuś.
Ja też napisałem całkiem całkiem ale nie będę się chwalił
ogólnie mówiąc to poszło średnio czyli tak jak zamierzałem.
Na studia się dostanę! Hura!

Numer Gadu-Gadu
11631847
Anonymous_ Płeć:Mężczyzna
facepalm.jpg

PostWysłany: 03-01-2008, 21:51   

Ech, z 3-4 tygodnie nie byłem w kinie bo wydatki były ciągle, a tu okazuje sie że kumpel mnie wyciąga i w dodatku postawi mi bilet. Wreszcie jakiś miły akcent.

Numer Gadu-Gadu
268936
Prince Charming

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
WOM
PostWysłany: 03-01-2008, 22:32   

Bo po 3 godzinach skończyłam wreszcie komentarz i pobiłam swoisty rekord ale teraz żałuję że go wsadziłam. On jest za długi. Jest tam sporo uwag dla kogoś kto się zastanawia czy serię obejrzeć, ale chyba jednak nadaje się bardzej do przeniesienia do tematu. Dopiero teraz jak popatrzyłam ile to miejsca zajmuje i mnie naszła samokrytyczna myśl. Jednak gorączka nieco ogłupia i sprawia że nie myślę o tym co robię... Przepraszam bardzo moderację za kłopot.

Powrót do góry
Doreen Płeć:Kobieta
Little Lotte

PostWysłany: 04-01-2008, 12:08   

Bo Berlin już jutro!
A Tanz już za dwa dni!
A Tommy się ma zamiar nie pojawić na scenie czwartego i ósmego, także w niedzielę szóstego powinien grać!
(Jak byłam nastolatką, to uważałam, że piszczące fanki są głupie i niedojrzałe. Jak to się człowiek zmienia z wiekiem... Chociaż nie zamierzam piszczeć. Chyba, że mi się samo wymsknie. W końcu mam bilet przy przejściu, a niemiecki Krolock chyba też na "Umarł Bóg" wchodzi na scenę przez widownię...)

Are echoes of your name."

Ikonka stąd
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
3149200
Ysengrinn Płeć:Mężczyzna
Alan Tudyk Droid

Grupy:
AntyWiP
Tajna Loża Knujów
WOM
PostWysłany: 04-01-2008, 15:56   

Poczta zaiste kocha Maieczkę - przesyłka doszła, jutro mogę oddać do biblioteki i nie stracę swoich wilczych kłaków za obsuwę.

Orenei Płeć:Kobieta

PostWysłany: 05-01-2008, 09:07   

Bo mój internet po dłuższym czasie wrócił do normy i mogę bez problemu wchodzić na forum !

Strona 201 z 565 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 200, 201, 202 ... 563, 564, 565  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi