Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
Zegarmistrz 

Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 19-01-2008, 12:52
|
|
|
Bo mój artykuł o e-hazardzie wbił się na 5 miejsce Najchętniej Czytanych W Tym Tygodniu. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
 |
|
|
|
 |
korsarz 
a taki jeden...

|
Wysłany: 19-01-2008, 17:43
|
|
|
Bo zaliczyłem egzamin z chemii fizycznej za pierwszym podejściem :) na 3+ :D |
|
|
|
|
 |
Shinigami-san 
Straszny Pan Morderca

Dołączyła: 03 Maj 2007 Skąd: Poznań/Inowrocław Status: offline
Grupy: Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 19-01-2008, 19:50
|
|
|
Bo zorbiłam fajny rysunek kŧóry mi sie podoba. Męczyłam do przez 2 godziny ale warto było ^^ mimo mojego lenistwa nawet go już na devie umieściłam o!. Nie ma co, fajnie sie "emowców"rysuje :) |
_________________ "Nie jesteś zły. Jesteś po prostu źle ubrany"
 |
|
|
|
 |
Salva 
Prince Charming

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 19-01-2008, 22:07
|
|
|
Bo właśnie się popłakałam ze śmiechu, po raz pierwszy od bardzo dawna, powód w temacie Humor...
Bo przepiękny, cudowny, zachwycający Mozart *___* |
|
 |
Keii 
Hasemo

Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 20-01-2008, 02:48
|
|
|
Bo pod wpływem miłego wpisu do księgi gości, udało mi się napisać nieplanowany wpis na blogu jeszcze przed sesją.
Bo jutro będzie wspaniały dzień. |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
 |
|
|
|
 |
BOReK 

|
Wysłany: 20-01-2008, 13:40
|
|
|
Ponarzekałem w Zupie na sesję, ale jest i druga strona medalu. Mimo pewnych przeszkód i komplikacji ta konkretna sesja ma szansę być najlepszą z dotychczasowych ^__^. Do tego przedmioty nie wydają się być aż takie trudne jak kiedyś. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
 |
|
|
|
 |
tilk 

Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 20-01-2008, 17:27
|
|
|
Bo zrobiłem najsensowniejszą rzecz, jaką mogłem zrobić - powiedziałem sobie "kij z obowiązkami!" i poszedłem odetchnąć do parku. Rany, alebyłoładnie! Taka pogoda też ma swój urok. Mgła unosząca się nad wpół zamarzniętą powierzchnią wody tworzyła niezwykłą atmosferę. A że ludzi było niewielu, znalazłem szukaną ciszę i spokój. Zawsze jakiś miły akcent na koniec tygodnia :) |
|
|
|
|
 |
moshi_moshi 
Szara Emonencja

|
Wysłany: 20-01-2008, 17:43
|
|
|
Skończyłam linearta i jestem z niego dumna (poprawność anatomiczna to nieistotny szczegół), ponieważ nie ogranicza się on tylko do postaci. Nie zawaliłam kompozycji, a suknia wyszła bosko i nie mogę się doczekać jak zobaczę go w kolorze. |
|
 |
LightOfNewWorld
Gość
|
Wysłany: 20-01-2008, 22:01
|
|
|
Bo moja wczorajsza, całonocna studnióweczka była naprawdę udana, wybawiłam sie jak nigdy w życiu ^^. A poza tym to odkryłam dwa zachwycające zespoły DBSK i Versailles. Matko gdzie oni byli tyle czasu?? Po prostu ich kocham ^^ Jpop i Jrock żądzą ;) |
|
|
|
|
 |
Amarth 

|
Wysłany: 21-01-2008, 15:24
|
|
|
Bo mój artykuł i zarazem ostatnia praca pisemna, jaką trzeba było oddać w tym semestrze została pochwalona (chociaż znowu ochrzaniono mnie za brak podpisu; sama nie wiem, czemu o nim zawsze zapominam...)
Bo ten tydzień w miarę luźny jest, jeśli nie liczyć jednego egzaminu. |
|
|
|
|
 |
Shinigami-san 
Straszny Pan Morderca

Dołączyła: 03 Maj 2007 Skąd: Poznań/Inowrocław Status: offline
Grupy: Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 21-01-2008, 16:49
|
|
|
Bo za radą Gonik poprawiłam obrazki. Wyglądają duże lepeij - Danke Gonik Danke :) i teraz je wsadzam na deva razem z komiksem (durnym ale co tam ^^ pierwsyz komiks w końcu, później dołacze jeszcze "przygody małego informatyka" ale to na razie jest faza szkicu) i takie pierdzileniki w postaci skziców jakiś postaci. Ale i tak emo knights wymiatają :D
<zacyzna skąłdać pokłony Gonik w podzięce za dobre rady> |
_________________ "Nie jesteś zły. Jesteś po prostu źle ubrany"
 |
|
|
|
 |
Salva 
Prince Charming

|
Wysłany: 21-01-2008, 19:42
|
|
|
Bo przez Zegarmistrza (pośrednio bo pośrednio) zmarnowałam sobie 1,5 godziny życia. Daj Boże żeby zawsze można było marnować życie tylko chichocząc do monitora...
Bo własnie kończę 4 tom twórczości radosnej własnej i wena kwtnie mi jak po nawozie. Wręcz się chwast z tego zrobił, bo chcę pisać w głowie jest tego pełno a ręką nie nadąża, klawatury konsekwentnie nie używam. Ale obwiam się że w tempie 24 strony dziennie to długo nie pociągnę (format A5 ale i tak męczące pisać tyle jednym ciągiem, wściekać się w międzyczasie że nie mogę pisać szybciej, ładniej, czytelniej; porządkować myśli, wysnuwać wnioski i czerpać czystą radość z pisania...) A paradoksalnie na każdą przeczytaną stronę a czasem nawet samo zdanie wychodzi mi co najmniej drugie tyle, nie licząc pojawiających się dygresji, które mogą trwać tak ze 3 strony. Zdaje się, że rozrywkę do śmierci mam zapewnioną. Tylko kto to potem odczyta...? |
|
 |
Melmothia 
Sexy Chain Smoker

|
Wysłany: 21-01-2008, 20:20
|
|
|
Salva napisał/a: | Tylko kto to potem odczyta...? |
Przepisane ładnie i czytelnie, nawet (albo szczególnie) z dygresjami - ja XD
Niech się tylko sesja skończy, albo przynajmniej jutro nich minie, to odpiszę na ten zaległy mail ._.
Bo nie wiedzieć czemu, mimo że jutro będzie podwójna rzeź, jest mi dość wesoło. Czyżbym wpadała w histerię, a pierwszym etapem była głupawka?
Bo do jutra już tylko jedna noc, a potem chwilka na odsapnięcie. Niech to się już skończy...
Bo Ysenowe Dzieło XD (w wolnej chwili trzeba wydrukować i przypiąć do tablicy korkowej).
A w zupie nie chce mi się już pisać. Jeśli bym zaczęła, to mogłoby mi to nieco czasu zająć. |
_________________ "Słowo ludzkie jest jak pęknięty kocioł, na którym
Wygrywamy melodie godne tańczącego niedźwiedzia,
Podczas gdy chcielibyśmy wzruszyć gwiazdy"
G.F.
 |
|
|
|
 |
Vodh 
Mistrz Sztuk Tajemnych.

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 21-01-2008, 20:26
|
|
|
Poor Mel... jenoty trzymają kciuki za jenocie sesje ;)
Bo mam duuuuużo nowej, dobrej muzyki. Lubię mieć dużo nowej dobrej muzyki :D |
_________________ ...
|
|
|
|
 |
Salva 
Prince Charming

|
Wysłany: 21-01-2008, 20:34
|
|
|
Mamunia rzecz w tym, że odczytanie stanowi tu największy problem... ^^
O widzisz Vodh ja też !!! Z ciekawości, jakiej ? Bo ja ostatnimi czasy odkryłam, że Mozart to strasznie sympatyczny facet był. I utwory też pisał całkie sympatyczne. Ale ja zawsze lubiłam muzykę klasyczną... (wreszcie dogłębnie zrozumiałam dlaczego tak podobał mi się OST z Ourana), skoro Marsz Turecki działa lepiej niż podwójna melisa i podwójna kawa za jednym zamachem (aktualnie sobie słucham), a Poranek Griega wywołuje grin od ucha do ucha to w tym coś musi być. Na razie to tylko wierzcholek góry lodowej, na razie zaczynam. A tyle tego przecież na świecie powstało !!!
Bo Festiwal Żartu Muzycznego i moje ukochane, jedyne cudowne miasto ! I nich żyje mój młody 10-letni znajomy, dzieki któemu zwróciłam uwagę na plakat !!!
Bo Malicki !!!
Bo mój ukochany, jedyny, cudowny wychowawca-polonista !!! |
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|