Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
Shinigami-san 
Straszny Pan Morderca

Dołączyła: 03 Maj 2007 Skąd: Poznań/Inowrocław Status: offline
Grupy: Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 21-01-2008, 21:09
|
|
|
Bo jest bo jest bo jest kolejne dzieło i kolejny szkic komiksu "przygody małego informatyka". I mi sie przypomniało ze dostąłam komplement na temat tego komiksu - że bardzo realny ^^ I sie strasznie z tego ciesze :D I jutro kupim czarne pisiu pisiu i będę kończyć komiks na historii
Bo zapisałam sie do konkursu o internecie i sieciach (czas na fachową literaturę) i bedzie 5 albo 6 z infy na koniec roku.
I sobie dzisiaj bez stresu po raz peirwszy od początku peirwszej klasy poszłam na angola w dodatku na dyskusje. I sie umiałam wysłowić nie pisząc żadnych argumentów. me sie cieszy ze szok
I orzekąłm że robie wypad w ferie z kumplami gdzieś, nie wiem gdzie w każdym razie rozerwać sie (cokolwiek b y to nie znaczyło) |
_________________ "Nie jesteś zły. Jesteś po prostu źle ubrany"
 |
|
|
|
 |
Vodh 
Mistrz Sztuk Tajemnych.

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 21-01-2008, 21:32
|
|
|
Salva - ostatnio też miałem (Wiewiórowy) zastrzyk poważnej. (w tym Mozart, Brahms, Czajkowski, Vivaldi, i (najlepszy, albo na równi z Brahmsem) Rachmaninov)
A teraz mam to: Bagiński, Chris Botti, Chris Rea, Cocteau Twins, Django Reinhardt, Inon Zur, Gregorian, Jazz Mandolin Project, Jeremy Soule, Kelus, Kleyff, Miles Davis, R.E.M, Skalpel, Socalled, Tom Waits, Royksopp, Vangelis, Recoil, The Future Sound Of London.
Mówiłem, duuuuuużo i doooooobre :D ;D (Reinhardta zaznaczyłem, bo jest genialny!) |
_________________ ...
|
|
|
|
 |
korsarz 
a taki jeden...

|
Wysłany: 22-01-2008, 10:55
|
|
|
Vodh napisał/a: | Vangelis, The Future Sound Of London. |
O, to jest dobre :) polecam jeszcze Kitaro ;-) |
|
|
|
|
 |
Avalia 
Love & Roll

Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 22-01-2008, 12:34
|
|
|
Waah...dostałam w końcu prześlicznego Kyo, wysłanego przez Yumiś (dzięki jeszcze raz wielkie :*)
Po za tym, po urodzinach zrobiło mi się J-Rockowo w pokoju, co mi się jak najbardziej podoba :D
I lizaczka dzisiaj dostałam od mamy ^^ |
|
|
|
|
 |
Zegarmistrz 

|
Wysłany: 22-01-2008, 12:50
|
|
|
Mój tekst idzie do druku! Cieszmy się! |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
 |
|
|
|
 |
Momoko 
wiosna jest miau

Grupy: House of Joy Lisia Federacja WIP
|
Wysłany: 22-01-2008, 23:43
|
|
|
Bo może to jednak dobrze, że średnio raz tygodniowo sobie przypadkowo kasuję listę na winampie (nic strasznego, zwykle ma ledwo paręset utworów, ale dziubanie j-popu po utworze bywa nużące), bo inaczej całkiem nie wiedziałabym co się dzieje w moich mp3. Przeglądając Maayę Sakamoto, natrafiłam na piosenkę śpiewaną przez czołówkę ouranowego seiyuu. Urocza jest.
Bo jestem wredna i dobrze mi z tym.
Straciłam cierpliwość do pewnej mojej znajomej, która ma zwyczaj używania w dużych ilościach słownictwa, którego nie zna znaczenia, tylko po to, żeby 'brzmiało mądrze'. W związku z tym, zaprezentowałam jej wykład na temat twórczości Nałkowskiej w podobnym stylu.
I czego tam nie było... w końcu wspomniałam nawet o znaczeniu (uwaga!) jaoistycznej płaszczyzny poznania w kontekście problemów współczesnego świata
Oczywiście we wszystkim się ze mną zgodziła. No cóż, mam nadzieję, że nie będzie tego powtarzać zbyt wielu osobom.
Bo jutro tylko dwie, w porywach do trzech lekcje ~~ |
_________________ Pray tomorrow takes me higher higher high
Pressure on people
People on streets
 |
|
|
|
 |
Zegarmistrz 

|
Wysłany: 23-01-2008, 13:03
|
|
|
Tekst został wydrukowany (w wersji okrojonej). Dzisiejszy ciężki dzień skończył się bardzo szybko... Moje cele poszły po rozum do głowy i wysłały mi wyczerpujące informacje. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
 |
|
|
|
 |
Melmothia 
Sexy Chain Smoker

Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 23-01-2008, 16:47
|
|
|
Bo dzisiaj, gdy czekałam na zaliczenie, z potwierdzonych źródeł dotarła do nas informacja, którą do tej pory tylko nieśmiało powtarzano. Nie ma! Wyjechał i go nie będzie! Mam egzamin z dr, która kiedyś mnie uczyła, a nie z tym osobnikiem, u którego zdanie egzaminu graniczy z cudem. Mogę sie normalnie uczyć. |
_________________ "Słowo ludzkie jest jak pęknięty kocioł, na którym
Wygrywamy melodie godne tańczącego niedźwiedzia,
Podczas gdy chcielibyśmy wzruszyć gwiazdy"
G.F.
 |
|
|
|
 |
Pan B 
hmm....

Dołączył: 16 Gru 2007 Skąd: ehhhh...szkoda gadać Status: offline
|
Wysłany: 23-01-2008, 19:14
|
|
|
Bo udało mi się zakupić "Złodziej czasu" Terego Pratcheta i będę się delektował tą książką podczas ferii. |
_________________ Życie to takie czary-mary. Rzadziej czary częściej mary. |
|
|
|
 |
tilk 

Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 23-01-2008, 21:39
|
|
|
Na II etapie Olimpiady Informatycznej będą dwaj zawodnicy z liceum w Nowej Rudzie :) Mam naśladowców, zwruszyłem się :D No, to chłopcy będą mieli krótką rozmowę z organizatorem technicznym... |
|
|
|
|
 |
Enkidu 
I'll show you the Sky

Grupy: Lisia Federacja
|
Wysłany: 25-01-2008, 20:25
|
|
|
Bo sesja idzie lepiej niż by się tego można spodziewać. Nie jest źle ! :D |
_________________ Hoping for the best but expecting the worst
Do the Kirby dance! <("<) <( " )> (>")>
 |
|
|
|
 |
Ysengrinn 
Alan Tudyk Droid

Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 26-01-2008, 10:02
|
|
|
Notariat z głowy. Niniejszym najbardziej jak dotąd hardkorowa sesja <dwa proste egzaminy i sporo zaliczeń za obecność> zakończona - chyba, że jeden wykładowca od monografu da znak życia i zdołam wycyganić od niego zaliczenie. Wtedy miałbym dowód, że potrafię być nie w czterech, a pięciu miejscach naraz... |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
 |
|
|
|
 |
Shinigami-san 
Straszny Pan Morderca

Dołączyła: 03 Maj 2007 Skąd: Poznań/Inowrocław Status: offline
Grupy: Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 26-01-2008, 23:21
|
|
|
Bo dorwałam dzisiaj Wiecha i już po pierwszych pary stronach płakałm ze śmiechu. Dorwałąm też Lesia z czego jestem bardzo zadowolona. I w oŋóle mam ferie co zaowocuje większą bytnością na ircu :D |
_________________ "Nie jesteś zły. Jesteś po prostu źle ubrany"
 |
|
|
|
 |
Ysengrinn 
Alan Tudyk Droid

Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 27-01-2008, 12:31
|
|
|
Mój lefreks jest iście epicki. Czwarty rok studiów i tanukospotkań, dziesiątki okazji gdy czegoś zapomniałem, a ja dopiero TERAZ wpadłem na pomysł, by zrobić generalny spis rzeczy niezbędnych na różnego rodzaju wyjazdy i rozjazdy. Miejmy nadzieję, że teraz będzie z tym mniejszy problem. I cholera - dużo tego .___. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
 |
|
|
|
 |
Irin 
Grupy: House of Joy WIP
|
Wysłany: 27-01-2008, 21:11
|
|
|
Bo to doobry tydzień był, szczególnie końcówka (mimo zdychania mniejszego, bądź większego).
Trzeba złapać jakieś chęci, udowodnić sobie, że format a5 jest fajny i wysłać tatę po antyramę. |
|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|