FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 206, 207, 208 ... 563, 564, 565  Następny
  Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre.
Wersja do druku
Shinigami-san Płeć:Kobieta
Straszny Pan Morderca

Status: offline

Grupy:
Lisia Federacja
Omertà
PostWysłany: 21-01-2008, 21:09   

Bo jest bo jest bo jest kolejne dzieło i kolejny szkic komiksu "przygody małego informatyka". I mi sie przypomniało ze dostąłam komplement na temat tego komiksu - że bardzo realny ^^ I sie strasznie z tego ciesze :D I jutro kupim czarne pisiu pisiu i będę kończyć komiks na historii
Bo zapisałam sie do konkursu o internecie i sieciach (czas na fachową literaturę) i bedzie 5 albo 6 z infy na koniec roku.
I sobie dzisiaj bez stresu po raz peirwszy od początku peirwszej klasy poszłam na angola w dodatku na dyskusje. I sie umiałam wysłowić nie pisząc żadnych argumentów. me sie cieszy ze szok
I orzekąłm że robie wypad w ferie z kumplami gdzieś, nie wiem gdzie w każdym razie rozerwać sie (cokolwiek b y to nie znaczyło)

Numer Gadu-Gadu
1097863
Vodh Płeć:Mężczyzna
Mistrz Sztuk Tajemnych.

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
PostWysłany: 21-01-2008, 21:32   

Salva - ostatnio też miałem (Wiewiórowy) zastrzyk poważnej. (w tym Mozart, Brahms, Czajkowski, Vivaldi, i (najlepszy, albo na równi z Brahmsem) Rachmaninov)

A teraz mam to: Bagiński, Chris Botti, Chris Rea, Cocteau Twins, Django Reinhardt, Inon Zur, Gregorian, Jazz Mandolin Project, Jeremy Soule, Kelus, Kleyff, Miles Davis, R.E.M, Skalpel, Socalled, Tom Waits, Royksopp, Vangelis, Recoil, The Future Sound Of London.

Mówiłem, duuuuuużo i doooooobre :D ;D (Reinhardta zaznaczyłem, bo jest genialny!)

korsarz Płeć:Mężczyzna
a taki jeden...

PostWysłany: 22-01-2008, 10:55   

Vodh napisał/a:
Vangelis, The Future Sound Of London.

O, to jest dobre :) polecam jeszcze Kitaro ;-)
Powrót do góry Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Avalia Płeć:Kobieta
Love & Roll

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 22-01-2008, 12:34   

Waah...dostałam w końcu prześlicznego Kyo, wysłanego przez Yumiś (dzięki jeszcze raz wielkie :*)
Po za tym, po urodzinach zrobiło mi się J-Rockowo w pokoju, co mi się jak najbardziej podoba :D
I lizaczka dzisiaj dostałam od mamy ^^
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Zegarmistrz Płeć:Mężczyzna

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 22-01-2008, 12:50   

Mój tekst idzie do druku! Cieszmy się!

Numer Gadu-Gadu
1271088
Momoko Płeć:Kobieta
wiosna jest miau

Grupy:
House of Joy
Lisia Federacja
WIP
PostWysłany: 22-01-2008, 23:43   

Bo może to jednak dobrze, że średnio raz tygodniowo sobie przypadkowo kasuję listę na winampie (nic strasznego, zwykle ma ledwo paręset utworów, ale dziubanie j-popu po utworze bywa nużące), bo inaczej całkiem nie wiedziałabym co się dzieje w moich mp3. Przeglądając Maayę Sakamoto, natrafiłam na piosenkę śpiewaną przez czołówkę ouranowego seiyuu. Urocza jest.

Bo jestem wredna i dobrze mi z tym.
Straciłam cierpliwość do pewnej mojej znajomej, która ma zwyczaj używania w dużych ilościach słownictwa, którego nie zna znaczenia, tylko po to, żeby 'brzmiało mądrze'. W związku z tym, zaprezentowałam jej wykład na temat twórczości Nałkowskiej w podobnym stylu.
I czego tam nie było... w końcu wspomniałam nawet o znaczeniu (uwaga!) jaoistycznej płaszczyzny poznania w kontekście problemów współczesnego świata
Oczywiście we wszystkim się ze mną zgodziła. No cóż, mam nadzieję, że nie będzie tego powtarzać zbyt wielu osobom.

Bo jutro tylko dwie, w porywach do trzech lekcje ~~

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Zegarmistrz Płeć:Mężczyzna

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 23-01-2008, 13:03   

Tekst został wydrukowany (w wersji okrojonej). Dzisiejszy ciężki dzień skończył się bardzo szybko... Moje cele poszły po rozum do głowy i wysłały mi wyczerpujące informacje.

Numer Gadu-Gadu
1271088
Melmothia Płeć:Kobieta
Sexy Chain Smoker

Grupy:
Alijenoty
PostWysłany: 23-01-2008, 16:47   

Bo dzisiaj, gdy czekałam na zaliczenie, z potwierdzonych źródeł dotarła do nas informacja, którą do tej pory tylko nieśmiało powtarzano. Nie ma! Wyjechał i go nie będzie! Mam egzamin z dr, która kiedyś mnie uczyła, a nie z tym osobnikiem, u którego zdanie egzaminu graniczy z cudem. Mogę sie normalnie uczyć.

G.F.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Pan B Płeć:Mężczyzna
hmm....

PostWysłany: 23-01-2008, 19:14   

Bo udało mi się zakupić "Złodziej czasu" Terego Pratcheta i będę się delektował tą książką podczas ferii.

Numer Gadu-Gadu
11631847
tilk Płeć:Mężczyzna

Grupy:
Alijenoty
PostWysłany: 23-01-2008, 21:39   

Na II etapie Olimpiady Informatycznej będą dwaj zawodnicy z liceum w Nowej Rudzie :) Mam naśladowców, zwruszyłem się :D No, to chłopcy będą mieli krótką rozmowę z organizatorem technicznym...
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang

Numer Gadu-Gadu
1543661
Enkidu Płeć:Mężczyzna
I'll show you the Sky

Grupy:
Lisia Federacja
PostWysłany: 25-01-2008, 20:25   

Bo sesja idzie lepiej niż by się tego można spodziewać. Nie jest źle ! :D

Do the Kirby dance! <("<) <( " )> (>")>
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
5401878
Ysengrinn Płeć:Mężczyzna
Alan Tudyk Droid

Grupy:
AntyWiP
Tajna Loża Knujów
WOM
PostWysłany: 26-01-2008, 10:02   

Notariat z głowy. Niniejszym najbardziej jak dotąd hardkorowa sesja <dwa proste egzaminy i sporo zaliczeń za obecność> zakończona - chyba, że jeden wykładowca od monografu da znak życia i zdołam wycyganić od niego zaliczenie. Wtedy miałbym dowód, że potrafię być nie w czterech, a pięciu miejscach naraz...

Shinigami-san Płeć:Kobieta
Straszny Pan Morderca

Grupy:
Lisia Federacja
Omertà
PostWysłany: 26-01-2008, 23:21   

Bo dorwałam dzisiaj Wiecha i już po pierwszych pary stronach płakałm ze śmiechu. Dorwałąm też Lesia z czego jestem bardzo zadowolona. I w oŋóle mam ferie co zaowocuje większą bytnością na ircu :D

Numer Gadu-Gadu
1097863
Ysengrinn Płeć:Mężczyzna
Alan Tudyk Droid

Grupy:
AntyWiP
Tajna Loża Knujów
WOM
PostWysłany: 27-01-2008, 12:31   

Mój lefreks jest iście epicki. Czwarty rok studiów i tanukospotkań, dziesiątki okazji gdy czegoś zapomniałem, a ja dopiero TERAZ wpadłem na pomysł, by zrobić generalny spis rzeczy niezbędnych na różnego rodzaju wyjazdy i rozjazdy. Miejmy nadzieję, że teraz będzie z tym mniejszy problem. I cholera - dużo tego .___.

Irin Płeć:Kobieta

Grupy:
House of Joy
WIP
PostWysłany: 27-01-2008, 21:11   

Bo to doobry tydzień był, szczególnie końcówka (mimo zdychania mniejszego, bądź większego).
Trzeba złapać jakieś chęci, udowodnić sobie, że format a5 jest fajny i wysłać tatę po antyramę.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź galerię autora
Strona 207 z 565 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 206, 207, 208 ... 563, 564, 565  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi