Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
Shizuku 
Trochę poza sobą

Dołączyła: 15 Lis 2006 Skąd: Z pogranicza światów Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 28-01-2008, 08:34
|
|
|
Bo mimo iz skonczyly sie ferie nie mialam az takich strasznych problemow w wstawaniem o 6.10. Co lepsze mam sobie kupic semesrtalny na kolejke, wiec bede mogla wstawac o 6.40.
Bo skonczylam Pottera, wiecej czesci nie bedzie, zakonczenie i rozwiazanie, raczej mnie zadowolilo, a ja moge umierac spokojnie. Chociaz nie duzo rzeczy nadal mi zostalo do zrobienia, ale zawsze to jakos lzej na sercu;D |
|
 |
BOReK 

|
Wysłany: 28-01-2008, 21:16
|
|
|
Bo usiadłem, wziąłem długopis i ze stanu 20/80 dobiłem do 66/80. Tak, jutro czeka mnie już tylko 14 zadań do przepisania, półtorej godziny i tymczasowo po krzyku ^^. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
 |
|
|
|
 |
Amarth 

Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 29-01-2008, 14:57
|
|
|
Bo egzamin z włoskiego poszedł o wiele lepiej niż śmiałam przypuszczać.
Bo żołądek już nie boli.
Bo jutrzejszego egzaminu się nie boję (ale za to czwartkowym jestem przerażona). |
|
|
|
|
 |
BOReK 

|
Wysłany: 29-01-2008, 15:40
|
|
|
Bo pierwsze kwanty z głowy, a ostatni program oddany. Do tego udało się wreszcie (po ponad dwóch godzinach czekania pod salą) dostać wpis od doktorka, na którego ostatnio narzekałem. Okazuje się zresztą, że na jego całkowitą dezorganizację narzekają wszyscy, z załogą instytutu na czele. Ale pierwszy wpis jest ^^.
Ogólnie rzecz biorąc, sesja zaczyna nabierać kolorów i wydawać plony. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
 |
|
|
|
 |
Shinigami-san 
Straszny Pan Morderca

Dołączyła: 03 Maj 2007 Skąd: Poznań/Inowrocław Status: offline
Grupy: Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 29-01-2008, 16:25
|
|
|
Ras Zielin mi rpzypomniał o czcionce którą miałam sobie zrobić w mplayerze. Naprawiłam i chodzi :D chwała tym co robią tutoriale i tym co ząłożyli forum fedory amen |
_________________ "Nie jesteś zły. Jesteś po prostu źle ubrany"
 |
|
|
|
 |
Szuki 
placek z jagodami

|
Wysłany: 29-01-2008, 17:23
|
|
|
Bo test z matmy zaliczyłem.
Bo nie muszę sie uczyć niemieckiego.
Bo gitara jest fajna. A "Redemption Song" Marleya brzmi na niej przewspaniale.
Bo mi net działa jak należy.
Bo po raz kolejny mogłem w spokoju obejrzeć kochane "Pulp Fiction".
Bo znalazłem pod łóżkiem zaginiony "Folwark Zwierzęcy" i jestem wielce rad z tego faktu :D
Bo ogólnie wszystko jak na razie idzie lepiej niż było zaplanowane. |
_________________ "Chcę zjeść coś, co kiedyś oddychało, pasło się na łące i miało matkę..." xD |
|
|
|
 |
magu 
dreamer..

|
Wysłany: 31-01-2008, 01:17
|
|
|
Bo jest duża szansa że zalicze dzisiejszy egzamin z algebry.. bylby to zaiste wspanialy prezent urodzinkowy.. xD |
_________________ Watashi wa L desu..
 |
|
|
|
 |
Avellana 
Lady of Autumn

|
Wysłany: 31-01-2008, 13:51
|
|
|
Bo:
Ośrodek ISSN napisał/a: | Uprzejmie informujemy, iż wydawany przez Państwa tytuł: Tanuki.pl zarejestrowano w międzynarodowym systemie informacji o wydawnictwach ciągłych i oznaczono symbolem ISSN 1898-8296. |
To oznacza, moi drodzy redaktorzy, że od dzisiaj pracujecie dla pełnoprawnego czasopisma (tylko nie myślcie, że dostaniecie za to jakąś kasę). I to oznacza, moi drodzy recenzenci, że każdą opublikowaną recenzję możecie wpisać jako publikację w czasopiśmie. Jestem z nas wszystkich bardzo dumna :)
I niech ktoś z uprawnieniami wstawi ten numerek w odpowiednie miejsca na Tanuku, bo na mnie (patrz Zupa) nie ma co liczyć... |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
 |
tilk 

|
Wysłany: 31-01-2008, 15:58
|
|
|
Omg, mamy ISSN! 31 stycznia świętem jenocim?
A z innej beczki:
Bo zdałem Zuo 2¾! I to wcale nie tak kiepsko. Ja się chyba zbyt surowo oceniam... |
|
|
|
|
 |
BOReK 

|
Wysłany: 31-01-2008, 16:11
|
|
|
Bo pod względem zaliczeń sesja jest na półmetku albo i dalej. Zostały dwa zue kolokwia i dwa średnie pytania. Jutrzejszego Kabaretu Oralnego Niepokoju z angielskiego nie liczę, chociaż wolałbym drugi test pisemny XD. |
 |
|
|
|
 |
tilk 

|
Wysłany: 31-01-2008, 18:32
|
|
|
Bo dostałem bardzo miłego e-maila od dziekana. Chcą mnie wysłać na szkołę letnią w Marktoberdorf poświęconą tematyce bezpieczeństwa i poprawności oprogramowania, za pieniądze instytutu. Wygląda toto ciekawie, na liście prelegentów jest troszkę znanych nazwisk... Jestem miło zaskoczony :) |
|
|
|
|
 |
IKa 
Grupy: WIP
|
Wysłany: 31-01-2008, 18:55
|
|
|
łiiiiiiii dla ISSN!!!
I gratulacje Tilk! - taka szkoła letnia to jest coś :) |
|
|
|
|
 |
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 31-01-2008, 19:34
|
|
|
Niaaa! Jeszcze tylko legitymacji dziennikarskich z jenotem do pełni szczęścia brakuje... |
|
|
|
|
 |
Mai_chan 
Spirit of joy

Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 01-02-2008, 13:24
|
|
|
Dobra, to było głupie...
Wczoraj byłam przekonana, że to mój napęd DVD siada, bo najpierw miał problemy z nagrywaniem, teraz nie widzi ORYGINALNEJ płyty od Heroes'ów...
...no naprawdę, nie wpadłam na to, że ta "właściwa" płyta to ta z numerkiem 2. |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
 |
|
|
|
 |
Amarth 

|
Wysłany: 01-02-2008, 13:30
|
|
|
Bo jak narazie sesja idzie mi zaskakująco dobrze. Dziś na przykład dowiedziałam się, że napisałam egzamin z pisania praktycznego najlepiej z obydwu przystępujących do niego grup. Niestety wyniki z dwóch najgorszych egzaminów dopiero przede mną.
Bo pierożki z jagódkami. Mniam. |
|
|
|
|
 |
|