Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
BOReK 

|
Wysłany: 06-02-2008, 12:12
|
|
|
Podstawy openingu do Moyashimona zostały zgitarzone, ha! Endingu się nie podejmuję, chociaż może... |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
 |
|
|
|
 |
Amnezjusz 
Pan Patafian

|
Wysłany: 06-02-2008, 15:23
|
|
|
Bo w końcu odnalazł się mój indeks :D |
_________________ Moim zdaniem... cement jest o wiele... bardziej interesujący... niż to się ludziom wydaje. - RJ Patafian.
Ostatnio zmieniony przez Amnezjusz dnia 06-02-2008, 15:24, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 06-02-2008, 15:24
|
|
|
Bo wrszecie pożegnaliśmy się z Fantasy World. Od razu IW prezentuje się ładniej. Do tego wrzuciliśmy wreszcie statystyki na główną. |
|
|
|
|
 |
tilk 

Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 06-02-2008, 21:00
|
|
|
Bo pomijając bardzo ruchliwe pierwsze piętnaście minut dzień próbny zawodów przebiegł bezproblemowo. Jest nadzieja, że jutro i pojutrze nie będzie tak strasznie :)
Bo wzbogaciłem się o szpanerską plakietkę organizatorską, koszulkę instytutową, długopis (już od lat piszę tylko zdobycznymi długopisami!) i trzy obiady.:D |
|
|
|
|
 |
Shinigami-san 
Straszny Pan Morderca

Dołączyła: 03 Maj 2007 Skąd: Poznań/Inowrocław Status: offline
Grupy: Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 07-02-2008, 09:39
|
|
|
Bo u kuzynki jest fajnie i miło. Tylko irca nie mają. I jest duużo jackassa i łowców witów |
_________________ "Nie jesteś zły. Jesteś po prostu źle ubrany"
 |
|
|
|
 |
Kusoku 
Zaatakowany pierunem!

|
Wysłany: 07-02-2008, 14:13
|
|
|
bo dzisiejszy dzień był jednym z najlepszych dni od długiego czasu,
sprawdzian na który wszystko wiedziałem i skrócone lekcje i jeszcze godzina mniej jak powinno być oraz zostałem zapisany na pokazy fizyczne, które są jutro ^^ |
_________________ If you want to know the truth,
you got to have the courage to accept it.
 |
|
|
|
 |
Miya-chan 
Aoi Tabibito

Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 07-02-2008, 16:19
|
|
|
Bo koleżanka przyniosła dzisiaj do pracy aparat i zrobiłyśmy sobie sesję fotograficzną. W kitelkach, z goglami i pipetami... Była zbiorowa faza, aż dziw, że nie wzniosłyśmy toastu pełnymi probówkami :> |
|
|
|
|
 |
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 07-02-2008, 16:30
|
|
|
Miya-chan napisał/a: | Bo koleżanka przyniosła dzisiaj do pracy aparat i zrobiłyśmy sobie sesję fotograficzną. W kitelkach, z goglami i pipetami... Była zbiorowa faza, aż dziw, że nie wzniosłyśmy toastu pełnymi probówkami :> |
Można fotkę Miayczka w tejże wersji? |
|
|
|
|
 |
Doreen 
Little Lotte

|
Wysłany: 07-02-2008, 20:04
|
|
|
Bo udało mi się zdusić w zarodku infekcję czy inne zapalenie lewego ucha. Dzięki czemu nie mam już ochoty odrąbać sobie połowy twarzy maczetą w przekonaniu, że po takim zabiegu będzie mnie w sumie mniej bolało to, co zostanie. |
_________________ "The tiny spark you give,
Also set my heart aflame...
That all the songs you hear me sing,
Are echoes of your name."
Ikonka stąd
|
|
|
|
 |
Salva 
Prince Charming

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 07-02-2008, 21:59
|
|
|
Bo zaraz będę oglądać jeden z najlepszych shonenów jakie zdarzyło mi się widzieć.
Bo czytałam sobie jacy byli seiyuu w La Cordzie i doznałam największego szoku jeśli chodzi o seiyuu w moim życiu. Po zobaczeniu jakie inne role grał pan podkładający głos Shimizu... rany boskie... Kontrast postaci (zachowania !!!) zwala z nóg. Nie mogłam przestać chichotać na samą myśl... Shimizu... i ON... rany kota...
Bo Zeg, moshi i Mamunia ^^ |
|
 |
moshi_moshi 
Szara Emonencja

|
Wysłany: 07-02-2008, 22:16
|
|
|
Salva napisał/a: | Bo zaraz będę oglądać jeden z najlepszych shonenów jakie zdarzyło mi się widzieć. |
Jaki, jaki???
Bo znalazłam wreszcie piosenkę którą bardzo lubię, a której tytułu nigdy nie mogłam zapamiętać :) |
|
 |
Salva 
Prince Charming

|
Wysłany: 07-02-2008, 22:30
|
|
|
A ten o którym już swego czasu pisał tu na forum mój onii-chan ^^ Hunter x Hunter, wszystkie Naruta niech się schowają !!! I nawet wspólna seiyuu głównych bohaterów mnie nie odstrasza. Czemu Naruto jest popularne, a H x H nie ?! |
|
 |
Mai_chan 
Spirit of joy

Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 08-02-2008, 16:09
|
|
|
^________^
To był dobry dzień. Ot co. I w ogóle jest dobrze.
Przede wszystkim: Ferie! Ferie! Nareszcie ferie!! Dwa tygodnie (względnego) spokoju!
Po drugie: pokaż dziecku kawałek kreskówki po niemiecku i przypomni sobie, dlaczego kiedyś wybrało taką szkołę, a nie inną. Mam fazę. Ciężką i permanentną. Podśpiewuję sobie auf Deutsch i przeszukuję YouTube pod kątem niemieckich openingów z anime.
Poza tym mam coraz większe wrażenie, że jednak trochę tego języka umiem. I robię postępy.
Ponadto na polskim omawialiśmy wiersz Juliana Przybosia pod tytułem "Wieczór". O ile poezji jako takiej to ja nie lubię, to tutaj była taka śliczna metafora...
"Latarnie wyszły z ciemnych bram na ulicę i w powietrzu cicho sunęły".
No i zamiast notatki w zeszycie mam latarnie wybierające się na spacer. Mam dziwne wrażenie, że zostaną włączone do mojego stałego repertuaru dziwnych rysunków (obok lódzików i Żółtego Cosia).
Optymizm się ze mnie wylewa. |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
 |
|
|
|
 |
BOReK 

|
Wysłany: 08-02-2008, 16:38
|
|
|
Udało się posegregować bajzel na dysku (na razie jednym), a przy tym znalazłem kilkanaście "zaginionych" utworów. Następnym razem pliki mające nazwę "3476" będę przemianowywał od ręki XD.
Poza tym wszystko matematyczne pozaliczane, teraz jeszcze tylko dwa przedmioty fizyczne i jesteśmy w domu ^^. Ile to się człowiek może nauczyć przez dwie godziny przed egzaminem... |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
 |
|
|
|
 |
GoNik 
歌姫 of the universe

Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 08-02-2008, 16:48
|
|
|
MRYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY.
W przypływie nagłego szaleństwa kupiłam dwa śliczne żółciutkie tulipany oraz, hmm... Wyrób Papierniczy Niezbędny Do Realizacji Niecnego Planu. HA! Ph33r m3! |
|
 |
|