Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
Amnezjusz 
Pan Patafian

|
Wysłany: 12-02-2008, 11:25
|
|
|
Bo dostałem 3= z egzaminu z Nauki o Polityce! Normalnie kocham od dzisiaj wszelkie pojazdy szynowe :D |
_________________ Moim zdaniem... cement jest o wiele... bardziej interesujący... niż to się ludziom wydaje. - RJ Patafian. |
|
|
|
 |
moshi_moshi 
Szara Emonencja

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 12-02-2008, 15:41
|
|
|
Bo ogromne, pyszne ciasto drożdżowe :) |
|
 |
Zubrein 
|
Wysłany: 12-02-2008, 23:19
|
|
|
Bo niedługo skączy mi sie sesja mam nadziejie z pozytywnym skótkiem :P A pozatym dlatego bo żyje i mam jeszcze 2 nogi i ręce |
|
|
|
|
 |
Ysengrinn 
Alan Tudyk Droid

Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 13-02-2008, 12:03
|
|
|
Byłem u ortodonty i umówiłem się na kwiecień na zakładanie aparatu. Dobra wiadomość to ta, że nic nie trzeba wyrywać i to nie kły wystają, a siekacze są zacofane. Zła to zdjęcie rentgenowskie, na którym jedna z dolnych ósemek rośnie sobie poziomo, w kierunku siódemki .___.
Ósemki to zuo... |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
 |
|
|
|
 |
Szuki 
placek z jagodami

|
Wysłany: 13-02-2008, 13:25
|
|
|
Bo mi net wstał.
Bo mam znowu hajs na książkę...
Bo kupiłem sobie nareszcie futerał na gitarę.
Bo nie pada.
Bo w piątek jest szansa w końcu spotkać się ze znajomymi. |
_________________ "Chcę zjeść coś, co kiedyś oddychało, pasło się na łące i miało matkę..." xD |
|
|
|
 |
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 13-02-2008, 16:06
|
|
|
Będąc dziś w Empiku otrzymałem (za free) przepiękny, erotyczny kalendarz z "Witchera". Perełka, prawie jak mini artbook (a nawet jest jedno yuri). |
|
|
|
|
 |
BOReK 

|
Wysłany: 13-02-2008, 17:21
|
|
|
YAY! Koniec mordęgi! Fizyka zaliczona ostatecznie i bezapelacyjnie po pięciu godzinach stresu na uczelni! Pora odsapnąć ^^. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
 |
|
|
|
 |
Shinigami-san 
Straszny Pan Morderca

Dołączyła: 03 Maj 2007 Skąd: Poznań/Inowrocław Status: offline
Grupy: Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 13-02-2008, 19:34
|
|
|
Obejrzałąm bardzo fajną anime. Wciagłeła mnie. No ale 11 odicnków tylko miała. Troszke okrojona. Ogólnie wybredny fan się nią nie zainteresuje, ale dla mnie jest piękna! no ale oczywiście mój ukochany bohater musiał umrzeć. Fakt ze był mendą ale tak go lubiłam. przez bite 15 minut ryczałam. I zakończenie miała ta anime głupie. I ejstem z siebie dumna bo oberjzałam od początku do końca, bez spoilerów!! No ale rycze i tak... jakby nie patrzeć ja na każdej anime ryczę. o_O ale na tej było warto |
_________________ "Nie jesteś zły. Jesteś po prostu źle ubrany"
 |
|
|
|
 |
tilk 

Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 13-02-2008, 20:47
|
|
|
Bo chyba naprawdę się zbyt surowo oceniam... :D Wreszcie koniec sesji! |
|
|
|
|
 |
korsarz 
a taki jeden...

|
Wysłany: 13-02-2008, 23:54
|
|
|
Ysengrinn napisał/a: | Zła to zdjęcie rentgenowskie, na którym jedna z dolnych ósemek rośnie sobie poziomo, w kierunku siódemki .___. |
Spokojnie, ja mam tak samo i jak dotąd mi nie przeszkadza ;] |
|
|
|
|
 |
Amnezjusz 
Pan Patafian

|
Wysłany: 14-02-2008, 19:09
|
|
|
Bo Norwegowie pokazali klasę i na mistrzostwach świata w biathlonie zajęli dwa pierwsze miejsca w biegu na 20 km! :) Bo również Krzysztof Pływaczyk pokazał, że może być z niego całkiem dobry biathlonista :) |
_________________ Moim zdaniem... cement jest o wiele... bardziej interesujący... niż to się ludziom wydaje. - RJ Patafian. |
|
|
|
 |
GoNik 
歌姫 of the universe

Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 14-02-2008, 20:04
|
|
|
Ivil Plan zrealizowany w 100%! BUAHAHAHA! |
|
 |
Momoko 
wiosna jest miau

Grupy: House of Joy Lisia Federacja WIP
|
Wysłany: 14-02-2008, 20:37
|
|
|
GoNik - ślicznie ci w tym wdzianku!
W zasadzie to miałam naskrobać coś w Zubie, żeby sobie trochę pojęczeć na czym świat stoi, bo niestety odizolowana od moich codziennych przyjemności nudzę się setnie, a rozmowy o chorobach wenerycznych, stołach operacyjnych, psach w formalinie, telewizji TRWAM, hipochondrii, kamieniach żółciowych, niespełnionych marzeniach, niedorozwoju dzieci, alkoholizmie, samobójstwach, pogrzebach, katastrofach lotniczych, opętaniach, porażeniach prądem, amputacjach, schizofrenii, gwałtach, dzikiej młodzieży, ślepocie nabytej, laparoskopii, efekcie cieplarnianych nieco mnie przygnębiają, więc alienuję się jeszcze bardziej niż zazwyczaj.
A więc, różowoświatowidzenie mode on!
Kfik! Stwierdzam, że ogromną stratą dla mnie było czytanie poprzednich części "Kronik Wampirów" w czasach względnego niespaczenia animowego. Wtedy była momentami wręcz potwornie zangstowana opowieść o wąpiórkach, którą czytało się całkiem dobrze i która prezentowała niesztampowe podejście od rasy "łowców krwi" (muahaha, dar ognia choćby, dar umysłu...)
Teraz zaś, czytając "Posiadłość Blackwood" doznałam nagłego olśnienia - przecież tam są całe tabuny pięknych, długowłosych, powiewających mężczyzn, którzy wzajemnie się adorują! Gdybym nie dostawała dzikich ataków śmiechu przy samym czytaniu niektórych fragmentów, to chciałabym zobaczyć anime na podstawie tej książki.
I jeszcze jedno - odczuwam zgubny wpływ fików potterowskich. Lestat chyba nie powinien kojarzyć się z Draco Malfoyem.
Mam tyż nową komórkę i chwała bogom, że zdążyłam wymienić zanim stara całkowicie odmówiła posłuszeństwa (po czterech latach niby miała prawo). Mam ten sam numer, więc nie będę się męczyć kolejnych dwóch lat z zapamiętywaniem nowego rzędu cyferek.
Szkoda tylko, że Internet odmawia posłuszeństwa, ale jutro idę się wykłócać do biura obsługi klienta.
Czynię mroczne przygotowania do stworzenia deviantowego ID. Co prawda idzie mi jak krew z nosa, ale przynajmniej mam sie czym zająć.
Różowoświatowidzenie mode off.
Jeszce pare dni, tylko pare dni... |
_________________ Pray tomorrow takes me higher higher high
Pressure on people
People on streets
 |
|
|
|
 |
Irian 

Grupy: WIP
|
Wysłany: 15-02-2008, 10:32
|
|
|
Zadzwonili dzisiaj w końcu z Agencji Żeglugi Powietrznej. Co się naczekałam, to moje, ale mam tę pracę. Szczerze mówiąc jeszcze w to trochę nie wierzę... Wiiii! :D
Kurs zaczyna się prawdopodobnie (oni mają bajzel niesamowity, nikt nic nie wie, mam wrażenie, że terminy ustala się przez rzucanie strzałkami w kalendarz) w kwietniu. Witaj, Warszawo. :> |
_________________ Every little girl flies. |
|
|
|
 |
Zegarmistrz 

Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 15-02-2008, 10:52
|
|
|
Witaj Irian. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
 |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|