Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
BOReK 

|
Wysłany: 02-03-2008, 14:44
|
|
|
A ja po kilku dyskusjach podjąłem decyzję - szara strzała ze znakiem Hastura znów stanie na kołach, ładniejsza i mocniej błyszcząca! Jestem technikiem ekonomistą, ale sprzedając ten pojazd zdradziłbym chyba samego siebie ^^. Poza tym i tak bardziej mi się to opłaca, niż sprzedać i kupić nowe, bo za takie pieniądze lepszego nie będzie. A przy okazji mogę wykonać poprawki, za które inaczej z lenistwa i tak bym się nie wziął XD.
Tak, Przygoda jednak była pozytywna i będzie miała pozytywne skutki. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
 |
|
|
|
 |
Zegarmistrz 

Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 03-03-2008, 13:41
|
|
|
Szybko, zanim ucieknie!
Gazeta.pl -> Czas Wolny -> Gra wszechczasów narodziła się w ZSRR
JEST! Znowu jestem w Wyborczej! |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
 |
|
|
|
 |
korsarz 
a taki jeden...

|
Wysłany: 03-03-2008, 15:00
|
|
|
Pierwsze słyszę, że Tetris było radzieckie...
Ciekawy artykuł :) |
|
|
|
|
 |
BOReK 

|
Wysłany: 03-03-2008, 15:54
|
|
|
korsarz napisał/a: | Pierwsze słyszę, że Tetris było radzieckie... |
I chcesz mi wmówić, że melodie słyszane w tle nigdy ci się nie skojarzyły z bratnim narodem? :D |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
 |
|
|
|
 |
korsarz 
a taki jeden...

|
Wysłany: 03-03-2008, 16:43
|
|
|
BOReK napisał/a: | I chcesz mi wmówić, że melodie słyszane w tle nigdy ci się nie skojarzyły z bratnim narodem? :D |
... Nie pamiętam żadnych melodii w tle (grałem na komórce, w czasach, gdy były one nowością i rodzice pozwolili mi się pobawić) ^^' |
|
|
|
|
 |
Shinigami-san 
Straszny Pan Morderca

Dołączyła: 03 Maj 2007 Skąd: Poznań/Inowrocław Status: offline
Grupy: Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 03-03-2008, 17:58
|
|
|
Bo po pierwsze - nie było dzisiaj facetki od fizy i (z wielkim ubolewaniem rzecz jasna) poszłam dopiero na czwartą godziną lekcyją. Napisałam iście łatwą pracę z polaka (która raczej mi dobrze poszła), następnie pomęczyłam się na bioli, pobawiłam się na informatyce zupełnie olewając facetą i jej wywody za co zostałam ukarana (mam napisać stronę w htmlu... napisałam ją na lekcji i oddałam przed dzwonkiem wykonując oczywiście też inne zadania), następnie była dyskusja na angielskim o tym ze bycie nastolatkiem jest zue i ciężkie ( w końcu i tak zeszliśmy na temat alkoholozmu i tak) ale zgłosiłam się 5 razy i dostaniemy jeszcze +20% punktów które zdobyliśmy. Liczę na 3-4.
No i dostałam weny do nauki. Od godziny z przyjemnością liczę już matematykę, teraz zabiorę się za geografię a później znowu za matematykę :D
I jeszcze zeskanuje mój wyciąg z jakiś tam ksiąg co mama ma żeby dać jutro facetowi od historii... :D Wąs przeżyje szooook :D |
_________________ "Nie jesteś zły. Jesteś po prostu źle ubrany"
 |
|
|
|
 |
Momoko 
wiosna jest miau

Grupy: House of Joy Lisia Federacja WIP
|
Wysłany: 03-03-2008, 19:16
|
|
|
Bo dzisiejszy dzień z łaski swojej postanowił jednak nie być totalną katastrofą, jak zapowiadało się około drugiej nad ranem, gdy leżąc w łóżku przypominałam sobie o sprawach, których nie zrobiłam w weekend, a były zadane właśnie na dzisiaj.
Poza tym, wreszcie skoczyło mi ciśnienie i mogę w miarę normalnie funkcjonować (na wspomaganiu kofeinowym co prawda, ale dobre i to). Cieszy mnie to szczególnie dlatego, że ta zima była dla mnie najcięższa jeśli chodzi o ten aspekt. W życiu nie zdarzyło mi się tyle omdleń i zamroczeń, co w tym sezonie. A ja nie jestem typem śpiącej królewny:)
Bo chyba całkiem nieźle poszedł mi sprawdzian z niemieckiego (aczkolwiek wciąż nie rozumiem jakim cudem trwał tylko kwadrans). |
_________________ Pray tomorrow takes me higher higher high
Pressure on people
People on streets
 |
|
|
|
 |
Vodh 
Mistrz Sztuk Tajemnych.

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 03-03-2008, 20:17
|
|
|
BOReK napisał/a: | I chcesz mi wmówić, że melodie słyszane w tle nigdy ci się nie skojarzyły z bratnim narodem? :D |
Ja po raz pierwszy z Tetrisem miałem styczność na Pegasusie i tam w tle leciał motyw z Ojca Chrzestnego xD
Bo dzięki rekolekcjom i próbnym maturmo mam luźny tydzień w szkole :D |
_________________ ...
|
|
|
|
 |
Shinigami-san 
Straszny Pan Morderca

|
Wysłany: 05-03-2008, 18:24
|
|
|
odkurzyłam gitarę mojego taty... to było duż OJ. Ale udało mi się ją wyczyscić, nastroić (ale nadam jest minimalna różnica między 3 a 4 struną ==) i sobie pogrywam - znaczy uczę się. Brat orzekł, że jeśli w roku wyrobię się z akustykiem(tj nauczę sie dobrze grać) to może dostanę elektryka... :D A na razie mnie łapy bolą i to jest jedyny minus tej całej gry == |
 |
|
|
|
 |
BOReK 

|
Wysłany: 05-03-2008, 18:30
|
|
|
Wszystko przyjdzie z czasem, ale w ciągu roku spokojnie powinnaś się nauczyć zupełnie dobrej gry. Okaże się przy przy tym czy masz zacięcie :P. |
 |
|
|
|
 |
Melmothia 
Sexy Chain Smoker

Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 07-03-2008, 18:48
|
|
|
Bo kupiłam "Wielką encyklopedię strojów" z serii "Jak powstaje manga" oraz "Straż Nocną".
Wczoraj cały dzień powstrzymywałam się przed czytaniem, bo nauka jednak ważniejsza (oczywiście to, że skończyłam wczoraj na 116. stronie, to tylko drobny szczegół). Teraz mam za to chwilkę czasu i zabieram się za lekturę.
Bo drogę przeszły mi dzisiaj dwa czarne koty. Na jednej ulicy! XD
Bo jutro jadę do kina, jak ja dawno w kinie nie byłam...
Bo w niedzielę idę na wystawę kotów *_* |
_________________ "Słowo ludzkie jest jak pęknięty kocioł, na którym
Wygrywamy melodie godne tańczącego niedźwiedzia,
Podczas gdy chcielibyśmy wzruszyć gwiazdy"
G.F.
 |
|
|
|
 |
Salva 
Prince Charming

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 07-03-2008, 19:50
|
|
|
Mamunia Ty reakcję na koty maszjak Nayuki albo Sakiko, no jak Ouran kocham...
Bo chwila wolności i natłok zajęć. Mam dylemat czy pisać recenzję, rysować coś nowego, poprawiać Makubexa, robić avki, przerabiać avki a może nadal grzebać w grafice, oglądać coś czy pisać w zeszycie. Z czego zrealizować udało mi się tylko obecność na IRCu xD... Tak zupełnie nieplanowaną... |
|
 |
Shinigami-san 
Straszny Pan Morderca

|
Wysłany: 08-03-2008, 09:46
|
|
|
Bo ze mnie stał się prawdziwy filozof... I za namową dwóch panów zaczęłam słuchać X Japan... Jeszcze trochę i mnie do Gunsów rpzekonają :D
A gra na gitarze idzie cut :D Znam 9 akordów i powolutku zaczynam grać proste utowrki (BARDZ proste) :D no ale od czegoś trzeba zacząć
Wiesz, czemu, prawda?
IKa |
 |
|
|
|
 |
Abigail 
Naleśnikara

|
Wysłany: 08-03-2008, 15:17
|
|
|
Bo udało mi się wreszcie zainstalować Baldur's Gate ^___^ Grałam wczoraj jakieś 6 godzin i stwierdzam, że w dalszym ciągu kocham tę grę tak samo, jak kiedyś :D |
_________________ Here's the last toast of the evening, here's to those who still believe
All the losers will be winners, all the givers shall receive
Here's to trouble-free tomorrows, may your sorrows all be small
Here's to the losers, bless them all! |
|
|
|
 |
Mai_chan 
Spirit of joy

Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 08-03-2008, 16:46
|
|
|
Abi - cieszy mnie to niezmiernie, już się bałam, że nie ruszy... I cieszy mnie, że ktoś ma z tego radochę :D
Bo ludzie z Małej wielkiej czekolady mnie kochają, chyba nawet bardziej niż Poczta Polska. Sprowadzili mi cały pakiecik mojej ulubionej czekolady i "za wierne wyczekiwanie" sprzedali po cenie promocyjnej...
I bo generalnie śliczny dzień. |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
 |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|