Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
Shinigami-san 
Straszny Pan Morderca

Dołączyła: 03 Maj 2007 Skąd: Poznań/Inowrocław Status: offline
Grupy: Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 15-03-2008, 16:32
|
|
|
Bo gra na gitarze idzie coraz lepiej, ale nadal mam zbyt sztywne palce.
Zachciało mi się uczyć matmy i fizy... To już w ogóle doprowadza mnie do szału radości :D
No i chyba udało mi się rozwiazać problem z nagrywarką
I brat sie wyprowadził!! Całe łącze dla mnie!!
No i w końcu zajrzałam na forum... długo mnie nie było. Trza by na irca kiedyś wpaść... |
_________________ "Nie jesteś zły. Jesteś po prostu źle ubrany"
 |
|
|
|
 |
BOReK 

|
Wysłany: 17-03-2008, 14:40
|
|
|
Był akcent negatywny, zatem pora na pozytywny. Wróciłem właśnie z laboratorium podstaw sieci komputerowych i co się okazało? Fizycy na razie lepiej wypadają niż informatycy (mamy przedmiot z nimi). Może to kwestia olewanckiego stosunku niektórych do przedmiotu, bo na tego typu zajęciach to standard. Może to również być kwestia tego, że my chcemy mieć przedmiot szybko z głowy i się pilnie <krztuś> uczymy. My - znaczy fizycy.
Mój dwuosobowy zespół odpowiadał dzisiaj z zadania i efekt jest taki, że jak na razie była to najlepsza odpowiedź i najlepsze sprawozdanie w grupie, choć wszystko to ledwie na 4,5 (część teoretyczna moja, najwyraźniej talent pisarski przejawia się u mnie tylko w kwestiach technicznych). Wszyscy informatycy zlecieli się potem do nas oglądać te kilka stronek... Czy ja mam rozumieć, że studenci informatyki na FTIMS PŁ są tak ciency, jak mi się zawsze zdawało gdy mijałem ich na korytarzach? I nie, ja wbrew niektórym znakom na ekranie i klawiaturze nie przepadam za tą dziedziną. XD |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
 |
|
|
|
 |
korsarz 
a taki jeden...

|
Wysłany: 18-03-2008, 10:43
|
|
|
Bo jest śnieg *_* . Dużo śniegu, jak na marzec *_*
Bo udało mi się ustawić na stałe rozdzielczość ekranu w WindowMakerze ^^ |
Ostatnio zmieniony przez korsarz dnia 18-03-2008, 11:22, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
tilk 

Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 18-03-2008, 11:11
|
|
|
Bo w otchłaniach Webparku znalazłem stronę, którą napisałem mając 14 lat. To jest niewiarygodne, jak bardzo człowiek się zmienia przez te lata... I to pod pewnymi względami niekoniecznie na lepsze. Chciałbym mieć dawny zapał i pewność siebie ;)
A mój zły nawyk nie zmieniania haseł się przydał - mogłem zdjąć to skubaństwo z sieci:D |
|
|
|
|
 |
BOReK 

|
Wysłany: 18-03-2008, 12:09
|
|
|
tilk napisał/a: | A mój zły nawyk nie zmieniania haseł się przydał |
Doskonale wiem co masz na myśli XD.
Wracając z uczelni zawadziłem o Galerię (niemanie samochodu jednak ma swoje plusy) i kupiłem sobie dwa tomy Usagiego ^__^. Pora na ciepłą herbatę i dobrą lekturę. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
 |
|
|
|
 |
Zegarmistrz 

Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 18-03-2008, 12:46
|
|
|
Bo pracodawca urządził nam spotkanie z okazji nadchodzących świąt. Zawierało ono jedną z tych rzeczy, które sprawiają, że ta praca jest taka dobra: szwedzki stół uginający się od żarcia.
Musze powiedzieć o swoich kolegach i koleżankach jedno: ich czyny są doprawdy heroiczne. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
 |
|
|
|
 |
Teukros 

|
Wysłany: 18-03-2008, 12:55
|
|
|
Cytat: | ich czyny są doprawdy heroiczne. |
Bo mnie tam nie było. Moje czyny byłyby epickie. |
|
|
|
|
 |
ronin 

|
Wysłany: 18-03-2008, 14:21
|
|
|
bo w koncu moge odwiedzic ojczyzne,
tym razem na troche dluzej niz jeden dzien |
|
|
|
|
 |
GoNik 
歌姫 of the universe

Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 18-03-2008, 15:22
|
|
|
Bo czuję irracjonalną radość ze świeżo zakupionego odtwarzacza mp3. Żegnaj telepanie się w pociągu! Przynajmniej będę sobie mruczeć pod nosem. |
|
 |
korsarz 
a taki jeden...

|
Wysłany: 18-03-2008, 16:01
|
|
|
GoNik napisał/a: | Bo czuję irracjonalną radość ze świeżo zakupionego odtwarzacza mp3 |
Tak, odtwarzacze mp3 dobre są :) |
|
|
|
|
 |
moshi_moshi 
Szara Emonencja

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 18-03-2008, 18:16
|
|
|
Wspólnie z ojcem, zakończyliśmy sukcesem niezwykle trudną operację wieszania zasłon i firan! |
|
 |
Mao 
Your Kitty :*

|
Wysłany: 18-03-2008, 19:06
|
|
|
Bo wygrałyśmy w kosza z Miętnym! Zajęłyśmy ogólnie 3 miejsce, ale po dzisiejszej chaotycznej, beznadziejnej naszej grze cieszę się, że w ogóle wygrałyśmy, bo w przeciwnym wypadku Miętne, które nie rozegrało ŻADNEGO meczu (z Ekonomikiem ustawiły sobie wynik, a z Zawodówką kiedyś tam grały jak były rozgrywki ligowe ;/ ) zdobyło by brąz... Chamstwo... Nie? |
_________________ Tomedonai negai kara hitotsu dake kanau no nara
Dare ni mo yuzuritaku wa nai yume wo tsukamitai to omou yo...
 |
|
|
|
 |
Bezimienny 
Najmniejszy pomiot chaosu

Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 18-03-2008, 19:35
|
|
|
Bo mam nowy modem kablowy i nadzieję że rozwiąże to moje ostatnie problemy z siecią. |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
 |
Keii 
Hasemo

Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 18-03-2008, 19:43
|
|
|
Bo Disgea DS będzie ulepszoną wersją tej z PSP, która z kolei była rozbudowaną edycją z PS2. Multiplayer przez wi-fi! Voiceover! *_* |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
 |
|
|
|
 |
Amnezjusz 
Pan Patafian

|
Wysłany: 19-03-2008, 15:33
|
|
|
Bo promocja extra Klasyka next jest bardzo fajna i dzięki niej za dwie dychy dostałem DoW: Winter Assault i Dark Crusade :) A tak poza tym w końcu wolne :P |
_________________ Moim zdaniem... cement jest o wiele... bardziej interesujący... niż to się ludziom wydaje. - RJ Patafian. |
|
|
|
 |
|