FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 220, 221, 222 ... 563, 564, 565  Następny
  Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre.
Wersja do druku
korsarz Płeć:Mężczyzna
a taki jeden...

Status: offline
PostWysłany: 19-03-2008, 19:03   

Bo mam nową komórkę :D
Bo komórka ma radio *_* i aparat z lampą błyskową *_* i łącze USB *_* . Koniec z zastanawianiem się, czy nie skasować paru zdjęć, by mieć miejsce na następne :) .

Bo była śnieżyca! I to taka prawdziwa, że ledwo co widać było ^^ .
Bo słuchawki świetnie zastępują nauszniki ^^
Przejdź na dół Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
moshi_moshi Płeć:Kobieta
Szara Emonencja

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
WOM
PostWysłany: 20-03-2008, 13:06   

Śnieg, dużo śniegu i jestem sama przez dwa dni, w koncu święty spokój!

PostWysłany: 20-03-2008, 15:25   

Kupiłem sobie napęd DVD Asusa (ze wszystkimi bajerami oprócz technologii Blu-ray i HD DVD) i miałem rację - czyta wszystko! Czyli NEC po prostu już się popsuł. Ale nareszcie nie muszę się martwić o odczyt danych ^^.

Powrót do góry Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Mai_chan Płeć:Kobieta
Spirit of joy

Grupy:
Fanklub Lacus Clyne
Tajna Loża Knujów
WIP
PostWysłany: 20-03-2008, 15:38   

Czy "wszystko" oznacza również moje emteki?

O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora
BOReK Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: 20-03-2008, 15:44   

Wszystko oznacza wszystko ^____^.

EDIT: No dobra, poza tymi uszkodzonymi w sposób permanentny. Ale ich nic nie zdołało odczytać! Mimo tego powalczę jeszcze, bo kiedyś takie odzyskiwałem.

Grisznak
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 21-03-2008, 13:29   

Bo po kilku miesiącach całkowitego zastoju udało mi się wreszcie coś napisać i wrzucić na czytelnię.
Powrót do góry
Salva Płeć:Kobieta
Prince Charming

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
WOM
PostWysłany: 22-03-2008, 16:34   

Bo zrobiłam pierwszy w życiu photoshopowy wektor. Nie pamietam jak to się draństwo nazywa, wiem że to nie jest wektor ale czasem tak na to mówią. W każdym razie, niech żyje uczenie się przez przypadek. Żeby nie to, że sobie przypadkiem kliknęłam jedną rzecz nie zrobiłabym tego. Zresztą w ogóle jestem szczęśliwa, że udało mi się samej odkryć jak używać pióra. Nic to że błędy są i to rażące, bo uczyłam się w trakcie, nie zmienia to faktu że jestem zachwycona. Drżyjcie teraz foldery z moimi grafikmi ! Nadchodzę !!! ^^

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
a taki jeden...

PostWysłany: 22-03-2008, 17:36   

Bo udało mi się zainstalować parę apletów dla Window Makera ^_^ . Między innymi wmtop, dzięki któremu wiem, która z działających aplikacji najmocniej zżera procka, a co za tym idzie - co mam wyłączyć, by mi się film nie haczył ^_^.
Pal diabli, że przeważnie wskazuje na Operę...
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Arashino Shiro Płeć:Kobieta
władająca czasem...

Grupy:
AntyWiP
Lisia Federacja
PostWysłany: 22-03-2008, 19:27   

Działa! Działa! Działa!
W ciągu 20 minut zrobiłam więcej niż przez 3 bite godziny.
Czuję jak popadam w euforię... i dobrze, przynajmniej mam motywację do działania.
Do boju!
Byle euforii starczyło dopóki jej nie skończę.
^________^

Numer Gadu-Gadu
następne+pytanie...
GoNik Płeć:Kobieta
歌姫 of the universe

Grupy:
AntyWiP
Fanklub Lacus Clyne
Tajna Loża Knujów
PostWysłany: 22-03-2008, 19:39   

Salva napisał/a:
Bo zrobiłam pierwszy w życiu photoshopowy wektor.

POKAŻ!

Bo padał deszcz ze śniegiem, świeciło słońce i widać było piękną, podwójną tęczę. Coś niesamowitego.

Hasemo

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 22-03-2008, 19:43   

Bo mam za sobą już dwie jazdy próbne, mniej więcej 40 minut każda. Co prawda prawko planuję zrobić dopiero w wakacje, ale rodziciel zdecydowanie nalegał, że wcześniej nauczy mnie jeździć. Patrząc na doświadczenia znajomych z klasy - chwała mu za to. No i idzie mi ponoć bardzo dobrze. Oczywiście samochód czasem gaśnie i mam w dalszym ciągu mały problem z odpowiednim wyczuciem sprzęgła i gazu przy ruszaniu, ale myślałem, że będzie dużo gorzej. Tylko jakoś tak szczerze mówiąc w ogóle mnie jazda samochodem nie ciągnie. Prawo jazdy chcę zrobić głównie "dla pracodawcy", ale kto wie - może później będę do tego podchodził z większym entuzjazmem (chociaż na pewno nie takim, jak BORek :P).

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
BOReK Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: 22-03-2008, 20:33   

Keii napisał/a:
chociaż na pewno nie takim, jak BORek :P

You never know :>. To samo twierdziłem na początku jazd, a do chwili zakupu samochodu też mi tak strasznie nie zależało. Potem dopiero wyzwoliłem swoją duszę podróżnika XD.
Szerokości i przyczepności.

a taki jeden...

PostWysłany: 22-03-2008, 21:34   

Bo mogę z nowej komórki wejść na Tanuka :D
Keii Płeć:Mężczyzna
Hasemo

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 23-03-2008, 18:02   

Bo:
a)
Cytat:
Kadokawa Shoten, the publisher of virtually all .hack print in Japan, has announced a new novel via their website, tentatively titled ".hack//Epitaph of the Twilight I." Scheduled for release in Japan on May 1st, the book tells the tale of a young girl named Lale, who discovers something amazing while visiting her uncle Harald—logging onto his computer she finds herself immersed in the world of her favorite story, the Epitaph of the Twilight! This is the untold story of the origin of The World.

b)
Cytat:
According to CC2's official website, the original sound track for .hack//G.U. Trilogy will go on sale the day after .hack//G.U. Trilogy hits DVD and Bluray - March 26th.

c)
Cytat:
For those of you who have been patiently waiting for .hack//G.U. Trilogy to release... that day is almost here - for Japanese fans at least. On March 25th, the highly anticipated CG iteration of .hack//G.U. will be out on DVD and Bluray.

Co prawda zanim moja kopia dojdzie, miną pewnie 2 tygodnie minimum, ale co tam...
d) Kawa postawiła mnie na nogi. A przynajmniej dała trochę siły do działania.
e) Zostało mi już tylko 90 dni "Tygodnia świętego mozołu". Nie polecam, zdecydowanie.
f) Trzecia jazda samochodem za mną i przyznam, nie chwaląc się, że powoli zaczyna to coś przypominać. Pojazd gaśnie coraz rzadziej przy próbie startu, a i na dwójce jeździłem dość długo. Z manewrowaniem podczas jazdy tyłem mam jeszcze jednak małe problemy...

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
a taki jeden...

PostWysłany: 23-03-2008, 18:12   

Bo okazja na Merlinie - płyta "Halcyon" grupy Orbital i "The Songs of Distant Earth" Mike'a Oldfielda po 18 złotych :) . W sumie wychodzi 46 złotych z dostawą włącznie ^_^.

Bo USB komórki działa - właśnie ściągnąłem na komórkę utwór "Painkiller" Judas Priest, będzie jako budzik >D . Nie ma to, jak pobudka heavy metalem >] .
W drugą stronę też działa - oto parę zdjęć na devie
Prawie jak Wiosna
Nocna Ulica
I oczywiste nawiązanie do zespołu Jima Morrisona, czyli Light my Fire ^_^

[dodano: 26.03.2008 godzina 00:22]
Bo "Madagaskar" XD Pingwiny rządzą :-D

[dodano: 26.03.2008 godzina 13:55]
Bo zainstalowałem parę apletów do Gnome'a :) . W tym takie praktyczne, jak minicommander (dzięki któremu mogę np. odpalić Operę na określonej stronie i poleceniem "killall opera" ją wyłączyć, jak się zacznie sypać :) ), oraz system-monitor (pokazuje jak bardzo moje korzystanie z kompa zżera procka).
Oprócz tego oczywiście gry. Czyli Tetris i Madżong :D
Strona 221 z 565 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 220, 221, 222 ... 563, 564, 565  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi