Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
BOReK 

|
Wysłany: 01-04-2008, 13:14
|
|
|
Mimo spóźnienia na zajęcia nie dopuściłem do zmarnowania wizyty na uczelni i podbiłem sobie legitymację (w końcu marzec już minął XD). Poza tym Małe Pulchne Krasnoludki (MPK) zirytowały mnie do tego stopnia, że w drodze powrotnej olałem je i pokonałem te kilka kilometrów pieszo. Rety, jaka wspaniała pogoda! |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
 |
|
|
|
 |
korsarz 
a taki jeden...

|
Wysłany: 01-04-2008, 14:21
|
|
|
Bo, jak dotąd, nie znalazłem w swojej dyskografii ani jednej płytki CD-audio, która byłaby skażona DRMem - udało mi się kilka wybranych tytułów przegrać na odtwarzacz mp3 ^_^
I w ten oto sposób mogę się rozkoszować "Pieśniami Odległej Ziemi" w czasie spaceru ^_^ |
|
|
|
|
 |
Salva 
Prince Charming

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 01-04-2008, 15:33
|
|
|
Bo przeglądam sobie skany z Gundama. Bardzo miłe zajęcie, zwłaszcza że im dłużej patrzę na Tierię (kocham to imię!) w cywilu tym bardziej nie mogę oprzeć się wrażeniu, że wygląda jak naburmuszona kobieta w ostatnich miesiącach ciąży. Uwielbiam tego faceta ! :3 |
|
 |
BOReK 

|
Wysłany: 02-04-2008, 10:54
|
|
|
Bo przyjechała do mnie nowa maska! Znaczy nowa... używana, ale piękna! Krzywizny tylko tam gdzie trzeba, lakier cały i nawet chyba w prawidłowym odcieniu, po prostu bomba ^_______^. Szła chyba od soboty, czyli całkiem szybko.
No, najgorsze za mną, teraz pora na etap drugi - składanie wszystkiego do kupy. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
 |
|
|
|
 |
GoNik 
歌姫 of the universe

Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 03-04-2008, 00:53
|
|
|
Bo właśnie ciężko zwisłam przy ircowej wizji fanserwisu yaoi. A wszystko to przez szkic Momoka! Wszytko! Ja wiedziałam! Wiedziałam! Paskudna yaoistko ty!
*idzie się kiwać do kącika* |
|
 |
Momoko 
wiosna jest miau

Grupy: House of Joy Lisia Federacja WIP
|
Wysłany: 03-04-2008, 01:27
|
|
|
GoNik napisał/a: | Ja wiedziałam! Wiedziałam! Paskudna yaoistko ty! |
*prych* jakim prawem wiedziałaś zanim ja wiedziałam? Zaraz, wróć. Wcale nie wiedziałam, bo jestem niewinna! Jako stokrotka wonna! Oni tak sami, bez mojej ingerencji (mówiłam, ze łapy mi się trzęsą)!
Bo się wykazałam tffurczo.
Bo jest pogodne niebo i widać gwiazdy.
Bo dzień przebiegł bezstresowo i bezboleśnie. |
_________________ Pray tomorrow takes me higher higher high
Pressure on people
People on streets
 |
|
|
|
 |
IKa 
Grupy: WIP
|
Wysłany: 03-04-2008, 13:44
|
|
|
Bo w końcu moim robaczkom znalazłam kabaret do wystawienia (kij z tym, że każdy chce być Kopciuszkiem, księciem (uroda niewymagana) i narratorem (z Dykcją)) (UFFFFF_^_)
Bo w momencie, kiedy weszłam do domu, pojawił się kurier z Empiku i minutę po nim kurier z Inteligo. (ŁIIII)
Bo robię kupiłam sobie łańcuszek. (drugie ŁIIII)
Bo Emilka! |
|
|
|
|
 |
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 03-04-2008, 15:03
|
|
|
Bo w Focusie, pisemku co by nie mówić masowym, pojawił się artykuł o MacCarthym, w którym jasno stwierdza się, iż senator miał jednak rację a cała kampania przeciwko niemu została rozkręcona przez Moskwę i związane z nią osoby. Skoro mainstreamowe pisemka wreszcie to przyznają, to może jednak prawda powoli przebije się na wierzch. |
|
|
|
|
 |
korsarz 
a taki jeden...

|
Wysłany: 03-04-2008, 15:31
|
|
|
Bo mam nowe słuchawki :)
Bo w parku ptaki się rozśpiewały. I na komórkę się nagrały... ^_^
Bo w parku jest teraz ładnie :) kwiaty kwitną, a drzewa puszczają pąki :)
Wiosna idzie ^^ |
|
|
|
|
 |
Shinigami-san 
Straszny Pan Morderca

Dołączyła: 03 Maj 2007 Skąd: Poznań/Inowrocław Status: offline
Grupy: Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 03-04-2008, 17:48
|
|
|
Bo rano(właściwie w nocy, ale nie odberałam telefonu) dostałam straszną wiadomość i ech myślałam, że będzie źle... Ale podjęli ryzyko i zrobili operacje, nadal jest ciężko, ale przynajmniej mój przyjaciel żyje!
Najlepsza wiadomosć całego dnia:DD |
_________________ "Nie jesteś zły. Jesteś po prostu źle ubrany"
 |
|
|
|
 |
Grethort 
|
Wysłany: 06-04-2008, 09:35
|
|
|
Bo wiosna idzie, i ludzie już raczej nie patrzą wilkiem na wszystkich innych wokoło. W dodatku nareszcie jest 'coś' co sprawia mi radość/przyjemność. W końcu nie jestem w kropce :3 |
|
|
|
|
 |
Alexielangel 
Tenshi kinryoku

|
Wysłany: 06-04-2008, 10:53
|
|
|
bo pachnie wiosną, bo udało mi sie kupić płaszczyk ^^ |
_________________ Dear God, make everyone die. Amen |
|
|
|
 |
GoNik 
歌姫 of the universe

Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 07-04-2008, 00:45
|
|
|
Bo było dużo Maieczki i Irinka, Julii w ceracie, angstującego Romea w błękitnej skórce z żabocikiem, wielu errorów, yurzenia się... iwogule. Dobry weekend. |
|
 |
korsarz 
a taki jeden...

|
Wysłany: 07-04-2008, 14:28
|
|
|
Bo udało mi się zgrać parę rzeczy na DVD :)
Następnym razem będę pamiętał, by kupować płytki DVD+R, a nie DVD-R, jak poprzednio...
Swoją drogą po jaką cholerę sprzedawać puste płytki DVD, na które nie da się nic zgrać (czyli właśnie DVD-R)? >_> |
|
|
|
|
 |
Keii 
Hasemo

Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 07-04-2008, 14:47
|
|
|
Bo zamówiłem tomy 1-9 FMA.
Bo mam pomysł na opowiadanie i mam nadzieję, że po długim zastoju poprzetykanym wpisami na blogu uda mi się coś napisać. |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
 |
|
|
|
 |
|