Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
achiever -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 07-04-2008, 18:36
|
|
|
wczoraj leciały dobre filmy na 1ce i 2ce, zwłaszcza mocny był "Czarny i biały kot" produkcja jakaś bałkańska chyba, no działo się że szok
ale ale dziś widać że królem jest ktoś inny
link
Pudzian to jest jednak ko0lo |
|
|
|
|
 |
korsarz 
a taki jeden...

|
Wysłany: 07-04-2008, 18:59
|
|
|
Bo pada śnieg *__* |
|
|
|
|
 |
Vodh 
Mistrz Sztuk Tajemnych.

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 07-04-2008, 22:37
|
|
|
Bo mam pierwsze cztery tomiki DN i pierwsze 3 tomiki FMA, niniejszym otwieram moją prywatną kolekcję mang ;) No a zaraz będę mógł obejrzeć pierwszy ep 2 sezonu CG! |
_________________ ...
|
|
|
|
 |
Grethort 
|
Wysłany: 08-04-2008, 08:52
|
|
|
Bo otwieram nowy rozdział w swoim życiu. ~~ Trochę się tego boję, ale mimo wszystko będę podążał tą ścieżką |
|
|
|
|
 |
korsarz 
a taki jeden...

|
|
|
|
 |
Zegarmistrz 

Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 09-04-2008, 11:56
|
|
|
Dostałem książkę. Mam ją sobie wziąć i zrecenzować. Recenzja ma mieć 4 konary tekstu. Cztery konary to dokładnie tyle:
Cytat: | Hotel Emirates Palace (ang. Emirates Palace Hotel). Od 2005 r. najbardziej luksusowy hotel na świecie, znajdujący się w stolicy Zjednoczonych Emiratów Arabskich, w Abu Zabi. Koszt budowy wyniósł ponad 3 miliardy USD. Zarządza nim niemiecka sieć hotelowa Kempinski. Zalicza się też do największych hoteli świata. Poprzednio tytuł najbardziej luksusowego hotelu świata nosił hotel Burj Al Arab w Dubaju.
Hotel uważany jest za jedno z najbardziej dochodowych przedsiębiorstw Zjednoczonych Emiratów Arabskich – po wydobyciu ropy naftowej.
Budowę hotelu rozpoczęto w grudniu 2001 r. Hotel przyjął pierwszych gości w lutym 2005 r. Ze względu na luksusowe wnętrza obiektu, uznano, że nie wypada nazywać go hotelem. Stąd w powszechnym użyciu jest określenie pałac.
Na potrzeby marketingowe stosuje się określanie standardu hotelu siedmioma gwiazdkami, choć wiadomo, że w światowym systemie branży turystycznej najwyższy standard określa się pięcioma gwiazdkami. Ma to odzwierciedlać odległość przepychu
|
Kocham tą wariacką robotę! |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
 |
|
|
|
 |
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 09-04-2008, 12:15
|
|
|
Zeg - dlatego ja czasem sugeruję studentom, aby pisali recenzje książek na maks 300-500 słów. Na uczelniach wciąż pokutuje chore pojęcie "dłuższe=lepsze". (wiecie, że są ludzie, którzy piszą licencjatki na 200 stron). I puszczasz potem takiego do prasy, gdzie nie potrafi wyprodukować krótkiego konkretnego tekstu tylko byczą epistołę napisaną językiem, którego szary człowiek za Chiny Ludowe (z Tajwanem) nie zrozumie.
Za co to za książka, tak z ciekawości? |
|
|
|
|
 |
Zegarmistrz 

|
Wysłany: 09-04-2008, 12:18
|
|
|
"Siewca Burzy" Tom Lloyd. Fantasy. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
 |
|
|
|
 |
moshi_moshi 
Szara Emonencja

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 10-04-2008, 12:11
|
|
|
Zaspałam do pracy, dzięki temu czuję się wyjątkowo dobrze i nie śpię na klawiaturze, co więcej, udało mi się dojechać w miarę szybko i okazało się że koleżanka z biura, też nie zdążyła na czas. Wszystko idzie mi dzisiaj sprawnie, jest duże prawdopodobieństwo, że zaplanowana przeze mnie wycieczka okaże się sukcesem. Właśnie kończę drugie śniadanie i jak dobrze pójdzie, to w sierpniu będę miała dwa tygodnie dodatkowego urlopu.
Przez ostatnie wyjątkowo nieprzyjemne wydarzenia, każda mała rzecz cieszy mnie bardziej. |
|
 |
Zegarmistrz 

|
Wysłany: 10-04-2008, 13:21
|
|
|
Wkręciłem się w recenzowanie książek. Mogę wybierać! Super! |
 |
|
|
|
 |
Salva 
Prince Charming

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 10-04-2008, 23:38
|
|
|
Bo tworzę vectorowe czy też vexelowe, jak zwał tak zwał, dzieło swego życia. Tak przypuszczam biorąc pod uwagę rozmiar i czas. Skoro na same nogi jednej z dwóch postaci poświęciłam około 6 godzin (a to wcale skomplikowane nogi nie były) to szykuje się wielka rzecz. Ale jestem tak niesamowicie zakochana w tym obrazku, że doby z przyjemnością nad nim spędzę. |
|
 |
BOReK 

|
Wysłany: 13-04-2008, 15:54
|
|
|
Metodą "pi razy drzwi" mój pojazd został doprowadzony do stanu względnej używalności. Oczywiście przede mną jeszcze dłuuuuga droga do celu, tym niemniej w sprawach "związanych" mogę już jeździć bez obaw. ^^ |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
 |
|
|
|
 |
Serika 

Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 13-04-2008, 19:46
|
|
|
Wróciłam z warsztatów prezentacji naukowej. Było super :D
Wprawdzie program był nieco przeładowany i na przykład wczoraj zajęcia zaczęliśmy o 8 rano, a skończyliśmy o trzeciej... w nocy (nie, nie żartuję! średnio kończyliśmy jakoś w okolicach pierwszej), ale wydaje mi się, że sporo z nich wyniosłam. Zwłaszcza świadomość, jak wyglądam mówiąc prezentację, bo nagrywali nas, a następnie puszczali nagranie i komentowali na bieżąco. Straszne uczucie. I podobno wypadłam świetnie O____o
Nie ma bata, za rok jedziemy jeszcze raz! :D |
|
 |
korsarz 
a taki jeden...

|
Wysłany: 13-04-2008, 20:04
|
|
|
Bo wróciłem ze zjazdu i jeszcze jest jasno :D |
|
|
|
|
 |
achiever -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 14-04-2008, 13:40
|
|
|
świeci słońce i w końcu się robi cieplej, w kranach też zaczyna lecieć cieplejsza woda, więc kąpiel fajniejsza (a w zimę akurat jak zimno to w kranach woda średniociepła super XD)
ale najlepsze, że wczoraj z 23 minuty tłumaczyłem świadkom Jechowy ich bezsens działania i i tak niemal nic z tego nie wyszło, choć jedna starsza kobieta coś zaczynała łapać (i może złapała, who knows, jare jare:) młodsza z kolei chciałaby chyba pójść na randkę, ale twardo obstawała przy swoim schemacie, Jechowa by nie pozwolił przynajmniej pozwala na co innego; hmm no każdy się w czymś odnajduje jak widać |
|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|