FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 223, 224, 225 ... 563, 564, 565  Następny
  Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre.
Wersja do druku
achiever
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 07-04-2008, 18:36   

wczoraj leciały dobre filmy na 1ce i 2ce, zwłaszcza mocny był "Czarny i biały kot" produkcja jakaś bałkańska chyba, no działo się że szok

ale ale dziś widać że królem jest ktoś inny

link

Pudzian to jest jednak ko0lo
Przejdź na dół
korsarz Płeć:Mężczyzna
a taki jeden...

Status: offline
PostWysłany: 07-04-2008, 18:59   

Bo pada śnieg *__*
Powrót do góry Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Vodh Płeć:Mężczyzna
Mistrz Sztuk Tajemnych.

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
PostWysłany: 07-04-2008, 22:37   

Bo mam pierwsze cztery tomiki DN i pierwsze 3 tomiki FMA, niniejszym otwieram moją prywatną kolekcję mang ;) No a zaraz będę mógł obejrzeć pierwszy ep 2 sezonu CG!

Grethort Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: 08-04-2008, 08:52   

Bo otwieram nowy rozdział w swoim życiu. ~~ Trochę się tego boję, ale mimo wszystko będę podążał tą ścieżką
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
a taki jeden...

PostWysłany: 08-04-2008, 14:27   

Z racji tego, że mogłem się dzisiaj umyć i wypowiadać się na tym forum wynika, że mam szczęście - http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,5098390.html ^^; coś podobnego mogło w Resku się stać (niedaleko zresztą) ^^
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Zegarmistrz Płeć:Mężczyzna

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 09-04-2008, 11:56   

Dostałem książkę. Mam ją sobie wziąć i zrecenzować. Recenzja ma mieć 4 konary tekstu. Cztery konary to dokładnie tyle:

Cytat:
Hotel Emirates Palace (ang. Emirates Palace Hotel). Od 2005 r. najbardziej luksusowy hotel na świecie, znajdujący się w stolicy Zjednoczonych Emiratów Arabskich, w Abu Zabi. Koszt budowy wyniósł ponad 3 miliardy USD. Zarządza nim niemiecka sieć hotelowa Kempinski. Zalicza się też do największych hoteli świata. Poprzednio tytuł najbardziej luksusowego hotelu świata nosił hotel Burj Al Arab w Dubaju.
Hotel uważany jest za jedno z najbardziej dochodowych przedsiębiorstw Zjednoczonych Emiratów Arabskich – po wydobyciu ropy naftowej.
Budowę hotelu rozpoczęto w grudniu 2001 r. Hotel przyjął pierwszych gości w lutym 2005 r. Ze względu na luksusowe wnętrza obiektu, uznano, że nie wypada nazywać go hotelem. Stąd w powszechnym użyciu jest określenie pałac.
Na potrzeby marketingowe stosuje się określanie standardu hotelu siedmioma gwiazdkami, choć wiadomo, że w światowym systemie branży turystycznej najwyższy standard określa się pięcioma gwiazdkami. Ma to odzwierciedlać odległość przepychu

Kocham tą wariacką robotę!

Numer Gadu-Gadu
1271088
Grisznak
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 09-04-2008, 12:15   

Zeg - dlatego ja czasem sugeruję studentom, aby pisali recenzje książek na maks 300-500 słów. Na uczelniach wciąż pokutuje chore pojęcie "dłuższe=lepsze". (wiecie, że są ludzie, którzy piszą licencjatki na 200 stron). I puszczasz potem takiego do prasy, gdzie nie potrafi wyprodukować krótkiego konkretnego tekstu tylko byczą epistołę napisaną językiem, którego szary człowiek za Chiny Ludowe (z Tajwanem) nie zrozumie.

Za co to za książka, tak z ciekawości?
Powrót do góry
Zegarmistrz Płeć:Mężczyzna

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 09-04-2008, 12:18   

"Siewca Burzy" Tom Lloyd. Fantasy.

Numer Gadu-Gadu
1271088
moshi_moshi Płeć:Kobieta
Szara Emonencja

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
WOM
PostWysłany: 10-04-2008, 12:11   

Zaspałam do pracy, dzięki temu czuję się wyjątkowo dobrze i nie śpię na klawiaturze, co więcej, udało mi się dojechać w miarę szybko i okazało się że koleżanka z biura, też nie zdążyła na czas. Wszystko idzie mi dzisiaj sprawnie, jest duże prawdopodobieństwo, że zaplanowana przeze mnie wycieczka okaże się sukcesem. Właśnie kończę drugie śniadanie i jak dobrze pójdzie, to w sierpniu będę miała dwa tygodnie dodatkowego urlopu.
Przez ostatnie wyjątkowo nieprzyjemne wydarzenia, każda mała rzecz cieszy mnie bardziej.

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 10-04-2008, 13:21   

Wkręciłem się w recenzowanie książek. Mogę wybierać! Super!

Numer Gadu-Gadu
1271088
Salva Płeć:Kobieta
Prince Charming

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
WOM
PostWysłany: 10-04-2008, 23:38   

Bo tworzę vectorowe czy też vexelowe, jak zwał tak zwał, dzieło swego życia. Tak przypuszczam biorąc pod uwagę rozmiar i czas. Skoro na same nogi jednej z dwóch postaci poświęciłam około 6 godzin (a to wcale skomplikowane nogi nie były) to szykuje się wielka rzecz. Ale jestem tak niesamowicie zakochana w tym obrazku, że doby z przyjemnością nad nim spędzę.

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
BOReK Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: 13-04-2008, 15:54   

Metodą "pi razy drzwi" mój pojazd został doprowadzony do stanu względnej używalności. Oczywiście przede mną jeszcze dłuuuuga droga do celu, tym niemniej w sprawach "związanych" mogę już jeździć bez obaw. ^^

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Serika Płeć:Kobieta

Grupy:
Tajna Loża Knujów
WIP
PostWysłany: 13-04-2008, 19:46   

Wróciłam z warsztatów prezentacji naukowej. Było super :D

Wprawdzie program był nieco przeładowany i na przykład wczoraj zajęcia zaczęliśmy o 8 rano, a skończyliśmy o trzeciej... w nocy (nie, nie żartuję! średnio kończyliśmy jakoś w okolicach pierwszej), ale wydaje mi się, że sporo z nich wyniosłam. Zwłaszcza świadomość, jak wyglądam mówiąc prezentację, bo nagrywali nas, a następnie puszczali nagranie i komentowali na bieżąco. Straszne uczucie. I podobno wypadłam świetnie O____o

Nie ma bata, za rok jedziemy jeszcze raz! :D

Numer Gadu-Gadu
1051667
a taki jeden...

PostWysłany: 13-04-2008, 20:04   

Bo wróciłem ze zjazdu i jeszcze jest jasno :D
achiever
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 14-04-2008, 13:40   

świeci słońce i w końcu się robi cieplej, w kranach też zaczyna lecieć cieplejsza woda, więc kąpiel fajniejsza (a w zimę akurat jak zimno to w kranach woda średniociepła super XD)

ale najlepsze, że wczoraj z 23 minuty tłumaczyłem świadkom Jechowy ich bezsens działania i i tak niemal nic z tego nie wyszło, choć jedna starsza kobieta coś zaczynała łapać (i może złapała, who knows, jare jare:) młodsza z kolei chciałaby chyba pójść na randkę, ale twardo obstawała przy swoim schemacie, Jechowa by nie pozwolił przynajmniej pozwala na co innego; hmm no każdy się w czymś odnajduje jak widać
Powrót do góry
Strona 224 z 565 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 223, 224, 225 ... 563, 564, 565  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi