Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
moshi_moshi 
Szara Emonencja

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 18-05-2008, 18:46
|
|
|
Pobyt w Krakowie zakończony! Było ciepło, słonecznie, pięknie, smacznie i wesoło, już nie mogę się doczekać kolejnej takiej wyprawy. |
|
 |
Quan 
|
Wysłany: 19-05-2008, 13:55
|
|
|
Bo ustny z polaka zdany, bo dla mnie już koniec matur, bo jestem w niebowzięty, bo WAKACJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE |
|
|
|
|
 |
tilk 

Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 19-05-2008, 18:24
|
|
|
Bo właśnie poszerzyłem grono zmotoryzowanych jenotów, stając się szczęśliwym właścicielem Nissana Sunny N14. Teraz muszę tylko doczekać wakacji, żeby sobie porządnie pojeździć :) |
|
|
|
|
 |
Shizuku 
Trochę poza sobą

Dołączyła: 15 Lis 2006 Skąd: Z pogranicza światów Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 19-05-2008, 18:49
|
|
|
Bo sadziłam dzisiaj z mamą kwiaty na balkonie. Dokładnie surfinie, begonie i 2 inne rodzaje, których nazw nie pamiętam. Nie robiłam tego od dobrych 5 lat, dlatego sprawiło mi to taką radość.
Bo jem sobie właśnie suchą bułkę i kefir owoce leśne^^ Nie musiałam też się dzisiaj uczyć chemi, ani odrabiać pracy domowej z matmy.Do tego dostałam dzisiaj 5 na wf za skok przez skrzynię. Jestem świetna po prostu;D |
|
 |
BOReK 

|
Wysłany: 19-05-2008, 19:02
|
|
|
Łoooo, Tilk, gratulacje! A miałem właśnie dzisiaj o to pytać. XD
Szerokości, przyczepności i taniej benzyny! |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
 |
|
|
|
 |
Mai_chan 
Spirit of joy

Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 20-05-2008, 01:40
|
|
|
Abandonia.com napisał/a: | Hell freezes over?
You've seen a number of damn fine games on the site. And a lot of them weren't for download.
It seemed hell would freeze over sooner than you could get them.
Well, the unthinkable happened: Vivendi, Activision and LucasArts have just left ESA.
|
TAK! TAK! TAK! |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
 |
|
|
|
 |
BOReK 

|
Wysłany: 20-05-2008, 07:27
|
|
|
O, jaka świetna równoważnia do Zupy! Co prawda nadciąga "brak czasu na granie", ale nawet tn brak jakoś się wykorzysta. :D |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
 |
|
|
|
 |
korsarz 
a taki jeden...

|
Wysłany: 20-05-2008, 15:04
|
|
|
Bo udało mi się sfotografować trzmiela bez płoszenia go - here :) |
|
|
|
|
 |
Agon 

|
Wysłany: 22-05-2008, 01:58
|
|
|
Bo długi weekend, a co za tym idzie:
- będę mogła odespać ostatnie zarwane nocki (no dobra, pomińmy dzisiejszą noc ;P)
- będę miała wreszcie czas na czytanie
- rodzice wyjechali na te 4 dni, także witaj święty spokoju i szalej duszo, szalej ^_^
No, i przeżyłam już 2 semestralne, jeszcze tylko angielski we wtorek. |
|
|
|
|
 |
wa-totem 
┐( ̄ー ̄)┌

Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 24-05-2008, 15:16
|
|
|
Bo wczorajszy najazd na Łódź okazał się pełnym sukcesem, a pewna herbaciarnia była wielce nastrojowa.
Bo Majeczki, Irinki, Wiewióry, i cała reszta!
Bo dzięki miłosierdziu Borka nie zgubiłem się totalnie w obcym mieście XD |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
 |
|
|
|
 |
GoNik 
歌姫 of the universe

Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 24-05-2008, 17:57
|
|
|
Podzielam zdanie Totema :3 Co prawda minus "nie zgubiłem sie", bo dzięki uważnemu czytaniu mapy w czasie dyskusji technicznej, Koty, Cracki i Punyany dostarczyły pozostałym 8 osobom wyjątkowej głupawki. Źle skręcić (lub nie skręcić w ogóle XD) we wszystkich możliwych (w niemożliwych zresztą też) miejscach, jest wyższą sztuką. Rly.
Bo były Maieczki oraz Iriny do wymyziania i Herbaciarnia Z Łazienką [TM] - miejsce wyjątkowo klimatyczne, z miłą obsługą, dobrą herbatą i wystrojem, od którego można głowy na sprężynce dostać. I Łazienką... Tego się opisać nie da, to trzeba zobaczyć!
I był Czarny Z Niebieskim: na moim własnym stoliku przy moim własnym łóżku. Postęp. I mogłam zagrozić użyciem admina, co było nagłym przypływem WŁADZY w rękach...
Bo po wtuleniu się w koc na 2h wreszcie mogę powiedzieć, że jestem w pełni na nogach, kontaktuję i nieómieram. Co prawda kark zmaltretowany wczoraj przez ścianę boli nadal, ale niektóre formy cierpienia na pewno uszlachetniają XD
Bo ogólnie mru (nie we wszystkich kwestiach, ale trudno, przebolejemy) |
|
 |
krew_na_scianie 
kościsty seksapil

Grupy: House of Joy
|
Wysłany: 24-05-2008, 20:56
|
|
|
Bo w końcu uporałam się z trzecim rozdziałem pracy - pozostaje tylko nadzieja, że zostanie to dobrze ocenione przez promotorkę i nic wtedy do pełni szczęścia nie stoi na przeszkodzie! |
_________________ "Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, skazani są na jej powtarzanie." |
|
|
|
 |
Bezimienny 
Najmniejszy pomiot chaosu

Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 24-05-2008, 21:58
|
|
|
GoNik napisał/a: | Podzielam zdanie Totema :3 Co prawda minus "nie zgubiłem sie", bo dzięki uważnemu czytaniu mapy w czasie dyskusji technicznej, Koty, Cracki i Punyany dostarczyły pozostałym 8 osobom wyjątkowej głupawki. Źle skręcić (lub nie skręcić w ogóle XD) we wszystkich możliwych (w niemożliwych zresztą też) miejscach, jest wyższą sztuką. Rly. | Ja nadal będę twierdził, że Rawy Mazowieckiej tam po prostu Nie Było. O!
(a głupawka była... ciekawa - Herbaciarnia z Toaletą również) |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
 |
BOReK 

|
Wysłany: 24-05-2008, 22:27
|
|
|
wa-totem napisał/a: | Bo dzięki miłosierdziu Borka nie zgubiłem się totalnie w obcym mieście XD |
Zapraszam ponownie, tylko miej już to Pajero, bo lokalne wykopki ciężkie są i nie znają się na żartach. Dzisiaj podczas wyjazdu tyłem spod bloku Irin coś szurnęło z tyłu, po czym komisyjnie stwierdzono istnienie hałdy gruzu na środku parkingu - podczas parkowania było pusto. Wyjechać się udało. :D |
 |
|
|
|
 |
Crack 

Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 24-05-2008, 23:04
|
|
|
GoNik napisał/a: | bo dzięki uważnemu czytaniu mapy w czasie dyskusji technicznej, Koty, Cracki i Punyany dostarczyły pozostałym 8 osobom wyjątkowej głupawki |
U nas też była głupawka, dobrze że kierowca do niej nie dołączył :)
Wyjazd bardzo udany, niestety wszystko co dobre szybko się kończy :D |
_________________ One to rule them all, One to find them,
One to bring them all and in peace bind them |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|