Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
GoNik 
歌姫 of the universe

Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 25-05-2008, 11:30
|
|
|
Punyan, oszywiście, że Nie Było. W końcu przejechaliście obok XD
Bo kark jakoś mniej boli. Widać trzeba było długo i spokojnie sobie pospać. |
|
 |
Vodh 
Mistrz Sztuk Tajemnych.

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 25-05-2008, 19:14
|
|
|
Bo jenoty w Łodzi *.*
Bo doooobra herbatka i czekolady...
Bo fazy, Łódzkie gruzy wędrujące, samokopiące się rowy, jenoci sklep firmowy i w ogóle wszystko :D
Jestem już w domku i jestem szczęśliwy, bo niebycie w domku było faaaajne *.*
Aha, no i dzisiaj wychodzi nowy Geass <evil laughter> |
_________________ ...
|
|
|
|
 |
Salva 
Prince Charming

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 25-05-2008, 19:21
|
|
|
Bo czuję się niesamowicie szczęśliwa, że mogę się graficznie wyżywać i co najważniejsze, że to moje graficzne wyżywanie podoba się nie tylko mnie ^^ |
|
 |
Agon 

|
Wysłany: 25-05-2008, 20:48
|
|
|
Bo właśnie w tej chwili dorwałam zsubowany 8 ep Code Geass ! *___* |
|
|
|
|
 |
moshi_moshi 
Szara Emonencja

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 26-05-2008, 13:49
|
|
|
Bo jeszcze tylko dwie godziny i będę w domu, rzucę się na lodówkę (matko, jaka jestem głodna), a potem wlezę do słoiczka z marmoladką i nie wyjdę do późna :)
Edit: Przyszła koleżanka i poratowała mnie ciastem, nie padnę z głodu w autobusie. |

Ostatnio zmieniony przez moshi_moshi dnia 26-05-2008, 14:34, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
korsarz 
a taki jeden...

|
Wysłany: 26-05-2008, 14:00
|
|
|
Bo wbrew obawom (przy poprzednich próbach logowania wyskakiwała mi informacja, że strona jest zablokowana) forum tanuki jednak żyje :)
Bo wczoraj na obiad było curry ^^
Bo wnioskując z wyglądu nieba dzisiaj może padać - truskawkom na działce przydałoby się trochę wody ^^ |
|
|
|
|
 |
Nanami 
Hodor.

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne House of Joy
|
Wysłany: 26-05-2008, 16:09
|
|
|
Bo oficjalnie mam już wszystkie matury zakonczone i moge wakacjować! |
|
 |
Abigail 
Naleśnikara

|
Wysłany: 26-05-2008, 17:07
|
|
|
Bo zaliczyłam najcięższe ćwiczenia, których jakieś 60% osób nie zalicza. Gdybym znalazła się w tych 60% miałabym już pewną kampanię wrześniową, bo pani doktor sobie wyjeżdża :/ Teraz czeka mnie jeszcze egzamin 17 czerwca, ale to, co mam w międzyczasie, to już pikuś i mogę zdjąć sobie szlaban na komputer, który przezornie nałożyłam. |
_________________ Here's the last toast of the evening, here's to those who still believe
All the losers will be winners, all the givers shall receive
Here's to trouble-free tomorrows, may your sorrows all be small
Here's to the losers, bless them all! |
|
|
|
 |
Ysengrinn 
Alan Tudyk Droid

Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 26-05-2008, 17:40
|
|
|
Gloria in excelsis, zdałem w zerówce prawo pracy! Zostały się jeszcze dwie kobylaste kobyły, ale wreszcie widzę światełko w tunelu. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
 |
|
|
|
 |
Elof 
Kowal

Dołączył: 12 Paź 2007 Skąd: Chmmm... dobre pytanie... Status: offline
|
Wysłany: 27-05-2008, 11:57
|
|
|
Bo wreszcie znalazłem w sobie tyle odwagi, żeby usunąć cholerny ząb, z którym miałem problemy od 2 lat. Co za ulga! :D |
|
|
|
|
 |
Agon 

|
Wysłany: 27-05-2008, 14:58
|
|
|
Bo jutro Chorzów i Metallica. Bo sobie odreaguję za dzisiejszy semestralny z angielskiego i za wszystko co zUe. |
|
|
|
|
 |
Amarth 

Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 27-05-2008, 19:17
|
|
|
Bo mam trochę wolnego czasu między egzaminami, co chętnie wykorzystuję na błogie lenistwo.
Bo po kilkukrotnym oglądaniu na informatyce ostatniej walki Nanashiego z Rarou z Mukoh Hadan (znowu, ostatnio większość informatyk tak spędzałam) stwierdzam, że ta walka NIGDY mi się nie znudzi. Tak samo jak sam film, skoro już przy tym jesteśmy. |
|
|
|
|
 |
Szuki 
placek z jagodami

|
Wysłany: 27-05-2008, 20:29
|
|
|
Cytat: | Elektrycznych Gitar, ale to można też zwalić na wyjątkową prostotę ich utworów. ^^ |
No no, BOReK nie powiedział bym. Zdarzają się wyjątki. Widziałem ich w majówkę na żywo i postanowili zagrać jakiś kawałek w konwencji psychodelic-jazz. Muszę przyznać, że był to chyba punkt wieczoru. Tylko nie mogę sobie przypomnieć, jak ta piosnka się nazywała... Aghhh, ja chcę taby na bas!
Acha, i zaliczyłem Cholerną Matematykę (*uff*) i nie mam problemów z niemieckim (jako jeden z niewielu, a co!). Chęć do życia mi wróciła a na dodatek jeszcze tylko kilka dni w budzie i dwa poważniejsze eventy mi zostały.
"Radość! WIELKA radość!" |
_________________ "Chcę zjeść coś, co kiedyś oddychało, pasło się na łące i miało matkę..." xD |
|
|
|
 |
BOReK 

|
Wysłany: 27-05-2008, 21:04
|
|
|
Powiedzmy, że prostota polega na łatwym znajdowaniu akordów ze słuchu. Bas też się daje, z wysokimi solówkami jest gorzej. No i żeby to dobrze zagrać, to potrzeba zespołu, a tego nie mam. ;]
W każdym razie na pewno łatwiej było mi bez tabów znaleźć nuty do takich Głów Lenina niż do Sanitarium. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
 |
|
|
|
 |
GoNik 
歌姫 of the universe

Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 27-05-2008, 22:47
|
|
|
Bo czuję się spełniona artystycznie po namazaniu TEGO .
Chodziło za mną od jakiegoś czasu i musiałam coś z tym zrobić. A że wykonanie jest, jakie jest... |
|
 |
|