Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
Amarth 

Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 18-06-2008, 18:46
|
|
|
Bo praca dyplomowa została dziś z sukcesem obroniona. Co oznacza, że jeszcze tylko jeden egzamin i będę wreszcie mogła cieszyć się wakacjami. |
|
|
|
|
 |
Agon 

|
Wysłany: 18-06-2008, 21:13
|
|
|
Bo nowy kolorek włosków! Ten odcień fioletu jest naprawdę fajny, o wiele lepiej czuję się w ciemnych włosach.
Bo jutro wyruszamy na podbój Proximy! :> |
|
|
|
|
 |
GoNik 
歌姫 of the universe

Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 19-06-2008, 07:34
|
|
|
Bo pierwszy raz od tygodnia mogę powiedzieć, że się wyspałam. A teoretycznie jeszcze pół godziny do budzika mam :3
Jest mrucznie. |
|
 |
Zegarmistrz 

Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 19-06-2008, 16:02
|
|
|
Dostałem Zabawkę!
Zabawka jest zabawna i bardzo fajna. Więcej na IRCu. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
 |
|
|
|
 |
Shizuku 
Trochę poza sobą

Dołączyła: 15 Lis 2006 Skąd: Z pogranicza światów Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 19-06-2008, 17:59
|
|
|
Przechadzając się dzisiaj po monciaku z koleżanką mangową zaproponowalam pójście do empiku. Lukam se na mangi i wpadł mi w oko nowy numer Otaku. Przeglądam sobie i natknełam się na recenzję Higurashi. Dokładnie MOJA recenzję Higurashi. Taka byłam szczęśliwa, że koleżanka uspokajać mnie musiała. To naprawdę cieszy, gdy widzi się, że twoja praca została doceniona. Może jestem trochę naiwna, ale teraz mało mnie to obchdzi, bo naprawdę jestem szczęśliwa^_^ |
|
 |
korsarz 
a taki jeden...

|
Wysłany: 19-06-2008, 20:08
|
|
|
Shizuku napisał/a: | Lukam se na mangi i wpadł mi w oko nowy numer Otaku. Przeglądam sobie i natknełam się na recenzję Higurashi. Dokładnie MOJA recenzję Higurashi |
Jak będę na PierniConie, będę musiał kupić ten numer ^^
Bo udało mi się załatwić przedpłatę na PierniCon (istniało ryzyko, że płacąc wejściówkę dopiero na miejscu, pocałowałbym klamkę - jak już teraz jest tyle chętnych, że się zastanawiają nad limitami, to strach pomyśleć, co by było w połowie sierpnia...).
Tak, że jeśli nie złapie mnie jakaś dżuma i nie będę musiał czegoś zaliczać w tym czasie, na PierniConie się pojawię :) |
|
|
|
|
 |
blitzshuster 
nikopol

|
Wysłany: 19-06-2008, 21:18
|
|
|
czasem jednak opłaca się wziąść prysznic, bo można wyjść i coś kupić (no można i więcej ejszcze;P): MROŻONA KAWA cudowny trunek, zwłaszcza jak się trafia w kartoniku za całkiem przyzwoitą cenę; jeszcze tylko do tego nutka wódkadencji no i wyrafinowany odcień czegoś więcej pijąc odczuć |
|
|
|
|
 |
Grethort 
|
Wysłany: 20-06-2008, 07:45
|
|
|
___________ |
Ostatnio zmieniony przez Grethort dnia 26-03-2010, 14:07, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
Arashino Shiro 
władająca czasem...

Grupy: AntyWiP Lisia Federacja
|
Wysłany: 20-06-2008, 14:19
|
|
|
WAKACJE!!!! I wszystko jasne;]
Dodatkowo ze średniej 3.88 na półrocze wyciągnęłam się na 4.42 co daje mi drugą średnią klasową (egzekwo z inną dzieczyną) czyli trzecie miejsce;]
W przyszłym roku będzie jeszcze lepiej- w końcu to będzie klasa maturalna.
A póki co...
WAKACJE! |
_________________ Żyj póki możesz, bo każdy twój dzień może być twoim ostatnim... |
|
|
|
 |
BOReK 

|
Wysłany: 20-06-2008, 15:13
|
|
|
Bo była burza nad Łodzią! Niestety trwała tylko kwadrans, a ja akurat pisałem egzamin, więc nie mogłem się nią nacieszyć, ale zawsze coś. A Yuby ma chyba skilla do pogody, bo prosiłem go wczoraj o przywianie wrocławskiej burzy do nas i proszę - była. :D |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
 |
|
|
|
 |
radgers 
Merill J. Fernando

|
Wysłany: 20-06-2008, 15:35
|
|
|
Bo wakacje tak jest xD Aż się chce zakrzyknąć "Freedom!" jak William Wallace w Braveheart. No i do tego z 3.25 (wiem, cienizna) na 3.81 się poprawiłem :P niby niewiele ale i tak mnie to cieszy :) |
_________________ Duk said (czy coś takiego) - spróbuj i Ty xD |
|
|
|
 |
GoNik 
歌姫 of the universe

Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 20-06-2008, 16:55
|
|
|
Bo kilo czereśni i pół kilo truskawek.
Bo całkowicie i na amen zakorkowało dzisiaj od rana Świętokrzyską... A ja kwikłam głośno wracając do domu, bo na odcinku Marszałkowska - Nowy Świat naliczyłam 30 autobusów jeden za drugim.... (dla niezorientowanych - ten kawałek można spacerowym krokiem w 5min przejść. dłuuugi jest...) |
|
 |
Bezimienny 
Najmniejszy pomiot chaosu

Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 20-06-2008, 18:12
|
|
|
GoNik napisał/a: | Bo kilo czereśni i pół kilo truskawek.
Bo całkowicie i na amen zakorkowało dzisiaj od rana Świętokrzyską... A ja kwikłam głośno wracając do domu, bo na odcinku Marszałkowska - Nowy Świat naliczyłam 30 autobusów jeden za drugim.... (dla niezorientowanych - ten kawałek można spacerowym krokiem w 5min przejść. dłuuugi jest...) |
Weź nic mi nie mów... ja wsiadłem do autobusu stojącego na światłach na skrzyżowaniu Świętokrzyskiej z Marszałkowską (nie zastanowiło mnie dlaczego kierowca ludzi na pasach wypuszcza - zwykle tego jednak nie robią...). Dobrze że po kwadransie spytałem go jak myśli ile jeszcze będzie stać... odpowiedzą było "nie wiem, ja na tych pasach stoję już ponad godzinę" (co spowodowało natychmiastową zmianę trybu poruszania się) ... a te roboty na skręcie do Tamki mają podobno do końca miesiąca potrwać... |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
 |
Ari 
Livin' la Vida Loca

|
Wysłany: 20-06-2008, 18:19
|
|
|
Bo dzisiejszy dzień mi się udał perfekcyjnie ;] od samego rana seria pozytywnych zdarzeń.
@Arashino Shiro, gratulować :) |
_________________ http://peacegrenade.wordpress.com/ |
|
|
|
 |
blitzshuster 
nikopol

|
Wysłany: 21-06-2008, 10:05
|
|
|
w kolejce ciągle czeka Tejlar, są też egzystencjaliści (też jest np. prasowanie spodni) aż tu nagle p. Kołakowski z ukazaniem Henri'ego Bergsona wyszedł na przeciw, który to elenwitalista swoją szczerościa co do czasu mnie niemal zabija; naprawdę super będzie jak te implanty albo inne formy szybkiej nauki wejdą, bo czytanie nie jest moją ulubioną formą rozrywki czy też nauki, łatwiej się już chyba pieniądze zarabia czy inne rzeczy robi...[:)] gratulacje Arashino i radgers, ale radgers jak Wallace krzyknął "Freedom" później musiał zająć się pewnie polityką;)... |
|
|
|
|
 |
|