Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
IKa 
Grupy: WIP
|
Wysłany: 21-06-2008, 13:48
|
|
|
Nota odmoderacyjna numer dwa do użytkownika blitzshustera
Informuję uprzejmie, po raz kolejny, że na forum obowiązują zasady pisowni w języku polskim. Proszę się do tych zasad stosować, szczególnie do interpunkcji. W wypadku niestosowania się do niej, zgodnie z punktem 4 Konstytucji Forum Tanuki.pl posty skrajnie niezrozumiałe dla użytkowników będą usuwane.
Użytkownik blitzshuster otrzymuje ostrzeżenie za wykasowanie ze swojej wiadomości informacji zamieszczonej przez Moderatora Forum Tanuki.pl.
IKa
Zła Biurokratka |
|
|
|
|
 |
korsarz 
a taki jeden...

|
Wysłany: 21-06-2008, 18:22
|
|
|
Drugi, a zarazem ostatni egzamin z tej sesji mam zaliczony. Jeszcze tylko agrobiologia...
Mam nadzieję, że nie wpadnie na termin poprawy kolidujący z konwentem ^^' . 30 zł piechotą nie chodzi... |
|
|
|
|
 |
Salva 
Prince Charming

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 21-06-2008, 21:18
|
|
|
Bo dzisiaj miałam okazję przeżyć jeden z najpiękniejszych dni mojego życia.
Bo dostałam dwa cudowne prezenty, jeden zaraz zawiśnie na ścianie, a drugi jest cały czas obok :3
Bo nawet użądlenie pszczoły można wobec tego nazwać przyjemnością, o zmęczonych nieziemsko nogach nie mówiąc. Jednak bezapelacyjnie i bezwzględnie warto było. ^^ |
|
 |
Miya-chan 
Aoi Tabibito

Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 21-06-2008, 23:08
|
|
|
Bo dziś zakończyłam naukę w szkole tłumaczeniowej, ze śliczną piąteczką na świadectwie :>
A w domu czekał jabłecznik od babci. Nie truskawki, ale też pycha. |
|
|
|
|
 |
Vodh 
Mistrz Sztuk Tajemnych.

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 22-06-2008, 00:06
|
|
|
Bo przez kilka godzin świat realny udowadniał mi swą miażdżącą przewagę nad wirtualnym, a jego strzępek pozostał w mojej garści i przypomina ^^
Bo okazuje się, że pozornie dotkliwe ograniczenia i niewygody wynikające z korzystania z dobrodziejstw świata realnego tak naprawdę bywają czasem rekompensowane z duuuużą nawiązką ^^
Bo rysowanie alchemicznego kręgu w skali makro daje ciekawe efekty :D Trudno powiedzieć, ile w tym fatum, ile alchemii, a ile voodoo, ale efekt jest ;3
Bo okazuje się, że pewne instytucje można wykorzystać w sposób teoretycznie niepełny, ale za to całkowicie bezpłatny, a dający wcale nie mniej frajdy, niż wykorzystanie klasyczne (a w zależności od czynników towarzyszących dające nawet o wiele więcej frajdy)
Bo wykorzystanie szóstego zmysłu i umiejętne zastosowanie zasady "szukajcie, a znajdziecie" okazuje się działać i to zarówno w kwestiach chwilowo-przyziemnych, jak i mających znaczenie znacznie większe i nie dających się zamknąć w ramy przyziemności :D
Bo są miasta, w których można znaleźć pozornie nieistotny i często pomijany szczegół architektoniczny akurat w momencie, gdy świetnie nadaje się do podkreślenia chwili ^^ |
_________________ ...
|
|
|
|
 |
BOReK 

|
Wysłany: 22-06-2008, 01:34
|
|
|
Vodh napisał/a: | Bo są miasta, w których można znaleźć pozornie nieistotny i często pomijany szczegół architektoniczny akurat w momencie, gdy świetnie nadaje się do podkreślenia chwili ^^ |
Ooo, a gdzież to cię zaniosło?
/me włącza tryb Szukania Ciekawych Miejsc w Tym Kraju
EDIT: Bo zarówno ślub, jak i wesele mi się nawet podobały. Mnie, który tego nie lubi. Ksiądz luzak, organista jazzman oraz weselni trubadurzy z niewymuszonym poczuciem humoru i naprawdę dobrą muzyką to chyba rzadkość. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
 |
|
|
|
 |
Salva 
Prince Charming

|
Wysłany: 22-06-2008, 13:07
|
|
|
Bo mimo osłabienia czuję się zdecydowanie lepiej niż wczoraj. Poza tym kompletnie nie bolą mnie nogi, a powinny i to jak cholera :D Nie wiem czemu nie bolą, może po wczorajszej gorącej kąpieli ? W każdym razie fizycznie jest zupełnie nieźle co mnie pociesza i rekompensuje nieciekawy nastrój. |
|
 |
Ysengrinn 
Alan Tudyk Droid

Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 22-06-2008, 13:15
|
|
|
Może to była radioaktywna pszczoła i teraz zmienisz się w Dziewczynę Pszczołę? |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
 |
|
|
|
 |
Zegarmistrz 

Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 22-06-2008, 14:36
|
|
|
Bo miałem 5 minut wolnego czasu, żeby pobawić się moim nowym MP3 playerem. Fajna zabawka. Daje lepszy dźwięk, niż moje głośniki. Aż się pobawię nim więcej. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
 |
|
|
|
 |
blitzshuster 
nikopol

|
Wysłany: 22-06-2008, 18:57
|
|
|
deszczyk pada, procesory pulsują, słuchawki szumią, jest fajnie (uff a niedługo zgłodnieję...xD) |
|
|
|
|
 |
Momoko 
wiosna jest miau

Grupy: House of Joy Lisia Federacja WIP
|
Wysłany: 22-06-2008, 23:51
|
|
|
Bo Tazzy został ukończony i wyszedł lepiej niż sądziłam. Bardzo szczurkowato-psi i paseczkowaty. I kolory ma prawdopodobne.
Bo burza była. Bardzo malownicza jak na tak późną porę. |
_________________ Pray tomorrow takes me higher higher high
Pressure on people
People on streets
 |
|
|
|
 |
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 23-06-2008, 00:05
|
|
|
Bo burza jest, a ja awaryjnie mam lapciaka z baterią ponad cztery godziny trzymającą >D |
|
|
|
|
 |
moshi_moshi 
Szara Emonencja

|
Wysłany: 23-06-2008, 07:31
|
|
|
Bo od samego rana szczerzę się do siebie. Chyba od wieków nie miałam tak dobrego nastroju i stwierdzam, ze to REWELACYJNE uczucie i zdecydowanie chcę więcej! Po wczorajszym lekkim szoku, dzisiaj jest cudownie - znaczy na niebie jest jedna mała chmurka, ale nią zajmę się w odpowiednim czasie. Miałam narzekać na brak burzy i upał o siódmej rano, ale tak naprawdę mam to wszystko w nosie! Do pełni szczęścia brakuje mi tylko miesiąca, ale zleci, szybko, oby... I niech tylko ktoś spróbuje mi nastrój popsuć, to przekona się jak niebezpiecznym i morderczym narzędziem może być spinacz do papieru! W tym momencie nawet te pięć dni do weekendu mi nie straszne, mam ochotę Beatlesów śpiewać, szkoda że nie mam na podorędziu żadnej płytki, mogłam w sumie zabrać z domu (jutro naprawię ten błąd) :) Łiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii |
|
 |
Arashino Shiro 
władająca czasem...

Grupy: AntyWiP Lisia Federacja
|
Wysłany: 23-06-2008, 08:47
|
|
|
Bo wczoraj była w Poznaniu burza! I to jaka! Pioruny na pół nieba, i chyba widziałam pioruny kuliste. NIe jestem pewna, bo widziałam je pierwszy raz w życiu, ale czytałam o nich. Wyglądały nieźle. Jakby ktoś robił "zajączki" wielkim okrągłym lusterkiem po niebie. Po prostu genialne- pierwsze skojarzenie -UFO. Pół nocy stałam w otwartym oknie i obserwowałam. Kocham to miasto.
Dziś zapowiada się piękny, choć nieco wietrzny dzień.
Pojadę do herbaciarni po moją ulubioną herbatę i nie mogę się doczekać aż zaparzę ją w nowym serwisie-https://ssl.allegro.pl/item375336379__togaj_pawie_ekskluzywna_japonska_porcelana.html#photo - o takim, który dostałam na przyszłe urodziny^^. Jest śliczny.
Bo trafiłam na cytat" Z przykrością informujemy, że mamy poważne problemy z utrzymaniem Archivera przy życiu." ( chodzi o jakąś stronę z porcelaną)I nie wiem czemu pomyślałam o Tanuku
Bo w lodówce czeka szpinak z czosnkiem który przygotowałam wczoraj.(Kocham!)
Bo sama nie wiem co jeszcze. Po prostu mam taką optymistyczną głupawkę. Mam nadzieję, że nie przejdzie za szybko;] |
_________________ Żyj póki możesz, bo każdy twój dzień może być twoim ostatnim... |
|
|
|
 |
BOReK 

|
Wysłany: 23-06-2008, 11:15
|
|
|
Te burze zawadziły i o Łódź, choć bardzo nieznacznie - audio zdechło. Za to ładnie było widać z której strony to się przetacza i musiało być wielkie... i dało się potem wreszcie zasnąć. XD |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
 |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|