FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 240, 241, 242 ... 563, 564, 565  Następny
  Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre.
Wersja do druku
IKa Płeć:Kobieta

Status: offline

Grupy:
WIP
PostWysłany: 21-06-2008, 13:48   

Nota odmoderacyjna numer dwa do użytkownika blitzshustera

Informuję uprzejmie, po raz kolejny, że na forum obowiązują zasady pisowni w języku polskim. Proszę się do tych zasad stosować, szczególnie do interpunkcji. W wypadku niestosowania się do niej, zgodnie z punktem 4 Konstytucji Forum Tanuki.pl posty skrajnie niezrozumiałe dla użytkowników będą usuwane.

Użytkownik blitzshuster otrzymuje ostrzeżenie za wykasowanie ze swojej wiadomości informacji zamieszczonej przez Moderatora Forum Tanuki.pl.

IKa
Zła Biurokratka
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
korsarz Płeć:Mężczyzna
a taki jeden...

PostWysłany: 21-06-2008, 18:22   

Drugi, a zarazem ostatni egzamin z tej sesji mam zaliczony. Jeszcze tylko agrobiologia...
Mam nadzieję, że nie wpadnie na termin poprawy kolidujący z konwentem ^^' . 30 zł piechotą nie chodzi...
Powrót do góry Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Salva Płeć:Kobieta
Prince Charming

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
WOM
PostWysłany: 21-06-2008, 21:18   

Bo dzisiaj miałam okazję przeżyć jeden z najpiękniejszych dni mojego życia.
Bo dostałam dwa cudowne prezenty, jeden zaraz zawiśnie na ścianie, a drugi jest cały czas obok :3
Bo nawet użądlenie pszczoły można wobec tego nazwać przyjemnością, o zmęczonych nieziemsko nogach nie mówiąc. Jednak bezapelacyjnie i bezwzględnie warto było. ^^

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Miya-chan Płeć:Kobieta
Aoi Tabibito

Grupy:
Tajna Loża Knujów
WIP
PostWysłany: 21-06-2008, 23:08   

Bo dziś zakończyłam naukę w szkole tłumaczeniowej, ze śliczną piąteczką na świadectwie :>
A w domu czekał jabłecznik od babci. Nie truskawki, ale też pycha.
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Vodh Płeć:Mężczyzna
Mistrz Sztuk Tajemnych.

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
PostWysłany: 22-06-2008, 00:06   

Bo przez kilka godzin świat realny udowadniał mi swą miażdżącą przewagę nad wirtualnym, a jego strzępek pozostał w mojej garści i przypomina ^^

Bo okazuje się, że pozornie dotkliwe ograniczenia i niewygody wynikające z korzystania z dobrodziejstw świata realnego tak naprawdę bywają czasem rekompensowane z duuuużą nawiązką ^^

Bo rysowanie alchemicznego kręgu w skali makro daje ciekawe efekty :D Trudno powiedzieć, ile w tym fatum, ile alchemii, a ile voodoo, ale efekt jest ;3

Bo okazuje się, że pewne instytucje można wykorzystać w sposób teoretycznie niepełny, ale za to całkowicie bezpłatny, a dający wcale nie mniej frajdy, niż wykorzystanie klasyczne (a w zależności od czynników towarzyszących dające nawet o wiele więcej frajdy)

Bo wykorzystanie szóstego zmysłu i umiejętne zastosowanie zasady "szukajcie, a znajdziecie" okazuje się działać i to zarówno w kwestiach chwilowo-przyziemnych, jak i mających znaczenie znacznie większe i nie dających się zamknąć w ramy przyziemności :D

Bo są miasta, w których można znaleźć pozornie nieistotny i często pomijany szczegół architektoniczny akurat w momencie, gdy świetnie nadaje się do podkreślenia chwili ^^

BOReK Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: 22-06-2008, 01:34   

Vodh napisał/a:
Bo są miasta, w których można znaleźć pozornie nieistotny i często pomijany szczegół architektoniczny akurat w momencie, gdy świetnie nadaje się do podkreślenia chwili ^^

Ooo, a gdzież to cię zaniosło?
/me włącza tryb Szukania Ciekawych Miejsc w Tym Kraju

EDIT: Bo zarówno ślub, jak i wesele mi się nawet podobały. Mnie, który tego nie lubi. Ksiądz luzak, organista jazzman oraz weselni trubadurzy z niewymuszonym poczuciem humoru i naprawdę dobrą muzyką to chyba rzadkość.

Salva Płeć:Kobieta
Prince Charming

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
WOM
PostWysłany: 22-06-2008, 13:07   

Bo mimo osłabienia czuję się zdecydowanie lepiej niż wczoraj. Poza tym kompletnie nie bolą mnie nogi, a powinny i to jak cholera :D Nie wiem czemu nie bolą, może po wczorajszej gorącej kąpieli ? W każdym razie fizycznie jest zupełnie nieźle co mnie pociesza i rekompensuje nieciekawy nastrój.

Powrót do góry
Ysengrinn Płeć:Mężczyzna
Alan Tudyk Droid

Grupy:
AntyWiP
Tajna Loża Knujów
WOM
PostWysłany: 22-06-2008, 13:15   

Może to była radioaktywna pszczoła i teraz zmienisz się w Dziewczynę Pszczołę?

Zegarmistrz Płeć:Mężczyzna

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 22-06-2008, 14:36   

Bo miałem 5 minut wolnego czasu, żeby pobawić się moim nowym MP3 playerem. Fajna zabawka. Daje lepszy dźwięk, niż moje głośniki. Aż się pobawię nim więcej.

Numer Gadu-Gadu
1271088
blitzshuster Płeć:Mężczyzna
nikopol

PostWysłany: 22-06-2008, 18:57   

deszczyk pada, procesory pulsują, słuchawki szumią, jest fajnie (uff a niedługo zgłodnieję...xD)
Powrót do góry
Momoko Płeć:Kobieta
wiosna jest miau

Grupy:
House of Joy
Lisia Federacja
WIP
PostWysłany: 22-06-2008, 23:51   

Bo Tazzy został ukończony i wyszedł lepiej niż sądziłam. Bardzo szczurkowato-psi i paseczkowaty. I kolory ma prawdopodobne.

Bo burza była. Bardzo malownicza jak na tak późną porę.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Sm00k
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 23-06-2008, 00:05   

Bo burza jest, a ja awaryjnie mam lapciaka z baterią ponad cztery godziny trzymającą >D
Powrót do góry
moshi_moshi Płeć:Kobieta
Szara Emonencja

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
WOM
PostWysłany: 23-06-2008, 07:31   

Bo od samego rana szczerzę się do siebie. Chyba od wieków nie miałam tak dobrego nastroju i stwierdzam, ze to REWELACYJNE uczucie i zdecydowanie chcę więcej! Po wczorajszym lekkim szoku, dzisiaj jest cudownie - znaczy na niebie jest jedna mała chmurka, ale nią zajmę się w odpowiednim czasie. Miałam narzekać na brak burzy i upał o siódmej rano, ale tak naprawdę mam to wszystko w nosie! Do pełni szczęścia brakuje mi tylko miesiąca, ale zleci, szybko, oby... I niech tylko ktoś spróbuje mi nastrój popsuć, to przekona się jak niebezpiecznym i morderczym narzędziem może być spinacz do papieru! W tym momencie nawet te pięć dni do weekendu mi nie straszne, mam ochotę Beatlesów śpiewać, szkoda że nie mam na podorędziu żadnej płytki, mogłam w sumie zabrać z domu (jutro naprawię ten błąd) :) Łiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

władająca czasem...

Grupy:
AntyWiP
Lisia Federacja
PostWysłany: 23-06-2008, 08:47   

Bo wczoraj była w Poznaniu burza! I to jaka! Pioruny na pół nieba, i chyba widziałam pioruny kuliste. NIe jestem pewna, bo widziałam je pierwszy raz w życiu, ale czytałam o nich. Wyglądały nieźle. Jakby ktoś robił "zajączki" wielkim okrągłym lusterkiem po niebie. Po prostu genialne- pierwsze skojarzenie -UFO. Pół nocy stałam w otwartym oknie i obserwowałam. Kocham to miasto.
Dziś zapowiada się piękny, choć nieco wietrzny dzień.
Pojadę do herbaciarni po moją ulubioną herbatę i nie mogę się doczekać aż zaparzę ją w nowym serwisie-https://ssl.allegro.pl/item375336379__togaj_pawie_ekskluzywna_japonska_porcelana.html#photo - o takim, który dostałam na przyszłe urodziny^^. Jest śliczny.
Bo trafiłam na cytat" Z przykrością informujemy, że mamy poważne problemy z utrzymaniem Archivera przy życiu." ( chodzi o jakąś stronę z porcelaną)I nie wiem czemu pomyślałam o Tanuku
Bo w lodówce czeka szpinak z czosnkiem który przygotowałam wczoraj.(Kocham!)
Bo sama nie wiem co jeszcze. Po prostu mam taką optymistyczną głupawkę. Mam nadzieję, że nie przejdzie za szybko;]

Numer Gadu-Gadu
następne+pytanie...
BOReK Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: 23-06-2008, 11:15   

Te burze zawadziły i o Łódź, choć bardzo nieznacznie - audio zdechło. Za to ładnie było widać z której strony to się przetacza i musiało być wielkie... i dało się potem wreszcie zasnąć. XD

Strona 241 z 565 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 240, 241, 242 ... 563, 564, 565  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi