Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
blitzshuster 
nikopol

|
Wysłany: 01-07-2008, 17:36
|
|
|
na początek gratulacje dla wszystkich po przejściach (udanych;), zwłaszcza dla maturzystów (macie trudniej: chyba z pół roku przymusowych wakacji... xD a potem do roboty albo na studia;) )
o lol dokąd nie pójdę spotykam tych samych, to jest robiące wrażenie i ekscytujące doświadczenie, ale chyba jakaś jaskinia (ale tak za 20 lat;P) będzie w miarę satysfakcjonującym rozwiązaniem... EDIT/ o albo zacznę oglądać Modę na sukces (właśnie leci odcinek około 3900któryś), ten serial podobno ma właściwości odmładzające i przedłużające życie (być u niektórych poprzez relaksujące uśpienie...) , a nie-oglądanie ponoć przyspiesza nadejście końca świata |
Ostatnio zmieniony przez blitzshuster dnia 01-07-2008, 17:51, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
Wiewiór 
irish mastah

|
Wysłany: 01-07-2008, 17:41
|
|
|
Zdałam maturę |
|
|
|
|
 |
krew_na_scianie 
kościsty seksapil

Grupy: House of Joy
|
Wysłany: 01-07-2008, 19:43
|
|
|
Bo oficjalne mam wakacje i jeden rozdział życia zamknięty. W końcu jestem po obronie z efektem dość zadawalającym :) Emocje opadają i można się cieszyć w pełni życiem! |
_________________ "Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, skazani są na jej powtarzanie." |
|
|
|
 |
tilk 

Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 02-07-2008, 09:35
|
|
|
Bo udało się przywrócić sieć studencką do życia, tym samym ratując ponad setce studentów egzamin z baz danych. A było gorąco... W przenośni i dosłownie, bo instytutowa serwerownia do najchłodniejszych nie należy ;) |
|
|
|
|
 |
Bezimienny 
Najmniejszy pomiot chaosu

Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 02-07-2008, 09:57
|
|
|
ooo, gratulacje (hurtem, dla wszystkich tegorocznych forumowych maturzystów, krewki i tilka) |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
 |
Amarth 

|
Wysłany: 02-07-2008, 11:31
|
|
|
Wyniki miały być w czwartek, ale są już dzisiaj i tak, ostatni egzamin zdany, tym samym tytuł licencjata w kieszeni i mam za sobą pierwszy poważniejszy krok kariery akademickiej. Wreszcie mogę się w pełni cieszyć wakacjami. |
|
|
|
|
 |
tilk 

|
Wysłany: 02-07-2008, 12:15
|
|
|
Gratuluję :) |
|
|
|
|
 |
korsarz 
a taki jeden...

|
Wysłany: 02-07-2008, 14:24
|
|
|
Krewka, Tilk, Amarth - gratuluję :)
Bo się okazało, że aby zmodyfikować motyw we fluxboxie, wystarczy skopiować katalog /usr/share/fluxbox/styles/ do katalogu domowego ^_^. Katalog ze sterownikami (wszystkimi) fluxboxa zajmuje mniej niż 1Mb, więc nie ma problemu :)
I tym samym nie muszę dotykać nosem ekranu, by przeczytać, co pisze na tytule okienka ^^.
Muszę się jeszcze dowiedzieć, jak się ustawia tapetkę na stałe, bym nie musiał jej wybierać przy każdym logowaniu... |
|
|
|
|
 |
Agon 

|
Wysłany: 02-07-2008, 20:03
|
|
|
Bo kupiłam to i to - mają takie ładne wzornictwo. Już nie mogę się doczekać, żeby coś nimi zjeść ^^ |
|
|
|
|
 |
Abigail 
Naleśnikara

|
Wysłany: 02-07-2008, 23:07
|
|
|
Bo okazało się, że wyrywanie zęba nie musi być tak straszną operacją, jak się obawiałam. 5 minut i do domu. |
_________________ Here's the last toast of the evening, here's to those who still believe
All the losers will be winners, all the givers shall receive
Here's to trouble-free tomorrows, may your sorrows all be small
Here's to the losers, bless them all! |
|
|
|
 |
Keii 
Hasemo

Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 02-07-2008, 23:16
|
|
|
Wszystkich naukowych sukcesów gratuluję :)
Bo sesja za mną, wszystko zdałem, raport 15 stronicowy napisałem w 6h i w ogóle mru. |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
 |
|
|
|
 |
Ysengrinn 
Alan Tudyk Droid

Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 03-07-2008, 07:55
|
|
|
Muah. W przydomowym zagajniku (TM) nie ma co prawda wiewiórek (Demonów Tego Lasu TM), za to zauważyłem ślicznego dzięcioła. Aż szkoda, że nie mam porządnego aparatu... |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
 |
|
|
|
 |
blitzshuster 
nikopol

|
Wysłany: 03-07-2008, 12:56
|
|
|
kolega poszedł kłaść asfalt na dach, coby skosić trochę zielonej sałaty (nie walczy z Hulkiem tylko zarabia papiery... [kaanee!xD]) tym samym nie może sobie dziś z sauny, basenu i siłowni pokorzystać i powierzył karnet w me dłonie he he he no, kilka kilo w dół w trybie natychmiastowym a wieczorem ledwo będę chodził... |
|
|
|
|
 |
Wiewiór 
irish mastah

|
Wysłany: 03-07-2008, 13:24
|
|
|
Bo siedzę w Łodzi i mam łódzkie jenoty tylko dla siebie ^_______________^ |
|
|
|
|
 |
Bezimienny 
Najmniejszy pomiot chaosu

Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 03-07-2008, 14:54
|
|
|
...monopolistka ;P |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|