Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 03-07-2008, 18:11
|
|
|
Ja będę w Łodzi za jakieś trzy tygodnie i liczę na spotkanie kilku jenotów. |
|
|
|
|
 |
Amnezjusz 
Pan Patafian

|
Wysłany: 03-07-2008, 19:16
|
|
|
Bo nawet mimo tego, że nogi mam spalone to wypad nad morze można uznać za udany ^^ |
_________________ Moim zdaniem... cement jest o wiele... bardziej interesujący... niż to się ludziom wydaje. - RJ Patafian. |
|
|
|
 |
Enevi 
苹果

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 04-07-2008, 02:22
|
|
|
życie jest piękne, bo zaczyna się kolejny letni dzień, tym razem przesiąknięty deszczem i został już tylko tydzień do wycieczki moich marzeń :] |
|
|
|
 |
moshi_moshi 
Szara Emonencja

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 04-07-2008, 07:31
|
|
|
Bo za oknem jest szaro, buro, mokro i parszywie! Ale przy okazji chłodno - już od kilku dni marzyłam o takiej pogodzie. Spałam tylko około pięciu godzin, ale dzięki tej cudownej aurze, czuję się bardzo dobrze :)
Evil Enevi napisał/a: | życie jest piękne, bo zaczyna się kolejny letni dzień, tym razem przesiąknięty deszczem i został już tylko tydzień do wycieczki moich marzeń :] |
Mogę sie tylko domyślać, gdzie się wybierasz, ale niezależnie od miejsca i tak Ci zazdroszczę ;) (jeszcze tylko niecały miesiąc........) |
|
 |
GoNik 
歌姫 of the universe

Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 04-07-2008, 08:16
|
|
|
Mam pachnącą, świeżutką jagodziankę z takiiiimi jagodami w środku, jest piątek. TEN piątek. Będę mieć do tego stadko jenotów do ściskania, tulenia, głaskania, łatewer...
Poza tym chwilowo jest genialna pogoda: ciepło, ale czuć jeszcze rześkość poranną. Jest mrucznie. Bardzo. Bardzo bardzo jest. |
|
 |
blitzshuster 
nikopol

|
Wysłany: 04-07-2008, 10:08
|
|
|
[BOOooohh!xD] wkrótce będę musiał'podziałać'i'tak'konkretnie... a poza tym okazuje się, że w Żabce w pobliżu sprzedają oryginalne doughnut'y, masakra po prostu;) |
|
|
|
|
 |
korsarz 
a taki jeden...

|
Wysłany: 04-07-2008, 13:58
|
|
|
Bo jest nowy laptop :) z touchpadem :) (niestety, jest za mały, by dało się palcem narysować coś bardziej złożonego od loga Zorro, ale to szczegół). Firma Acer. |
|
|
|
|
 |
Agon 

|
Wysłany: 04-07-2008, 14:09
|
|
|
Bo burza w nocy. Bo jest mokro i wilgotno, a przede wszystkim chłodno.
Bo wreszcie dostałam maila od HANE - JAPAN GOODS z numerem konta.
Bo przyszło moje zamówienie z Komikslandii. Great, bo akurat na weekend wyjeżdżam, i nie będę miała dostępu do netu, więc pozostaje mi tylko ta bardziej namacalna forma mang (trzeba się w końcu czymś zająć w wolnych chwilach). |
|
|
|
|
 |
Szuki 
placek z jagodami

|
Wysłany: 04-07-2008, 14:21
|
|
|
Bo eksperyment z moim basem i gitarowym przesterem wyszedł przerewelacyjnie i mogę nareszcie powiedzieć, że to jest TO brzmienie. Yahoo!
Dostałem za darmo grę "Wiedźmin" z kolekcjonerskiej edycji i pięć nowiutkich, zafoliowanych książek ze świata dysku! Jestem geniaaalny... |
_________________ "Chcę zjeść coś, co kiedyś oddychało, pasło się na łące i miało matkę..." xD |
|
|
|
 |
Enevi 
苹果

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 04-07-2008, 16:16
|
|
|
bo jednak nie padało i dzień był przepiękny wręcz ^_^ |
|
|
|
 |
Amnezjusz 
Pan Patafian

|
Wysłany: 04-07-2008, 17:05
|
|
|
Bo padał deszcz, wiał wiatr i moje sponiewierane przez słońce ciało mogło w końcu odetchnąć, przyjmując na siebie kolejne krople deszczu! ^^ No i w końcu uporałem się z wszystkimi allegrowymi paczkami i najbardziej irytującym gościem od książek Pratchetta :P |
_________________ Moim zdaniem... cement jest o wiele... bardziej interesujący... niż to się ludziom wydaje. - RJ Patafian. |
|
|
|
 |
korsarz 
a taki jeden...

|
Wysłany: 04-07-2008, 19:36
|
|
|
Bo udało się zainstalować Ubuntu :) |
|
|
|
|
 |
Yumiko 
Child Prey

Grupy: AntyWiP Lisia Federacja
|
Wysłany: 05-07-2008, 14:51
|
|
|
4 lipca miałam urodziny (to akurat nic nadzwyczajnego...) które trwały dwa dni. Pierwszego dnia przyszła do mnie ciocia z kuzynkami dostałam duuuży bukiet z moim ulubionym kwiatkiem-słonecznikiem~! I co było najdziwniejsze zestaw do prostowania włosów.... jakaś aluzja?... nie ważne. Drugiego dnia przybyła "grupa niezwyciężonych" czytaj 6u kumpli. przyjaciół (w tym też ten jedyny xD) i eAthencia~! *tamtakacia~!* Dostałam 3 tomy mangi Angel Sanctuary ^.^, ah... jak ja kocham wszelakie "zakazane" związki... |
_________________ "Zniszczenie,
Słodki nektar zakazanego przez Boga grzechu pierworodnego,
Otwarte przez szalony sabat drzwi ku wiecznej rozkoszy(...)" |
|
|
|
 |
blitzshuster 
nikopol

|
Wysłany: 05-07-2008, 16:22
|
|
|
świeże z lodóweczki weissbier... mmm... |
|
|
|
|
 |
Easnadh 
a wee fire

Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 05-07-2008, 17:32
|
|
|
Przekopałam się dzisiaj przez górę papierzysk, notatek i kserówek z dwóch lat. Poukładałam je w tematyczne stosiki. I jestem z siebie dumna z tego powodu :) |
_________________ ☾
I’m always right and you should listen to whatever I have to say
and never disagree, ever, EVER for the sake of your wolvlihood. |
|
|
|
 |
|