Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
korsarz 
a taki jeden...

|
Wysłany: 09-07-2008, 17:03
|
|
|
A u mnie wygląda normalnie :)
Bo forum żyje :D |
|
|
|
|
 |
Amnezjusz 
Pan Patafian

|
Wysłany: 09-07-2008, 17:28
|
|
|
Bo ctrl+F5 xD Dzięki Crack!
Bo ludzie potrafią sprawić niespodziankę, zachwycając się i wychwalając tekst, którego napisanie nie zajęło mi nawet godziny :P |
_________________ Moim zdaniem... cement jest o wiele... bardziej interesujący... niż to się ludziom wydaje. - RJ Patafian. |
|
|
|
 |
BOReK 

|
Wysłany: 09-07-2008, 17:49
|
|
|
Może prądu braknie, może serwer zginie, lecz Forum Tanuki nigdy nie przeminie, hej!
Bo ostatnie dwa tygodnie spędziłem na podwyższonych obrotach (koniec sesji wliczony) i to się nazywa dobry początek wakacji! Teraz kilka dni wolnego, potem praca itd. itp. - wymieniać można długo. W każdym razie są powody do mruczenia. :3 |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
 |
|
|
|
 |
Agon 

|
Wysłany: 10-07-2008, 08:50
|
|
|
Bo forum żyje!
Bo w poniedziałek miły konwent w Katowicach się szykuje - znowu zobaczę B&b po ponad roku ^^ I może Kmieciosław też do nas po raz pierwszy zawita :3 |
|
|
|
|
 |
GoNik 
歌姫 of the universe

Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 10-07-2008, 10:21
|
|
|
Dojechałam i żyję. Nie żyje za to mój zasilacz, kupi się nowy, oh WELL.
Generalnie wywieźli w krzaczory, na łono natury, coś w ten deseń... A, i w las. Tym razem nie metaforyczny, a jak najbardziej namacalny.
Mimo niecałych 2 godzin snu czuję się całkiem żywa (prrrych!) i z pełnią energii zabieram się za wyciąganie ubrań z toreb i ładowanie do szafek... ZUOOO. |
|
 |
Melmothia 
Sexy Chain Smoker

Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 10-07-2008, 19:57
|
|
|
Buahahahaha! Bo sama „naprawiłam” połączenie internetowe. Czyli wśród setek logów znalazłam ten, którego potrzebowałam, w nim znalazłam następny z zapisem tego, co ostatnio zrobiłam, prześledziłam, znalazłam zapis przyczyny awarii, znalazłam przyczynę awarii i ją zlikwidowałam.
Tak, jestem z siebie dumna.
Bo byłam na zakupach i plecak, którego szukałam, znalazłam w pierwszym sklepie sportowym, do jakiego weszłam. A byłam pewna, że będę musiał zamówić przez Internet. Poza plecakiem nabyłam parę innych rzeczy i jestem zadowolona. |
_________________ "Słowo ludzkie jest jak pęknięty kocioł, na którym
Wygrywamy melodie godne tańczącego niedźwiedzia,
Podczas gdy chcielibyśmy wzruszyć gwiazdy"
G.F.
 |
|
|
|
 |
tilk 

Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 11-07-2008, 23:46
|
|
|
Bo dzisiejsza wyprawa fotograficzna do Paczkowa była całkiem owocna, przywiozłem dość sporo zdjęć zupełnie OK i kilka takich, których nie muszę się wstydzić :D
Bo jest taki odcinek drogi z Paczkowa do Kłodzka, który jest prosty jak prosta i pokryty świeżutkim asfaltem, i można było trochę Słoneczko potestować :) |
|
|
|
|
 |
BOReK 

|
Wysłany: 12-07-2008, 01:25
|
|
|
Potestować, czyli co? 160 na zegarze? :> |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
 |
|
|
|
 |
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 12-07-2008, 13:35
|
|
|
Bo wreszcie udało mi się napisać fik z Code Geass, który jest śmieszny (przynajmniej w założeniu autora). |
|
|
|
|
 |
BOReK 

|
Wysłany: 12-07-2008, 18:07
|
|
|
Skill hydrauliczny zwiększony, kran wymieniony, howgh. Poza tym kupiłem sobie wentylator kolumnowy na pilota, z czasowstrzymywaczem i kilkoma dziwnymi funkcjami. Mam małe tornado, buhaha! XD |
 |
|
|
|
 |
moshi_moshi 
Szara Emonencja

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 12-07-2008, 19:11
|
|
|
Wreszcie zakończyła się wymiana okien! Jest cisza i spokój, skończyłam sprzątać i mogę leniuchować! Niestety straciłam, zupełnie niepotrzebnie, jeden dzień cennego urlopu i teraz będę musiała jeszcze bardziej kombinować, ale dam radę - muszę. Jedynym większym plusem całego zamieszania jest to, że wreszcie skończyłam dawno zaczętą pracę "kropkowaną" - tak, jestem z siebie dumna! |
|
 |
Agon 

|
Wysłany: 12-07-2008, 22:59
|
|
|
Bo trochę popadało, i nawet wcześniej trochę się błyskało i grzmiało.
Bo zakosiłam wentylator z salonu i już prędko go nie oddam! To się kręci i dmucha. Taka mała (no może nie taka mała) rzecz, a cieszy. |
|
|
|
|
 |
Enevi 
苹果

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 13-07-2008, 01:59
|
|
|
bo zycie naprawde jest piekne i czlowiek przezyl! a teraz na podboj metropolii swiata, godzina 8.55! wybaczcie brak polskich znakow ^^" |
|
|
|
 |
Salva 
Prince Charming

|
Wysłany: 13-07-2008, 16:46
|
|
|
Bo dostałam się dokładnie na te studia na które chciałam :D
Bo dostałam się z Nanami :D
Bo poprzedni tydzień, najpiękniejszy tydzień mojego życia :D
Bo będzie dwutygodniowa powtórka z tego tygodnia, pod wieloma względami pewnie lepsza, za dwa tygodnie :D |
|
 |
moshi_moshi 
Szara Emonencja

|
Wysłany: 13-07-2008, 17:54
|
|
|
Gratulacje Salva! Bo to dobry dzień jest, o! |
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|