Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
BOReK 

|
Wysłany: 13-07-2008, 18:50
|
|
|
Bo leje, wieje, błyska oraz grzmi mocno i bez przerwy! Nareszcie! Szkoda, że ostatnio oszczędzam na paliwie, bo bym się poszwendał samochodem po okolicy. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
 |
|
|
|
 |
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 13-07-2008, 19:58
|
|
|
Bo doczekałem się kolejnego arta do mojej Cindirelli |
|
|
|
|
 |
Assarin 
Art is dead

|
Wysłany: 13-07-2008, 23:44
|
|
|
Bo zdobyłem Sony Vegas i nawet coś z niego rozumiem :P
Bo mam zrobioną minutę filmu z 5 zaplanowanych hrhr |
_________________ Nie twórz dzieł sztuki lecz kuj miecze śmierci, w nich artyzm prawdziwy.
Budując, buduj na skale - nie piasku; i nie na dziś czy jutro - buduj na wieczność.
Bądź jak poryw nowego wiatru - niszczący i twórczy zarazem. |
|
|
|
 |
korsarz 
a taki jeden...

|
Wysłany: 14-07-2008, 17:42
|
|
|
Bo forum dalej żyje :D
Bo jest kafejka :D
Bo ostatnio codziennie jest burza - i można oddychać :D |
|
|
|
|
 |
Agon 

|
Wysłany: 14-07-2008, 18:21
|
|
|
Cytat: | Bo ostatnio codziennie jest burza - i można oddychać :D |
Właśnie! Upałom i duchocie mówimy: NIE ==
Bo dzisiejszy wypad do Katowic zakończył się pełnym sukcesem :3
Zlot był miły, chociaż trwał zaledwie godzinę i odbył się na dworcu (zrobiliśmy sobie mały piknik na peronie, buhaha), bo część zlotowiczów była tylko przejazdem.
Bo wizyta w Imago również zakończyła się sukcesem - brakujące tomy FMA uzupełnione ^^ |
|
|
|
|
 |
GoNik 
歌姫 of the universe

Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 15-07-2008, 00:41
|
|
|
Mam. Nowy. Zasilacz. YAY!
Poza tym wielki i mroczny lolu, zrobiłam poważną krzywdę kilku jenocicom :3 Zuaaaa jestem. Duuumna z tego! |
|
 |
Agon 

|
Wysłany: 15-07-2008, 09:09
|
|
|
Mam 2 pączki z czekoladą! Jeez, ale jestem głodna, wczoraj nie jadłam kolacji __^__
Bo właśnie trzymam w łapce moje piękne, czerwone pałeczki (niecałą godzinę temu odebrałam z poczty), tylko to trzymanie w jednej ręce jakoś mi nie wychodzi, a co dopiero nimi jeść ^^' Muszę potrenować.
Bo w końcu się przełamałam i kupiłam to okropne Bravo (wczoraj byłam w Empiku i mogłam przejrzeć, ale jakoś mi z łba wyleciało), i nie jest aż tak tragicznie jak myślałam - to tylko jedno małe zdjęcie, jak gnieciemy się w 1-szym rzędzie podczas koncertu, poza tym wyszłam jak nie ja, więc nie ma się czym przejmować. |
|
|
|
|
 |
blitzshuster 
nikopol

|
Wysłany: 15-07-2008, 14:21
|
|
|
hehe mam już wyrobioną świeżutką kartę na doorsuperwajzor'a (bicie niedobrych ludzi [w klubach gdzie tancza i takie tam]) no i Anglia ponownie stoi otwooooreeeeemmmm.....
:)
ps. ale tu też fajnie narazie |
|
|
|
|
 |
Mai_chan 
Spirit of joy

Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
|
|
|
 |
BOReK 

|
Wysłany: 17-07-2008, 06:33
|
|
|
Bo za momencik wybywam do Bydgoszczy na wycieczkę, za którą mi zapłacą i jeszcze zwrócą za paliwo z nadwyżką. ^_________^
EDIT: I po wycieczce. I wiem, że tak się zdań nie zaczyna. I co z tego?
Nabite prawie 700km, 15 godzin za kółkiem z trzema przerwami, a ja wciąż jestem w stanie trzeźwo prowadzić. Chociaż wolałbym już teraz nie prowadzić. Poza tym... Poza tym wycieczka obfitowała w pozytywne zaskoczenia. Przynajmniej dwa. Jedno TAAAAAKIE wielkie. XD
A okolice Soczewki, Płocka i Włocławka nadal świetnie pamiętam i mogłem tam jechać na pełnym relaksie. Położyli trochę nowego asfaltu na tej trasie. :P |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
 |
|
|
|
 |
tilk 

Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 18-07-2008, 12:35
|
|
|
Bo Lucifer znowu ma Czad. A właściwie Czad.org. Innymi słowy, ja i mój stary znajomy z Łomży odzyskaliśmy domenę, na której trzymaliśmy wszystkie fajne rzeczy za Starych Dobrych Czasów. Teraz tylko musimy wymyślić, co z nią zrobić ;) |
|
|
|
|
 |
blitzshuster 
nikopol

|
Wysłany: 18-07-2008, 12:59
|
|
|
Wczoraj w pubie z interesującymi ludźmi się spotkałem, no a i przede wszystkim z długo nie widzianym dobrym znajomym (nom może nie tyle długo nie widzianym, co solidnie nie przegadanym, a teraz znowu wiemy [prawie] wszystko co u nas wzajemnie słychać). No i w klubie potem koleżankę, co faktem już długo kontaktu nie mieliśmy, ale przelotne cześć odświeża pamięć;) |
|
|
|
|
 |
korsarz 
a taki jeden...

|
Wysłany: 18-07-2008, 16:45
|
|
|
Bo byłem u fryzjera i się okazało, że to nie boli >D
Koniec z wydłubywaniem kłaków z grzebienia ^^ I nie. nie zgoliłem się na łyso... ;]
Bo kafejka :D
BOReK napisał/a: | wybywam do Bydgoszczy na wycieczkę |
Jestem w Bydgoszczy, czy czasem się gdzieś nie minęliśmy? :) |
|
|
|
|
 |
BOReK 

|
Wysłany: 18-07-2008, 22:57
|
|
|
korsarz napisał/a: | Jestem w Bydgoszczy, czy czasem się gdzieś nie minęliśmy? :) |
Ostatecznie w Bydgoszczy nie byłem, szef wpadł na pomysł i nastąpiła zmiana kursu. ^^'
Bo założony przeze mnie kran się popsuł. Ściślej popsuła się stara złączka, do której był przymocowany. Zrobi się jutro.
Bo wezwano mnie do roboty po południu i siedziałem do dziewiątej. Olać, zapłacą więcej.
Bo przez pracę nie zdążyłem odwiedzić sklepu i kupic sobie joysticka, a mam taki fajny symulator i straszna chęć polatać wirtualnie... olać, jutro kupię.
Bo mechanik ZNOWU ma kupę roboty i nie zrobi mi blach do wyjazdu. Trudno, przynajmniej zgodził się na zrobienie mechaniki od ręki, jak tylko się zgłoszę w przyszłym tygodniu.
I wszystko to potłuc o kant globusa, bo dobry dzień poznaje się po udanym wieczorze, a ten wieczór na pewno nagle stał się zaskakująco pozytywny! |
 |
|
|
|
 |
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 19-07-2008, 09:13
|
|
|
Bo skończył się już definitywnie cyrk z Wałęsą i wracam do pisania bloga. |
|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|