Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
Lain 

|
Wysłany: 13-08-2008, 13:56
|
|
|
Bo dzięki jajku i tabletkom ze skrzypu włosy powoli zaczynają mi wracać do siebie (wszystkim którzy podpowiadali mi co zrobić bardzo dziękuje)
Bo w końcu wiem dlaczego nie mogłam oglądać niczego w rozdzielczości 1280x720 (lepiej późno niż wcale) okazało się że to wina zainstalowanego CCCP odinstalowanie CCCP i zainstalowanie K-Lite Codec Pack pomogło. |
|
|
|
|
 |
krew_na_scianie 
kościsty seksapil

Grupy: House of Joy
|
Wysłany: 13-08-2008, 23:13
|
|
|
Co ja będę robiła na UŁ?? Niby studiować, ale póki co wolę myślec o urokach poznania życia w Łodzi :)
Bo zdjęcia są genialne! Heh i dzięki wysiłkom innym fotografom jestem na zdjęciach - moja rodzinka jest za to wdzięczna, więc ja w sumie również :) |
_________________ "Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, skazani są na jej powtarzanie." |
|
|
|
 |
Amnezjusz 
Pan Patafian

|
Wysłany: 13-08-2008, 23:13
|
|
|
Bo wróciłem z Niemiec, kabza nieźle nabita, poznani nowi ludzie, w planach wyjazd na PierniCon, Polcon, Theriona i Joe Bonamassę. Jest fajnie ^^ |
_________________ Moim zdaniem... cement jest o wiele... bardziej interesujący... niż to się ludziom wydaje. - RJ Patafian. |
|
|
|
 |
blitzshuster 
nikopol

|
Wysłany: 14-08-2008, 03:35
|
|
|
hehe 3 dni nic nie robie niemal na czatach sekiuritalnych, a mi jeszcze placa ha ha (ale to i tak sam-sa-raaaa-aaaa.... ;) |
|
|
|
|
 |
Nanami 
Hodor.

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne House of Joy
|
Wysłany: 15-08-2008, 17:12
|
|
|
Bo wreszcie w domku, przy własnym kompie! Bo łaziłam sobie po górach. Bo leniłam się z jenotami. Bo pomimo zwiania pociągu we Wrocławiu sprzed nosa i innych problemów typu przesiadki i takie tam (zapewne jeszcze parę dni i wyjdzie mi bokiem) dotarłam! |
|
 |
blitzshuster 
nikopol

|
Wysłany: 15-08-2008, 20:08
|
|
|
jess... zalogowalem sie na miejscowej welwyngardenowskiej library, wolny necik, plenti books (haha ha nawet najnowsze komiksy gaimanowskie, xman - i wogle - sa, standard); sporo wrazen dzis. moze za duzo?; nom, ale ta biblioteka jak na niewielkie miasto przedstawia mi sie wprost rewelacyjnie... |
|
|
|
|
 |
Zegarmistrz 

Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 16-08-2008, 14:04
|
|
|
Doszło do mnie L5R: Prayers and Treasures i teraz będę sobie w wolnych chwilach czytał. Ciesze się bardzo. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
 |
|
|
|
 |
Easnadh 
a wee fire

Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 17-08-2008, 20:42
|
|
|
Bo w końcu mam mniej więcej wszystko poinstalowane, po całym dniu siedzenia przy kompie (jakkolwiek mIRC strzelił focha, szlag by go, muszę coś z nim zrobić). Bo mam w końcu bardzo ładnego iPodzika. No i bo widok faceta z długimi włosami, ubranego na czarno, który kiwa się radośnie w rytm piosenki z Teletubisiów był bezcenny XD |
_________________ ☾
I’m always right and you should listen to whatever I have to say
and never disagree, ever, EVER for the sake of your wolvlihood. |
|
|
|
 |
korsarz 
a taki jeden...

|
Wysłany: 17-08-2008, 22:34
|
|
|
Easnadh napisał/a: | mIRC strzelił focha |
W najnowszą wersję Opery jest wbudowany klient IRCa ;) A do Firefoxa można doinstalować "Chatzillę". Ja tak zrobiłem i działa :)
Bo jadę do Gdańska i na PierniCon ^_^. A przynajmniej wszystko jest na dobrej drodze :)
Mam nadzieję, że spotkam tam parę jenotów ^^ |
|
|
|
|
 |
krew_na_scianie 
kościsty seksapil

Grupy: House of Joy
|
Wysłany: 18-08-2008, 21:51
|
|
|
Bo spędziłam cudowny tydzień z cudownym kimś :) Jak najbardziej jestem szczęśliwa. |
_________________ "Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, skazani są na jej powtarzanie." |
|
|
|
 |
Momoko 
wiosna jest miau

Grupy: House of Joy Lisia Federacja WIP
|
Wysłany: 18-08-2008, 22:49
|
|
|
Bo żyję! Bo samolot nie spadł, prom nie zatonął, a skocznia się nie zawaliła.
Bo wycieczka była udana. Bardzo. |
_________________ Pray tomorrow takes me higher higher high
Pressure on people
People on streets
 |
|
|
|
 |
blitzshuster 
nikopol

|
Wysłany: 19-08-2008, 08:17
|
|
|
mmm nie ma to jak znikajace perelki;) |
|
|
|
|
 |
tilk 

Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 19-08-2008, 17:29
|
|
|
Bo wreszcie przyszły odbitki. Zamówione w Internecie, bo w mojej okolicy nikt nie robi odbitek szybko i dobrze... Jednak technologia technologią, ale nie ma jak zdjęcie na papierze. |
|
|
|
|
 |
Asthariel 
Lis

Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 19-08-2008, 18:11
|
|
|
Bo jestem po kilkugodzinnym słuchaniu świetnej muzyki, po której generalnie świat wydaje mi się lepszym miejscem. |
|
|
|
|
 |
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 19-08-2008, 19:06
|
|
|
Bo skończyłem układać pytania na piernikowe konkursy - w sumie 240 pytań na wiedzówkę manga/anime, wiedzówkę sailorkową i wiedzówkę jrpgową. Jestem wielki. |
|
|
|
|
 |
|