FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 255, 256, 257 ... 563, 564, 565  Następny
  Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre.
Wersja do druku
Futaba Płeć:Kobieta

Status: offline
PostWysłany: 19-08-2008, 23:01   

Bo dostałam małą premię za to, że wypłata przyszła za późno i załapałam się też na promocję w sklepie ^_^.
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
9710164
Ysengrinn Płeć:Mężczyzna
Alan Tudyk Droid

Grupy:
AntyWiP
Tajna Loża Knujów
WOM
PostWysłany: 20-08-2008, 15:12   

Bo sieciowy aniołek (długa historia...), który wczoraj zatruł mi cały wieczór, jednak nie jest taki głupi. Dzisiaj ponownie przejrzałem i przerobiłem fika, którego wczoraj nie mogłem wkleić na forum.

korsarz Płeć:Mężczyzna
a taki jeden...

PostWysłany: 20-08-2008, 19:26   

Bo potwierdzili złożoną przeze mnie przedpłatę na konwent i mogę spokojnie jechać na PierniCon :)

Bo koty :) biegają, miauczą, włażą na nogi domagając się głaskania. Po prostu urocze... ^^
Powrót do góry Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
moshi_moshi Płeć:Kobieta
Szara Emonencja

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
WOM
PostWysłany: 21-08-2008, 07:32   

Nie ma to jak lektura "dobrego" komcia z rana. <Tylko trzeba uważać co by się kawą nie zakrztusić>

PostWysłany: 21-08-2008, 11:53   

Wróciłem! Żyję! Nocna jazda pociągiem jest fajna, nawet po całym dniu pracy!
Jedno powiem - Stargard Szczeciński to piękne miasto, ma sporo zabytków i całkiem ciekawy plan przestrzenny. A do tego te lasy dookoła...

Poza pewnym problemem wyprawa była udana, forsa została zarobiona, a ja pierwszy raz od... 16 lat miałem okazję jechać pociągiem, i to za darmo! XD

Mortimern Płeć:Mężczyzna
widzisz emo to zabij

PostWysłany: 21-08-2008, 12:18   

BOReK napisał/a:
Wróciłem! Żyję! Nocna jazda pociągiem jest fajna, nawet po całym dniu pracy!
Jedno powiem - Stargard Szczeciński to piękne miasto, ma sporo zabytków i całkiem ciekawy plan przestrzenny. A do tego te lasy dookoła...

Taa pełne niewybuchów niektórych nawet poniemieckich. a jakie grzyby rosna na poligonie saperskim whoo whoo : P. Poniekad znam te lasy.

A na temat "I shall return!!! BUAHAHAHHHAHA prepare for slaughter , dom death and despair!

co do szczesliwych zdażeń to udało mi sie pokonac objawy przeziebienia wywołanego wyziebieniem organizmu w minony pracowity długi wekend. Plus widziałem destruktywna burze z tornadem klasy conajmniej F3 czego penie mi małoletnie gotki zazdroszcza. Choc ja osobiscie bym sie zamienił i wybrał ich ciepłe mieszkanko zamist tonacego w błocie samochodu.

PS skoro walka z burza i jej skutkami pchneła mnie prawie na skraj choroby to ciekawe co nasza aura zrobiła tutejszym chorowitym osobnikom?? : P
Powrót do góry
Mai_chan Płeć:Kobieta
Spirit of joy

Grupy:
Fanklub Lacus Clyne
Tajna Loża Knujów
WIP
PostWysłany: 21-08-2008, 13:00   

W żadnym miejscu Polski prędkość wiatru nie przekroczyła 180 km/h, co oznacza, że ta "destruktywna burza z tornadem klasy conajmniej F3" była klasy F1, w większości F0. Ja wszystko rozumiem, ale nie histeryzujmy. (I tak, ja też się załapałam na kawałek burzy. Bez samochodu).

Poza tym Red, na litość, czy ty NIE MOŻESZ pisać bez wycieczek osobistych i używając polskich znaków interpunkcyjnych? Naprawdę przekracza to twoje możliwości?

O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora
BOReK Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: 21-08-2008, 13:38   

Mortimern napisał/a:
Taa pełne niewybuchów niektórych nawet poniemieckich. a jakie grzyby rosna na poligonie saperskim whoo whoo : P. Poniekad znam te lasy.

Ty jesteś pesymistą, ja optymistą - razem jesteśmy realistami? Skoro ludzie tam mieszkają i mają się dobrze, to i wycieczkę da się przeżyć, czego dowodem jestem ja. :D

Mortimern Płeć:Mężczyzna
widzisz emo to zabij

PostWysłany: 21-08-2008, 14:06   

Mai_chan napisał/a:
W żadnym miejscu Polski prędkość wiatru nie przekroczyła 180 km/h, co oznacza, że ta "destruktywna burza z tornadem klasy conajmniej F3" była klasy F1, w większości F0. Ja wszystko rozumiem, ale nie histeryzujmy. (I tak, ja też się załapałam na kawałek burzy. Bez samochodu).

Poza tym Red, na litość, czy ty NIE MOŻESZ pisać bez wycieczek osobistych i używając polskich znaków interpunkcyjnych? Naprawdę przekracza to twoje możliwości?

To pusc sie filmik z Youtube nagrany przez kumpla to zobaczysz a co do predkosci wiatru to taka predkosc miał ten podczas normalnych zrywajacych dachy wichur . 180 km na godzine ne rozwala murowanego budynku do fundamentu nie wyrywa nagrobków oraz nie unosi w powietrze kilkudziesiecio tonowych pojazdów oraz zrywać całych płatów asfaltu
zreszta se zobacz bo znalazłem

pragne zuważyć że tu już słabło

A co do skótków to polecam inny filmik ten

zwłaszcza zdjecia z tak około 2giej minuty filmiku z błotnicy strzeleckiej i Wamątowic

Ostatnio zmieniony przez Mortimern dnia 21-08-2008, 14:30, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
blitzshuster Płeć:Mężczyzna
nikopol

PostWysłany: 21-08-2008, 14:26   

Mort:

Cytat:
Plus widziałem destruktywna burze z tornadem klasy conajmniej F3 czego penie mi małoletnie gotki zazdroszcza

bo fajnie, ze jestes;) a co do powyzszego, to akurat sam tez bym z checia to zobaczyl... plus jeszcze kilka innych zjawisk (moga byc w innej kategorii...)
Powrót do góry
Grisznak
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 21-08-2008, 17:11   

Wyjeżdżam na PierniCon. Trzymajcie za nas kciuki.
Powrót do góry
CainSerafin
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 21-08-2008, 18:34   

Muahahaha! Bo zdałem na prawo jazdy.Wreszcie!

Oraz dlatego, że nie porwało mnie żadne tornado klasy F3, nie wybuchł pode mną poniemiecki niewypał, ani nie przejechał mnie nocny pociąg XD
Powrót do góry
moshi_moshi Płeć:Kobieta
Szara Emonencja

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
WOM
PostWysłany: 21-08-2008, 18:41   

Padam na twarz, prosto z pracy zamiast do domu pojechałam do Katowic odebrać zamówienie. Jest! Teraz trzymam sobie w łapkach śliczny pierwszy tomik Peace Makera - ta okładka z Tetsu w czerwonym płaszczyku, ta piękna kreseczka, te wszystkie bizony z Shinsengumi z Hijikatą na czele. Nie mogę się napatrzeć! Mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrry!

Pan Patafian

PostWysłany: 21-08-2008, 19:56   

Bo jadę do Torunia na PierniCon. Bo następujące po nim weekendy również zapowiadają się mega mocno xD ^^

Numer Gadu-Gadu
9086435
Kusoku Płeć:Mężczyzna
Zaatakowany pierunem!

PostWysłany: 21-08-2008, 23:02   

Amnezjusz napisał/a:
Bo jadę do Torunia na PierniCon.

nie ty jeden xD

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
11500019
Strona 256 z 565 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 255, 256, 257 ... 563, 564, 565  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi