Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
Momoko 
wiosna jest miau

Grupy: House of Joy Lisia Federacja WIP
|
Wysłany: 02-09-2008, 20:56
|
|
|
Bo mam zdecydowanie mniej godzin tygodniowo niż w zeszłym roku, na co skrycie liczyłam. Ale ponieważ moja szkoła lubi serwować kinder niespodzianki, niczego nie mogłam być pewna. Jednak kilka przedmiotów odeszło i mam więcej luzu w planie.
Bo bez poważniejszych problemów przestawiłam się z trybu wakacyjnego na szkolny. Nie, żebym nie tęskniła za latem, ale pora się obudzić. |
_________________ Pray tomorrow takes me higher higher high
Pressure on people
People on streets
 |
|
|
|
 |
Salva 
Prince Charming

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 02-09-2008, 22:22
|
|
|
Bo Gonikopoduszka! Gonikopoduszki są DOBRE :3
Bo bizonopoduszki, które też są DOBRE :333 |
|
 |
Kusoku 
Zaatakowany pierunem!

|
Wysłany: 03-09-2008, 14:05
|
|
|
Jak wyżej, bo o wiele mniej godzin tygodniowo w planie i wg naszych nauczycieli tylko do końca pierwszego semestru czeka nas nauka, a później tylko z tego z czego zdajemy |
_________________ If you want to know the truth,
you got to have the courage to accept it.
 |
|
|
|
 |
Nanami 
Hodor.

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne House of Joy
|
Wysłany: 03-09-2008, 14:20
|
|
|
Bo nadal się obijam :3
Bo wizyta u dentysty trwała dokładnie 25 minut i nie będę go musiała odwiedzać przez dłuuugi czas. Yay! |
|
 |
Mai_chan 
Spirit of joy

Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 03-09-2008, 14:23
|
|
|
Wczoraj spędziłam cały dzień na zakupach w poszukiwaniu kiecki na ślub brata. Przeszłam całą Piotrkowską, kilka okolicznych ulic i całą Galerię - i nic. Myślałam, że się pochlastam, bo ślub w tę sobotę, a ja się nie mam w co ubrać...
Dzisiaj podejście drugie. W pierwszym lumpeksie (!) kupiłam dwie kiecki, w drugim płaszczyk, torebkę i fantastyczną czerwoną bluzkę. Życie jest fajne. |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
 |
|
|
|
 |
Keii 
Hasemo

Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 03-09-2008, 14:30
|
|
|
Bo po zdobyciu ostatniego wpisu w indeksie (30 minut biegałem tam i z powrotem po Kampusie UJ, 3 razy odwiedzając recepcję, a informację jak dojść do celu otrzymałem od przypadkowo spotkanej kobiety - myślałem, że szlag mnie trafi) plus pieczątki z biblioteki złożyłem indeks i jestem już studentem trzeciego roku. Yay. |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
 |
|
|
|
 |
Agon 

|
Wysłany: 03-09-2008, 15:49
|
|
|
Bo dołożyli nam jedną godzinę chemii! A to oznacza, że nie będzie jej w III klasie ^^
Bo na jutro nie mam praktycznie nic do roboty, więc będę mogła się oddać jakiemuś twórczemu zajęciu. |
|
|
|
|
 |
alex 

|
Wysłany: 03-09-2008, 15:54
|
|
|
Bo już niedługo wypłata :) |
|
|
|
|
 |
GoNik 
歌姫 of the universe

Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 03-09-2008, 20:20
|
|
|
Salva napisał/a: | Bo Gonikopoduszka! Gonikopoduszki są DOBRE :3 |
O, i miałam Salvę między innymi. (Rany boskie, jak na tę ruską babę patrzę, to kwikam. ŹLI jesteście.)
Bo mrrrrrrrrrrru. Powrót do stolicy jak do tej pory obfitował w powody do mruczenia.
...A wracając dziś z dworca spotkałam koleżankę z roku i były lody. |
|
 |
radgers 
Merill J. Fernando

|
Wysłany: 03-09-2008, 20:22
|
|
|
Urufu napisał/a: | Bo dołożyli nam jedną godzinę chemii! A to oznacza, że nie będzie jej w III klasie ^^
Bo na jutro nie mam praktycznie nic do roboty, więc będę mogła się oddać jakiemuś twórczemu zajęciu. |
Bo to samo xD Mogę jeszcze dodać od siebie: bo mam jedną fizykę w tygodniu :D A razem z dwoma godzinami w 1 klasie spotka ją to samo co chemię w trzeciej :P I to samo z biologią (choć tej mi trochę szkoda). |
_________________ Duk said (czy coś takiego) - spróbuj i Ty xD |
|
|
|
 |
Zegarmistrz 

Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 04-09-2008, 11:25
|
|
|
Stało się to, o czym marzyłem od miesiecy: słynny telewizor non stop transmitujący TVN 24 zawieszony pod sufitem urwał się i rozwalił o posadzkę. Ofiar śmiertelnych nie było na szczęście. Niemniej dziś da się przynajmniej pracować. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
 |
|
|
|
 |
Krwawisz 
Blood & Belief...

|
Wysłany: 04-09-2008, 11:37
|
|
|
czyżbyś nie lubił polityki? ;) |
_________________ Our fortress is burning
Charred birds escape from the ruins and return as cascading blood
Dying bloodbirds pooling, feeding the flood
The god of man is a failure
And all of our shadows are ashes against the grain
|
|
|
|
 |
Amnezjusz 
Pan Patafian

|
Wysłany: 04-09-2008, 12:30
|
|
|
Zeg, ale wystąpienie ministra Grada, które cię dzisiaj ominęło - cały czas mija - jest takie porywające i ekscytujące. Ja nie wiem co bym zrobił gdybym nie miał możliwości jego obejrzenia ;-)
A bardziej ontopic. Bo Forgotten Realms 4.0 nie okazały się gniotem ani czymś złym a są naprawdę fajne :)
Bo myję i maluje okna, co jest bardzo fajnym i zajmującym... zajęciem :> |
_________________ Moim zdaniem... cement jest o wiele... bardziej interesujący... niż to się ludziom wydaje. - RJ Patafian. |
|
|
|
 |
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 04-09-2008, 12:32
|
|
|
Cytat: | Bo myję i maluje okna, co jest bardzo fajnym i zajmującym... zajęciem :> |
Ja myłem wczoraj. Przy akompaniamencie "Art of War" jest to całkiem miła robota. |
|
|
|
|
 |
BOReK 

|
Wysłany: 04-09-2008, 13:30
|
|
|
Nie wiedziałem, w który temat to wsadzić, ale że jestem optymistą...
Bo nie zaliczyłem wczorajszego egzaminu i go już nie zaliczę (urlop wykładowcy, jakby wakacji nie było), ale za to zaliczyłem fizykę statystyczną (którą miałem sobie w ogóle odpuścić) i będę na fajnych warunkach zaliczał metody matematyczne (które też chciałem odpuścić). LOL sesji. :D
Poza tym na jutro nic nie mam, więc mogę trochę zmniejszyć obroty. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
 |
|
|
|
 |
|