Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
Vodh 
Mistrz Sztuk Tajemnych.

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 05-09-2008, 01:14
|
|
|
Bo mimo opóźnienia samolotu wylądowałem w Edynburgu, dotarłem do hostelu i mam tu darmow hotspot ;D żyć nie umierać ^^ |
_________________ ...
|
|
|
|
 |
BOReK 

|
Wysłany: 05-09-2008, 12:54
|
|
|
Będziesz się teraz szkocił? Tylko skąpstwa się nie naucz. :D
A ja sobie pojechałem rano do mechanika złotej rączki i dowiedziałem się, że albo wstawię nowy pas przedni, albo zaryzykuję wyciaganie obecnego na ramie w jakimś dobrze wyposażonym warsztacie.. Tymczasowo zrobiliśmy tak, że uszkodzenia nie rzucają się aż tak bardzo w oczy. Na przeglądzie tymczasem pan zwrócił uwage na jeden sworzeń, który i tak niedługo wymieniam - ale stempel w dowodzie jest! XD |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
 |
|
|
|
 |
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 05-09-2008, 14:17
|
|
|
Gratuluję mobilności >]
Bo życie postanowiło mnie maksymalnie wkurzyć i być upierdliwie niespełniające oczekiwań, a ja mimo wszystko się nie załamałem. Bo mam przyjaciół.
Ckliwie zabrzmiało, niemniej dziś czuje się świetnie, mimo ogólnie ponurego nastroju wokół. |
|
|
|
|
 |
Melmothia 
Sexy Chain Smoker

Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 06-09-2008, 14:46
|
|
|
Bo mam ochotę zacząć kolekcjonować herbatki. W domu odczuwałam brak większej ilości herbatek do wyboru (jedynie miętowa świeża – listki z pseudoogródka, miętowa w chomikach, siakaś ziołowa też w chomikach i grejpfrutowa w szczurach). Dziś kupiłam trzy i teraz siedzę i zastanawiam się od której zacząć (oolong, biała Pandino i Pu-erh z jabłkiem i cynamonem). Jak tak dalej pójdzie, to zrobię trzy na raz. Tyle drobnych przyjemności - życie jest piękne.
Poza tym, wbrew wszelkim obawom, wstanie o godzinie szóstej trzydzieści rano i pojechanie (bez śniadania) na lekcje za matkę, której nieszczęśliwie wypadła dziś dniówka, nie okazało się tak przerażające, nienormalne i niezgodne z naturą. A straszyłam rodzicielkę, że owszem, pojadę, ale jak mi spinacze do powiek kupi. Nadal nie jestem szczególnie senna, a teoretycznie, powinnam być teraz nieprzytomna i obijać się o ściany i meble w poszukiwaniu kawy. W końcu poszłam spać późno, a wstałam o nieludzkiej godzinie, kiedy po świecie grasuje jeszcze wszelkie zuo, mhok i kosmici. |
_________________ "Słowo ludzkie jest jak pęknięty kocioł, na którym
Wygrywamy melodie godne tańczącego niedźwiedzia,
Podczas gdy chcielibyśmy wzruszyć gwiazdy"
G.F.
 |
|
|
|
 |
korsarz 
a taki jeden...

|
Wysłany: 06-09-2008, 18:00
|
|
|
Melmothia napisał/a: | miętowa w chomikach |
To znaczy... w czym?
Bo przeszedłem Upadły Las :D Nareszcie... |
|
|
|
|
 |
Easnadh 
a wee fire

|
Wysłany: 06-09-2008, 18:43
|
|
|
korsarz napisał/a: | Melmothia napisał/a: | miętowa w chomikach |
To znaczy... w czym? | W torebkach bez ogonka - tego sznureczka.
Też bym nie wiedziała, ale mnie ostatnio Nanami uświadomiła ^^ Heh, chomiczki ^^ |
_________________ ☾
I’m always right and you should listen to whatever I have to say
and never disagree, ever, EVER for the sake of your wolvlihood. |
|
|
|
 |
Wiewiór 
irish mastah

|
Wysłany: 06-09-2008, 22:14
|
|
|
Bo przeżyłam obóz taneczny i jestem mądrzejsza o nowe super wypasione kroki oraz bardziej mobilna. Bo po raz kolejny przekroczyłam granice wytrzymałości własnego ciała i udowodniłam nogom, że to JA tu rządzę i jak każę tańczyć to mają tańczyć!
Bo zbliża się obóz zerowy.
Bo mogę się jeszcze wysypiać do 10-12.
I najważniejsze: każda powinna mieć swojego bizona! Tylko nie szukać! On się sam znajdzie! ;D |
|
|
|
|
 |
Mai_chan 
Spirit of joy

Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 07-09-2008, 12:22
|
|
|
Bo od wczoraj mój brat jest żonaty :D |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
 |
|
|
|
 |
Salva 
Prince Charming

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 07-09-2008, 16:59
|
|
|
Ciężko jednoznacznie powiedzieć czy to dobra rzecz. Ale dzisiaj stwierdziłam, że coś narysuję. Triggerem było wsparcie jakiego udzielił mi wczoraj Irinek i za które jestem jej niebywale wdzięczna. Dlatego postanowiłam jej coś narysować, mimo że wen nie pukał do moich drzwi od ładnych kilku miesięcy. Ale teraz kicham na wena, chcę coś narysować i ja to narysuję! Zaczęłam po raz pierwszy rysować coś poważnie, z pamięci i mam nadzieję, że jak na pierwszy tego typu rysunek może mi coś z tego wyjdzie. Jak nie umiejętnościami to narysuję serduchem. I jak Ouran kocham TO dokończę i nie zostawię rozbabranego!
Bo jest Irinek i tym samym ktoś kto chciał ze mną być kiedy mi było ciężko, jestem jednostka pamiętliwa i nie zapominam, i tego co dla mnie zrobiłaś nie zapomnę. Dziękuję :3 |
|
 |
BOReK 

|
Wysłany: 07-09-2008, 18:04
|
|
|
Inis napisał/a: | udowodniłam nogom, że to JA tu rządzę i jak każę tańczyć to mają tańczyć! |
Salva napisał/a: | Ale teraz kicham na wena, chcę coś narysować i ja to narysuję! |
No, nareszcie ujawniły się osoby, które nie czekają na zmiłowanie boskie i inne przywileje. :D
Bo dzięki Wiewiórowi to był doooooobry weekend, nawet pomimo drugiego tygodnia egzaminów. A poza tym ten nowy ciapąg PKP PR ma klimę, jest tani i szybki - ogólnie świetna alternatywa dla samochodu, po zapewnieniu większej ilości miejsca na nogi chcemy takich więcej w kraju. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
 |
|
|
|
 |
Salva 
Prince Charming

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 07-09-2008, 20:25
|
|
|
Bo psy są najlepsze! Największa i najdłuższa miłość mojego życia. Bezludna wyspa tak, ale z psami i z psiarzami. Nic nie poprawia humoru tak, jak przebywanie w towarzystwie 6 owczarków belgijskich i właścicieli. A jutro trening! Prawdziwy trening! Mruuu |
|
 |
Amnezjusz 
Pan Patafian

|
Wysłany: 07-09-2008, 21:40
|
|
|
Bo koncert Theriona i wypad do Płocka był całkowicie, ale to całkowicie udany, udany na maksa itp. :P :> |
_________________ Moim zdaniem... cement jest o wiele... bardziej interesujący... niż to się ludziom wydaje. - RJ Patafian. |
|
|
|
 |
Vodh 
Mistrz Sztuk Tajemnych.

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 08-09-2008, 01:44
|
|
|
Bo powoli zaczynam rozumieć szkotów, z ludźmi tu najwyraźniej jednak da się dogadać. A na wszelki wypadek jest całkiem spora społeczność studentów międzynarodowych. No i nie jestem jedynym polakiem na pierwszym roku, więc jest do kogo otworzyć gębę w rodzimym języku ^^
Fajnie tu, zapowiadają się naprawdę ciekawe i zajmujące studia.
No i Geass... :D Każda niedziela od jakiegoś czasu bardziej lub mniej krąży wokół niego, ta też nie była wyjątkiem ^^ ale to już opisałem w wątku ;) |
_________________ ...
|
|
|
|
 |
Amarth 

|
Wysłany: 08-09-2008, 08:12
|
|
|
Bo mieliśmy rano małą burzę i trochę deszczu, dzięki czemu wczorajszy bardzo uciążliwy upał zmienił się w całkiem przyjemny rzeźki chłód. Jestem, co prawda, pewna, że do południa znowu zrobi się nieznośnie ciepło, ale póki co jest dobrze. |
|
|
|
|
 |
Asthariel 
Lis

Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 08-09-2008, 15:43
|
|
|
Bo właśnie doszła do mnie paczka z Oblivionem i dodatkami za 53zł. Wiem, że jest słabsze od Morrowinda, ale jak pięknie wygląda na półeczce... |
|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|