Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
Amarth 

Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 16-09-2008, 13:45
|
|
|
Bo jest zimno. Znaczy, wszyscy mówią, że jest zimno, ale ja raczej użyłabym słów "przyjemnie chłodno". Lubię niskie temperatury. O, moge sobie czasem narzekać, że mi zimno, ale naprawdę wolę jak jest ździebko za zimno niż za gorąco.
Bo przyszła paczka, na którą czekałam od jakiegoś czasu.
Bo chociaż miałam iść dzisiaj tylko na pocztę i towarzyszyć rodzicielce mojej celem zakupienia nowej kołdry dla młodszego, to ostatecznie wróciłam z nowymi butami, nową torbą, zabawkami dla kota i z mlekiem czekoladowym. Jest dobrze. Do szczęścia brakuje mi jeszcze polskiego wydania "Going Postal", ale nie sprowadzą go do naszej księgarni wcześniej niż w piątek. |
|
|
|
|
 |
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 17-09-2008, 12:47
|
|
|
Bo przesyłka z Japonii przyszła w trzy dni. Dwa grube, świeżutkie doujiny do mojej kolekcji. |
|
|
|
|
 |
BOReK 

|
Wysłany: 17-09-2008, 14:43
|
|
|
Bo włączyli ogrzewanie akurat w dzień, który zamierzam spędzić w domu. Poza tym dzisiejsza odwołana podróż służbowa odbędzie się jutro. XD |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
 |
|
|
|
 |
Agon 

|
Wysłany: 18-09-2008, 15:39
|
|
|
Bo tylko 6 h w szkole (kocham czwartki). A na dodatek jutro nie ma lekcji, bo idziemy do Expo na jakiś dzień języków obcych (czy coś w tym stylu). Czyli można powiedzieć, że już zaczął mi się weekend ^^
Bo prosto ze szkółki pojechałam do Imago i przytaszczyłam 6 tom Death Note'a i kilka tomików innych mang. |
|
|
|
|
 |
GoNik 
歌姫 of the universe

Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 20-09-2008, 06:39
|
|
|
Ranyboskie ależ to zuy tydzień był... Zuy, mroczny i pełen wojglów. Oraz zwłaszcz. |
|
 |
Crack 

Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 20-09-2008, 20:26
|
|
|
Na osłodę dnia dzisiaj Czarny Z Niebieskim został wymieniony na Bardziej Czarny Z Niebieskim :) |
_________________ One to rule them all, One to find them,
One to bring them all and in peace bind them |
|
|
|
 |
krew_na_scianie 
kościsty seksapil

Grupy: House of Joy
|
Wysłany: 21-09-2008, 17:28
|
|
|
Bo kupiłam Dungeoneera! Może nie powaliła mnie ta gra przy pierwszym kontakcie, ale skoro mam już grono ludzi lubiących tego typu gry - to fajnie jest coś takiego mieć :) Dida niech się boją Twoje smoki! Powraca król nieumarłych!
Bo wizyta nad morzem była cudowną sprawą. Nic dodać i nic ująć :) |
_________________ "Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, skazani są na jej powtarzanie." |
|
|
|
 |
Keii 
Hasemo

Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 21-09-2008, 19:57
|
|
|
Bo znajomy, gdy dowiedział się, że czytam "O przekładzie na przykładzie" w ramach zdobywania wiedzy o tym, jak tłumaczyć, polecił mi "Ocalone w tłumaczeniu" Barańczaka. Jako, że tej książki nie ma w praktycznie żadnej księgarni internetowej, jak wielka była moja radość, gdy okazało się, że ma ją pobliski antykwariat. Zamówienie zostało złożone, w ciągu najbliższych paru dni pójdę ją odebrać. |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
 |
|
|
|
 |
korsarz 
a taki jeden...

|
Wysłany: 21-09-2008, 20:10
|
|
|
Bo udało mi się zainstalować program "Real Player" (wersja darmowa, czyli ta podstawowa). Czyli będę miał czym obejrzeć "Tajemnicze Złote Miasta" :) |
Ostatnio zmieniony przez korsarz dnia 21-09-2008, 20:39, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Keii 
Hasemo

Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 21-09-2008, 20:33
|
|
|
Polecam raczej "real time alternative", który pozwala oglądać filmy .rm we wszystkich (?) odtwarzaczach. A na pewno w MPC. |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
 |
|
|
|
 |
tilk 

Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 21-09-2008, 23:35
|
|
|
Bo wreszcie, po długiej przerwie, wymyśliłem coś fajnego. I nie mogę wygooglać niczego podobnego, więc może nawet jest w tym coś nowego ;) Wprawdzie przydatne to nie jest, ale kto powiedział, że informatyka musi być praktyczna ;) Kurczę, dobrze wiedzieć, że praca nie zabiła we mnie chęci do robienia głupot... |
|
|
|
|
 |
korsarz 
a taki jeden...

|
Wysłany: 22-09-2008, 16:27
|
|
|
Bo defragmentacja dysku poszła jak po masełku :) .
Bo skanowanie dysków Avast!em nie wykryło żadnego wirusa. Czyli wszystko w porządku. |
|
|
|
|
 |
Sola 
ryba
|
Wysłany: 22-09-2008, 19:22
|
|
|
Bo jakiś geniusz wymyślił saunę. <bije pokłony, całuje nóżki> |
|
|
|
|
 |
korsarz 
a taki jeden...

|
Wysłany: 23-09-2008, 01:13
|
|
|
Bo się dowiedziałem, jak rozwiązać problem z menu :)
wystarczyło wpisać w plik CSS "div#menu { position: fixed; }", a następnie tagiem <div id="menu"> objąć listę linków ^^ |
|
|
|
|
 |
Arashino Shiro 
władająca czasem...

Grupy: AntyWiP Lisia Federacja
|
Wysłany: 23-09-2008, 10:13
|
|
|
Bo mimo choroby jest dobrze.
Nawet jak czuję się "trzy ćwierci od śmierci" to jest dobrze.
A wszystko przez jedną osobę, która poda mi kubek herbaty i pocałuje w czoło.
Jest dobrze. |
_________________ Żyj póki możesz, bo każdy twój dzień może być twoim ostatnim... |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|