Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
Doreen 
Little Lotte

|
Wysłany: 12-09-2008, 14:45
|
|
|
Bo chyba po raz pierwszy w swojej karierze nasz SS (Samorząd Studentów) zrobił coś pożytecznego - załatwił naszym studentom zniżkę 40% do Pizzy Dominium. A jedna PD jest 2 minuty od uczelni. Już widzę te wszystkie przyjemne "wykłady alternatywne".
Bo ludzie kochają koty ^_^
Bo zapowiada się pierwszy warty zapamiętania Sylwester. W teatrze. W Budapeszcie. Z Wampirami. Mrrr. |
_________________ "The tiny spark you give,
Also set my heart aflame...
That all the songs you hear me sing,
Are echoes of your name."
Ikonka stąd
|
|
|
|
 |
Ysengrinn 
Alan Tudyk Droid

Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 12-09-2008, 15:01
|
|
|
Cytat: | Yes, yes, yes! Ostatnie egzaminy zdane, teraz mogę bezczelnie i z premedytacją się obijać. | I ja, i ja! Przebrnąłem przez handlowe, więc od tej pory powinno już być z górki - zostały dwa przedmioty i magisterka. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
 |
|
|
|
 |
GoNik 
歌姫 of the universe

Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 12-09-2008, 17:38
|
|
|
Piżamka z Hello Kitty. Czarna, mhroczna i z różową kokardką. Ktoś coś mówił o końcu świata?
Oraz kolejna puszka na herbatę. Tym razem z chińskim smokiem na tle nocnego nieba. Mry.
Poza tym widziałam piżamkę z My Melody. ZŁO. |
|
 |
korsarz 
a taki jeden...

|
Wysłany: 12-09-2008, 17:52
|
|
|
Bo instlacja Open Office przebiegła pomyślnie :)
Teraz zobaczymy, co się przyjmie - średnio legalny MS Office, czy legalny i darmowy Open Office mający dokładnie takie same możliwości, co MS Office... ^^ |
|
|
|
|
 |
Melmothia 
Sexy Chain Smoker

Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 12-09-2008, 18:22
|
|
|
Bo mam wrażenie, że odwiedzam ten temat dość często.
Bo koteczka nawet jeśli nie całkowicie, to przynajmniej troszeczkę wyleczyła mnie z uzależnienia od komputera. Chociaż jak ona zabawnie próbuje złapać kursor! Bo dziś dłuuugo siedziała przy mnie i mruczała, aż głupio było mi przewracać kartki w książce, żeby jej nie przeszkadzać.
Bo się właśnie na mnie patrzy zza framugi.
Khy, to może teraz o czymś innym... Właśnie! GoNik, przypomniałaś mi, że nie napisałam poprzednio o tym, iż odwiedziłam sklep z herbatami i znalazłam tę, o której mówiłaś. Dobra jest. Ponadto matka kupiła mi puszeczki, siteczko do parzenia i termometr do herbat. Powiedziała, że to taki wcześniejszy prezent na urodziny i imieniny.
Dalej się patrzy! XD |
_________________ "Słowo ludzkie jest jak pęknięty kocioł, na którym
Wygrywamy melodie godne tańczącego niedźwiedzia,
Podczas gdy chcielibyśmy wzruszyć gwiazdy"
G.F.
 |
|
|
|
 |
BOReK 

|
Wysłany: 12-09-2008, 18:44
|
|
|
Oooo, dziwne są koleje studenckiego życia. Kolega włąśnie zwrócił mi uwagę, że z powodu przesuwania angielskiego na wcześniejsze semestry (i słusznie) przez ostatnie półtora roku złapaliśmy o 4 punkty za wiele. Przez to obecnie "programowo" mam 5 punktów nadmiaru, czyli mogę iść do dziekanatu i zrezygnować z fizyki medycznej na przyszłym semestrze. Yay, jedno laboratorium i wykład odpadają! ^^v
Szkoda, ze przyszłowakacyjne praktyki pewnie mnie mocno zirytują... |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
 |
|
|
|
 |
Easnadh 
a wee fire

|
Wysłany: 12-09-2008, 18:52
|
|
|
Bo przespałam się ze 2 godziny po południu. Boże, jakie to było przyjemne... Przez katar i bolące gardło od kilku dni jestem jak zombi, a dzisiaj byłam tak niewyspana, że bolały mnie oczy i cała głowa, i w ogóle wszystko... Teraz jakoś pociągnę do końca dnia. |
_________________ ☾
I’m always right and you should listen to whatever I have to say
and never disagree, ever, EVER for the sake of your wolvlihood. |
|
|
|
 |
Agon 

|
Wysłany: 12-09-2008, 23:55
|
|
|
Bo weekend! Wreszcie znalazłam trochę czasu dla siebie: nadrobiłam trochę serii + zaczęłam kilka nowych, poczytałam, a jutro trochę popiszemy. I się porządnie wyśpimy! |
|
|
|
|
 |
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 13-09-2008, 09:54
|
|
|
Bo mam "Czas Wrzeszczących Staruszków" z autografem autora. Teraz trzeba by zdobyć autograf Michnika na "Michnikowszczyźnie"... |
|
|
|
|
 |
tilk 

|
Wysłany: 13-09-2008, 19:21
|
|
|
Bo poszedłem na targi ZOO-Botanica, gdzie naoglądałem się ładnych kotów :D Zawsze jakiś balsam na niedokoconą duszę... I zrobiłem to. |
|
|
|
|
 |
alex 

|
Wysłany: 13-09-2008, 20:06
|
|
|
Bo wreszcie udało mi się zrobić coś kreatywnego w pracy :) |
|
|
|
|
 |
korsarz 
a taki jeden...

|
Wysłany: 14-09-2008, 13:04
|
|
|
Bo świeża mięta :D
Bo nowe słuchawki :) z regulatorem głośności :) |
|
|
|
|
 |
krew_na_scianie 
kościsty seksapil

Grupy: House of Joy
|
Wysłany: 14-09-2008, 14:04
|
|
|
Bo będę na festiwalu polskich filmów fabulranych w Gdyni! Bo znowu zobaczę Gdańsk i bu :) |
_________________ "Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, skazani są na jej powtarzanie." |
|
|
|
 |
BOReK 

|
Wysłany: 14-09-2008, 17:41
|
|
|
Bo przetrząsnąłem dawno nie ruszane półki i szafki, w wyniku czego znalazłem:
- duuuuużo zbędnych już, starych książek, które mam nadzieję opchnąć w antykwariacie lub chociaż tam zostawić,
- jakieś stare zabawki, które przeleżały sobie naście lat "bo może komuś się odda",
- stare gry planszowe, których zasad nie pamiętają najstarsi górale (niestety nie te, które chciałem znaleźć),
- moją mapę Europy z puzzli, naklejoną na tekturkę i gotową do powieszenia na ścianie.
Poza tym w wyniku wydalenia (tudzież przygotowania do wydalenia) tych rzeczy z domu znalazłem dużo wolnego miejsca, ład i kamień, który wreszcie spadł mi z serca. ^_____^ |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
 |
|
|
|
 |
korsarz 
a taki jeden...

|
Wysłany: 15-09-2008, 20:28
|
|
|
Bo internet działa :D
Bo, jeśli wszystko pójdzie dobrze, niedługo będę miał staż w bibliotece... $_$ |
|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|