FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 268, 269, 270 ... 563, 564, 565  Następny
  Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre.
Wersja do druku
Easnadh Płeć:Kobieta
a wee fire

Status: offline

Grupy:
Alijenoty
PostWysłany: 09-10-2008, 19:41   

Co prawda przeszłam dziś na historii literatury takie pranie mózgu, że wszystkiego mi się odechciało (może poza przygotowaniem zamachu na szacowną panią magister), ale:
1) przeczytałam sobie "Blond gejszę". Dawno tak śmiesznej książki nie czytałam, naprawdę. Język jest powalający: "By podkreślić nastrój, włożyłam na tę okazję moją najdelikatniejszą suknię pomalowaną w różowe piwonie, która podkreślała kuszące kształty mego ciała.", a lepszych, bardziej kwikogennych fragmentów jest o wiele więcej XD Fabuła... W sumie jej nie znalazłam, ale to, co się tam dzieje, jest tak banalne i śmieszne, że co chwilę parskałam śmiechem.
2) dzisiaj nadrobiłam część zaległości w anime. "Soul Eater" i "Skip Beat!" (widać, że w SB! budżecik mały, ale poza tym jestem całkiem zadowolona) już za mną, na razie czekam na "Toradora".

I’m always right and you should listen to whatever I have to say
and never disagree, ever, EVER for the sake of your wolvlihood.
Przejdź na dół Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź blog autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
korsarz Płeć:Mężczyzna
a taki jeden...

PostWysłany: 09-10-2008, 19:43   

Przynajmniej tyle dobrego, że niedzielę wg. planu mam wolną. I do tego pierwsze zajęcia są z genetyki, którą w liceum bardzo lubiłem, zobaczymy, czy na studiach polubię :)
Powrót do góry Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Mara Płeć:Kobieta
High

Grupy:
House of Joy
Lisia Federacja
PostWysłany: 09-10-2008, 20:44   

Bo nie miałam dzisiaj złego dnia. A każdy dzień który nie jest zły jest w gruncie rzeczy dobry^^
No i usłyszałam, że jestem fajną rozmówczynią.

Numer Gadu-Gadu
5928978
Agon Płeć:Kobieta

PostWysłany: 09-10-2008, 20:47   

Bo mam migdały!

Bo dzisiaj odwiedziłam mój ulubiony sklep z komiksami w Katowicach.

I czy mi się zdaje, czy jutro jest premiera drugiej serii Nodame Cantabile? ^__^ Mam nadzieję, że suby ukażą się w miarę szybko, nie tak jak w przypadku Kuroshitsuji czy Skip Beat! (SB! wciąż nie jest zsubowane _^_').
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Salva Płeć:Kobieta
Prince Charming

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
WOM
PostWysłany: 09-10-2008, 21:23   

Bo odkryłam właśnie, że ołówki których używam to KOH-I-NOOR :D Kwik

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
tilk Płeć:Mężczyzna

Grupy:
Alijenoty
PostWysłany: 09-10-2008, 23:33   

Bo skalibrowałem monitor. Różnica jest przerażająca! Jak już się zobaczy kolory takie, jakie powinny być, to nie można już patrzeć na monitor nieskalibrowany. Wreszcie szarości wyglądają jak szarości, a nie jakieś niebieskawe niewiadomoco :)

Przy okazji - ale to powinno iść do Zupy - odkryłem, że przez dziwactwa mojego monitora zupełnie skopałem obróbkę paru zdjęć. Cóż, przynajmniej kolejne już będą dobre.
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang

Numer Gadu-Gadu
1543661
Irian Płeć:Kobieta

Grupy:
WIP
PostWysłany: 10-10-2008, 19:24   

Bo co prawda po ćwiczeniach czułam się jak przepuszczona przez wyżymaczkę, ale półgodzinna kąpiel z solami pomarańczowo-czekoladowymi działa cuda. Wanna w hotelu, mrrrrau. <3

GoNik Płeć:Kobieta
歌姫 of the universe

Grupy:
AntyWiP
Fanklub Lacus Clyne
Tajna Loża Knujów
PostWysłany: 12-10-2008, 00:45   

Z okazji późnego powrotu do domu nie napisałam... Mam nowy szalik. Żarówiasto fioletowy. I kiedy mówię, że zarówiasty, to dokładnie wypalający oczy fiolet mam na myśli. Boski jest. Widać go z daleka :D
Poza tym torbę. Wielką, pojemną i ciemnofioletową.
Poza tym do tego wszystkiego ma m szczytny zamiar uzupełnić półkę o kilka bluzek z długim rękawem, więc zaczęliśmy dzisiaj.. od fioletowej!

ryba

PostWysłany: 12-10-2008, 11:55   

Bo posprzątałam szafę. Wynik jest taki:
- dwa worki na PCK
- doszłam do wniosku, że wcale nowych ciuchów na zimę nie potrzebuję. Muszę tylko kupić nowe jeansy i bluzę.
- znalazłam kilka rzeczy o których zapomniałam, a które są całkiem całkiem.
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang

Numer Gadu-Gadu
2804327
Keii Płeć:Mężczyzna
Hasemo

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 12-10-2008, 12:33   

Myślałem dziś o tym, że super byłoby, gdyby w ostatnim tomie trzech moich słowników do gramatyki japońskiej była lista form z nich wszystkich, z zaznaczeniem w którym się znajdują. Po przyjściu do domu okazało się, że coś takiego tam jest. Strasznie się cieszę, bo oznacza to, że nie będę musiał za każdym razem przetrząsać indeksów wszystkich trzech w poszukiwaniu nieznanej formy.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Asthariel Płeć:Mężczyzna
Lis

Grupy:
Tajna Loża Knujów
PostWysłany: 12-10-2008, 12:37   

Bo wbiłem już sobie w głowę zakupy w tym tygodniu - nowa empetrójka, słuchawki, kilka gier, może książka. Ha, teraz zostanę audiofilem!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
korsarz Płeć:Mężczyzna
a taki jeden...

PostWysłany: 12-10-2008, 15:00   

Bo genetyka okazała się całkiem fajna. I mikrobiologia. Będziemy grzebać bakteriom w bebechach, yay!
Bo bez żadnych problemów podbiłem legitymację.
Bo mogłem dzisiaj przyjechać do domu za dnia... :)
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Irian Płeć:Kobieta

Grupy:
WIP
PostWysłany: 12-10-2008, 16:15   

Ooo, mikroby to jedne z najfajniejszych zajęć były. O ile kogoś nie mdliło od zapachu pożywki, that is. :D

*głowa pęka z przeuczenia* A, chrzanię. Idę na sushi. :>

Amnezjusz Płeć:Mężczyzna
Pan Patafian

PostWysłany: 13-10-2008, 16:29   

Bo Niucon mnie nie zawiódł i dobrze się bawiłem :) A polska wersja "Tańca Wampirów" jak mnie zachwycała tak nadal mnie zachwyca! :)

Numer Gadu-Gadu
9086435
Melmothia Płeć:Kobieta
Sexy Chain Smoker

Grupy:
Alijenoty
PostWysłany: 13-10-2008, 21:46   

Bo sprzedawali plakaty i znalazłam dwa dla siebie: "Wielką falę w Kanagawie" Hokusaia (taki na całą ścianę) oraz cztery kociaki wiszące na jakimś materiale (mniejszy). Szkoda, że nie było mnie stać na więcej.

G.F.

Strona 269 z 565 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 268, 269, 270 ... 563, 564, 565  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi